-
478χλμ με 32.2λ βενζίνης
6,74λ/100χλμ
Μ.Ω.Τ. 33χλμ/ώρα
Κίνηση αποκλειστικά από Ασπρόπυργο έως ΤΕΙ Πειραιά και πίσω σε διάφορες ώρες της ημέρας.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
όταν και όποτε τα ΜΜΜ εργάζονται και δεν απεργούν... ή δεν υπάρχουν πορείες ή δεν είναι αργία ή δεν είναι παραμονή αργίας ή δεν είναι καλοκαίρι ή δεν είναι περίοδος Χριστουγέννων ή δεν είναι περίοδος πανελληνίων εξετάσεων...ήτοι 5 με 10 ημέρες το χρόνο ....
και πολλές λες , αφού όλο και κάποιος 'για πλάκα' αποφασίζει να κλείσει κεντρικούς δρόμους της πόλης και να ταλαιπωρήσει 5.000.000 κόσμο για να βρει (που δε θα βρει) το δίκιο του.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
γιατί δε κάνεις clicable την καταναλωση σου για να δουμε την ανάλυση.?
γιατι δεν ειναι με το ibiza η καταναλωση που ανεφερα!
χαλαρο ταξιδι στα 180-230 με ibiza 1.4?Με τι αυτοκιίνητο είναι η κατανάλωση;
@pipinos1976
Και από το corsa c twinport φίλου έχω διαπιστώσει ότ είναι πολύ οικονομικό -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Hifi, αύριο σου ετοιμάζω αφιέρωμα: πάω με άλλα 2 βλαμμένα Σέρρες αύριο.Ο μιραγκες ορίζεται επίσημος bookman για τα νούμερα.
Επειδή έπεσε δουλειά στο ανθρακωρυχείο, μία πρώτη εκτίμηση, το 206 έκαψε εντός πίστα πάνω από 15lt/100χλμ... ίσως και κοντά στα 20...
Στην ευθεία πριν ξεκινήσω τον τελευταίο (και μοιραίο) γύρο, είδα τα χλμ που απομένουν στο tc (γιατί ήξερα ότι θα κάναμε τέτοια κουβέντα... ) και βλέπω 76χλμ να απομένουν + 256 να έχω κάνει από το γέμισμα = αυτονομία κάπου 330 χλμ... Δηλαδής με 50 λίτρα που χωράνε, μας κάνει κάπου 15 στα 100, αλλά περιλαμβάνει και τον πηγαιμό (90χλμ), όπου έκαψε ελάχιστο... Αναμένω συνέχεια της ανταπόκρισης από τους φίλτατους μοβεράτορα και πραγματικό Δία.
Συνολικά αύριο, αλλά είναι δεδομένο το ρεκόρ...
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Helloκατι πηρε το αυτι μου, οτι κάποιος με energy λαστιχα, πηγε στην πίστα των Σερρών
κι οταν είδε οτι δεν του'βγαιναν οι γύροι με τον χρόνο και την κατανάλωση που ήθελε,
έκανε καμάκι σε κάτι κοπέλες παραδίπλα
χρησιμοποιούσε κι έξυπνες ατάκες (μου είπαν τα κορίτσια)
-
Η Λαντσια Καππα του 1996...
σε διαρκεια 10 ημερων διαδρομη σπιτι δουλεια... φιλοθεη - πολυτεχνειο. εκαψε 28 λιτρα για 190 χλμ....
Ετσι μου ανεφερε η οδηγος του.... συζηγος μου δλδ...Η Λαντσια Thesis 3.0 εδω στα ξενα με 70 λιτρα κανει 450 - 470 χλμ εντος πολης.... μονο που τα 70 λιτρα κοστιζουν μονο 10 ευρω.....
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Hello
κατι πηρε το αυτι μου, οτι κάποιος με energy λαστιχα, πηγε στην πίστα των Σερρών
κι οταν είδε οτι δεν του'βγαιναν οι γύροι με τον χρόνο και την κατανάλωση που ήθελε,
έκανε καμάκι σε κάτι κοπέλες παραδίπλα
χρησιμοποιούσε κι έξυπνες ατάκες (μου είπαν τα κορίτσια)Στην αρχή ήταν καλά τα πράγματα από άποψη χρόνων, μετά τους πρώτους 10-15 γύρους όμως παρέδωσαν πνεύμα (είχαν και άλλα 2 td στην καμπούρα τους) οπότε το γύρισα σε παιδική χαρά...
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Opel Corsa B 1.0, για 574.2 χιλιομετρα καθημερινης κινησης αποκλειστικα στην Αθηνα (γραφειο-σπιτι κτλ) χρειαστηκε 41.9 λιτρα..ie μεση καταναλωση 7.3 l/100km
Με το Corsa C 1.4 Twinport που το χρησιμοποιούσα καθημερινά Σεπτέμβριο - Ιανουάριο (~7.000 Km), συνήθως γέμιζα ~40 L μετά από ~620 Km, μια κατανάλωση της τάξης των 6,5 L / 100 Km μέσα στην πόλη.
Κι εμενα καπως υψηλη μου φανηκε η καταναλωση...μαλλον επειδη χρειαζετε σερβις
ΥΓ: Ξερεις μηπως κανενα καλο συνεργειο στην Αθηνα για Οπελ?
-
Γράψτε και πόσο καίνε τα τουτού σας σε steady-state καταστάσεις. Πχ το Ψ4 που κοίταζα χθές στα 130 σε επίπεδο δρόμο η στιγμιαία είναι 9 με 9,5
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Κι εμενα καπως υψηλη μου φανηκε η καταναλωση...μαλλον επειδη χρειαζετε σερβιςΥΓ: Ξερεις μηπως κανενα καλο συνεργειο στην Αθηνα για Οπελ?
Προσωπικά το πήγαινα στη Δρόμων γιατί τους ξέρω καλά εκεί και μου έκαναν τρελλές εκπτώσεις. Πχ service με λάδι+φίλτρο, φίλτρο βενζίνης, φίλτρο αέρα, μπουζί, αλλαγή υγρά (φρένα, παραφλού, κρεμαγιέρας), φίλτρο καμπίνας ενεργού άνθρακα+απολύμανση AC, αλλαγή τακάκια μπροστά, καθαρισμός φρένων και έλεγχος στα ταμπούρα, έλεγχος όλου του αυτοκινήτου και σφίξιμο χειρόφρενο, διαγνωστικός έλεγχος μου έπαιρναν ~250€. Αυτό όμως γίνεται κάθε 2 χρόνια. Στο ετήσιο που δεν αλλάζω υγρά, τακάκια κτλ, πλήρωνα ~110€.
Τώρα πλέον που το Astra γέρασε (185.000 Km), κάνω τα service με 2 τρόπους. Όταν πηγαίνω στο χωριό (Πάσχα ή καλοκαίρι) κάνω το service των 15.000 Km εκεί με υλικά δικά μου και μου έρχεται ~70€ (στα 7.500 Km αλλάζω λάδι 5W30 από το οποίο δεν καίει σταγόνα). Το service των 30.000 Km το κάνω στο Κερατσίνι που έχει έναν με ανεξάρτητο συνεργείο που είναι όμως Opel-άς ο τύπος και είναι και εξουσιδοτημένος. Για περισσότερα συνεργεία μπορείς να ρωτήσεις στο www.opel-club.gr ή στο www.opelclub.gr. Μου είχαν αναφέρει κάποια εκεί, συνεργάζονται και κάποιοι με τα club, οπότε σίγουρα θα βρεις.
Ρίξε και μια ματιά στο δίκτυο της Opel που έχουν περάσει τα παιδιά στο gpspocketpc και σίγουρα θα βρεις κάποιο συνεργείο κοντά σου.
http://index.pois.gr/poicard.asp?POI_ID=285Ευχαριστώ.
-
12% μείωση κατ' όγκο στις πωλήσεις αμόλυβδης 95άρας και 30% στην 100άρα φέτος σε σχέση με πέρισυ.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
12% μείωση κατ' όγκο στις πωλήσεις αμόλυβδης 95άρας και 30% στην 100άρα φέτος σε σχέση με πέρισυ.Λογική η τιμή στην 95άρα, παράλογη στην 100άρα! Περίμενα καμιά πτώση 80% και βάλε!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
12% μείωση κατ' όγκο στις πωλήσεις αμόλυβδης 95άρας και 30% στην 100άρα φέτος σε σχέση με πέρισυ.
Λογική η τιμή στην 95άρα, παράλογη στην 100άρα! Περίμενα καμιά πτώση 80% και βάλε!
παρολα αυτά είχαμε λεει αυξηση στα εσοδα απο ΦΠΑ. Που σημαίνει έλεγαν γενικά ότι ο κόσμος ζητάει αποδείξεις
Αν είχαμε σε όλα τα προιόντα τον περσινό τζίρο τότε θα ειχαμε αυξηση 30% στον ΦΠΑΚαι πάλι πιάνουνε τους στόχους του ΠΣΑ
-
5,67lt/100 το smart στο τελευταίο γέμισμα. Τα 170 έγιναν στην Αττική Οδό (χωρίς κίνηση και ταχύτητες 110 με 130 στις κατηφόρες) και τα υπόλοιπα σε κοντινές διαδρομές με αρκετή κίνηση.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Και πάλι συμφέρει το δίκυκλο: με 4,3 μέση που έχει το δικό μου, περί τα 0,59 € για τα 14 χλμ. 'σου' χρειάζεται ... Μην ξεχνάμε βέβαια, πως το 'ολόκληρο' εισιτήριο κοστίζει 1 € ...Υ.Γ.: υπάρχουν ακόμη τυρόπιττες με 1,10 ;
Θεσσαλονίκη Αριστοτέλους σε γνωστό αρτοποιείο-τυροπιτάδικο 0,90. Το τιμάμε συχνά!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Youtube VideoΜέση κατανάλωση 5,72 lt/100 (κατανάλωση σε επίπεδα diesel χωρίς ν΄ακούγεται σαν ψαρόβαρκα )
ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ 170 ΑΛΟΓΑ!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μέση κατανάλωση 5,72 lt/100 (κατανάλωση σε επίπεδα diesel χωρίς ν΄ακούγεται σαν ψαρόβαρκα )
Πρόσθεσε άλλα 7 να είσαι μέσα, και χωρίς να συνυπολογίσουμε το Performance Kit που θα εκτοξεύσει την απόδοση...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μέση κατανάλωση 5,72 lt/100 (κατανάλωση σε επίπεδα diesel χωρίς ν΄ακούγεται σαν ψαρόβαρκα )
Και τι να τα κάνω ? Τα χρειάζομαι μήπως ?
Αυτές είναι φτηνές δικαιολογίες επειδή δεν έχεις ή δεν μπορείς να πάρεις diesel....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εκανα 361 χλμ με 20,65 λίτρα με το iQ.Το 30-40% εντός πόλης και τα υπόλοιπα στον περιαστικό κύκλο.Μέση κατανάλωση 5,72 lt/100 (κατανάλωση σε επίπεδα diesel χωρίς ν΄ακούγεται σαν ψαρόβαρκα ). Από τότε που ακρίβηναν τα καύσιμα και έχει μειωθεί σημαντικά η κυκλοφορία μειώθηκε πολύ η κατανάλωση εντός πόλεως με αποτέλεσμα το εβδομαδιαίο κόστος για καύσιμα να μην έχει μεταβληθεί σχεδόν καθόλου.......Πολλά καίει, να το κοιτάξεις......με μέγεθος Scooter, μοτέρ Yamaha Townmate και κίνηση στον περιαστικό ως επί το πλείστον, που είναι το κατόρθωμα????
Έρευνα Κατανάλωσης