-
Για την εποχη του ειχε καλες επιδοσεις,μιλαμε για 17 χρονια πριν.Και οι χωροι του μια χαρα ειναι,επειδη εσυ εισαι 1.92 δε σημαινει οτι δεν ειναι ευρυχωρο,απλα εσυ εισαι λιιιιιγο ψηλος.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Για την εποχη του ειχε καλες επιδοσεις,μιλαμε για 17 χρονια πριν.Και οι χωροι του μια χαρα ειναι,επειδη εσυ εισαι 1.92 δε σημαινει οτι δεν ειναι ευρυχωρο,απλα εσυ εισαι λιιιιιγο ψηλος.Οχι οχι!!!Απλα το συγκρινα με το δικο μου που ειναι μικρομεσαιο και εχουν περιπου τους ιδιους χωρους πισω.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Για την εποχη του ειχε καλες επιδοσεις,μιλαμε για 17 χρονια πριν.Και οι χωροι του μια χαρα ειναι,επειδη εσυ εισαι 1.92 δε σημαινει οτι δεν ειναι ευρυχωρο,απλα εσυ εισαι λιιιιιγο ψηλος.
Οχι οχι!!!Απλα το συγκρινα με του μπαμπα μου που ειναι μικρομεσαιο και εχουν περιπου τους ιδιους χωρους πισω.
fixed
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Οχι οχι!!!Απλα το συγκρινα με του μπαμπα μου που ειναι μικρομεσαιο και εχουν περιπου τους ιδιους χωρους πισω.
fixed
Eσύ ρε λαμόγιο που εχει και το μερκεντε οουνρες κλαμπ να ουμ στην υπογραφη σου, ειναι για το δικό σου ή για του μπαμπα σου?
-
Για το δικο μου...
In your face baby
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Για την εποχη του ειχε καλες επιδοσεις,μιλαμε για 17 χρονια πριν.Και οι χωροι του μια χαρα ειναι,επειδη εσυ εισαι 1.92 δε σημαινει οτι δεν ειναι ευρυχωρο,απλα εσυ εισαι λιιιιιγο ψηλος.δεν ειχε καλες επιδόσεις....πολλα μικρα και μεγαλυτερα αυτοκινητα ηταν πολυ καλυτερα σε επιδόσεις την εποχη του
πιστευω το ''κακο'' κιβωτιο, το μεγαλο βαρος, και οι μεγαλες απώλειες δυναμης απο το συστημα μεταδοσης την καθιστούσαν δυσκίνητη. -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Για το δικο μου...In your face baby
Πήρες Α κλάσε?
-
Χειροκίνητη η Ε34 520 ήταν ΟΚ. Η 518 όμως...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χειροκίνητη η Ε34 520 ήταν ΟΚ. Η 518 όμως...μονο αυτη?? και η 318 e30 ηταν παρα πολυ αργη καθως και η 520 ...
το βαρος και οι απωλειες πρεπει να ηταν μεγαλες δεν μπορω να εξηγησω αλλιως το γιατι. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Χειροκίνητη η Ε34 520 ήταν ΟΚ. Η 518 όμως...H 24βαλβιδη με τα 150ps ναι, η 12βαλβιδη με τα 129ps, οχι...
-
Στην 24βάλβιδη αναφερόμουν, έπρεπε να το ειχα διευκρινήσει.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
μονο αυτη?? και η 318 e30 ηταν παρα πολυ αργη καθως και η 520 ...
το βαρος και οι απωλειες πρεπει να ηταν μεγαλες δεν μπορω να εξηγησω αλλιως το γιατι.Η 318is που οδηγώ πάντως μου φαίνεται αρκετά γρήγορη και έχω αφήσει πίσω στο δρόμο αρκετά τούρμπο 1.4 νέας κοπής .
-
Αλλο 318 φιλε μου και αλλο 518....
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
το βαρος και οι απωλειες πρεπει να ηταν μεγαλες δεν μπορω να εξηγησω αλλιως το γιατι.Η 318is που οδηγώ πάντως μου φαίνεται αρκετά γρήγορη και έχω αφήσει πίσω στο δρόμο αρκετά τούρμπο 1.4 νέας κοπής .
εγω αντιθετα εχω αφησει πολλες 318 πισω.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω αντιθετα εχω αφησει πολλες 318 πισω.
Μετά μπόρεσες και φρέναρες;
-
Τα φρένα είναι για τσι κότες.
-
μα γιατι να φρεναρω,σε ταχυτητα καναμε κοντρα οχι σε φρεναρισμα
-
@italakias τι t jet έχεις;
-
Μ αρεσει ρε Γιωργο που τα καταλαβες ολα αυτα απο συνοδηγηση.. Δε νομιζω οτι πρεπει να γραφεις εδω.-
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
δεν μπορώ να φανταστώ κανένα τούρμπο νέας κοπής που να τρώει απο 318is...
Οδήγησα....