-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν ειναι κανα μαγικο, θαρρος θελει κ ενα ευγενικο θρασος του στυλ 'μαλιστε κυριε μου αλλα εγω εχω δικιο κ για αυτο σας γραφω στα @@ μου'...Θέλεις να δώσεις παράδειγμα περίπτωσης;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν ειναι κανα μαγικο, θαρρος θελει κ ενα ευγενικο θρασος του στυλ 'μαλιστε κυριε μου αλλα εγω εχω δικιο κ για αυτο σας γραφω στα @@ μου'...
Θέλεις να δώσεις παράδειγμα περίπτωσης;
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=29532&p=1194479&hilit=καμερα#p1194479
Το θυμάμαι σαν σήμερα από τότε που μας είχε περιγράψει το περιστατικό αναλυτικά...
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Δεν ειναι κανα μαγικο, θαρρος θελει κ ενα ευγενικο θρασος του στυλ 'μαλιστε κυριε μου αλλα εγω εχω δικιο κ για αυτο σας γραφω στα @@ μου'...
Αυτα οταν εχουμε δικιο, οταν εχουμε κανει μλκια, κανουμε τον μλκα.
Ειρωνια κολλαει πουθενα??
Οχι, δεν χρειαζεται. Γιατι να ειρωνευτεις? Οταν εχεις δικιο κ δειχνεις οτι δεν φοβασαι-δεν στεκεσαι σουζα-δεν σε νοιαζει η στολη-δεν κολλας να τα βαλεις με οποιον κ αν εχεις απεναντι σου, τοτε αυτος που σου πουλαει την οποιαδηποτε μαγκια βλεπει οτι η τσαμπα μαγκια δεν περναει (που εχει συνηθισει να του καθονται σουζα) αυτοματα μπαινει στο τριπακι 'ωπα, τι ειναι αυτος, που μπλεξαμε?'.
Απο περιστατικα με μπατσους αλλο τιποτα. Ορεξη να εχεις να διαβαζεις εδω μεσα. Εχω παρει βιντεο περιπολικο να κανει κοντρες με αμαξι ΔΣ (BMW 750 παρακαλω) κ τους εχω κουνησει την καμερα οταν με ρωταγαν γιατι τρεχω μαζι τους, εχω στειλει περιπολικο πανω στο πεζοδρομιο εξω απο το Caravel οταν πηγαν να περασουν απο δεξια την ουρα στο φαναρι, εχω διωξει μπατσο που ηρθε να γραψει στην μεση του πουθενα επειδη δεν φευγαμε απο την Κερατεα που θελαμε να δουμε μια κοντρα απαγγελοντας τον μισο ΚΟΚ απ΄εξω, εχουμε παραγγειλει σουβλακια μεσα στο τμημα οταν ημασταν για εξακριβωση (Κηφισσια, το τμημα που ειναι στο ιδιο στενο με τα τρια γουρουνακια), εχω επιστρεψει στα Λιμανακια αφου πηγα για εξακριβωση (5 λεπτα υποθεση, την τελειωσα μονος μου) οπου βρηκα τον μπατσο που με εστειλε κ του ειπα 'τωρα που με εστειλες για εξακριβωση κ μου την εκαναν, δεν μπορεις να με ξαναστειλεις κ θα μεινω εδω ολο το βραδυ', εχω περασει (ακινδυνο) κοκκινο μαζι με περιπολικο το οποιο ειχε κλεισει δυο λωριδες κ μας πηγαινε τρενακι πατωντας γκαζι οταν ειδε το φαναρι να αλλαζει, οπου μετα του την ειπα κ για το κοκκινο, κ για το οτι κουβαλαγε μαζι του κ πηγαινε βολτα φιλαρακι του λιμενικο...
Κ μην ξεχναμε κ το τελευταιο που εγραψα τελευταιες μερες περσι εδω μεσα, οπου απο την μια μερια του δρομου στο Κολονακι εγραφαν τους παρκαρισμενους κ απο την αλλη Lexus με συνοδεια Ζητα ηταν αραγμενο ανενοχλητο κ εγω επαιρνα φωτογραφιες, κ στην ερωτηση του Ζητα 'τι τραβατε κυριε' η απαντηση ηταν 'οτι θελω, δεν θα σας δωσω λογαριασμο κυριε μου'
O Ζητας ειναι ακριβως απο πισω μου στην γωνια του δρομου κ τα λεει με δυο πεζους συναδελφους, ενω απεναντι γραφουν τους υπολοιπους...Κ ο οδηγος μεσα στο αυτοκινητο αν προσεξετε.
Οπως ειπα, θαρος κ θρασος.
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Οπως ειπα, θαρος κ θρασος.
Και έναν καλό δικηγόρο stand-by δια παν ενδεχόμενο !
Ω, να δείτε πως τα μαζεύουν όταν βλέπουν δικηγόρο...Η MLS, σε συνεργασεια με τον Δικηγορικο Συλλογο Αθηνων και πάσης Ελλαδος προσφερει το MLS Kougionator 100-BT/WiFi/3G/aDSL για το εχετε παντα μαζι σας
-
Δείτε αυτό:
Όταν τον ρωτάνε ποια είναι τα επικίνδυνα σημεία, απλά ΔΕΝ τα αναφέρει και γράφει οι οδηγοί γνωρίζουν. Ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των οδηγών ή για τις εισπράξεις τελικά; Εμείς που είμαστε από άλλη περιοχή και περνάμε τη Λ. Μαραθώνος 2 φορές το χρόνο (και αν) δεν πρέπει να μάθουμε τα επικίνδυνα σημεία ή είμαστε αυτοί που στηρίζουν τις εισπράξεις και γι' αυτό δε μας ενημερώνει, ενώ αυτοί που περνάνε συχνά τα μαθαίνουν απέξω, οπότε δε χρειάζονται και ενημέρωση;
Τον αφήνω στην κρίση του κοινού και του Υπουργου Προστασίας του Αλλοδαπού Πολίτη.
Ευχαριστώ.
-
Eιμαι στην οδο γουναρη κανα χιλιομετρο πριν τα γηπεδα τενις της βουλας, μπαινει μπροστα μου μια μηχανη της ομαδας ΔΙΑΣ και 2 πισω μου.....φωτισμος μηδεν.....μεχρι το φεναρι μετα τα γηπεδακια που στριψανε για Λ.Βουλιαγμενης μου βγαλανε τα ματια με αυτα τα μπλε φωτακια στο υψος των φλας...ελεος ρε μαλακες ελεος δλδ!!!!!!!! Μετα λεμε για τους καγκουρες με τα προβολακια!
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Δείτε αυτό:Όταν τον ρωτάνε ποια είναι τα επικίνδυνα σημεία, απλά ΔΕΝ τα αναφέρει και γράφει οι οδηγοί γνωρίζουν. Ενδιαφέρεται για την ασφάλεια των οδηγών ή για τις εισπράξεις τελικά; Εμείς που είμαστε από άλλη περιοχή και περνάμε τη Λ. Μαραθώνος 2 φορές το χρόνο (και αν) δεν πρέπει να μάθουμε τα επικίνδυνα σημεία ή είμαστε αυτοί που στηρίζουν τις εισπράξεις και γι' αυτό δε μας ενημερώνει, ενώ αυτοί που περνάνε συχνά τα μαθαίνουν απέξω, οπότε δε χρειάζονται και ενημέρωση;
Τον αφήνω στην κρίση του κοινού και του Υπουργου Προστασίας του Αλλοδαπού Πολίτη.
Ευχαριστώ.
Το βιντεο.... τι ηθελε να μας δειξει;;;
Οτι παπακι το οποιο το καταδίωκε περιπολικο της ΕΛ.ΑΣ μπήκε στο αντιθετο ρευμα και επεσε σε διερχομενο αυτοκινητο;;;
Και τι σχεση εχουν οι καμερες μ αυτο;;;
Ποσο συχνα περνανε παπακια σ εκεινο το σημειο και πεφτουν σε διερχομενα αυτοκινητα σ εκεινο το σημειο και μας τονιζουν οτι αυτο συμβαινει συχνα σ εκεινη την περιοχη;;; -
Απλα με τετοιους γλυωδης κουτοπονηρους αξιωματικους.... σε υπευθηνες θεσεις, τι περιμενει κανενας να προχωρησει σωστα στην Ελλαδα.... ολη του η πρεμουρα ειναι να μην μαθουμε που ειναι οι καμερες!!!! ωστε να μας γραψει.... και να μας σωσει..... Να τον θυμαστε αυτον τον τυπο μπορει να γινει και αρχηγος καποια στιγμη.....τροχαιας Ελλαδος ακομα χειρωτερα.... και θα τον ρωτησει ο υπουργος για μια εισηγηση και καταλαβενεται τι επιστημονικη απαντηση θα παρει.... με τετοιους περιμενουμε να μειωθουν τα ατυχηματα η να αυξηθουν οι εισπραξεις.....
Το βιντεακι θα μας χρειαστει..... για να ξερουμε ποιοι παιρνουν αποφασεις και εφαρμοζουν πολιτικες για τα ατυχηματα και την μειωση τους....
Ειναι συγγενης του υπουργου μας οικονομικων???? -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Απλα με τετοιους γλυωδης κουτοπονηρους αξιωματικους.... σε υπευθηνες θεσεις, τι περιμενει κανενας να προχωρησει σωστα στην Ελλαδα.... ολη του η πρεμουρα ειναι να μην μαθουμε που ειναι οι καμερες!!!! ωστε να μας γραψει.... και να μας σωσει..... Να τον θυμαστε αυτον τον τυπο μπορει να γινει και αρχηγος καποια στιγμη.....τροχαιας ΕλλαδοςΑυτό ξαναπές το... Ο τύπος είναι απόφοιτος ΣΕΘΑ, αν κρίνω από το σηματάκι που φοράει και μάλλον θα τον δούμε να ανεβαίνει στο μέλλον. Πάντως, ούτε να μιλήσει δεν ξέρει.
ακομα χειρωτερα.... και θα τον ρωτησει ο υπουργος για μια εισηγηση και καταλαβενεται τι επιστημονικη απαντηση θα παρει.... με τετοιους περιμενουμε να μειωθουν τα ατυχηματα η να αυξηθουν οι εισπραξεις.....
Τι επιστημονικές απαντήσεις και κουραφέξαλα. Αφού όλοι το ξέρουμε οτι για τα τροχαία ατυχήματα φταίει η υπερβολική ταχύτητα και η κακιά η ώρα
Ειναι συγγενης του υπουργου μας οικονομικων????
Εγώ πάντως στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο ...Σεφερλής μεταμφιεσμένος.
-
Ακριβώς αυτό σκεφτόμουν και γώ!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οτι παπακι το οποιο το καταδίωκε περιπολικο της ΕΛ.ΑΣ μπήκε στο αντιθετο ρευμα και επεσε σε διερχομενο αυτοκινητο;;;
Ποσο συχνα περνανε παπακια σ εκεινο το σημειο και πεφτουν σε διερχομενα αυτοκινητα σ εκεινο το σημειο και μας τονιζουν οτι αυτο συμβαινει συχνα σ εκεινη την περιοχη;;;
You can run but you cannot hide... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ποσο συχνα περνανε παπακια σ εκεινο το σημειο και πεφτουν σε διερχομενα αυτοκινητα σ εκεινο το σημειο και μας τονιζουν οτι αυτο συμβαινει συχνα σ εκεινη την περιοχη;;;
You can run but you cannot hide...Αυτον τον τυπο θελω να τον πετυχω καποια στιγμη.... με το χερρι θα ναι;;; ....με κανα ροπαλο μπεϊς-μπολλ θα ναι;; ....με βαριοπουλα θα ναι;;; πάντως για καλο δεν θα ναι!
Ειναι ο σουπερ γαμαω-πιδαω-αποτυχημένος-κλωνος/κλωουν-του-αλλου-γαμαω-πιδαω-Τσακ-Νορις....
Και οι μπατσοι ειναι σουπερ και οι μικροαπατεωνες δεν εχουν που να πανε... και τετοια!Υ.Γ. Ο Τσακ Νορις ειναι τοσο γρηγορος που εχει καταφερει να κλειδωθει εξω απο το σπιτι του, ενω ηταν ακομα μεσα σ αυτο....
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
To βιντεακι κακως το εσβησες. Κανονικα θα επρεπε να το κανεις upload στο youtube.Α, με την ευκαιρία...
Εξαιρετικό αυτό το προγραμματάκι: http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec
Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
-
Ένα ενδιαφέρον άρθρο στα ΝΕΑ σήμερα:
Πρόστιμα μισού δισ. σε οδηγούς
Από τον Ιούνιο οι ηλεκτρονικές κλήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Εθνική Οδό Αθηνών- Πατρών
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέλιος Βραδέλης svradelis@dolnet.gr
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 29 Απριλίου 2010Έρχονται οι ηλεκτρονικές κλήσεις της Τροχαίας: από τον Ιούνιο οι τροχονόμοι στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Εθνική Οδό Αθηνών- Πατρών θα εφοδιασθούν με ειδικά μηχανήματα, τα οποία θα αντικαταστήσουν τα μπλοκάκια και με αυτά οι παραβάσεις που θα βεβαιώνουν, θα καταγράφονται απευθείας σε έναν κεντρικό υπολογιστή.
Στόχος είναι να περιορισθούν οι κλήσεις που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σβήνονται και να εισπράττονται όσο γίνεται περισσότερα πρόστιμα.
Το ποσό των προστίμων που βεβαιώνεται μαζί με τις παραβάσεις του ΚΟΚ δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο. Το 2009 οι παραβάσεις για διάφορες διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας έφτασαν τις 1.900.496, ενώ τα βεβαιωμένα πρόστιμα άγγιξαν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ (491.898.000.). Το 2010 το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει ζητήσει μηδενική ανοχή στις τροχαίες παραβάσεις και ήδη το πρώτο τετράμηνο του έτους έχει βεβαιωθεί διπλάσιο ύψος προστίμων σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα, πέρσι. Μόνο τον Ιανουάριο του 2010 βεβαιώθηκαν πρόστιμα αξίας 46.379.960 εκατομμυρίων ευρώ όταν το αντίστοιχο ποσό τον ίδιο μήνα, το 2009, ήταν περίπου 25 εκατομμύρια.
Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ετοιμάζεται να εφαρμόσει το σύστημα των ηλεκτρονικών κλήσεων από τον Ιούνιο. Οπως εξηγεί στα «ΝΕΑ» ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Γρηγόρης Τασούλας, «πρόκειται για πρόγραμμα που έχει αναπτυχθεί σε δύο ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και η πιλοτική εφαρμογή του θα αρχίσει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, την Εθνική Οδό Κορίνθου- Πάτρας και πιθανόν θα συμπεριλαμβάνει και την Αττική Οδό».
Τέρμα οι χάρτινες
Η Τροχαία πλέον δεν θα κόβει χάρτινες κλήσεις, η οποία πολύ εύκολα σχιζόταν ή διαγραφόταν με την ανοχή διοικητών αστυνομικών τμημάτων και με τις πιέσεις πολιτικών. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που διατηρεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, «αγαπημένες» παραβάσεις των οδηγών είναι η παραβίαση των σημάνσεων, η υπερβολική ταχύτητα, η μη χρήση ζώνης ασφαλείας, ενώ χιλιάδες καταλαμβάνονται κάθε χρόνο να οδηγούν μεθυσμένοι.Με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα οι τροχονόμοι θα εφοδιαστούν με μηχανήματα παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται από τη Δημοτική Αστυνομία σε αρκετούς δήμους της χώρας για την καταγραφή της παράβασης της παράνομης στάθμευσης. Απευθείας στα κεντρικά
Τα νέα όμως μηχανήματα της Τροχαίας θα έχουν τη δυνατότητα καταγραφής σε οποιοδήποτε σημείο, ακόμη και στις εθνικές οδούς και το πρόστιμο θα καταγράφεται κατευθείαν σε κεντρικό τερματικό, το οποίο θα βρίσκεται στην έδρα τού κατά τόπου τμήματος της Τροχαίας. Από εκεί θα ενημερώνεται αυτόματα και το τερματικό του υπουργείου, ενώ ο παραβάτης θα λαμβάνει την κλήση είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικά.«Σε αυτή την περίπτωση θα είναι αδύνατη η διαγραφή του προστίμου και οι όποιες χάρες γίνονταν μέχρι τώρα», εξηγεί ο κ. Τασούλας.
Πρόθεση ωστόσο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι να ζητήσει από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τη μείωση των προστίμων του ΚΟΚ, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις θεωρούνται «εξοντωτικά». «Με τα δεδομένα της οικονομικής κρίσης ορισμένα πρόστιμα είναι υπερβολικά και ίσως θα πρέπει να εξετάσουμε τη μείωσή τους σε χαμηλότερα επίπεδα», επισημάνουν κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
«ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ»
Με τις ηλεκτρονικές κλήσεις θα είναι αδύνατη η διαγραφή του προστίμου και οι όποιες χάρες γίνονταν μέχρι τώρα», λένε από την Τροχαία
Ερωτάται τώρα ο κόσμος του forum και κυρίως ο Υπουργός Προστασίας του Αλλοδαπού Πολίτη. Έχουμε ή δεν έχουμε δικαίωμα ένστασης; Γιατί θα είναι αδύνατη η διαγραφή του προστίμου όπως γράφει και το άρθρο; Παρανομεί ή όχι ο κ. Υπουργός;
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Ένα ενδιαφέρον άρθρο στα ΝΕΑ σήμερα:[...]
Ερωτάται τώρα ο κόσμος του forum και κυρίως ο Υπουργός Προστασίας του Αλλοδαπού Πολίτη. Έχουμε ή δεν έχουμε δικαίωμα ένστασης; Γιατί θα είναι αδύνατη η διαγραφή του προστίμου όπως γράφει και το άρθρο; Παρανομεί ή όχι ο κ. Υπουργός;
Ευχαριστώ.
«Scripta manent» ή επί το ελληνικότερον «ό,τι γράφει δεν ξεγράφει».
-
Το ενδιαφέρον πάντως είναι η καταστρατήγηση ενός νόμου χωρίς ΚΑΝΕΙΣ να αντιδρά και χωρίς κανείς να ενδιαφέρεται. Τουλάχιστον, αυτομάτως καταλαβαίνουμε ποια κόμματα έχουν ψηφίσει οι Έλληνες και γιατί δεν αντιδρούν (για το forum δεν το συζητώ, πιο υποταγμένο και νομιμοφανές δύσκολα να βρεθεί - εξαιρώ τους γκαζιάρηδες ηθικούς που ενοχλούνται όταν ανακλύπτουν ότι τρέχουν και άλλοι εκτός από αυτούς). Εδώ, θα πει κανείς, δεν αντιδρούν σε όσα ήρθαν και θα αντιδράσουν για τον ΚΟΚ; Βρε αδελφέ, ας δώσουμε εκεί το μισό Αιγαίο να μην μας ενοχλούν οι Τούρκοι. Ας δώσουμε και τη Μακεδονία και τη Ήπειρο να χαλαρώσουμε και βορείως. Μας αρκεί η Αθήνα και η Μύκονος και όλα τα άλλα ας τα πάρουν.
Είμαι και 100% σίγουρος ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει καταλάβει ακόμα το ρόλο της ομάδας Δίας. Αλήθεια, τους έχει κοιτάξει κανείς να δει τι κάνουν; Βόλες στο Ηράκλειο γύρω γύρω από τις καφετέριες, ειδικά τα βράδια, γράφουμε και κανένα παπάκι για κράνος ή καμιά ζώνη σε κανέναν ξεχασμένο, σταματάμε για έλεγχο αν πετύχουμε κανέναν πιτσιρικά με φιμέ και... τέρμα. Σίγουρα στην αντίληψή τους δεν έχουν πέσει οχήματα Diesel με ξένες πινακίδες, σίγουρα την ώρα που περνάνε κάθετα τη Σωτήρος στον Πειραιά και στους 4 το μάτι που θα έβλεπε τους παρεμπόρους δακρύζει χωρίς λόγο, σίγουρα έρχονται σε οργασμό την ώρα που πίνουν καφέ και τρώνε σάντουιτς και γι' αυτό τυφλώονται και δε βλέπουν τους τύπους στα φανάρια που πλένουν παρπρίζ. Αλλά ξέχασα, αυτοί κόβουν αποδείξεις ή η φοροδιαφυγή τους δεν ενδιαφέρει το κράτος. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κόψουμε το μισθό των Ελλήνων, να αυξήσουμε τις εισφορές τους, ώστε το ΕΣΥ να εξυπηρετεί πιο άνετα τους Πακιστανούς και τους γύφτους*.
Ευχαριστώ.
- Πριν 2 χρόνια περιμένω να εξεταστώ στο Κρατικό Νικαίας που εφημερεύει. Μετά από 5 ώρες αναμονής (πήγα 17.00 και μπήκα 22.20), έρχεται μια οικογένεια γύφτων, μπαίνει μπροστά και παίρνει τη σειρά μας. 1-2 διαμαρτυρήθηκαν. Τότε, έρχεται η ασφάλεια του νοσοκομείου, αυτοί οι ξεφτιλισμένοι με την κρατική εξουσία δηλαδή, και αντί να διώξουν αυτούς που είχαν μπει παράνομα, έκαναν τα στραβά μάτια και μας συμβούλευαν να κάνουμε υπομονή. Σε ερώτησή μου τι θα κάνουν αν μπω μέσα κι εγώ, απάντησαν ότι θα με συλλάβουν και θα με παραδώσουν στην ΕΛΑΣ...!!! Έτσι, για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε. Όσοι χαλάνε τη συνταγή, δηλαδή αντιδρούν στην υποδούλωση, συλλαμβάνονται. Για να μην αναφέρουμε ότι εξετάσεις κτλ τα πλήρωσα κανονικά γιατί το Κρατικό (κράτος) δεν είναι συμβεβλημένο με το ΙΚΑ (κράτος). Ε, λοιπόν, αλλαγή ονόματος σε Ταχίρ Μήτσι και τα προβλήματα λύνονται επιτόπου.
-
Και μιας και το ξεκίνησα το θέμα. Κοιτάξτε τον πίνακα από τη δημοσίευση στα ΝΕΑ:
Μέσα στο 2010 θα συγκεντρωθούν ~680.000.000 € από κλήσεις. Φανταστείτε τι πάρτι έχει στηθεί και γιατί η ομάδα Δ δεν κυνηγάει εγκληματίες και παράνομους αλλοδαπούς, αλλά κάνει ελέγχους μόνο σε Έλληνες.
Ευχαριστώ.
-
Αντε ν΄ αρχίσουν να πέφτουν συγχότερα κλήσεις και για παραποίηση πινακίδων (π.χ. θαμπό κρύσταλλο) μπας και μερικοί μερικοί βάλουν μυαλό και τα αφαιρέσουν
-
Η υπερβολή και το μένος σε όλο του το μεγαλείο. Ναι, έχουν αυξηθεί οι κλήσεις, αλλά μη βγάλουμε και άχρηστες τελείως τις περιπολίες της ομάδας ΔΙΑΣ. Έχουμε ακούσει για διάφορα περιστατικά που επενέβησαν λόγω παρατηρητικότητας ή/και ταχύτητα προσέγγισης τόπων συμβάντων.
Γενικότερα, σε αρκετά που γράφεις έχεις δίκιο. Αλλά, πλέον, το έχεις χάσει το παιχνίδι πριν ξεκινήσει κάποιος να διαβάζει μια δημοσίευσή σου λόγω της απολυτότητάς σου και της μονόπλευρης θεώρησης σου των πραγμάτων.
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4