-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Eγώ δηλώνω απερίφραστα γιαπωνεζόφιλος
αλλά...
peugeot coupe 406
ψ6
alfa 159θα με έκαναν να προβληματιστώ πάρα πολύ
Εγω για ενα avensis
-
Γιατί να την βγάλει?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Γιατί να την βγάλει?Γιατί πλέον δεν υπάρχουν Βελγικά αυτοκίνητα. Αμα είναι να βάλουμε και την Ολλανδική για παράδειγμα
-
αλλά...
peugeot coupe 406
ψ6
Κάνε καμιά λαλακία εσύ και ξέρεις τι περιμένει μετά τον τρυφερό σου σβέρκο
-
Εμένα μου κάνουν κλικ τα Ιταλικά...όπως είναι ήδη γνωστό!
Δεν στέλνω ούτε γράμμα με σχιστομάτικο...(δεν είμαι αντικειμενικός, το ξέρω...αλλά για μένα μιλαω και δεν μπορεί τίποτα να με κάνει να αλλάξω γνώμη)
Θα μπορούσα να οδηγήσω Γαλλικό (άλλωστε έχω αγοράσει Ρενό)
Θα μπορούσα να οδηγήσω Γερμανικό, άνετα κάνω ταξιδάκι με mercedes , ακόμα και μικρή σε κινητήρα, όχι σειρά Α και Β (και με Volvo αν και Σουηδικό). Επίσης θα μπορούσα να κάνω τρελίτσες με ένα Audi. Δεν θα τα αγόραζα όμως...
Άν έπαιρνα καινούργιο Βανάκι, τότε δεν θα είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα να πάρω Φορντ. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί πλέον δεν υπάρχουν Βελγικά αυτοκίνητα. Αμα είναι να βάλουμε και την Ολλανδική για παράδειγμαΗ spyker δεν είναι από την Ολλανδία..? Ή δεν θυμάμαι καλά? Εκτός και αν αναφερόμαστε μόνο σε ευρείας παραγωγής αυτοκίνητα . Προσωπικά, για μια 599 θα πρόδιδα τα πιστεύω μου... Φανατικός υπέρμαχος των Lambo ...
-
Alfa Romeo & Fiat έχω, θα πήγαινα σε Lancia αφού ποτέ δεν έτυχε να αγοράσω.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Κάνε καμιά λαλακία εσύ και ξέρεις τι περιμένει μετά τον τρυφερό σου σβέρκο
με ανακάλυψε
@μιραγε: το διόρθωσα
@ busso: η ερώτηση είναι πιο συγκεκριμένη, κάποιο αμάξι από άλλο 'στρατόπεδο' που σας έχει ιντριγκάρει
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Εμένα μου κάνουν κλικ τα Ιταλικά...όπως είναι ήδη γνωστό!Μωρέ κι εμένα τα ιταλικά μου κάνουν κλικ, αλλά την πρώτη φορά που έψαξα, το καλύτερο ιταλικό το φτιάχναν στη Γαλλία και τη δεύτερη φορά στη Γερμανία.
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
αλλά...
peugeot coupe 406
ψ6
Εγω για ενα avensis
θα σου κάνω τη χάρη όταν ξανακατέβω
-
αλλά...
peugeot coupe 406
ψ6
Εγω για ενα avensis
θα σου κάνω τη χάρη όταν ξανακατέβω
Τουλαχιστον εσυ θα εχεις ποικιλια να διαλεξεις..
-
Τώρα που το διόρθωσε μπορώ να απαντησω κι εγώ σοβαρα...
Θα εδινα τα πάντα για ένα Tiida
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τώρα που το διόρθωσε μπορώ να απαντησω κι εγώ σοβαρα...Θα εδινα τα πάντα για ένα Tiida
Σενταν ή χατς?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τώρα που το διόρθωσε μπορώ να απαντησω κι εγώ σοβαρα...
Θα εδινα τα πάντα για ένα Tiida
Σενταν ή χατς?
To καλό, το σεντάν
-
Να το διευκρινίζεις αλλη φορα γιατι προς στιγμη φοβηθηκα.
-
Δηλώνω φανατικός της γαλλικής σχολής!
Γαλλικό κράτημα
Γαλλική άνεση
Γαλλική εργονομία
Γαλλική αξιοπιστία
Γαλλικοί τριγμοίΕπειδή όμως μιλάμε προφανώς για γήινα αυτοκίνητα (οπότε εξαιρούμε προφανώς και κάαι Εβο και σια), να αλλάξω στρατόπεδο θα με έκαναν άνετα ένα Landcruiser μτχ πετρέλαιο και μια 159 1.9ΤΒ
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Δηλώνω φανατικός της γαλλικής σχολής!
Γαλλικό κράτημα
Γαλλική άνεση
Γαλλική εργονομία
Γαλλική αξιοπιστία
Γαλλικοί τριγμοίΕπειδή όμως μιλάμε προφανώς για γήινα αυτοκίνητα (οπότε εξαιρούμε προφανώς και κάαι Εβο και σια), να αλλάξω στρατόπεδο θα με έκαναν άνετα ένα Landcruiser μτχ πετρέλαιο και μια 159 1.9ΤΒ
Καινούριο μοντέλο??
Πάντως εγώ την Alfa θα την άλλαζα μόνο για μια 6cyl ΒΜW (335 ή Z4) και τίποτα άλλο. Γενικά δεν θα αγόραζα τίποτα εκτός από Alfa, Fiat, BMW, Range Rover...αφήνω εκτός φυσικά Maserati και Ferrari...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ορμώμενος απ το τόπικ του νονού, μου ρθε αυτή η ιδέα:
Όλοι μας λίγο πολύ είμαστε σε κάποιο στρατόπεδο:
για ποιό αμάξι θα απαρνούσασταν τα πιστεύω σας?
Εγω θα έκανα τα παντα για να αγοράσω ένα Βέλγικο ,φτιαγμένο και εξελιγμένο εννοείται, όχημα. Αν είχε στάνταρ και μηχάνημα για gaufre
Να πώ οτι δεν το έλεγε και η εικόνα -
Είμαι-ήμουν ιδιοκτήτης οχημάτων από 3 σχολές (Ιταλική, Γερμανική, Ιαπωνό-Γερμανική και Ιαπωνική). Είμαι Ιταλόφιλος όμως.
Τους Γάλλους τους εκτιμώ όμως όταν πρέπει με λίγα σχετικά χρήματα να αγοράσεις ένα άνετο όχημα. Εντάξει ο κινητήρας θυμίζει (θύμιζε) τρακτέρ, η αξιοπιστία ήταν το λιγότερο αμφιλεγόμενη, η εργονομία ειδικά στο χώρο του κινητήρα σταυρόλεξο για πολύ γερούς λύτες, αλλά....
Το τιμόνι μου μίληγε
Η ανάρτηση στεκόταν στο ύψος της (ναι το δηλώνω δεν γουστάρω προβλέψιμες συμπεριφορές όπως στην Ιταλία, Γερμανία Ιαπωνία... θέλω αμάξι που να κουνά την ουρά)
Στους Ελληνικούς καρόδρομους δεν παίζεταιΤο μόνο πρόβλημα είναι το κόστος συντήρησης όπου εκεί.... τύφλα να έχει η VW.
Με τι θα άλλαζα την AR 159 TBi (που ίσως να είχα να δεν είχα το υβριδικό)...
α. με ένα 407 2.2 diesel (ναι παραλίγο να πάρω το δίλιτρο ο Θεός με φώτισε)
β. με μία Ζ4
γ. με ένα 370Ζκαι αν τα λεφτά δεν ήταν θέμα...
α. με μία C6 3.0 V6 γιατί θέλω να μοιάσω στον Σαρκοζύ
β. με μία CLS (diesel)
γ. με τον Gozzilla.... -
μαζι με το θυμιο και γω...της γαλλικης σχολης μα νομιζω οτι καλο προεκυπτε σαν αγορα (αξια vs τιμη) δεν θα χα προβλημα...
Για ποιό αυτοκίνητο θα προδίδατε τα πιστεύω σας