-
Αν ήταν C,E,S να το καταλάβω για τα θετικά και για τα αρνητικά που ίσως έχουν οι ΜΕΡΚ. Αλλά Α και Β class δεν με πείθουν ότι αξίζουν να φέρουν το αστέρι στο καπό.
-
Καλά για τα θετικά.. για τα αρνητικά τουλάχιστον δεν πείθει ότι είναι mercedes;
Γιατί τόσο αρνητικός; Από άποψη ποιότητας κατασκευής δεν πείθουν οι A & B;
-
με τα λεφτα γιαυτο το κατασκευασμα παιρνεις καινουριο 1.4Τ αλλων εταιρειων...ελπιζω να μην αγχωνεσαι για το σημα της μερκ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ελπιζω να μην αγχωνεσαι για το σημα της μερκ...Μα καθόλου όμως (τουναντίον, θα έλεγα, λόγω κόστους συντήρησης)
-
Εγώ πάντως στο χαλαρό θα το έπαιρνα...
Αυτοκίνητο όμορφο είναι...
Χώρους έχει...
Όνομα πολύ δυνατό έχει...
Καινούριο είναι...
Σίγουρα είναι σε καλή κατάσταση...Μία χαρά όλα... ...
-
Δε θα προτιμουσες ομως φιλε storm ενα τουρμπατο κατηγοριας golf σε αυτα τα χρηματα που και πιο χαμηλη συντηρηση εχει και πιο δυνατο ειναι και στριβει καλυτερα και τα ιδια ειναι απο χωρους και πιο ομορφο ειναι (υποκειμενικο))..??
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με τα λεφτα γιαυτο το κατασκευασμα παιρνεις καινουριο 1.4Τ αλλων εταιρειων...ελπιζω να μην αγχωνεσαι για το σημα της μερκ...Οτι ειπε ο φιλτατος Αδης! Πας για καινουργιο 1.4Τ μικρομεσαιο. No go η Merc .-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
με τα λεφτα γιαυτο το κατασκευασμα παιρνεις καινουριο 1.4Τ αλλων εταιρειων...ελπιζω να μην αγχωνεσαι για το σημα της μερκ...
Οτι ειπε ο φιλτατος Αδης! Πας για καινουργιο 1.4Τ μικρομεσαιο. No go η Merc .-
μια ψηφο και απο μενα για golf 6 122PS
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Το αυτοκίνητο ανήκει στον αδελφό μου, έχει κάνει 17.500 km σε ανοικτούς δρόμους κυρίως και το δίνει πίσω στη Eurobank επειδή έληξε το ετήσιο leasing, για να πάρει .. μάλλον το ίδιο.
Έχει το πακέτο sport (χαμηλωμένο αμάξωμα και ζάντες... και δεν ξέρω τι άλλο) και ηλιοροφή.
Δεδομένου ότι οι οικογενειακή μας σύνθεση αλλάζει σε 8 μήνες σκέφτομαι να το πάρω σε αντικατάσταση ενός rover 416, μοντ. 1996.
Το rover έχει 100.000 km και μπορώ να πω πως είναι σε άριστη κατάσταση. Μάλιστα πρόσφατα έκανε γενικό service αξίας 1.000+ ευρώ και ομολογώ πως το σκέφτομαι να το δώσω. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι η B170 είναι ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσω.Η τιμή του είναι 19.500. Τι λέτε; Αξίζει;
**OXI **
19500
Πολλά καλύτερα μοντέλα σε αυτά τα λεφτά , καινούργια , με δύναμη ποιότητα και φθηνότερο service.
-
Όχι. Είναι κακό στη γρήγορη (όχι πολύ) οδήγηση και βγάζει βλάβες. Και 17000 να είχε, όχι.
-
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
Οτι ειπε ο φιλτατος Αδης! Πας για καινουργιο 1.4Τ μικρομεσαιο. No go η Merc .-
μια ψηφο και απο μενα για golf 6 122PS
η το καινουριο astra ή ενα bravo!
-
Nαι, να παρεις τη B class ειναι ενα αξιολογο αμαξι και σε πολυ καλη τιμη
-
ΟΧΙ!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε θα προτιμουσες ομως φιλε storm ενα τουρμπατο κατηγοριας golf σε αυτα τα χρηματα που και πιο χαμηλη συντηρηση εχει και πιο δυνατο ειναι και στριβει καλυτερα και τα ιδια ειναι απο χωρους και πιο ομορφο ειναι (υποκειμενικο))..??- Tα VW δεν μου λένε τίποτα απολύτως
- Επίσης το Turbo δεν μου λέει τίποτα απολύτως (έχω turbo ... ).
- Τα περί χαμηλής συντήρησης είναι υποκειμενικό... Θεωρώ ότι τα VW ρουφάνε περισσότερα χρήματα...
- Τα στρίβω, κάνω, δείχνω, κλπ..., δεν τα θεωρώ άξια κουβέντας γιατί τα περισσότερα αυτοκίνητα από ότι γνωρίζω έρχονται με το τιμόνι στον στάνταρ εξοπλισμό...
Τα υπόλοιπα όλα (που γράφονται κατά κόρον) τα θεωρώ φανατισμούς, οπαδισμούς, μύθους...
Είναι π.χ. σαν να λέω εγώ να πάει να πάρει το 207GT ή Rallye ...
Χα!χα! Σιγά! Δεν σφάξανε!...
-
Η τιμή του αυτοκινήτου είναι πολύ καλή, -30% σε ένα χρόνο και με χαλαρή χρήση, δεν μπορεί να τα παραβλέψει κανείς εύκολα. Αν εμένα μου έκανε κατά τα λοιπά, ίσως και να το έπαιρνα, αν και η Β ουδέποτε με συγκίνησε.
Εντούτοις υπάρχει έτοιμη η εναλλακτική, και είναι το υπάρχον άριστο κατά τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη αυτοκίνητο. Το κρατάει κανά χρόνο να βγάλει τη δύσκολη δουλειά, και μετά το αλλάζει με το καινούργιο λήζινγκ του αδερφού του.
Και του χρόνου -30% θα είναι η τιμή, η 'ευκαιρία' δεν είναι μοναδική αλλά επαναλαμβάνεται. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Η τιμή του αυτοκινήτου είναι πολύ καλή, -30% σε ένα χρόνο και με χαλαρή χρήση, δεν μπορεί να τα παραβλέψει κανείς εύκολα. Αν εμένα μου έκανε κατά τα λοιπά, ίσως και να το έπαιρνα, αν και η Β ουδέποτε με συγκίνησε.
Εντούτοις υπάρχει έτοιμη η εναλλακτική, και είναι το υπάρχον άριστο κατά τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη αυτοκίνητο. Το κρατάει κανά χρόνο να βγάλει τη δύσκολη δουλειά, και μετά το αλλάζει με το καινούργιο λήζινγκ του αδερφού του.
Και του χρόνου -30% θα είναι η τιμή, η 'ευκαιρία' δεν είναι μοναδική αλλά επαναλαμβάνεται.Έτσι ακριβώς το σκέφτομαι κι εγώ
Μάλλον καταλήγω στην εναλλακτική πρόταση. Να βολευτώ για έναν ακόμα χρόνο με το rover και σε 12 μήνες που (καλώς εχόντων των πραγμάτων) θα απαιτείται το 'οικογενειακό' να πάρω απευθείας το Tiguan (σε αυτό μάλλον καταλήγει ο αδερφός μου) το οποίο και προτιμώ από τη B. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Και του χρόνου -30% θα είναι η τιμή, η 'ευκαιρία' δεν είναι μοναδική αλλά επαναλαμβάνεται.Έτσι ακριβώς το σκέφτομαι κι εγώ
Μάλλον καταλήγω στην εναλλακτική πρόταση. Να βολευτώ για έναν ακόμα χρόνο με το rover και σε 12 μήνες που (καλώς εχόντων των πραγμάτων) θα απαιτείται το 'οικογενειακό' να πάρω απευθείας το Tiguan (σε αυτό μάλλον καταλήγει ο αδερφός μου) το οποίο και προτιμώ από τη B.Καλη ιδεα αλλα πες του να την παραγκηλει οπως θες εσυ!!!!!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δε θα προτιμουσες ομως φιλε storm ενα τουρμπατο κατηγοριας golf σε αυτα τα χρηματα που και πιο χαμηλη συντηρηση εχει και πιο δυνατο ειναι και στριβει καλυτερα και τα ιδια ειναι απο χωρους και πιο ομορφο ειναι (υποκειμενικο))..??
- Tα VW δεν μου λένε τίποτα απολύτως
- Επίσης το Turbo δεν μου λέει τίποτα απολύτως (έχω turbo ... ).
- Τα περί χαμηλής συντήρησης είναι υποκειμενικό... Θεωρώ ότι τα VW ρουφάνε περισσότερα χρήματα...
- Τα στρίβω, κάνω, δείχνω, κλπ..., δεν τα θεωρώ άξια κουβέντας γιατί τα περισσότερα αυτοκίνητα από ότι γνωρίζω έρχονται με το τιμόνι στον στάνταρ εξοπλισμό...
Τα υπόλοιπα όλα (που γράφονται κατά κόρον) τα θεωρώ φανατισμούς, οπαδισμούς, μύθους...
Είναι π.χ. σαν να λέω εγώ να πάει να πάρει το 207GT ή Rallye ...
Χα!χα! Σιγά! Δεν σφάξανε!...
Ποιος μιλησε για vw.?Κατηγοριας golf εγραψα..leon,bravo,delta,c4..κτλπ
Δηλαδη μια mercedes εχεις καποια αμφιβολια οτι ειναι πιο ακριβη σε ολα της απο τα παραπανω..?
Εχω και παραδειγματα στο κοντινο μου περιβαλλον...
Το turbo σιγουρα κατι σου λεει οταν βγαινεις να προσπερασεις στη κορινθου-πατρων..
Ειναι μυθος οτι το 207 σου στριβει και φρεναρει καλυτερα απο το coupe που ειχες..?Καταλαβαινες νομιζω τι ηθελα να πω με το προηγουμενο ποστ..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ποιος μιλησε για vw.?Κατηγοριας golf εγραψα..leon,bravo,delta,c4..κτλπ
Δηλαδη μια mercedes εχεις καποια αμφιβολια οτι ειναι πιο ακριβη σε ολα της απο τα παραπανω..?
Εχω και παραδειγματα στο κοντινο μου περιβαλλον...
Το turbo σιγουρα κατι σου λεει οταν βγαινεις να προσπερασεις στη κορινθου-πατρων..
Ειναι μυθος οτι το 207 σου στριβει και φρεναρει καλυτερα απο το coupe που ειχες..?Καταλαβαινες νομιζω τι ηθελα να πω με το προηγουμενο ποστ..
Για μένα η Mercedes είναι Mercedes και τα υπόλοιπα απλά υπόλοιπα.
Δεν μπαίνω σε διαδικασία να συγκρίνω ανόμοια πράγματα.
Όπως και να το κάνουμε κάποιες μάρκες θεωρούνται premium. Καλώς ή κακώς έτσι είναι...
Τα leon,bravo,delta,c4 είναι αυτοκίνητα που απευθύνονται σε ευρύ κοινό ενώ τα premium μάλλον σε όσους έχουν φράγκα ή και διάφορες άλλες ορέξεις (βίτσιο, φιγούρα, αγάπη, κλπ...κλπ...)Το ξαναλέω το turbo εμένα τελικά δεν μου έχει πει τίποτα πουθενά.
Δεν θα μπω στη διαδικασία να συγκρίνω την κουπεδιά με το μικρό 207 ...
Είναι αυτοκίνητα διαφορετικών κατηγοριών και κουλτούρας ... -
Εμ ... μετά απο τόσα OXI .... τι περιμένατε να αποφασίσει .
Καλά έκανες 1 χρόνος θα περάσει νεράκι.
Ασε που αν το έπαιρνες και ήθελες να το δώσεις θα έχανες καμιά 6-7 χιλιάρικα .
Mercedes B170 ενός έτους. Να το πάρω;