-
Ο χρήστης dienekes έγραψε:
droemmen, πολέμους με **τη μορφή που τους ξέρουμε **αρχίσαμε να έχουμε από τη Νεολιθική εποχή
Η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο. (τα έντονα γράμματα δικά μου).
Καλό θα ήταν να μιλάμε σεμνά μέσα στο φόρουμ.
Από 9/5 μέχρι 26/9 λαμβάνει χώρα φεστιβάλ παγκόσμιου πολιτισμού
στη Βαρκελώνη:
http://www.bbc.co.uk/greek/entertainmen ... lona.shtmlΌποιος θέλει,μπορεί να εκφράσει την άποψή του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στο forum που ακολουθεί.Μερικές απόψεις παρουσιάζονται γραπτώς από το BBC:
http://www.bbc.co.uk/greek/forum/story/ ... pics.shtml -
Χτες το βραδυ στην Νετ κατα τις 11, ειχε μια εκπομπη για τους Ολυμπιακους(μια απο τις πολλες). Θελετε να ακουσετε τι ειπε ο Υπουργος Ναυτιλιας: Οτι σε δημοψηφισμα που εγινε στην Αμερικη, στο CNN(ναι ναι το γνωστο), ο κοσμος ψηφισε οτι το μεγαλυτερο προβλημα για τους Ολυμπιακους ειναι ο καιρος.......ΕΛΕΟΣ, και το συμπερασμα που εβγαλε ο Κυριος Υπουργος ηταν οτι οι ξενοι δεν ανυσηχουν για τιποτα αλλο παρα για τον ζεστο καιρο...... Τωρα για σχολιαστε μου, εμεις φταιμε που ψηφισαμε για να τρελανουμε τα Αμερικανακια....ή αυτος που δεν ειχε ιδεα... Στην δουλεια μου, τουλαχιστον 4 ατομα μου ειπαν για την ψηφοφορια, πριν την διαβασω εδω...το δικο του επιτελειο δεν εμαθε τιποτα....ή μας κοροίδευουν ολους ψιλο γαζι???
-
Δείτε κι αυτό http://greece.flash.gr//soon/2004/5/16/26060id/
τελικά υπάρχουν μερικές ξένες εφημερίδες που γράφουν την αλήθεια... -
Ο χρήστης MlKE_16V έγραψε:
Χτες το βραδυ στην Νετ κατα τις 11, ειχε μια εκπομπη για τους Ολυμπιακους(μια απο τις πολλες). Θελετε να ακουσετε τι ειπε ο Υπουργος Ναυτιλιας: Οτι σε δημοψηφισμα που εγινε στην Αμερικη, στο CNN(ναι ναι το γνωστο), ο κοσμος ψηφισε οτι το μεγαλυτερο προβλημα για τους Ολυμπιακους ειναι ο καιρος.......ΕΛΕΟΣ, και το συμπερασμα που εβγαλε ο Κυριος Υπουργος ηταν οτι οι ξενοι δεν ανυσηχουν για τιποτα αλλο παρα για τον ζεστο καιρο...... Τωρα για σχολιαστε μου, εμεις φταιμε που ψηφισαμε για να τρελανουμε τα Αμερικανακια....ή αυτος που δεν ειχε ιδεα... Στην δουλεια μου, τουλαχιστον 4 ατομα μου ειπαν για την ψηφοφορια, πριν την διαβασω εδω...το δικο του επιτελειο δεν εμαθε τιποτα....ή μας κοροίδευουν ολους ψιλο γαζι???μας κοροϊδεύουν φίλε.
τον είδα κι εγώ να μιλάει και καράφλιασα... Βέβαια είναι πολλοί που δεν έχουν σχέση με το ίντερνετ και αυτούς ήθελε να πείσει ο κ. Υπουργός...
Σπύρος
-
Γιατί αγχωνόμαστε ρε παιδιά με τους τυχάρπαστους...αφού έχουμε να κάνουμε με πληρωμένους δημοσιογράφους ..!
Ξέρετε πόσα δημοσιεύματα ανα τον κόσμο μας γράφουν καλά λόγια..?Απλά στην Ελλάδα 'μεγενθύνουμε' τα αρνητικά ..τα οποία είναι λίγα σε αναλογία..φωτεινό παράδειγμα το Paris Match ..5ο σε κυκλοφορία στον κόσμο και 1ο στην Γαλλία..!
Οποιος θεωρεί ή δεν θέλει ή φοβάται να έρθει στους αυθεντικούς ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας ..ας μην έρθει..μετά θα χτυπάει το κεφάλι του που έχασε αυτή την μοναδική ευκαιρία!
Αλήθεια εάν γίνονταν οι ολυμπιακοί του 2004 στην Ατλάντα μπορεί να μου πει κάποιος πόσα τρμοκρατικά χτυπήματα θα είχαμε..?
Εδώ το 1996 χωρίς καμία αναταραχή και είχαμε ...πού στην Αμερική!
Τώρα με αυτές τις συνθήκες και με μία τόσο μεγάλη αραβογενής κοινότητα να κατοικεί εκεί φαντάζεστε τι θα γινόνταν..?!?Αλλοι ξεφτιλίστηκαν στα θέματα ασφαλείας ..άλλων έπεσαν κτίρια-σύμβολα...άλλων αεροπλάνα έγιναν 'βόμβες'...άλλοι δημιούργησαν στην υφήλιο κλίμα τρομοκρατίας...εεεε μην μας μιλάνε και για ασφάλεια μετά!!
Και κερατάς και δαρμένος..?..δεν νομίζω! -
Εγώ πάντως θα ήθελα την επόμενη φορά που θα έρθουν ξένοι δημοσιογράφοι να τρυπώσουν σε εργοτάξιο για να γράψουν προβοκατόρικο άρθρο για τους ολυμπιακούς να τους κάνουν πρώτα μαύρους στο ξύλο πριν προλάβουν να δείξουν δημοσιογραφικές ταυτότητες και μετά να τους ζητήσουν συγγνώμη. Να δούμε μετά αν θα το ξανακάνουν συνάδερφοί τους.
-
Κι εγώ το ίδιο. Αρκετά έχουμε ανεχθεί ως τώρα.
-
Εχθές ο Observer είχε άρθρο εναντίον των Times και γενικότερα του Μέρντοχ,σχετικά με τις επιθέσεις εναντίον της Ολυμπιάδας.
Η αιτία είναι τα συμβόλαια που επιδιώκει ο Μέρντοχ,αλλά και γενικότερα μια πολιτική απαξίωσης των Ελληνικών προσπαθειών!Γιατι?!....
-
Για τα λεφτά το κάνουν. Έχουν βρει τώρα και συνέχεια λένε, λένε, λένε, δεν τους φτάνει το 1.7 ΔΙΣ ευρώ που θα πληρώσουμε για την... 'ασφάλεια', θέλουν κι άλλο.
Είναι τρομακτικά άπληστοι.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εχθές ο Observer είχε άρθρο εναντίον των Times και γενικότερα του Μέρντοχ,σχετικά με τις επιθέσεις εναντίον της Ολυμπιάδας.
Η αιτία είναι τα συμβόλαια που επιδιώκει ο Μέρντοχ,αλλά και γενικότερα μια πολιτική απαξίωσης των Ελληνικών προσπαθειών!Γιατι?!....
Αυτό αναφέρεται στο αρθρο του flash που παρέθεσα λιγο παραπάνω, πιστεύω ότι ο observer έχει τα δικά του συμφέροντα να χτυπήσει το κύρος του ανταγωνισμού. Αυτό όμως τουλάχιστο μας βολεύει και στην τελική πρόκειται για την αλήθεια...
-
Νομίζω ότι οι Αγγλοι θα διεκδικήσουν την ολυμπιάδα του 2012...
Τότε να δεις γλέντια...η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται cold!
Θα στείλουμε όλους τους μαχητικούς δημοσιογράφους του Star - Alter...χε χε χε!
-
Αν είχαν και διεθνή εμβέλεια και 'κύρος', θα ήταν ακόμα καλύτερα. Αλλιώς, θα είναι απλά εκτόνωση για εσωτερική κατανάλωση.
-
Πάντως αντί για ξύλο στους δημοσιογράφους - ντετέκτιβ θα μπορούσαμε να τους μπουζουριάζαμε, να τους στέλναμε πακέτο σπιτάκι τους και να αφαιρούσαμε αυτόματα τη διαπίστευσή τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Μετά ας έβγαινε ένας εκπρόσωπος του Αθήνα 2004 να δηλώσει ότι 'σκεφτήκαμε να κάνουμε πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι με τους δημοσιογράφους'. Να δούμε πόσοι μάγκες ακόμη θα βρίσκονταν να το παίζουν Σέρλοκ Χολμς.
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Πάντως αντί για ξύλο στους δημοσιογράφους - ντετέκτιβ θα μπορούσαμε να τους μπουζουριάζαμε, να τους στέλναμε πακέτο σπιτάκι τους και να αφαιρούσαμε αυτόματα τη διαπίστευσή τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.Μετά ας έβγαινε ένας εκπρόσωπος του Αθήνα 2004 να δηλώσει ότι 'σκεφτήκαμε να κάνουμε πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι με τους δημοσιογράφους'. Να δούμε πόσοι μάγκες ακόμη θα βρίσκονταν να το παίζουν Σέρλοκ Χολμς.
Ά γειά σου, κι εγώ το σκέφτηκα. Και μάλιστα αφού τους είχανε δώσει κι ένα μπερτάκι ξύλο, δήθεν και καλά γιατί τους νόμισαν για τρομοκράτες...ποιός θα τολμούσε να πει κάτι μετά για την ασφάλεια;
Όχι να μου βγαίνει ο αγγλος να μου λέει ότι 'ναι μεν μας πιάσανε στα δύο λεπτά αφού είχαμε παραβιάσει το χώρο, αλλά θα μπορούσανε να μας πιάσουν πολύ γρηγορότερα.....'
-
ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ...
«Τέσσερις μικρής ισχύος βόμβες, που προκάλεσαν μόνο ελάχιστες υλικές ζημιές, εξερράγησαν χθες στην Κωνσταντινούπολη, λίγο πριν την άφιξη εκεί του Βρετανού πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ». Μ' αυτήν την ... τυποποιημένη πρόταση άρχιζαν χθες τα ρεπορτάζ των περισσότερων βρετανικών μέσων ενημέρωσης, που ευτυχώς δεν συμπλήρωσαν γράφοντας ότι «η Κωνσταντινούπολη απέχει μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα όπου θα γίνουν σε λιγότερο από δύο μήνες οι Ολυμπιακοί Αγώνες» ή ότι «παράρτημα της τάδε τράπεζας, έξω από την οποία έσκασαν οι μικρούλικες βομβίτσες, υπάρχει και στην Αθήνα, μόλις 1 χιλιόμετρο δίπλα στο ξενοδοχείο όπου θα μείνει η αποστολή των επισήμων της ΔΟΕ». Υπουλο πράγμα η είδηση. Στα χέρια ασυνείδητων, πλάθεται όπως θέλει κάποιος!....
http://www.enet.gr/online/online_p1_fpa ... d=85407756
-
Καταπολεμήστε την προπαγάνδα!
http://proxy.espn.go.com/chat/sportsnat ... ent_id=711
-
Απίστευτο και όμως Αμερικάνικο. Οι ΗΠΑ έιχαν σαν στόχο να δωροδοκίσουν την διευθνή Ολυμπιακή επιτροπή για να έχουν σχεδόν αποκλειστική εμπορική εκμετάλευση των Ολυμπιακών αγώνων. Τα τελευταία 20 χρονια...η ΗΠΑ πήραν 2 (απο τα 5) παιχνίδια ...το 1984 και το 1996 και επιχείρησαν να δωροδοκίσουν την ΔΟΕ το 1998 για να...δώσουν του αγώνες του 2004 στο Salt Lake City (Utah, USA).
Ορισμένοι ίσος να μην το γνωρίζουν η να μήν το θυμούνται αλλα το 1998 με τους Αγώνες της Ατλάντα....Δικηγόροι υπέβαλλαν μυνήσεις σε οτι Ελληνική επιχείρηση είχε το όνομα 'Olympic' η παραπλήσιο. Ως αποτέλεσμα πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες του εξωτερικού(ΗΠΑ) βρέθηκαν αντιμέτωποι με ποινικές διώξη ...γιατι το όνομα έιχε κατοχειροθεί και τα οικονομικά συμφέροντα ήταν μεγάλα.
-
Νομίζω ότι είναι ένα καλό τόπικ που μπορούμε να κρατήσουμε ενεργό μέχρι τους Ολυμπιακούς. Είμαι αισιόδοξος ότι τελικά όλα θα πάνε καλά. Τα ίδια λέγανε όταν αναλάβαμε την προεδρία της Ε.Ε, ότι θα ρεζιλευτούμε, ότι θα γίνει τρομοκρατικό χτύπημα στη σύνοδο, ότι θα μουνε μέσα οι διαδηλωτές...κτλ...και τελικά κάναμε μια από τις καλύτερες δεδομένων των συνθηκών(ένατξη νέων μελών, πόλεμος στο Ιρακ).
Το κακό είναι ότι μετά τους Ολυμπιακούς κανένας δεν θα ασχοληθεί με την επιτυχία μας, κανείς δεν θα μας πει μπράβο...οι επιτυχίες δεν πουλάνε!
Ό,τι κάνουμε ας το κάνουμε για εμας (είτε αυτό σημαίνει οικονομικά οφέλη είτε μια μεγάλη ιδέα για την οποία θα είμαστε υπερήφανοι) και για λιγοστούς ξένους που ασχολούνται με την ουσία και την ιστορία και θα θυμούνται ότι μια μικρή χώρα μπήκε σφήνα και διοργάνωσε επιτυχείς και όμορφους Ολυμπιακούς Αγώνες. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νομίζω ότι οι Αγγλοι θα διεκδικήσουν την ολυμπιάδα του 2012...Τότε να δεις γλέντια...η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται cold!
Απο τις πιο συναρπαστικες διεκδικησεις 8α ειναι αυτη. Οι υπολοιπες πολεις υποψηφιες εκτος του Λονδινου ειναι η Ν.Υορκη, το Παρισι, η Μοσχα κ η Μαδριτη.
Απίστευτο και όμως Αμερικάνικο. Οι ΗΠΑ έιχαν σαν στόχο να δωροδοκίσουν την διευθνή Ολυμπιακή επιτροπή για να έχουν σχεδόν αποκλειστική εμπορική εκμετάλευση των Ολυμπιακών αγώνων. Τα τελευταία 20 χρονια...η ΗΠΑ πήραν 2 (απο τα 5) παιχνίδια ...το 1984 και το 1996 και επιχείρησαν να δωροδοκίσουν την ΔΟΕ το 1998 για να...δώσουν του αγώνες του 2004 στο Salt Lake City (Utah, USA).
Mιλας σοβαρα?
Αυτο για το SLC εγινε αφου πηραν τους χειμερινους του 2002 το 1995?? -
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Νομίζω ότι οι Αγγλοι θα διεκδικήσουν την ολυμπιάδα του 2012...
Τότε να δεις γλέντια...η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται cold!
Απο τις πιο συναρπαστικες διεκδικησεις 8α ειναι αυτη. Οι υπολοιπες πολεις υποψηφιες εκτος του Λονδινου ειναι η Ν.Υορκη, το Παρισι, η Μοσχα κ η Μαδριτη.
Mιλας σοβαρα?
Αυτο για το SLC εγινε αφου πηραν τους χειμερινους του 2002 το 1995??Είπαν οι άνθρωποι. Αφού θα κάνουμε τους χειμερινούς Ολυμπιακούς το 2002....δεν κάνουμε και τους Ολυμπιακούς και το 2004...αφου έχουμε τις εγκαταστάσεις ουτος η άλλος
Πανε να μας την πούνε για την ασφάλεια των ολυμπιακών