-
Σου είπα και πριν ότι ναι, φαίνεται ότι είναι Photoshop αλλά νομίζω ότι άλλαξαν μόνο το χρώμα...
Το αυτοκίνητο είναι ίδιο με το λευκό, εκτός αν δεν βλέπω κάποιες λεπτομέρειες...
-
καλαισθητα τα οπισθια φωτιστικα σωματα,αλλα τα εμπροσθια μου φαινονται πολυ μεγαλα..σε λιγο οπως πηγαινουν θα τα κανουν τοσο μεγαλα που θα καταληξουν να ειναι ενα μονο.. σοβαρα,θα μπορουσαν να ειναι μικροτερα..περαν του οτι προτιμω τα φωτιστικα σωματα των 159-μπρερα ..μου θυμιζει οπισθογυρισμα στην σχεδιαστικη ταση της gt..
βεβαια ολα αυτα ειναι υποκειμενικα.. -
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Χωρις καμμια προθεση να ριξω νερο στο μυλο της εγκαθετιλας,θα μπορουσα να γραψω πως οι παραλληλοι βιοι ειχαν ξεκινησει με το f/l της 147(τελη 2004) στην οποια προστεθηκε ενα ασημενιο φιλετο στο κατω μερος της πεμπτης πορτας,οπως βλεπουμε παρακατωΤο υπογραμμισμένο κομμάτι, ίσως θα πρέπει να το τονίζεις... που ξέρεις κάποιος θα το πιστέψει...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Θα πάρω την MILANO και θα βάλω αυτοκολητάκι πίσω που θα γράφει:
'Είμαι η απόδειξη ότι στέρεψαν οι Ιταλοί απο έμπνευση...Δεν είμαι Astra'θα τη παρεις τη μιλανο γιατι την περιμενες τοσο καιρο και δε σε νοιαζει οπως κι αν ειναι..
μια χαρα φαινεται στο κατω κατω.
τωρα αν πουμε και καμια εγκαθετιλα δε χαθηκε ο κοσμοςΕγκαθετίλα με εγκαθετίλα έχει διαφορά... Υπάρχει αυτή που γίνεται με χιούμορ και έχει σαν στόχο το πείραγμα...αυτή όταν δεν γίνεται, να μην σου πω, ότι μου λείπει...
Υπάρχει όμως και η 'άλλη' η εξυπνακίστη, φανατίλα παρωπιδοφόρων ημιμαθών, η οποία με ενοχλεί...
Δεν περιλαμβάνεσαι στην δεύτερη κατηγορία...στην δική μου κρίση τουλάχιστον...Θα την πάρω την milano, αλλά θα αργήσει, γιατί θα περιμένω κανένα 8άμηνο από το ξεκίνημα των πωλήσεων...
Άλλωστε με το pandaκι, είμαι πολύ ικανοποιημένος και ας έχει αυτά τα φανάρια πίσω στις κολώνες...που -αν δεν κάνω λάθος- τα έχει αντιγράψει απο Corsa... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Χωρις καμμια προθεση να ριξω νερο στο μυλο της εγκαθετιλας,θα μπορουσα να γραψω πως οι παραλληλοι βιοι ειχαν ξεκινησει με το f/l της 147(τελη 2004) στην οποια προστεθηκε ενα ασημενιο φιλετο στο κατω μερος της πεμπτης πορτας,οπως βλεπουμε παρακατω
Το υπογραμμισμένο κομμάτι, ίσως θα πρέπει να το τονίζεις... που ξέρεις κάποιος θα το πιστέψει...
Μα δεν εχω καμμια αμφιβολια πως εδω μεσα θα το διαβασουν ΜΟΝΟ ατομα που θα το πιστεψουν.
Ειναι στοχευμενο το πειραγμα...Και προσωπικα δεν με ενοχλει ουτε η αισθητικη της Milano(η οποια κοσμει εδω και 2 μηνες σαν wallpaper το κινητο μου ,και για πρωτη φορα με εβαλε στο πειρασμο να σκεφτομαι σοβαρα την αγορα 1800ρη κινητηρα) ουτε και η οποια σχεδιαστικη συγγενεια με το Astra.Αν μ'ενοχλει κατι,ειναι που καποιοι γραφικοι θα ποσταρουν αλλα εδω μεσα κι αλλα στο topic του Αstra.
Τελος,εγκαθετιλα ειναι αυτο που μας διακατεχει,οταν προσπαθουμε να την χρεωσουμε μονο στους αλλους
-
Η ΜΙΛΑΝΟ είναι και φαίνεται με η χωρις φωτο shop ενα όμορφο και σπορτιβ αυτ/το ,πιο δυναμικό απο την ΜΙΤΟ και οποιοι συγκρίνουν με αστρα και οράματα είναι ιερόσυλοι!
Αστρα ,,, που ακούστηκε !
Έλεος! Ουτε για πειραμα ,ουτε για πλάκα!
Εγώ φταίω που λέω και δυο καλα λόγια για τους γερμανούς τελικά! -
εγω παντως δεν βρισκω ομοιοτητες με astra η τουλαχιστον οχι εντονες...
και το '60 ολα τα αυτοκινητα ειχαν στρογγυλα φαναρια οπως και οι αλφα τοτε!!! -
Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενοχλουνται ορισμενοι.Το καινουργιο Astra ειναι ωραιο αμαξακι.Να λεγαμε δηλαδη οτι η Milano μοιαζει με τo Leon,ή τη σειρα 1 ή το i30,θα δικαιολογουσα την ενοχληση
-
Τώρα ,,,,, ,,,δέσαμε Καλμπρεζε! ή μάλλον Κιλμπριζ! Το σκότωσες το θέμα!
-
μου θυμιζει τους κατοχους σιροκο που ενιωθαν προσβολη οταν τους ελεγαν οτι σιροκο κ μεγκαν μοιαζουν..
περα απο την πλακα,δεν εχω δει το καινουργιο αστρα,κ να μοιαζουν δεν αλλαζει κατι,αλλα αν η μιλανο εχει το εμπροσθιο μερος που βλεπουμε στις φωτογραφιες,δεν μου αρεσει..γουστα ειναι αυτα..κ υποκεινται στα κριτηρια του καθενος..για μενα με τοσο στρογγυλο εμπροσθιο μερος,χωρις εστω κ λιγες ακμες,χανει σε δυναμικη αισθητικη.. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Εγώ φταίω που λέω και δυο καλα λόγια για τους γερμανούς τελικά!
ενω εμεις λεμε μονο ασχημα για τα ιταλικα...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Τώρα ,,,,, ,,,δέσαμε Καλμπρεζε! ή μάλλον Κιλμπριζ! Το σκότωσες το θέμα!... το είχε σκοτώσει από παλιά. Τώρα του έκανε τα 40.
-
Ε μη γινεστε παραξενοι.Ειπαμε,η Μιλανο ειναι ενα πολυ ομορφο αυτοκινητο,ασχετως του τι μπορει να σου φερνει στο μυαλο το πισω μερος.Τι θελετε να πω? Ψεματα?
-
Πολύ απλά!
Το Astra για τα δεδομένα της Opel είναι αρκετά καλό, όχι βέβαια τίποτε το φοβερό, αλλά το σημαντικότερο είναι πως έχει πάει κάποια βήματα μπροστα σε σχέση με το προηγούμενο το οποίο ήταν τελείως μέτριο, σχεδιαστικά πάντα!
Η Milano για τα δεδομένα της Alfa δεν έχει κάτι το ξεχωριστό, όπως θα περίμενε κανείς. Φυσικά δε τη λες άσχημη, ΑΛΛΑ, σε καμία περίπτωση δεν έχει προχωρήσει παρακάτω σε σχέση με την 147.
Σχετικά με τις ομοιότητες: Και τα δύο φαίνεται να έχουν την ίδια βάση στη σχεδίασή τους. Έχουν σχετικά μακρύ αμάξωμα, σε αντίθεση με τα μοντέλα που αντικαθιστούν τα οποία είναι κλασικά χάτσμπακ όπως πχ το golf. Τη επιμηκυμένη λοιπόν αυτή μορφή, την είδαμε για πρώτη φορά αν δε κάνω λάθος στο mazda 3 και στη συνέχεια στο leon.
Να με συγχωρέσουν λοιπόν οι alfisti (είμαι και εγώ ενας), αλλά το σχέδιο δεν είναι αντάξιο της φίρμας. Το ότι έχει μια όμορφη μάσκα, ωραίες ζάντες και κάποιες σπορ πινελιές δεν τη κάνουν ξεχωριστή. Θα μπορούσε άνετα να ήταν αυτοκίνητο άλλης εταιρείας. -
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Η Milano για τα δεδομένα της Alfa δεν έχει κάτι το ξεχωριστό, όπως θα περίμενε κανείς. Φυσικά δε τη λες άσχημη, ΑΛΛΑ, σε καμία περίπτωση δεν έχει προχωρήσει παρακάτω σε σχέση με την 147.
Νομιζεις οτι θα ηταν ευκολο να επαναληφθει η σχεδιαστικη επιτυχια της 147,τηρουμενων των αναλογιων?
Για το μονο που μπορω να κατηγορησου τους Μιλανεζους ειναι η εμμονη στο σχεδιαστικο κωδικα της 8C.Θα μπορουσαν κατα τη γνωμη μου να ξεκινησουν απο λευκο χαρτι στην περιπτωση της Milano
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Νομιζεις οτι θα ηταν ευκολο να επαναληφθει η σχεδιαστικη επιτυχια της 147,τηρουμενων των αναλογιων?
Για το μονο που μπορω να κατηγορησου τους Μιλανεζους ειναι η εμμονη στο σχεδιαστικο κωδικα της 8C.Θα μπορουσαν κατα τη γνωμη μου να ξεκινησουν απο λευκο χαρτι στην περιπτωση της Milano
Σωστος να δουλευανε με μια αλλη μουρη να το εκαναν αλλο αμαξι.Γενικα το εκαναν πιο ασχημο απο το παλιο παντος.
-
έχει πλάκα το thread...
Οι Αlfisti απλά περιμένουν να το δούν...
Οι αντι-alfisti έχοντας δεί μόνο κάποια photoshops ουσιαστικά και μερικά προτότυπα αρκετά πριν την παραγωγή είναι μόνοι τους και γεμίζουν το thread με ότι τους κατέβει...
-
...
Τωρα ξερεις,Καρατζαφερης .
στα @@@ μας και μας,Κωστης Παλαμας
-
Η πλακα ειναι ακριβως οτι οι Alfisti δεν περιμενουν να το δουν....εχουν ηδη αποφανθει οτι θα ειναι καλυτερο απο τα ανταγωνιστικα μοντελα!
-
ενδεικτικο post αλφιστι απο την πρωτη σελιδα του θεματος,τεσσερα χρονια πριν
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Alfa 940(149)
3/5p Tελη 20061.6 115hp
1.6JTS 130hp
1.9JTS 160hp
2.2JTS 185hp
2.2JTS Turbo 250hp
3.2V6 JTS 260hp Q4
1.6JTD M-JET 120hp
1.9JTD M-JET 150hp
1.9JTD M-JET TwinTurbo 200hpGTA.... 3.6V6 JTS 350
.2JTS...2/2JTS Turbo δλδ. με 250 άλογα για να κοντράρει το Α3 2.0FSI Turbo 200hp
148 1.6 115hp(2006) A3 1.6 102hp
148 1.6JTS 130hp(2006) A3 1.6FSI 115hp 116i 115hp
148 1.9JTS 160hp(2006) 118i 130hp(2005)
148 2.2JTS 185hp(2006) A3 2.0FSI 150hp 120i 150hp
148 2.2JTS Turbo 250hp(2006) Α3 2.0FSI Turbo 200hp 125i 218hp(2005)
148 3.2V6JTS Q4 280hp(2006) A3 3.2V6FSI Quattro 255hp(2006)θα έχει αισθητά μεγαλύτερο μεταξόνιο(2,65μ), περί τα 4,3μ μήκος και 1,8μ πλάτος, ενώ το ύψος θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα με την 147.
Photoshop
http://img158.echo.cx/img158/6766/ar149may056rs.jpgEpi tou piestiriou
http://www.d-signet.it/images/autopareri/back.jpg
Alfa Romeo Giulietta