-
Ξέρει κανείς τί γίνεται αν θελήσω να αποσύρω δύο οχήματα? Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ποσά για την αγορά ενός?
-
Και δύο και τρία και όσα έχεις στην κατοχή σου μπορείς να αποσύρεις. Τα χρήματα της απόσυρσης θα τα λάβεις. Για την αγορά όμως καινούριου αυτοκινήτου θα ληφθεί υπ' όψιν μόνο ένα από τα οχήματα που απέσυρες, προκειμένου να επωφεληθείς της περαιτέρω επιστροφής των 1000 ευρώ.
-
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
Δηλαδή είναι σοβαροί; Ζητούν εμμέσως αποζημίωση επειδή έχουν στις αποθήκες τακάκια απο taunus;
ΕΛΕΟΣΑπόσυρση = μικρότερος μέσος όρος ηλικίας οχημάτων = μικρότερη ζήτηση ανταλλακτικών.
Αυτό είναι που τους ενοχλεί, για αυτό αντιδρούν
-
Ο Γέρος πήρε την άγουσα, τελικά. Εφτασε στη μονάδα ανακύκλωσης, με δυο μόνο κυλίνδρους να δουλεύουν, αλλά έφτασε!
Μου πήρε γύρω στο δίωρο, λόγω της ουράς -από τη στιγμή της παραλαβής μέχρι να πάρω το πρώτο 'χαρτι' δε χρειάστηκαν πάνω από 20'. Ευτυχως το πιστοποιητικό καταστροφής σου έρχεται σπίτι με κούριερ -τουλάχιστον γλιτώνεις τη δεύτερη επίσκεψη στο μονάδα ανακύκλωσης. Το τι θα συμβεί στις Διευθύνσεις Συγκοινωνιών, μένει να το δούμε.
Ορισμένοι συναισθηματικοί, έβγαζαν τελευταία φωτό το αμαξάκι τους....
Τα περι 'αυτοδύναμης κίνησης' είναι σχετικά, τελικά. Πέτυχα δυο-τρεις που κυκλοφορούσαν με μπαταρίες, booster, καλώδια και δε συμμαζεύται. Ενα Γιάρις μάλιστα ήρθε -τρακαρισμένο- με γερανό.
Μερικοί, κατά την παράδοση, κρατούσαν και κανενα-δυο αναμνηστικά. Μια ρεζέρβα (!), αμορτισεράκια καπώ, πατάκια και άλλα τέτοια χρηστικά. -
Σημερα που πηρα κι εγω τηλεφωνα σε μαντρες για την αποσυρση του δικου μου, μολις ΔΥΟ μου ειπαν οτι μπορουν να αναλαβουν εξ'ολοκληρου την αποσυρση χωρις να τρεχω απο δω κι απο κει...
Μαλιστα 3-4 ηταν κατηγορηματικοι οτι κατι τετοιο δε γινεται και να το ηθελαν...Πρεπει να παιζει μεγαλη αγνοια σε αρκετους δυστυχως.
-
Σήμερα έδωσα κι εγώ το δικό μου. Είχα κλείσει ραντεβού στις 9 στον 'Αρχιμήδη Νεονάκη'. Έφτασα κατά τις 8:45 κι ήμουν μαζί με άλλους 3-4 που είχαν ραντεβού την ίδια ώρα.
Κατά τις 9 μπήκα μέσα και μέχρι τις 9:20 είχα τελειώσει. Περισσότερη ώρα έκαναν οι 2 κοπέλες που καταχωρούσαν τα στοιχεία μας παρά οι 'τεχνίτες'. Αυτοί απλώς σημείωναν τον αριθμό πλαισίου, έβγαζαν τις πινακίδες, έβαφαν με σπρέυ στο καπώ τον αριθμό κυκλοφορίας και φόρτωναν τα αυτοκίνητα σε νταλίκες (προφανώς η καταστροφή γίνεται αλλού).
Τελικά μάλλον θα μπορούσα να πάω και χωρίς ραντεβού γιατί δεν είδα να κρατάνε καμιά λίστα με τα ονόματα. Απλά με ρώτησαν τι ώρα είχα κλείσει ραντεβού και αρκέστηκαν στο λόγο μου. Κρίμα που δεν το ήξερα για να έχω πάει από την περασμένη εβδομάδα...
-
Οι 'κλασσικοί' θα βρίσκουν παπάδες τώρα!
-
Διαβάζω την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία λέει στο πινακάκι στην 4η σελίδα
'και 1.500 επιπλέον για αγορά οχήματος καινουργούς ή μη ΕURO 4 ή ΕURO 5'
Το 'ΜΗ' που κολλάει; Δηλαδή επιδοτείσαι για αγορά καινούριου και euro 1 - euro 3 και όχι euro 4 - euro 5?
Ή έκαναν λάθος στο τυπογραφείο;
http://www.scribd.com/doc/20069702/-181160909
Edit: αγνοείστε, μερικές φορές το μυαλό μου κολλάει
-
καινουργιο ή μη = καινουργιο ή μεταχειρισμενο.
-
Πόσο απλά είναι κάποια πράγματα! Το 'μη' πήγαινε στο 'καινούριο', εγώ το διάβασα 'καινούριο, ή μη Euro 3/4'.........
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
:ysterical: Πόσο απλά είναι κάποια πράγματα! Το 'μη' πήγαινε στο 'καινούριο', εγώ το διάβασα 'καινούριο, ή μη Euro 3/4'.........Στην βιασύνη τους να το δημοσιεύσουν, παρέλειψαν το σημείο στίξης. Το νόημα αλλάζει ανάλογα με του που μπαίνει το το κόμμα και φυσικά ο καθένας μας καταλαβαίνει ότι του συμφέρει.
Και για να ευθυμήσουμε λίγο όσο περιμένουμε το πολυπόθητο χαρτί από την Νομαρχία, βάλτε ένα κόμμα στην παρακάτω πρόταση και μετά ζητήστε από την γυναίκα/φίλη σας να κάνει το ίδιο: 'Αν ο άνδρας ήξερε πραγματικά την αξία που έχει η γυναίκα θα πήγαινε στα τέσσερα.'
Είναι μάλλον βέβαιο ότι δεν θα το βάλετε στο ίδιο σημείο της πρότασης... -
παιδια τωρα που ο Γιωργος που ειναι στην εξουσια λετε να αλαξει κατι οσον αφορα την αποσυρση? ρωταω γιατι σε λιγο θα αρχισει η αντιστροφη μετρηση των 40 ημερων(απο τοτε που θα ανοιξει η Βουλη). φημες λενε ,βαση την αντιπρωσοπια που ρωτησα, οτι θα γινουν αλλαγες προς το καλυτερο στο μετρο της αποσυρσης. Λετε να αξιζει να περιμενουμε μια και εχουμε 'προθεσμια' μεχρι τις 20 Δεκεμβριου να αποσυρουμε τα καρα μας?
-
ελα ντε...
δυσκολο να χάσεις...
Δε θα θέλει σε σχέση με το Σουφλιά να φανεί χειρότερος... (οι εντυπώσεις είναι πολύ σημαντικό ...) -
Μια ερωτηση, στην οικογενεια εχουμε ενα favorit και λεμε να το δωσουμε, το καινουργιο αυτοκινητο που θα παρουμε θα ειναι στο δικο μου ονομα αλλα το favorit ειναι στο ονομα του πατερα μου, τι ακριβως γινεται σε τετοια περιπτωση? Αρκει μια απλη μεταβιβαση 'η θα πρεπει να περιμενω να πληρωσω τα τελη του επομενου χρονου?
-
Εγώ πάντως ένα αυτοκίνητο του 2003 ήθελα από μάντρα, είπα στον τύπο να αναλάβει αυτός την απόσυρση σε μια από τις επόμενες αγοραπωλησίες του και δέχτηκε. Γλυτώνω και την ταλαιπωρία.
-
Ο χρήστης Jaeger έγραψε:
Εγώ πάντως ένα αυτοκίνητο του 2003 ήθελα από μάντρα, είπα στον τύπο να αναλάβει αυτός την απόσυρση σε μια από τις επόμενες αγοραπωλησίες του και δέχτηκε. Γλυτώνω και την ταλαιπωρία.Αυτο το κανουν κι αρκετες εταιρειες π.χ η Nissan.Μαγκια τους!
-
Ο χρήστης Jaeger έγραψε:
Εγώ πάντως ένα αυτοκίνητο του 2003 ήθελα από μάντρα, είπα στον τύπο να αναλάβει αυτός την απόσυρση σε μια από τις επόμενες αγοραπωλησίες του και δέχτηκε. Γλυτώνω και την ταλαιπωρία.Δηλαδη?
θα το αποσυρει αυτός ως να ναι δικό του? -
Θέλω να αποσύρω το ένδοξο Civic '82 και μπαίνω στο www.edoe.gr για να μάθω λεπτομέρειες περί της διαδικασίας. Μα καλά, έχουν πληρώσει για να φτιάξουν αυτό το site και για το hosting? Απίστευτη αργοπορία και στο φινάλε δεν φορτώνει καν τη σελίδα!!
Ελπίζω μέσα στις 100 περιβόητες μέρες να διορθωθεί και αυτό
Στο μεταξύ, όταν το παραδώσεις παίρνεις μόνο τη βεβαίωση παραλαβής και φεύγεις?
Χθες διάβασα κάπου ότι παίρνεις +πινακίδες +άδεια και τρέχεις για τα περαιτέρω. Τί ισχύει τελικά?
Σ.Σ.: Δεν προτίθεμαι να αγοράσω νέο αυτοκίνητο, με αφορά μόνο η φάση της απόσυρσης. -
Μιας και καποιοι εκαναν ηδη τη διαδικασια να θεσω ξανα την ερωτηση μου για να το σιγουρεψω.. Αν παρω ενα σαραβαλο αυριο και θελησω να βγαλω το κερδος απο την αποσυρση μπορω ή πρεπει να εχει αγοραστει το οχημα εδω και καποιο χρονικο διαστημα..?
Ευχαριστω! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μιας και καποιοι εκαναν ηδη τη διαδικασια να θεσω ξανα την ερωτηση μου για να το σιγουρεψω.. Αν παρω ενα σαραβαλο αυριο και θελησω να βγαλω το κερδος απο την αποσυρση μπορω ή πρεπει να εχει αγοραστει το οχημα εδω και καποιο χρονικο διαστημα..?
Ευχαριστω!σε κανα δυο αντιπρωσοπειες που ρωτησα μου ειπαν δεν υπαρχει χρονικος περιορισμος οπως επισης και σε μια εκπομπη στο Τηλεαστυ που ειδα πριν μερες ειπαν οτι δεν υπαρχει τετοιο θεμα.δηλαδη μπορεις να το κανεις. καλυτερα να περιμενεις τις ενημερωτικες εγκυκλιους που θα αποσταλουν απο μερα σε μερα στις εφοριες και κατα συνεπεια θα τις εχουν και οι αντιπρωσοπειες.
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016