-
Εγώ θα σου έλεγα να περιμένεις μέχρι την άνοιξη. Τι νόημα έχει να βάλεις φιμέ τώρα;
-
Δικιο εχεις αλλα μετα την ανοιξη φευγω ταξιδι(ναυτικος ειμαι)και θελω να τα βαλω για να το χαρω λιγο το καινουργιο μου αμαξακι(swift) και να το βλεπω και να το γουσταρω.Ξερεις κανεναν στη θεσσαλονικη?
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Τοποθέτησα επιτέλους κι εγώ μεμβράνες GLOBAL (USA) στο δικό μου, μόνο στα πίσω παράθυρα και στο πίσω παρμπρίζ καθόσον απαγορεύεται στα εμπρός να βάλω (στη Γερμανία)....
Ελλαδαρα φιλε....απαγορευται δεν απαγορευεται οτι μεμβρανη θες βαζεις..
-
Ο χρήστης spiroupap έγραψε:
Δικιο εχεις αλλα μετα την ανοιξη φευγω ταξιδι(ναυτικος ειμαι)και θελω να τα βαλω για να το χαρω λιγο το καινουργιο μου αμαξακι(swift) και να το βλεπω και να το γουσταρω.Ξερεις κανεναν στη θεσσαλονικη?http://www.wikimapia.org/#lat=40.656806 ... 9&l=14&m=b
Στην αρχή της Μ. Αλεξάνδρου, αριστερά.
-
Ο χρήστης spiroupap έγραψε:
...Ξερεις κανεναν στη θεσσαλονικη?Δυστυχώς εγώ είμαι από Αθήνα.
-
zorz σευχαριστω.θα περασω απο κει.κανει καλη δουλεια?τιμες?
-
25% φιμε,το νομιμο,εχω στο πουντο μου,(οχι στο μπροστινο φυσικα)και οντος δινει πιο αγρια εικονα,συν ολα τα αλλα καλα που προσφαιρει
-
Σιγουρα γινεται πιο ομορφο το αυτοκινητο με το φιμε και το καλοκαιρι δεν το σκεφτεσαι για να μπεις να κατσεις....
-
Εγω χωρις φιμε, παλι δε το σκεφτομαι...
Ασε που δινεις στοχο να σε σταματησουν σε κανα μπλοκο, ιδιαιτερα αν βαλεις σκουρα και μπροστα. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εγω χωρις φιμε, παλι δε το σκεφτομαι...
Ασε που δινεις στοχο να σε σταματησουν σε κανα μπλοκο, ιδιαιτερα αν βαλεις σκουρα και μπροστα.Παίζει ρόλο και το αυτοκίνητο. Μέχρι σήμερα δε με έχουν σταματήσει με το Tempra κι ας έχω τις Titanium παντού. Βέβαια δεν είναι και πολύ σκούρο αλλά τη νύχτα κάνει διαφορά το πώς το βλέπεις απ' εξω.
-
Γιωργο εγω μιλαω για τα πισω!Οδηγου και συνοδηγου θα βαλω αλλα ανοιχτη αποχρωση.Εκτος απτην ομορφια κανουν και δουλεια.....!!!
-
Την προηγούμενη Δευτέρα πήγα ΚΤΕΟ. Ο ελεγχτής ήταν ανένδοτος ότι στις μπροστινές πόρτες απαγορεύονται όλες οι μεμβράνες. Τι και αν έλεγε η βεβαίωση της Llumar ότι επιτρέπονται οι UV99, αυτός τίποτα είχε το δικό του νόμο... Τελικά εξαρτάται που θα πέσεις...
-
Στη Πατρα πηγες?
Σε ποιο ΚΤΕΟ? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Στη Πατρα πηγες?
Σε ποιο ΚΤΕΟ?στο δημόσιο
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Στη Πατρα πηγες?
Σε ποιο ΚΤΕΟ?στο δημόσιο
Tελικά κόπηκες, πέρασες ή 'πέρασες'?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στη Πατρα πηγες?
Σε ποιο ΚΤΕΟ?στο δημόσιο
Tελικά κόπηκες, πέρασες ή 'πέρασες'?
Στην πάτρα περνάνε τα πάντα έχοντας πάνω τα πάντα...
Εδώ 106 χωρίς καταλύτη (περηφανευόταν μάλιστα ο ιδιοκτήτης του στο ΚΤΕΟ ) χαμηλωμένο ίσα που κυριολεκτικά δεν έβρισκε κάτω (του βάλανε τάβλες για να ανέβει ένα σκαλοπατάκι 5 πόντων ) και πέρασε ΚΤΕΟ.
Τι λέμε τώρα?
στα φιμέ θα κολλήσουν? -
Aνδρεα δικιο εχεις,και ειπες και την καλυτερη κουβεντα...αναλογα σε ποιον θα πεσεις ειναι,οτι και να εχεις πανω στο αυτοκινητο.
-
Πέρασα κανονικά και χωρίς '' αφού δε βγάζαμε άκρη, εγώ με το χαρτί της Llumar και αυτός με τον άγραφό του νόμο!
-
Ανδρεα, μπορουσες να του δωσεις το φυλλο της κυβερνησεως που αναφερεται στο θεμα, το οποιο υπαρχει ακομα και εδω στο forum, σε προηγουμενες σελιδες!
Μπορουσες να πας στον υπευθυνο, διευθυντη του, οτιδηποτε, αφου ειχες 100% δικιο!
Ακομα και τωρα μπορεις να πας να το αναφερεις, μπας και αρχισει κανας ηλιθιος να μαζευεται λιγακι!!! -
λοιπον παιδια θελω να βαλω μεβρανες στον αυτοκινητο μου(nissan primera).Πηρα τιμες απο 3Μ(200 ευρω) και LLUMAR (230 ευρω)
Τα θετικα ειναι οτι η εταιρεια 3Μ δεν βγαζει καπλαμαδες απο τις πορτες σε αντιθεση με την LLUMAR.Eπισης ο πωλητης της LLUMAR στον Βολο ειναι αγενεστατος και καθολου προθυμος να με εξυπηρετησει ενω ο αλλος της 3Μ ακριβως το αντιθετο!!!Οποτε μαλλον κλεινω προς τον 3Μ.Απο αποψη ποιοτητας-εγγυησης και αποτελεσματικοτητας εσεις τι προτεινετε??????
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ