-
Στη Πατρα πηγες?
Σε ποιο ΚΤΕΟ? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Στη Πατρα πηγες?
Σε ποιο ΚΤΕΟ?στο δημόσιο
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Στη Πατρα πηγες?
Σε ποιο ΚΤΕΟ?στο δημόσιο
Tελικά κόπηκες, πέρασες ή 'πέρασες'?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στη Πατρα πηγες?
Σε ποιο ΚΤΕΟ?στο δημόσιο
Tελικά κόπηκες, πέρασες ή 'πέρασες'?
Στην πάτρα περνάνε τα πάντα έχοντας πάνω τα πάντα...
Εδώ 106 χωρίς καταλύτη (περηφανευόταν μάλιστα ο ιδιοκτήτης του στο ΚΤΕΟ ) χαμηλωμένο ίσα που κυριολεκτικά δεν έβρισκε κάτω (του βάλανε τάβλες για να ανέβει ένα σκαλοπατάκι 5 πόντων ) και πέρασε ΚΤΕΟ.
Τι λέμε τώρα?
στα φιμέ θα κολλήσουν? -
Aνδρεα δικιο εχεις,και ειπες και την καλυτερη κουβεντα...αναλογα σε ποιον θα πεσεις ειναι,οτι και να εχεις πανω στο αυτοκινητο.
-
Πέρασα κανονικά και χωρίς '' αφού δε βγάζαμε άκρη, εγώ με το χαρτί της Llumar και αυτός με τον άγραφό του νόμο!
-
Ανδρεα, μπορουσες να του δωσεις το φυλλο της κυβερνησεως που αναφερεται στο θεμα, το οποιο υπαρχει ακομα και εδω στο forum, σε προηγουμενες σελιδες!
Μπορουσες να πας στον υπευθυνο, διευθυντη του, οτιδηποτε, αφου ειχες 100% δικιο!
Ακομα και τωρα μπορεις να πας να το αναφερεις, μπας και αρχισει κανας ηλιθιος να μαζευεται λιγακι!!! -
λοιπον παιδια θελω να βαλω μεβρανες στον αυτοκινητο μου(nissan primera).Πηρα τιμες απο 3Μ(200 ευρω) και LLUMAR (230 ευρω)
Τα θετικα ειναι οτι η εταιρεια 3Μ δεν βγαζει καπλαμαδες απο τις πορτες σε αντιθεση με την LLUMAR.Eπισης ο πωλητης της LLUMAR στον Βολο ειναι αγενεστατος και καθολου προθυμος να με εξυπηρετησει ενω ο αλλος της 3Μ ακριβως το αντιθετο!!!Οποτε μαλλον κλεινω προς τον 3Μ.Απο αποψη ποιοτητας-εγγυησης και αποτελεσματικοτητας εσεις τι προτεινετε?????? -
H 3M έχει ποιοτικά προιόντα και δίνει εγγύηση εφ όρου ζωής οπότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.
-
ΠΑΙΔΙΑ εμενα που με εκοψαν στο κτεο σημερα λογου του οτι εχω και στο παρμπιζ μεμβρανη τι να κανω?παντος δεν εχω προθεση να τιν βγαλω (τζαμπα τιν εβαλα??)τα εχω παρει στιν κρανα..help... υ.γ. σε ολα τα παραθυρα εχω τα 25%
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ εμενα που με εκοψαν στο κτεο σημερα λογου του οτι εχω και στο παρμπιζ μεμβρανη τι να κανω?παντος δεν εχω προθεση να τιν βγαλω (τζαμπα τιν εβαλα??)τα εχω παρει στιν κρανα..help... υ.γ. σε ολα τα παραθυρα εχω τα 25%Σε ιδιωτικό ήταν;;
Εάν όχι τράβα σε ιδιωτικό. Έχω απο το 2000 σε όλα τα παράθυρα και στο παμπρίζ σε primera έχω περάσει 3 φορές ΚΤΕΟ 1 δημόσιο τις 2 ιδιωτικό ποτά δεν είχα πρόβλημα. -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ΠΑΙΔΙΑ εμενα που με εκοψαν στο κτεο σημερα λογου του οτι εχω και στο παρμπιζ μεμβρανη τι να κανω?παντος δεν εχω προθεση να τιν βγαλω (τζαμπα τιν εβαλα??)τα εχω παρει στιν κρανα.. υ.γ. σε ολα τα παραθυρα εχω τα 25%πέραν της (όποιας) πλάκας, πραγματικά θες απάντηση σε αυτό?
Υπάρχει κάποιος που θασου πει ότι καλώς έβαλες μπροστά-παρμπρίζ και μάλιστα έβαλες αρκετά σκούρα?
Τώρα...αν ψάχνεις τύπο που με λάδωμα να σε περάσει, κακώς ίσως δημοσιοποιείς το 'θέμα' σου.Επιπλέον:
Αν έβαζες εξαρχής κάποια που είναι διάφανη (αλλά προσφέρει καλή προστασία ), μπορεί να μην το παρατηρούσαν (άσχετα αν ΠΑΛΙ θα ήσουν παράτυπος/παράνομος) και να μην σε κόβανε...Sorry που γίνομαι κακός, αλλά πραγματικά υπάρχει λόγος που απαγορεύεται να σκουρύνεις το παρμπρίζ.
-
Οι περήφανοι έχοντες μεμβράνη στο μπροστά τζάμι μόνο όταν θα εμπλακείτε σε σοβαρό ατύχημα (ιδίως νύχτα) και η ασφαλιστική σας σάς κυνηγήσει για να πάρει τα λεφτά της πίσω, θα καταλάβετε ότι
-
παιδια sorry αλλα στο προηγουμενο ποστ βιαζομουνα στο παμπριζ εινα διαφανη η μεμβρανη.. λοιπον κτεο πηγα σε ιδιοτικο εκτος του οτι ειχα πυροσβεστηρα και φαρμακιο,γραφτικαν ως παρατιρισεις για αδιεφκρινιστο λογο οτι δεν υπηρχαν . ..2ον εγω αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι αν υπαρχει καποιο 'παραθηρακι' με βαιβαιοση απο γιατρο? εχει κανεις? (ενας λογος απο τους πολους που εβαλα φιμε ειναι οτι με ενοχλουσε ο ηλιος στιν οδηγηση). κατι αλλο αυτος π ειπε περι παρμριζ και μεμβρανες σε αυτο .. εχει σκεφτει ποτε οτι οι μεμβρανες προστατευουν απο τον θρυματισμο των τζαμιων??? ασχετα που εχουν ολα τα παρμπριζ ζελατινα πλεων συμβαλει ακομα πιο πολυ...και κατι αλλο με το να τοποθετεις μεμβανι χαρη κανεις στην ασφαλιστικη γιατι ετσι ειναι σχεδον απιθανο να σπασει η να ραγισει εστω το παρπριζ!!!! (εκτος και αν στο σπασουν)
και κατι αλλο ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΔΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΛΑΔΟΜΑ!!ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΚΤΕΟ ΕΙΝΑΙ MΠ....
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΔΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΛΑΔΟΜΑ!!ΑΠΛΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΚΤΕΟ ΕΙΝΑΙ MΠ....Ίσως κάποια να είναι 'μπ.......' αλλά αν τα αποκαλείς έτσι επειδή έκαναν καλά την δουλειά τους και έκοψαν αυτοκίνητο με μεμβράνες στο παρμπρίζ, τότε μάλλον κάνεις λάθος.
Θα σου έλεγα να τους ευγνωμονείς! -
δεν λεω οτι επιδη με εκοψαν με τοις μεμβρανες γιαυτο καλα με εκαναν. αλλα στο οτι ειχα φαρμακιο και κουτι α βοηθειων που μαλλον δεν μπικαν καν στον κοπο να δουνε που ειναι !!! ο πυροσβεστιρας ηταν μεσα στιν ρεζερβα!!
-
Αν είναι ανοιχτόχρωμη η μεμβράνη πως το είδαν;
-
μην γελλασετε αλλα ..μου ξεφυγε...ειχα περασει ξανα στο ιδιο ικτεο και ολα οκ ..απλα επεσα σε
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
μην γελλασετε αλλα ..μου ξεφυγε...ειχα περασει ξανα στο ιδιο ικτεο και ολα οκ ..απλα επεσα σεΈβγαλες μόνος σου τα μάτια σου και είναι αυτοί που σε έκοψαν ακολουθώντας το νόμο (τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο);
Όσο για τα φιμέ και την προστασία από τα θραύσματα, καλύτερα να βλέπεις 100% μπροστά και να αποφύγεις το ατύχημα παρά να μειώσεις την ορατότητα με τη 'δικαιολογία' ότι τώρα 'δε σπάει, δε χαλάει'
-
Το παρμπρίζ ούτως ή άλλως είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να μη θρυμματίζεται όπως τα τζάμια. Υπάρχει εσωτερική μεμβράνη που συγκρατεί τα θραύσματα.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ - αντηλιακές μεμβράνες