-
Έρχεσαι στα λόγια μου.
Όταν εγώ είπα να κάνουμε ένα θρεντ με εκτίμηση αποτελεσμάτων εκλογών για να καλαμπουρίσουμε λίγο την επομένη, κάποιος μου επιτέθηκε λέγοντας αφ'ενός τι νόημα έχει (το αντίστοιχο νόημα με αυτό των αγώνων F1 που λαμβάνουν μέρος καμμιά 30αριά δηλαδή) και αφ' ετέρου ότι τα γκάλλοπ απαγορεύονται ! -
Γιατι,εχετε την εντυπωση οτι τωρα θα συνεχιστει για πολυ το 'καλαμπουρι' ?
-
Από πουθενά δεν προκύπτει και κανένας δεν μπορεί να σου απαγορέψει να μιλάς για την προσωπική σου, αυθαίρετη, εκτίμηση για το εκλογικό αποτέλεσμα εφόσον δεν επικαλείσαι δημοσκόπηση ή άλλη πηγή.
Μην τρελαθούμε κιόλας...ο Παυλόπουλος και ο Γκιουλέκας απαγόρευσαν τις δημοσκοπήσεις το τελευταίο 15θήμερο, όχι τις πολιτικές συζητήσεις!
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Έρχεσαι στα λόγια μου.
Όταν εγώ είπα να κάνουμε ένα θρεντ με εκτίμηση αποτελεσμάτων εκλογών για να καλαμπουρίσουμε λίγο την επομένη, κάποιος μου επιτέθηκε λέγοντας αφ'ενός τι νόημα έχει (το αντίστοιχο νόημα με αυτό των αγώνων F1 που λαμβάνουν μέρος καμμιά 30αριά δηλαδή) και αφ' ετέρου ότι τα γκάλλοπ απαγορεύονται !και καλά, αν κανένας σου είπε κάτι τέτοιο από που κι ως πού πρέπει να τον πάρεις σοβαρά
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Για να γίνει και λίγος τζόγος, εκτίμηση (προσωπική) εκλογικού αποτελέσματος:ΠΑΣΟΚ 41%
ΝΔ 36%Σημειώστε το.... θα το δούμε την Κυριακή.
Εγώ θα κατέβαζα λίγο το ΠΑΣΟΚ στο 40.8 και θα ανέβαζα την ΝΔ στο 37.
Πάντως μπορεί οι δημοσκοπίσεις να απαγορευονται , αλλα δεν απαγορευεται
το στοιχημα. Οι αποδόσεις του οποιου ειναι βασισμενες στα τελευταία
δημοσκοπικά ευρήματα.
Και επειδη οι στοιχηματζήδες δεν κάνουν προπαγάνδα αλλα παίζουν
τα χρήματα τους το θεωρω πιο αξιοπιστοπ.χ.
http://gr.sportingbet.com/ΠΟ% ... 239824/106https://www.gamebookers.com/bets.ap?spo ... port=59240
-
Tελικά όντως μειώθηκε το δημόσιο χρέος ή μήπως μας κρύβουν κάτι
Σε κρυφό δανεισμό ύψους 4 δισ. ευρώ -πέραν των περίπου 55 δισ. που έχει δανειστεί επισήμως- έχει προχωρήσει το ελληνικό Δημόσιο, σύμφωνα με στέλεχος του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους που επικαλείται η εφημερίδα «Καθημερινή».
Ο δανεισμός έγινε με τη μορφή βραχυπρόθεσμων εκδόσεων (Eurocommercial Papers), ενός τρόπου που χρησιμοποιείται για να καλυφθούν άμεσες ταμειακές ανάγκες, έως ότου καταστεί δυνατή η έκδοση ομολόγων ή εντόκων γραμματίων.
Στο μεταξύ, ο Γιάννης Παπαθανασίου άφησε χθες ανοιχτό το ενδεχόμενο να φτάσει το έλλειμμα ακόμη και στο 8% του ΑΕΠ εάν δεν αποδώσουν τα έκτακτα εισπρακτικά μέτρα.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Οι σοσιαλιστές κατέρρευσαν στην γερμανία , με το χαμηλότερο ποσοστό τους μετά τον πόλεμο , αλλά ο εκλογολόγος του μέγκα , νικολακόπουλος είδε μεγάλους νικητές τους φιλελεύθερους γιατί πήγαν από το 9 στο 14 % Φοβήθηκε μην γίνει καμμιά μαλακία και χαλάσει η σούπα που ετοιμάζουν εδώ τα μεγκαλοσυμφέροντα . Ε ρε συγκυβέρνηση με 260 βουλευτές που τους χρειάζεται , να δούμε μετά πως θα παίζουν τον παπά και θα ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις , ενώ οι ίδιοι τρώνε με 10 μασέλες .
http://www.naftemporiki.gr/news/static/ ... 720398.htm
Εχθές στο MEGA τα παιδιά μιλούσαν για ντέρμπι και τρίχες κατσαρές. Η Μέρκελ καθάρισε εύκολα τα SPD που βρίσκεται στη μεγαλύτερη δυνατή κρίση όπως και όλη η Σοσιαλοδημοκρατία σε χώρες που δεν έχουν Καθεστώς Media Δικτατορίας.
Εδώ στο Ελλάντα ο Giorgo παρουσιάζεται ως καταλληλότερος και ως νικητής μία λογομαχίας που δεν κατάφερε να κάνει την 1η ερώτηση στο χοντρό.... Έλεος....
όταν ξεπουλιέσαι και γίνεσαι δεξιότερος των δεξιών καλά σου κάνουν και σε μαυρίζουν.
Απ την άλλη
Το Αριστερό Κόμμα της Γερμανίας είναι απο τους μεγάλους κερδισμένους των εκλογών. Ιδρύθηκε το 2007, από το πρώην κομμουνιστικό κόμμα («Κόμμα Δημοκρατικού Σοσιαλισμού») της Ανατολικης Γερμανίας και συνδικαλιστές της Δύσης με επικεφαλής τον Οσκαρ Λαφονταίν, πρώην γραμματέα των Σοσιαλδημοκρατών. Δύο μόλις χρόνια μετά την ίδρυσή του φτάνει το 12,5%, ποσοστό πολύ μεγαλύτερο και από αυτό που είχαν οι «συνιστώσες» του το 2005.
Το κακό είναι ότι μια καινούργια 'Θάτσερ' ανατέλλει στη γερμανία...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Tελικά όντως μειώθηκε το δημόσιο χρέος ή μήπως μας κρύβουν κάτικαι το ΒΗΜΑ το τοποθετεί σε 20 δις... σε ένα κράτος που δεν έχει απλά διπλα βιβλία...σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει κάν βιβλία..
Εγώ θα προσθέσω το πλιάτσικο που έχει γίνει στους λογαριασμούς του ΕΣΠΑ.... (ναι το έχω ξαναπεί... και θα το ακούσεται ξανα σύντομα ώς σκανδαλο από τα ΜΜΕ)
-
Να η πρότασή μου πριν από λίγες ημέρες και η απάντηση που έλαβα
από scandinavian » 22/09/09 22:08
dstou έγραψε:
Επειδή στο παρόν θρεντ διακρίνω εκτεταμένα ντιμπέιτ ξύλινων μονολόγων, αλεπάλληλα triq questions, παρέλαση σκελετών από το παρελθόν, ατέρμονη και ατελή επιχειρηματολογία κ.α. έχω μια πρότασηΠΡΟΤΑΣΗ
Να δημιουργηθεί παράλληλα ένα καινούργιο θρεντ στο οποίο να προβλέψουμε τα αποτελέσματα των εκλογών. Κάτι σαν τα αποτελέσματα των γκραν πρι, ή και κάτι απλούστερο και πιο άμεσο για να μην χαθούμε στα ποσοστά και στην μέση απόκλιση που πέτυχε ο καθένας. Π.χ. ερωτήσεις που σηκώνουν μόνο ΝΑΙ/ΟΧΙ λ.χ. θα κερδίσει αυτοδυναμία το Πασόκ, θα εκπροσωπηθούν οι οικολόγοι στη βουλή, η αποχή θα είναι μεγαλύτερη του 30% κ.ο.κ.
Ένα μέλος του φόρουμ ας στήσει κάτι με ψηφοφορία. Θα έχει ενδιαφέρον νομίζω και θα μπορέσουν να συμμετάσχουν όλοι χωρίς να επιχειρηματολογούν υπέρ ή κατά του καθένα.Tί νόημα έχει αυτό; Στις 4 Οκτωβρίου η κάλπη θα μιλήσει...γιατί πρέπει τα μέλη του φόρουμ να μετατραπούν σε μάντεις. Δημοσκοπήσεις εν κρυπτώ δεν επιτρέπονται, ούτε έμμεσες ούτε άμεσες. Είναι γνωστό ότι η κατάχρηση τους (όχι η χρήση τους ή κατάχρησή τους)επηρεάζει την κοινή γνώμη στις αποφάσεις της.
Εγώ πάντως από τότε που θυμάμαι να ψηφίζω, την τελευταία μέρα στο γραφείο γράφουμε ο καθένας τις προβλέψεις του στο ημερολόγιο και την Δευτέρα κάνουμε τις συγκρίσεις μας.Έτσι για πλάκα, θέλει ιδιαίτερο λόγο, στην F1 γιατί το κάνουν σε άλλο θρεντ?
-
Το κακό είναι ότι μια καινούργια 'Θάτσερ' ανατέλλει στη γερμανία...Το κακό είναι ότι οι 'αντιθατσερικοί' όχι μόνο δεν κατόρθωσαν να αντιμετωπίσουν τη Μέρκελ, αλλά ενώ κυβέρνησε εν μέσω της μεγαλύτερης κρίσης των τελευταίων δεκαετιών, ισχυροποιήθηκε αντί να εκμεταλλευτούν εις βάρος της οι αντιπολιτευόμενοι τα προβλήματα της γερμανικής κοινωνίας και οικονομίας.
Δηλαδή, κάποιοι πέτυχαν να πείσουν τον κόσμο ότι κυβερνούν καλά και κάποιοι άλλοι απέτυχαν να πείσουν τον κόσμο ότι έχουν καλή εναλλακτική πρόταση.
Συνεπώς, κάποιοι πρέπει να παίξουν άλλο σκοπό, εφόσον επιθυμούν να έχουν λαϊκή υποστήριξη (αν τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο). -
δυστυχώς δεν είμαι ελλάδα να τα γράψουμε στο μαυροπίνακα, κι εμένα μου αρέσει αυτό το σπορ
ας μιλήσουν οι διαχειριστές για το 'νομιμο' του πράγματος, εγώ προσωπικά δεν βλέπω τπτ μεμπτό αρκεί να
γίνει σε ξεχωριστό θρεντ -
40,5%
35,3% -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το κακό είναι ότι οι 'αντιθατσερικοί' όχι μόνο δεν κατόρθωσαν να αντιμετωπίσουν τη Μέρκελ, αλλά ενώ κυβέρνησε εν μέσω της μεγαλύτερης κρίσης των τελευταίων δεκαετιών, ισχυροποιήθηκε αντί να εκμεταλλευτούν εις βάρος της οι αντιπολιτευόμενοι τα προβλήματα της γερμανικής κοινωνίας και οικονομίας.
Δηλαδή, κάποιοι πέτυχαν να πείσουν τον κόσμο ότι κυβερνούν καλά και κάποιοι άλλοι απέτυχαν να πείσουν τον κόσμο ότι έχουν καλή εναλλακτική πρόταση.
Συνεπώς, κάποιοι πρέπει να παίξουν άλλο σκοπό, εφόσον επιθυμούν να έχουν λαϊκή υποστήριξη (αν τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο).Μαζί σου, εξ ού και
Το Αριστερό Κόμμα της Γερμανίας είναι απο τους μεγάλους κερδισμένους των εκλογών. Ιδρύθηκε το 2007, από το πρώην κομμουνιστικό κόμμα («Κόμμα Δημοκρατικού Σοσιαλισμού») της Ανατολικης Γερμανίας και συνδικαλιστές της Δύσης με επικεφαλής τον Οσκαρ Λαφονταίν, πρώην γραμματέα των Σοσιαλδημοκρατών. Δύο μόλις χρόνια μετά την ίδρυσή του φτάνει το 12,5%, ποσοστό πολύ μεγαλύτερο και από αυτό που είχαν οι «συνιστώσες» του το 2005.
μια άλλη λύση ισως είναι εφικτή
μέχρι να γίνει η επανάσταση
-
Δεν απαγορεύεται να ανοίξει κάποιος θέμα για προβλέψεις αποτελεσμάτων. Προσωπικά το βρίσκω ανούσιο αλλά όποιος θέλει, ας το κάνει. Μην τρελλαθούμε ότι απαγορεύεται κιόλας, δεν είναι δημοσκόπηση. (Moderator)
-
Βλέπω κοκορομαχίες στα καναλία για μ@@κιες, αλλά για το θέμα της Ασπις... μόκο τα λαμόγια. Άντε καλά να μαστε να πληρώσουμε και εδώ!
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια το άνοιγμα της Ασπις στα αυτοκίνητα είναι στα 500εκ.
Τόσα θα πρέπει να εξοφλήσει το Επικουρικό στις 128,000 υποθέσεις που εκκρεμούν.
Το θέμα είναι ότι το Επικουρικό έχει μόνο 50 - 60εκ. κασέρι και συνεπως η Νέα Κυβέρνηση εκτός των άλλων πρέπει να δανειστεί και 440 - 450εκ. να εξοφλήσει τους δικαιούχος αποζημιώσεων.Άλλα 500εκ είναι η τρύπα στα συμβόλαια Ζωής και Υγείας τα οποία σύμφωνα με Νο΄μο θα περάσουν σε δημόσιες ασφαλιστικές, άρα και αυτά θα τα καλύψει το Κράτος. Συνολικά η όλη ιστορία θα στοιχίσει στο Κράτος 900+εκ. τα οποία θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι και δεν θα απολαύσουν σε κρατικές παροχές. Καταλαβαίνετε πόσους δρόμους και νοσοκομεία φτιάχναμε με αυτά τα λεφτά
-
έτσι ρε χοντρέ, ξεβρακώσου
'Για πρώτη φορά έκανε ευθέως λόγο για πλήρη κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, σε μια κίνηση που ερμηνεύεται και ως κίνηση για τον περιορισμό διαρροών των ψηφοφόρων προς το ΛΑΟΣ. Εξάλλου επανέλαβε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Γ. Καρατζαφέρη.'
από τη συνέντευξή του στο Alter
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Βλέπω κοκορομαχίες στα καναλία για μ@@κιες, αλλά για το θέμα της Ασπις... μόκο τα λαμόγια. Άντε καλά να μαστε να πληρώσουμε και εδώ!
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια το άνοιγμα της Ασπις στα αυτοκίνητα είναι στα 500εκ.
Το θέμα είναι ότι το Επικουρικό έχει μόνο 50 - 60εκ. κασέρι και συνεπως η Νέα Κυβέρνηση εκτός των άλλων πρέπει να δανειστεί και 440 - 450εκ. να εξοφλήσει τους δικαιούχος αποζημιώσεων.Άλλα 500εκ είναι η τρύπα στα συμβόλαια Ζωής και Υγείας τα οποία σύμφωνα με Νο΄μο θα περάσουν σε δημόσιες ασφαλιστικές, άρα και αυτά θα τα καλύψει το Κράτος. Συνολικά η όλη ιστορία θα στοιχίσει στο Κράτος 900+εκ. τα οποία θα πληρώσουν οι φορολογούμενοι και δεν θα απολαύσουν σε κρατικές παροχές. Καταλαβαίνετε πόσους δρόμους και νοσοκομεία φτιάχναμε με αυτά τα λεφτά
Η ΑΣΠΙΣ όμως έχει και το ακίνητο στην Κηφισίας, και οπωσδήποτε θα έχει περιουσιακά στοιχεία + τις οφειλές άλλων προς αυτή.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Η ΑΣΠΙΣ όμως έχει και το ακίνητο στην Κηφισίας, και οπωσδήποτε θα έχει περιουσιακά στοιχεία + τις οφειλές άλλων προς αυτή.
Όταν λέμε τρύπα μιλάμε για ΚΑΘΑΡΗ
-
Καλημέρα σε όλους. Επειδή τον έχουμε σκίσει τον ΓΑΠ με τα σαρδάμ που κάνει, παραθέτω ένα ωραίο άρθρο που διάβασα στο ιστολόγιο του φίλου Ν. Σαραντάκου. Το άρθρο αφορά, τον ελληνοπρεπή ορθόδοξο λαοτιανό ηγέτη και δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ωραιότατο ξεμπρόστιασμα στον κατά τα άλλα θεματοφύλακα των ελληνοχριστιανικών ιδεωδών της Ελλάδας. Στα ιδεώδη που 'υπερασπίζεται' ο εν λόγω τυχοδιώκτης, ασφαλώς συμπεριλαμβάνεται και η υπερτρισχιλιετής γλώσσα των Ελλήνων.
http://sarantakos.wordpress.com/2009/09/29/epikyriarxos/ -
Η Merkel?! Όχι ότι είναι αδύνατον αλλά εγώ θα την χαρακτήριζα ως την Φανη Παλλη Πετραλιά της Γερμανίας
Εκλογές 2009