-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Ζωάρα τύπος ................
Προσωπικά, έχω πάψει να ασχολούμαι. Κατέληξα ότι εάν ξοδεύω ένα εγκεφαλικό κύτταρο για κάθε ζώο που βλέπω κάθε μέρα, σε ελάχιστο χρόνο δεν θα μου μείνει ούτε ένα, οπότε απλά δεν ασχολούμαι. Κινούμαι στη δεξιά λωρίδα (ή αν αυτή είναι κατηλλημένη στη μεσαία) και δεν με απασχολούν τέτοιες περιπτώσεις...
Εξάλλου, τι είναι πιο επικίνδυνο; Η κίνηση σε μία άδεια δεξιά λωρίδα ή το τρενάκι στην αριστερή ή τη μεσαία, όπου όλα τα ζώα κινούνται με ελάχιστη απόσταση το ένα από το άλλο;;;;
εμένα δε μου αρέσει η δεξιά λωρίδα γιατί συνήθως έχει κρατήρες από τα φορτηγά. με 130-140 πηγαίνω στη μεσαία, και ας είναι η δεξιά ελεύθερη. συνήθως η δεξιά έχει τις περισσότερες λακούβες.
Εχχμ, ετσι δεν εισαι ιδιος με τους αλλους? Ή επειδη 'πας γρηγορα' θεωρεις οτι δεν ενοχλεις? Γιατι για να λες οτι πηγαινεις με 130-140 στην μεσαια, τοτε σημαινει οτι κ ολοι οι μπροστινοι σου πανε με τοσα τρενακι στην μεσαια κ η δεξια αδεια, αρα ακυρωνετε την μια λωριδα? Οποτε οι 160αρηδες πανε αριστερα κ ενοχλουν εμας που θελουμε να 200ρισουμε
Χωρις σχολιο
Συγνωμη αλλα στην θεση ακριβως μπροστα του - αυτη με το παρτερι ΜΠΡΟΣΤΑ της - ποιος παει κ παρκαρει? Hummer κ Defender?
@ Καβουρας.
Αυτος που παει σε αριστερη σε αδειο δρομο, σχεδον ποτε δεν θα αλλαξει λωριδα χωρις να κοιταξει τους καθρεπτες του. Ή θα σε δει να ερχεσαι κ θα αλλαξει λωριδα επειδη καταλαβε οτι εχει κατασκηνωσει στην αριστερη (=θα σε δει κιολας αν μπεις μεσαια, δεδομενου οτι χρησιμοποιεις φλας στις αλλαγες λωριδας), ή δεν θα καταλαβει τιποτα κ απλα θα συνεχισει να τσουλαει.
Either way εγω αναφερομουν στο σκηνικο να εισαι στην μεσαια ή καλυτερα στην δεξια (αφου υποτιθεται οτι ο δρομος ειναι αδειος κ για αυτο τον βριζουμε) κ απλα να συνεχισεις την πορεια σου.
Το εχω γραψει κ παλια κ δεν με νοιαζει να ειμαι κ καθολου politically correct. Οποιος διατεινεται οτι φτανοντας αργο οχημα στην αριστερη απο την μεσαια, παταει φρενο-μπαινει αριστερη-περιμενει να κανει ακρη ο αργος-επιταχυνει-ξαναμπαινει στην μεσαια, κ μαλιστα λεει οτι ετσι ειναι το υποχρεωτικο, τοτε ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ κ επικινδυνος.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ζωάρα τύπος ................
Προσωπικά, έχω πάψει να ασχολούμαι. Κατέληξα ότι εάν ξοδεύω ένα εγκεφαλικό κύτταρο για κάθε ζώο που βλέπω κάθε μέρα, σε ελάχιστο χρόνο δεν θα μου μείνει ούτε ένα, οπότε απλά δεν ασχολούμαι. Κινούμαι στη δεξιά λωρίδα (ή αν αυτή είναι κατηλλημένη στη μεσαία) και δεν με απασχολούν τέτοιες περιπτώσεις...
Εξάλλου, τι είναι πιο επικίνδυνο; Η κίνηση σε μία άδεια δεξιά λωρίδα ή το τρενάκι στην αριστερή ή τη μεσαία, όπου όλα τα ζώα κινούνται με ελάχιστη απόσταση το ένα από το άλλο;;;;
εμένα δε μου αρέσει η δεξιά λωρίδα γιατί συνήθως έχει κρατήρες από τα φορτηγά. με 130-140 πηγαίνω στη μεσαία, και ας είναι η δεξιά ελεύθερη. συνήθως η δεξιά έχει τις περισσότερες λακούβες.
Εχχμ, ετσι δεν εισαι ιδιος με τους αλλους? Ή επειδη 'πας γρηγορα' θεωρεις οτι δεν ενοχλεις? Γιατι για να λες οτι πηγαινεις με 130-140 στην μεσαια, τοτε σημαινει οτι κ ολοι οι μπροστινοι σου πανε με τοσα τρενακι στην μεσαια κ η δεξια αδεια, αρα ακυρωνετε την μια λωριδα? Οποτε οι 160αρηδες πανε αριστερα κ ενοχλουν εμας που θελουμε να 200ρισουμε
η δεξιά δεν είναι πάντα ελεύθερη. έχει συνήθως οχήματα βαρέως τύπου με 100 χαω και παλιά αυτοκίνητα που κινούνται συνήθως με 100 χαω.
η διαφορά έγκειται στην ποιότητα του τάπητα. στη Γερμανία δε φοβάσαι για λακούβες και πας άνετα με 180 χαω στη δεξιά. στην Ελλάδα απεναντίας αν με 160 χαω πέσεις σε λακούβα, πας για αμορτισέρ, ζάντα και λάστιχο (το είχα πάθει πριν 5 χρόνια στο αμάξι μου, 2 αμορτισέρ, 2 λάστιχα σε λακούβα τα μεσάνυχτα με 140 χαω)
140 είναι το ανώτατο όριο, οπότε δεν εμποδίζω κανέναν αν πηγαίνω στη μεσαία.
αααααα, και η αριστερή είναι μόνο για προσπεράσεις , όχι για να πηγαίνεις με 200 χαω σταθερά
τέλος οι με 270 χαω που θα τρέχουν, δεν τους αφήνεις -
-
Προσωπικά δεν το βρίσκω κακό να κινείται κάποιος στη μεσαία εφόσον όμως ο δρόμος είναι τελείως άδειος. Το θεωρώ απαράδεκτο (ισοδύναμο με το να κινείται κάποιος στην αριστερή) να κινείται κάποιος στη μεσαία και ακόμα κι όταν πλησιάζουν 2 ταχύτεροι (είτε με το όριο είτε πιο πάνω) να κουραδιάζεται εκεί αγνοώντας τους (στην κοσμάρα του γαρ) αναγκάζοντας τον έναν εκ των δύο να προσπεράσει από δεξιά ή να φρενάρει για να προσπεράσει 'νομίμως' από αριστερά. Τα περί λακκουβών και βαρέων οχημάτων πράγματι είναι μια καλή δικαιολογία, αλλά γνώμη μου είναι πως αφορά κυρίως ορισμένα τμήματα της ΕΟ και όχι δρόμους όπως η Αττική Οδός στην οποία η πλειοψηφία των οδηγών κινείται στη μεσαία. Το απίθανο που βλέπει κανείς στην Αττική Οδό είναι αυτούς που κινούνται (κατά λάθος μάλλον) στη δεξιά λωρίδα και μόλις δουν πινακίδα εξόδου πιάνουν αμέσως τη μεσαία (λες και ξαφνικά η δεξιά λωρίδα ανήκει μόνο σε αυτούς που προτίθενται να βγουν ).
-
Χθες το βράδυ κατά τις 9+ κατέβαινα τον Κηφισό. Στο ύψος του ΙΚΕΑ στη ΛΕΑ είδα ξαφνικά μια σκοτεινή φιγούρα να κινεί πάνω-κάτω τα χέρια της και πενήντα μέτρα πιο κάτω ένα αυτοκίνητο σταματημένο με αλάρμ. Ο νεαρός-φιγούρα θεώρησε έξυπνο μες το σκοτάδι, με σκούρα ρούχα, χωρίς ανακλαστικό/φακό/τρίγωνο να 'προειδοποιεί' για το πιο κάτω σταματημένο αυτοκίνητο, το οποίο προφανώς και διακρινόταν από μεγαλύτερη απόσταση χάρη στα αλάρμ.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
malakia έκανες! Σιγά μην παίξω τα φώτα. Προσπέραση από δέξια και αντε γεια.
όσο χαζό κι αν ακούγεται, προσπαθώ στην Εθνική οδό να ακολουθώ τον κοκ (με εξαίρεση τα όρια ταχύτητας ), γιατί αρκετοί οδηγούν μετά από φαγοπότι, είναι κουρασμένοι, μαστουρωμένοι συν του ότι αρκετοί κ@υλωμένοι νομίζουν ότι είναι μόνοι τους στο δρόμο...
Μάλλον θα ακολουθήσω όμως την τακτική που είπαν και οι άλλοι παραπάνω και εσύ (το οποίο κάνω βέβαια μέσα στην πόλη): προσπέραση από δεξιά και 'άντε γειά'. Τι στο καλό πήραμε τα (παραπάνω) άλογα?
υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση, μήπως ο προπορευόμενος βλέποντάς σε κόψει τελευταία στιγμή στη δεξιά λωρίδα χωρίς αλάρμ και σε τζαρτζάρει έξω από το δρόμο.
να το προσέχεις αυτό. -
Χθές παπάκι φάντασμα σε δρόμο χωρίς φωτισμό. Είσαι τυχερός που ακόμα η όραση μου και τα αντανακλαστικά μου είναι σε καλή κατάσταση. Όμως αν ήταν κανένας μεγαλύτερης ηλικίας πολύ πιθανόν να σε είχε πάρει παραμάζωμα.
1 ΕΥΡΩ κοστίζει ένα λαμπάκι 12V 21/5W και έχουν όλα τα βενζινάδικα. Επίσης η αλλαγή του στο παπάκι είναι υπόθεση ολο κι όλο 30 δευτερολέπτων, δύο βίδες βγάζεις και ανοίγει το φανάρι.
Μου φαίνεται πρέπει να πάρω μαζί μου καμιά δεκαριά λαμπάκια και να τα μοιράζω στους παπάκηδες που συναντώ
-
εναλλακτικά μπορείς να τους παίρνεις παραμάζωμα και να ελαττώνετε το ποσοστό ηλιθίων
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εναλλακτικά μπορείς να τους παίρνεις παραμάζωμα και να ελαττώνετε το ποσοστό ηλιθίωνΠως, όμως, αποδεικνύεις μετά ότι είχε καμμένα φώτα και δεν τα έσπασες εσύ όταν τον χτύπησες??
-
Τον βγάζεις πρώτα φωτογραφία
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
πρόσθεσε και το χωρίς κανένα λόγο 'κοκκάλωμα φρένων από τα ~80km/h...βαριά 100km/h στα 50km/h και ξανά επιτάχυνση στην προηγούμενη ταχύτητα', το οποίο για μένα είναι και το πιο σοβαρό-επικίνδυνο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φρενάρουν τόσο έντονα και τόσο πολύ όταν δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να τους εμποδίζει απλώς να συνεχίσουν να πηγαίνουν με σταθερή ταχύτητα.Χθες ο πίσω μου (πριν συναντήσω τον υπέροχο εξυπνάκια με το Α4) παραλίγο 2 φορές να πέσει από πίσω μου. Άκουγα τα λάστιχά του -αμάξι χωρίς abs- να μπλοκάρουν. Προφανώς και απομακρύνθηκα με 'ελαφρυά βηματάκια'.
Αυτό ακόμα δεν μου έχει τύχει!!!!
Wagner και kacey χρειάζεται να επιληφθούν σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις...
Πάντως, εάν κινούμενος κανονικά στη δεξιά λωρίδα περάσεις κάποιον πιο αργό από εσένα που κινείται πχ στη μεσαία, αυτό ΔΕΝ είναι προσπέραση από δεξιά. Και είναι λογικό. Ο οδηγός που κινείται κανονικά στη λωρίδα που πρέπει, δεν θα πρέπει να εξαναγκαστεί σε ζικ ζακ επειδή κάποιος άλλος παρανομεί! Προσπέραση από δεξιά νοείται μόνο εάν δεν υπάρχει λωρίδα (πχ από τη ΛΕΑ ή το έρεισμα).
Κατέληξα ότι εάν ξοδεύω ένα εγκεφαλικό κύτταρο για κάθε ζώο που βλέπω κάθε μέρα, σε ελάχιστο χρόνο δεν θα μου μείνει ούτε ένα, οπότε απλά δεν ασχολούμαι.
Βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο. Εγώ το βλέπω μισογεμάτο. Σκέφτομαι ότι αν είχα 1€ (διάολε, ακόμα και 1 λεπτό!) για κάθε αυτοκίνητο λχ. που βλέπω στο τούνελ του περιφερειακού με σβηστά τα φώτα, θα ήμουν τώρα Ζzzάπλουτος.
Είναι μία άποψη και αυτή... Αν είχα 0,0001 ευρώ για κάθε βλάκα, δεν θα χρειαζόταν να δουλέψω ποτέ στη ζωή μου. Αλλά αυτή είναι η άδικη κενωνία...
Ζώο σήμερα είχε γεμίσει τη διασταύρωση Πόντου-Πασσαλίδη με σαπουνόνερα. Όχι μόνο τα έβλεπες αλλά μύριζαν (τόσο πολύ απορρυπαντικό είχε)! Ξεκίνησα από το φανάρι πολύ διστακτικά αλλά παρ'όλα αυτά έκανα κάτι μπαντιλίκια...
Γουστάβρωωωωω.... Να έρχεσαι με φόρα από τον πεζόδρομο, να στρίψεις στην Πόντου και να βρεθείς καρφί στη βιτρίνα!!!!
Πότε θα σοβαρευτούν μερικοί άνθρωποι...
η δεξιά δεν είναι πάντα ελεύθερη. έχει συνήθως οχήματα βαρέως τύπου με 100 χαω και παλιά αυτοκίνητα που κινούνται συνήθως με 100 χαω.
Μπορείς να αλλάξεις λωρίδα όταν τους συναντάς... Δεν λέω να κάνεις συνέχεια ζικ ζακ, αλλά εγώ πως μπορώ και κινούμαι στη δεξιά χωρίς πρόβλημα με 130;;; Δηλαδή εσύ δεν αλλάζεις ποτέ λωρίδα;;; Κι αν βρεις κάποιον στη μεσαία που να πάει με 100 τι κάνεις;;;; Περιμένεις τρενάκι πίσω του;;; Στους αυτοκινητόδρομους (ή όπου υπάρχει πάνω από 1 λωρίδα) κινούμαστε στη δεξιά λωρίδα, εκτός κι αν προσπερνάμε. Ή εάν υπάρχει κάποια είσοδος στον δρόμο και κάνουμε αριστερά για να βοηθήσουμε όποιον μπαίνει...
η διαφορά έγκειται στην ποιότητα του τάπητα. στη Γερμανία δε φοβάσαι για λακούβες και πας άνετα με 180 χαω στη δεξιά. στην Ελλάδα απεναντίας αν με 160 χαω πέσεις σε λακούβα, πας για αμορτισέρ, ζάντα και λάστιχο (το είχα πάθει πριν 5 χρόνια στο αμάξι μου, 2 αμορτισέρ, 2 λάστιχα σε λακούβα τα μεσάνυχτα με 140 χαω)
Στην Εθνική (ιδίως μετά την Κατερίνη) δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Αλλού να το δεχτώ, ότι μπορεί να συμβαίνει...
140 είναι το ανώτατο όριο, οπότε δεν εμποδίζω κανέναν αν πηγαίνω στη μεσαία.
αααααα, και η αριστερή είναι μόνο για προσπεράσεις , όχι για να πηγαίνεις με 200 χαω σταθερά
τέλος οι με 270 χαω που θα τρέχουν, δεν τους αφήνειςΕμποδίζεις αν πηγαίνεις με 140 στη μεσαία. Με την ίδια λογική, εάν θεωρείς ότι 140 είναι το ανώτατο όριο (βασικά το 130 είναι, αλλά τεσπα... σε κάθε περίπτωση δεν είσαι εσύ η τροχαία για να επιβάλλεις το νόμο), τότε γιατί δεν πας στην αριστερή;;; Και η μεσαία εξάλλου μόνο για προσπέρασμα είναι. Η κίνηση επιτρέπεται μόνο στη δεξιά.
Όσο γι' αυτό που λες ότι δεν αφήνεις όσους τρέχουν με 270, σε παραπέμπω στις προηγούμενες σελίδες που κάποιος άλλος υπερηφανευόταν ότι πήγαινε με 80-100 στην Πατρών - Αθηνών και δεν άφηνε άλλους να τον περάσουν, λέγοντας ότι του χρωστάνε και χάρη που τους πήγαινε με ασφάλεια. ΔΕΝ είμαστε εμείς οι αστυνομικοί. Εάν θεωρούμε ότι άλλοι οδηγοί είναι επικίνδυνοι, ένα τηλεφωνάκι στην τροχαία και θα τους σταματήσει πιο κάτω.
-
Παιδια, το κουραζουμε. ΚΑΝΟΝΙΚΑ πρεπει να πηγαινουμε ολοι οσο πιο δεξια μπορουμε. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μπορειτε να πηγαινετε οπως θελετε κ εγω να πηγαινω νομιμα τερμα δεξια κ να σας περναω ολους αφου η δεξια ειναι η πιο αδεια
Παντως αυτο το 'η δεξια ειναι κατεστραμμενη απο φορτηγα', εγω τοσα χρονια δεν το εχω ζησει σε επιπεδο που να ειναι αξιομνημονευτο = να θυμαμαι οτι στον ΤΑΔΕ δρομο ή στο ΤΑΔΕ σημειο η δεξια λωριδα εχει προβλημα κ δεν την παταμε. Συνηθως πανε ολα τα προβατακια μεσαια κ αριστερη, κ εγω παω πιο γρηγορα απο ολους στην δεξια. Το προβλημα μου εμενα ειναι οταν εχω βγει αριστερη για να περασω σερι τα λιγα αυτοκινητα οταν ΔΕΝ εχει κινησ, κ πετυχαινω τον Ενα Μαλακα που σε σχεδον αδειο δρομο ειναι αριστερα.
-
Εγώ πάλι έχω διαπιστώσει ότι σε δρόμους 2 λωρίδων όπως η Κορίνθου-Τρίπολης τα πράγματα είναι καλύτερα από 3 λωρίδες. Όλοι μπαστακώνονται δεξιά, βγαίνουν για λίγο αριστερή να περάσουν τον μπροστά πιο αργό και αν πηγαίνεις αριστερή και σου έρθει κάποιος πιο γρήγορος μπαίνεις λίγο στη δεξιά και ξανασυνεχίζεις. Και όλοι είναι ευτυχισμένοι. Άρε..κάτι θα ξέρουν οι Ιταλοί που έχουν 2 λωρίδες.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Εγώ πάλι έχω διαπιστώσει ότι σε δρόμους 2 λωρίδων όπως η Κορίνθου-Τρίπολης τα πράγματα είναι καλύτερα από 3 λωρίδες. Όλοι μπαστακώνονται δεξιά, βγαίνουν για λίγο αριστερή να περάσουν τον μπροστά πιο αργό και αν πηγαίνεις αριστερή και σου έρθει κάποιος πιο γρήγορος μπαίνεις λίγο στη δεξιά και ξανασυνεχίζεις. Και όλοι είναι ευτυχισμένοι. Άρε..κάτι θα ξέρουν οι Ιταλοί που έχουν 2 λωρίδες.Ναι... αυτό ισχύει...
-
Κάτι ξέρουν οι Ιταλοί. Τι ξέρουν; Ότι οι Ιταλοί οδηγοί δεν είναι τόσο πειθαρχημένοι (λίγο πιο πειθαρχημένοι από εμάς τους Έλληνες είναι) και δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά σε 3 λωρίδες. Αντιθέτως οι Γερμανοί και ιδιαίτεροι οι Βρετανοί τα καταφέρνουν περίφημα.
-
Xθες ντερλικωνα στο φιλετο σολωμονιδη,και εκει που εχει μια θεση ναααααααααααα παει μια ξανθια 40 χαλι μαυρο και παρκαρει το τεριος ετσι,εμεινα μαλακας
απο τα χειροτερα που εχω δει και με κανει να ντρεπομαι πραγματικα για το οτι ειμαι λατρεις των απανταχου σμαρτ,σαββατο πρωι τρελη κινηση για χαλκιδικη και το αρχιζωο με το σμαρτ στη ΛΕΑ με καμμια 100+ και το παιδακι πισω(ελπιζω να φαινεται)
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
υπάρχει πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση, μήπως ο προπορευόμενος βλέποντάς σε κόψει τελευταία στιγμή στη δεξιά λωρίδα χωρίς αλάρμ και σε τζαρτζάρει έξω από το δρόμο.
να το προσέχεις αυτό.Αναφερόμουν στο περιστατικό όπου κάποιος έχει κατασκηνώσει τέρμα αριστερά και τον προσπερνάς από τη μεσαία λωρίδα.
Πάντως σίγουρα δεν μπορείς να τον προσπεράσεις από δεξιά με 'όσα'...@markvag
Πραγματικά εύχομαι να μη σου τύχει...είναι πραγματικά τρομακτικό αφού η δική μου (ασυναίσθητη) σκέψη είναι 'την π@υτσίσαμε' ή 'κρατηθείτε...θα τρακάρουμε'. -
Τρισμεγιστο ζώο προχθές βράδυ στην Α.Ο. με 307, τιμωρός της αριστερής λωρίδας, πρόγκαγε ολο τον κόσμο να μεριάσει για να περάσει ο κουβάς του.
Ειμαι αριστερα με 130 και προσπερνώ καραβάνι λεπρων προσκυνητών, που σερνονται με 70 στην μεσαία λωρίδα ανευ λόγου. Πισω, στα 200-300 μετρα βλεπω τον κουβα να πλησιάζει παίζοντας με μανία τα φώτα, λες και τον έπιασε πορδόλυσσα και θα λέρωνε τα recaro αν δεν εφτανε στο wc σε 5ms. Ειμαι με 6η, εχω σχεδον τελειωσει με το καραβάνι και ετσι κιαλλιως θα εμπαινα μεσαία, οπότε επιταχύνω ελαφρώς και βγαζω φλας να δηλώσω την πρόθεση μου.
Αμ δε! Ο ελεηνός χειριστής του 307, δονει με δυναμη τα πλοκάμια του και παίζει τα φωτα με τρελή λύσσα, πλησιάζοντας μια ανασα από τον προφυλακτηρα μου. Δεν πειραζει, αν και αρχισα να φορτωνω, μπαινω δεξια, να δω και που θα πήγαινε, αφού και στην αριστερή, ηταν αλλα 2 αυτοκινητα, λίγο ποιο σβελτα από εμενα, με 140 περίπου χλμ.
ΦΩΤΑ με λυσσα και στον επόμενο, προφυλακτήρα τρελό και καροτσι. Μεριαζει και αυτός. Attack again! Φωτα στον επόμενο, προφυλακτήρα, φώτα και πάλι φώτα..... Ο τυπος χεζεται και κάνει ατσαλα δεξια, παραλίγο να φάει το προηγουμενο θυμα.
Τελος όλα. Σαν άλλος Τσαρλσ Μπρονσον της Α.Ο. αποφασίζω να βάλω ένα τέλος στην βασιλεία του ζώου, οπότε, 4η, σανίδωμα, πλησιάζω με +30 τουλάχιστον και τον πάω άλλα +20 (οσο ανέβαζε ανέβαζα) στα τρια nm από τον πωπό του, οπότε πίανει μεσαία και παει πλεον με 100 max, μεχρι που τον εχασα απο τον καθρεφτη μου και δεν τον ξαναείδα - σίγουρα πέρασε στο παράλληλο σύμπαν από όπου ξεπήδηξε. ΟΥΣΤ -
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
απο τα χειροτερα που εχω δει και με κανει να ντρεπομαι πραγματικα για το οτι ειμαι λατρεις των απανταχου σμαρτ,σαββατο πρωι τρελη κινηση για χαλκιδικη και το αρχιζωο με το σμαρτ στη ΛΕΑ με καμμια 100+ και το παιδακι πισω(ελπιζω να φαινεται)
δεν ξέρω αλλά η πλειοψηφία των κατόχων smart είναι κάγκουρες και ζώα. Δεν ξέρουν τί έχουν και τρέχουν πολύ. Οι περισσότεροι δε έχουν βάλει και after market xenon και μας πηδάνε
Να πάτε στον αγύριστο ΖΩΑΤι στην ευχή πανσέληνο έχει σήμερα? Στην παραλιακή όλοι πηγαίναν σαν σεληνιασμένοι
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
δεν ξέρω αλλά η πλειοψηφία των κατόχων smart είναι κάγκουρες και ζώα. Δεν ξέρουν τί έχουν και τρέχουν πολύ. Οι περισσότεροι δε έχουν βάλει και after market xenon και μας πηδάνε
Να πάτε στον αγύριστο ΖΩΑΤι στην ευχή πανσέληνο έχει σήμερα? Στην παραλιακή όλοι πηγαίναν σαν σεληνιασμένοι
Aπλα Ή θα παρουν SUV και θα το παιζουν king of the road και οτι ''αμα θες πεσε επανω μου, εχω πολυ μαζα'', Ή θα παρουν smart και θα νομιζουν οτι μπορουν(και εχουν το δικαιωμα που το χαρισε ο Αγιος Πατατιος) να χωθουν παντου, παιρνοντας φυσικα τα @@ μου οπως λεει και ο Γεωργιου, συγχωρεστε με για την εκφραση
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]