Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ωραίοι πάντως, μην μείνετε εκεί όμως αναβαθμίστε γερά και προσπαθήστε να Π - Ο - Υ - Λ - Η - Σ - Τ - Ε ! ! !
- άπειρο!
Από το πληκτρολόγιό μου το πήρες!
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Ωραίοι πάντως, μην μείνετε εκεί όμως αναβαθμίστε γερά και προσπαθήστε να Π - Ο - Υ - Λ - Η - Σ - Τ - Ε ! ! !
Από το πληκτρολόγιό μου το πήρες!
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ μπορει να μην κάνω μόνο για αναπαραγωγικούς σκοπούς... Τα ζώα όμως;; Μίλα μας ως εκπρόσωπος..!
Τα ανώτερα θηλαστικά επιδεικνύουν ανθρώπινη συμπεριφορά. Κάνουν σεξ και για ευχαρίστηση. Αλλά θα το ήξερες αν διάβαζες και λίγη βιολογία αντί για θρησκευτικά όλη μέρα στο σχολείο...
Χαρακτηρίζουμε ανώτερα εκείνα τα ζώα που είναι κοντά μας, έτσι;;;; Γιατί για κάποιο λόγο έχουμε πείσει τον εαυτό μας ότι είμαστε καλύτεροι από τις υπόλοιπες μορφές ζωής... Και η κορωνίδα της δημιουργίας
Ο χρήστης otso έγραψε:
ελα ρε μαρκο που θυμωσες και γω πανω απο το αυλακι ειμαι
Συγνώμη, δεν το έπιασα το αστείο...
Βλέπεις τελευταία στο φόρουμ πήξαμε στη μαλακία και τα φασιστόμουρα...
Προσωπικά, δεν θα ενθάρρυνα ποτέ κανέναν να ασχοληθεί με τέτοιες φάσεις διότι για μένα η πιθανότητα να κερδίσεις είναι ανάλογη αυτών του τζόγου εν γένει. Με άλλα λόγια χιλιάδες παίζουν, ένας κερδίζει και σίγουρα κερδίζουν πάντα εκείνοι που κάνουν το παιχνίδι!
Η βασική διαφορά με τον τζόγο (πέρα του ότι η πυραμίδα είναι παράνομη), είναι ότι ο καθένας έχει συγκεκριμένες πιθανότητες να κερδίσει (έστω κι αν αυτές είναι 1/δις). Στις πυραμίδες, κερδίζουν πάντα και μόνο αυτοί που είναι ψηλά...
ο Γαλιλαίος Γαλιλέι είπε 'κι όμως γυρίζει' και τελικά είχε δίκιο (και τέτοια παραδείγματα έχουμε δει πολλά)
καμία φορά η γνώμη των πολλών δε σημαίνει πως είναι και σωστή γιατί πολύ απλά έχουν ελλιπή πληροφόρηση.
Μας ταπώσανε για τη συνεργασία με γνωστές επιχειρήσεις και τώρα πιάνουμε επιστήμονες;;;; Και ο Αϊνστάιν είπε πως 'δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία... και τώρα τελευταία δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το πρώτο...'
Χέστηκα για το ποιους έχεις από κάτω σου... Ας πρόσεχαν...
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΝΙΑΤΗ ΕΙΝΑΙ.
Το ίδιο και η μαλακία...
ΓΙΑ εξηγησε το...πως η μαλακια, η ανιατη ασθενεια, τα ωθει να ζευγαρωνουν μεταξυ τους ομοφυλοφιλικα?
Η μαλακία, ως ανίατη ασθένεια, δεν έχει σχέση με την ομοφυλοφιλία.
Ο χρήστης X-ELTASSOS έγραψε:
ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΝΙΑΤΗ ΕΙΝΑΙ.
Το ίδιο και η μαλακία...
Ο χρήστης Crektis έγραψε:
...............Από την άλλη, καλό θα ήταν να μην κλείνουμε τα μάτια στο βασικότερο επιχείρημα. Μπορεί να δημιουργηθεί ζωή από την επαφή δύο ομοφυλων ανθρώπων; ΌΧΙ! Και επίσης; Μήπως στα ζώα που συμβαίνει και υπάρχει (αν και που), αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει σαφής διαχωρισμός φύλου και σε όλο το είδος επικρατεί ΈΝΑ φύλο; Αυτό παίρνεις σαν επιχείρημα τρομάρα σου;
................
Όταν ξεκολλήσεις θα καταλάβεις ότι το σεξ ΔΕΝ γίνεται με αποκλειστικό σκοπό την τεκνοποίηση. Γίνεται για ευχαρίστηση, για ενίσχυση των δεσμών δύο (ή και περισσότερων ) ανθρώπων και για τεκνοποίηση φυσικά. Όταν λοιπόν καταλάβεις ότι δεν είναι η τεκνοποίηση ο αποκλειστικός σκοπός του σεξ (ή μάλλον όταν το καταλάβουν οι μουτζαχεντίν ανά τον κόσμο που γεμίζουν ενοχές τόσους ανθρώπους για κάτι απολύτως φυσιολογικό), τότε θα δεις ότι το 'βασικό' σου επιχείρημα είναι για γέλια το λιγότερο... Και αυτό φυσικά ισχύει για μία σειρά ζώων όχι μόνο για τα δίποδα...
Να υποθέσω ότι θα πρέπει να ρωτάμε τους τράγους με ράσα για το τι θα μας αρέσει;;;; Μου αρέσουν τα γεμιστά χωρίς κιμά, συμφωνεί η βίβλος ή θα πρέπει να βάζω και κιμά για να πάω στον παράδεισο;;;;;
Επειδή έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω με τον χρόνο μου από το να απαντώ σε ανοησίες, θα σταθώ ΜΟΝΟ σε αυτό:
Από την άλλη, θα βγάλω το καπέλο σε εκείνο τον 'ανοιχτομυαλο' πατέρα, όπου όταν θα μάθει κάτι τέτοιο για το παιδί του, δεν θα το πετάξει στον δρόμο, και δεν θα ντρέπεται γι αυτό!
Τρέμω στη σκέψη ότι τέτοιοι άνθρωποι υποστηρίζουν ότι πιστεύουν στη θρησκεία της αγάπης. Αν το να πετάξεις στο δρόμο το παιδί σου (αν είναι δυνατόν! πόσο σκατόψυχος μπορεί να είναι αυτός ο γονιός που το κάνει ή ακόμα και που σκέφτεται ότι μπορεί να το κάνει;;;;;) και να ντρέπεσαι για αυτό επειδή αποφάσισε ότι στο κρεβάτι του θα κάνει κάτι που δεν εγκρίνεις, είναι αγάπη, δεν θα ήθελα να δω πως είναι το μίσος. Ή μάλλον το είδα...
Αντιλαμβανεσαι το γεγονός ότι το ΤΙ ΚΆΝΕΙ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ, δεν χρειάζεται 'διαφημιση' για οποιονδήποτε λόγο;
Η κοινωνία οφείλει να αντιδράσει από την στιγμή που μπορεί να γίνονται προσπάθειες επηρεασμού κάποιου υποσυνόλου της (πχ παιδιά!!) . Αυτό το αντιλαμβανεσαι; Όλα καλά και όλα ωραία, μπορεί ο καθένας να κάνει ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ στο κρεββάτι του, αλλά μέχρι εκεί.
Ασφαλώς και δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν άνθρωπο, λόγω των επιλογών του, εφόσον αυτές δεν επηρεάζουν τις δικές μου επιλογές. Αυτό ισχύει παντού σε ότι κι αν συμβαίνει. Είσαι ελεύθερος μέχρι εκεί που δεν επηρεάζεις την δική μου ελευθερία. Από εκεί και πέρα ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ.
Και μην είσαι τόσο αφελής πια. Αν τα πράγματα ήταν τόσο απλά και 'ομορφα' όπως τα παρουσιάζεις, τότε δεν θα επικρατούσε η παρούσα μπερδεμένη κατάσταση. Κατάλαβε και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι εδώ με το προοδευτικό μυαλό, ότι δεν είναι όλα τόσο απλά για τις κοινωνίες. Δεν είναι, δεν ήταν ποτέ και χρειάζονται χρόνο. Όχι χαζοπροοδευτικές ακραίες απόψεις.
Το έχουμε βρει τώρα και στο όνομα της 'ελευθεριας' ισοπεδωνονται τα πάντα. Αλλά δεν είναι έτσι.
Να φανταστώ ότι συμφωνείς λοιπόν και με την κατάργηση του εκκλησιασμού - αγιασμού - προσευχής στα σχολεία, μιας και οι επιλογές κάποιων για το ποια θρησκεία θα πιστεύουν δεν θα πρέπει να επηρρεάζουν ένα υποσύνολο της κοινωνίας (παιδιά). Αντιλαμβάνεσαι πως το τι πιστεύει ο καθένας δεν χρειάζεται διαφήμιση;;;;
Ο δημαρχέσσος ειπε να τσιμπάνε οσους ΠΗΓΑΝ στη Συρια, (οπως ο Αχμετ στο παραδειγμά μας) και να τους βαζουν να αποδειξουν οτι δεν εκαναν κατι (σε αντιθεση με την ισχυουσα πρακτικη).... οχι οσους θα μπορουσαν/ηθελαν/ονειρευονταν να πανε και ΔΕΝ πηγαν. Εννοειται οτι ξερουν/μπορουν να μαθουν ποιος ταξιδιώτης ειναι βλακομουτζαχεντιν και οχι Γιατρος του κόσμου.
Η Τερεζα τους κολλαει αυτοκολλητο 'βαρατε με' στην πλατη και τους παιρνει τα διαβατηρια και καλα τους κάνει.
Εχει μια διαφορα απο της προληπτικες συλληψεις που περιγραφεις/φανταζεσαι. Μπας και εχεις στο μυαλο σου δεκαετια '50 που μαζευαν καθε τοσο του κομμουνιστες στην Ελλαδα?
Τσιμπάς κάποιον όταν έχεις στοιχεία ότι μπορεί να εμπλέκεται σε κάποια παράνομη πράξη. + -
Οτιδήποτε άλλο είναι πολύ επικίνδυνη
Ο χρήστης otso έγραψε:
πε κατακαημενε Lyco που πας; ειναι δυνατον να βαλεις απο κατω σου τον ηλια ;αυτος τον αρχηγο σου τον πουλαει και τον αγοραζει. προσεξε πως μιλας γιατι υπαρχει και η περιπτωση ο ηλιας να απαξιωνει την εταιρεια για να την παρει παμφτηνα απο τον βελλιδη.
ολοι εσεις που καθεστε και απαντατε σε χαζομαρες , στρατο εχετε παει; εκει υπαρχει μια μιξη ανθρωπων απο ολη την ελλαδα , δεν σας κανει εντυπωση που η πυραμιδα εχει επιχειρησεις μονο απο μακεδονια και οσο κατεβαινει λιγοστευουν ; υπαρχει περιπτωση να πιασει κοροιδα κατω απ τ αυλακι;
παει ποτε στο μυαλο σας καλαματιανος με καρτα λιο να περιμενει να βγαλει λεφτα;
Τρία πουλάκια κάθονταν και χέζανε πατόκορφα....
Το 'καλό' DNA το κάνατε παραγγελία από κάπου ή προέκυψε από διασταύρωση;;;;
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Δυστυχώς έχουν ήδη κερδίσει, τη στιγμή που κάποιοι δέχονται αυτά τα πράγματα...
Ολα ωραια ειναι στη θεωρια, αν ομως ο Αχμετ ο γειτονας σου που ειναι θρησκος πολυ αλλα μεχρι τωρα δε σε ενοχλει και λετε μια καλημερα, χαθει για 3-4 μηνες και οταν επιστρεψει σου πει 'πηγα στη Συρια και πολεμησα με τους Τζιχαντιστες, εφαγα και εγω μερικους ΑΠΙΣΤΟΥΣ, εκει μαντηλες, κλειτοριδεκτομες, και γαμω, οχι οπως τα τσουλια τα δικα σας' δε νομιζω να λες τα ίδια. Άποψη μου.
Όταν αρχίσουν οι προληπτικές συλλήψεις / λογοκρισίες, κτλ (γιατί ο τέως δήμαρχος του Λονδίνου μίλησε για **προληπτικές **συλλήψεις) και κάποιος χτυπήσει την πόρτα σου για κάτι που δεν έκανες, τότε δεν νομίζω να λες τα ίδια... Άποψή μου...
Δυστυχώς έχουν ήδη κερδίσει, τη στιγμή που κάποιοι δέχονται αυτά τα πράγματα...