-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μια πρωτη προχειρη !!!
Καλοτάξιδος ο Λέων
-
Πανεμορφο το leon elteo!! Ειδικα με αυτες τις ζαντες!
Καλοριζικο! -
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Μια και απο μενα(ειναι απο κινητο), τωρα που εφτιαξε και ο καιρος...
WOW!!! Υπέροχο φίλε μου....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μια πρωτη προχειρη !!!
Να το χαίρεσαι φίλε μου, το μαύρο είναι πάντα πολύ ωραίο....για όσο μένει καθαρό!
-
OΠΑ. Τι εχουμε εδω; καλοταξιδο σαββας το πριονι..
Μια ερωτηση μονο: γιατι revo; -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Καλοτάξιδος ο Λέων
muchas gracias
Πανεμορφο το leon elteo!! Ειδικα με αυτες τις ζαντες!
Καλοριζικο!muchas gracias
Να το χαίρεσαι φίλε μου, το μαύρο είναι πάντα πολύ ωραίο....για όσο μένει καθαρό!
muchas gracias
OΠΑ. Τι εχουμε εδω; καλοταξιδο σαββας το πριονι..
Μια ερωτηση μονο: γιατι revo;muchas gracias
Λέμε ...όταν «τιθασεύσουμε τα 160 ονομαστικά άλογα να το ανεβάσουμε λίγο αναίμακτα και με την εγγύηση του εργοστασίου. (μόνο που θα θέλει και μεγαλύτερα φρένα...θα δούμε πως θα πάει η οικονομική κρίση) -
elteo καλοτάξιδο το Leon.
@Stergios7K τι κουκλάρα είναι αυτή..
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Μια και απο μενα(ειναι απο κινητο), τωρα που εφτιαξε και ο καιρος...

WOW!!! Υπέροχο φίλε μου....
-
Μεταξύ μας, δεν λέω καλή κουβέντα για Ιταλικό, και δει για άλφα, αλλά αυτό το κουκλί είναι
-
Καλοτάξιδη η ψιψίνα elteo!
Θα συμφωνίσω και με την γνώμη του rx8 από πάνω
-
Καλοτάξιδος σερ elteo!!! Πολύ μαύρο και κακό το όχημα!
Τα ηχοσυστήματα της Seat (δεν ξέρω για τις άλλες) παραδοσιακά είναι γτπκ (εγώ άλλαξα 2 μέσα στην εγγύηση μέχρι να βάλω in-car entertainment έναν φίλο μου που τραγουδάει ωραία). Άλλαξε το σβέλτα.
*Αγνόησε το παραπάνω σχόλιο, άλλο κατάλαβα!
Το revo μη βιαστείς να το βάλεις... Και αν ενδιαφέρεσαι να το βάλεις, στείλε κάνα πμ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τα ηχοσυστήματα της Seat (δεν ξέρω για τις άλλες) παραδοσιακά είναι γτπκ (εγώ άλλαξα 2 μέσα στην εγγύηση μέχρι να βάλω in-car entertainment έναν φίλο μου που τραγουδάει ωραία). Άλλαξε το σβέλτα.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Τα ηχοσυστήματα της Seat είναι από τα καλύτερα που τοποθετούνται εργοστασιακά σε αυτοκίνητα της κατηγορίας. Δεν ξέρω σε ποια περίπτωση έπεσες , αλλά μάλλον θα πρέπει να ήταν περίπτωση (ολόκληρη παρτίδα ίσως;) . Ανάλογα την έκδοση εξοπλισμού πολλές φορές τοποθετούνται διαφορετικά εργοστασιακά ηχοσυστήματα, οπότε άλλο το φτηνιάρικο με τα 4 ηχεία στη βασική έκδοση και άλλο το καλύτερο μοντέλο με τις περισσότερες λειτουργίες και με τα 8 ή 10 ηχεία σε μια πιο ακριβή έκδοση.Και μάλιστα πρόκειται για γνωστές μάρκες ηλεκτρονικών πχ στην πρόσοψη μπορεί να φαίνεται που γράφει Seat αλλά όταν το τραβήξεις έξω θα δεις κάπου που θα έχει το αυτοκόλλητο της μάρκας του ( Grundig, Sony κλπ ) .
Οπότε το να πετάξεις το εργοστασιακό που θα 'ναι στην πραγματικότητα πχ Sony για να βάλεις στη θέση του κάποιο άλλο Sony aftermarket δεν έχει και πολύ νόημα εκτός αν δεν έχεις πού να σκορπάς τα λεφτά σου ή θα αισθάνεσαι ψυχολογικά καλύτερα αν στην πρόσοψη δεν γράφει Seat αλλά Sony (εδώ θα έχεις πάρει ολόκληρο αυτοκίνητο, στο ηχοσύστημα όμως να σε πειράζει το σήμα; It makes no sense. ) .
Άσε που θα πρέπει να ξηλώσεις το ταμπλό και δε θα κάθεται και τόσο καλά, ή δε θα συνεργάζεται με τα υπόλοιπα συστήματα του αυτοκινήτου (αυξομείωση έντασης με την ταχύτητα, προεγκατάσταση τηλεφώνου-bluetooth-usb-υποδοχές ακουστικών, ενδείξεις ηχοσυστήματος στον πίνακα οργάνων, παρεμβολές στα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου-ABS κλπ) .Τώρα αν ήθελες κάτι με περισσότερες λειτουργίες ( dvd, navigation ) και extreme απόδοση , τότε πάω πάσο. Αλλά και πάλι για κάποιον που επιλέγει τον εξοπλισμό και δεν αγοραζει ετοιμοπαράδοτο, πάλι υπάρχουν εργοστασιακά navigation από τη Seat ίδια με της VW, ίσως ακριβά αλλά αν υπολογίσει κάποιος ότι θα πληρώσει στην τιμή του αυτοκινήτου το μαμά ηχοσύστημα (που στην τελική θα το πετάξει) και θα ξαναπληρώσει aftermarket νέο ηχοσύστημα και εγκατάσταση για να του ξηλώσουν-καγκουρέψουν το ταμπλό, τότε για μένα αλλάζουν τα πράγματα.
(Είναι φανερό πως προτιμώ τα εργοστασιακά, ε;)Τα ίδια ισχύουν και τα ηχοσυστήματα της VW.
-
ο φρανκυ εννοουσε τη πηγη aura που ειχαμε στο λεον 1.8Τ μας...η συγκεκριμενη εχω διαβασει οτι εχει βγαλει αρκετα θεματα στη κεφαλη κτλ κτλ και φαινεται και απο τα φορα της σεατ αυτο...
κατα τα αλλα νομιζω οτι τα ηχητικα συνολα της vag ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν...
-
Καλοτάξιδο elteo! Εύχομαι καλά, ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
-
Ok απλά λέω ότι τη συγκεκριμένη μονάδα δεν την κατασκευάζει η Seat αλλά κάποια προμηθεύτρια εταιρία που μπορεί να είναι η Sony, η Grundig, η Blaupunkt κά . Εκεί εντοπίζεται το όποιο κατά περίπτωση κατασκευαστικό σφάλμα.
Γι' αυτό και η εδώ αντιπροσωπεία της Seat και της όποιας άλλης μάρκας δε θα κάτσει ποτέ να ασχοληθεί και να επισκευάσει το όποιο εργοστασιακό ηχοσύστημα, παρά κάνει αντικατάσταση εξ ολοκλήρου.Η Seat και η VW δίνουν τις προδιαγραφές και αυτές δεν είναι οι λεγόμενες 'εργοστασιακές' στα απολύτως βασικά που συνηθίζουν άλλες μάρκες, αλλά αρκετά υψηλού επιπέδου (σε απόδοση και χαρακτηριστικά): ποιοτικά ηχοσυστήματα που μπορούν να καλύψουν και με το παραπάνω τη μεγαλύτερη μερίδα του αγοραστικού κοινού. Από εκεί και μετά η όποια εφαρμογή των στάνταρντ εξαρτάται από τον προμηθευτή-κατασκευαστή και αυτό μάλιστα μπορεί να ποικίλλει από παρτίδα σε παρτίδα όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλα τα ηλεκτρονικά. (Τυπικά τέτοια μπορεί να είναι μια ελαττωματική κεφαλή λέιζερ.)
-
Ο χρήστης johnjim έγραψε:
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Αγνόησε το παραπάνω σχόλιο είπα! 2 πηγές αλλάξαμε, το ηχοσύστημα δεν έλεγε απολύτως τίποτα μαζί με τις ζημιές του, τώρα με το επίσης όχι υπερυψηλών προδιαγραφών που έχουμε είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και σε ήχο και σε αξιοπιστία. Τα ηχεία και οι συνδέσεις ήταν μια χαρά πάντως και αυτό φαίνεται με την καινούρια πηγή.
Αντίθετα, του Clio το εργοστασιακό (VDO νομίζω, εποχή Philips) είναι το απόλυτο respect, 1 γαμημένο CD μόνο δεν μπόρεσε να παίξει τόσα χρόνια. Και ήχος πολύ καλός και αξιοπιστία και τα απίστευτα χειριστήρια στο τιμόνι. Αν έπαιρνε και mp3 ή USB...
Δεν είμαι λάτρης του in-car μια και έχω εμπειρίες κάποτε στο Τέξας από studio, αλλά μια άλφα ποιότητα σε μέτριες εντάσεις την 'πιάνω'. Οπότε, σε μένα μένει η αξιοπιστία και η ευκολία.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αν έπαιρνε και mp3 ή USB...Δεν παίζει mp3 του Leon?
-
-
-
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!