-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τελικά σε όλους τους 'ιταλόφιλους' αρέσει το Scirocco σε μπλέ...;Deep blue sea
-
Ο χρήστης dmeint έγραψε:
Το οτι θα πληρωσω μετρητοις δεν τους συγκινει και πολυΓενικό φαινόμενο Τους τα δίνει στο χέρι με το που πάρουμε δάνειο η τράπεζα γι αυτό δεν τους κάνει αίσθηση; Μία ή άλλη;
Ο τρίτος από μένα. Άμα δεν μείνεις ευχαριστημένος από το service του 1ου μην μείνει το 10% τσάμπα εκεί...
-
Ο χρήστης neops έγραψε:
ειμαι απο τους λιγους που το περιμενουν σε ασημι, αλλα ειδα ζωντανο το πρασινο (λαχανι πιο πολυ εκανε) στην αντιπροσωπια και εμεινα! πραγματικα το πιο ταιριαστο χρωμα-απλως ξεχωριζεις παρα, μα παρα πολυ-- 5^10000
-
καλά πώς και όλοι εσείς οι 'πωρωμένοι' σι-rockάδες δε διαλέγετε το κλασικότερο των χρωμάτων, το κλασικό σπορ χρώμα του πρώτου scirocco.. μήπως δε βγαίνει?
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
καλά πώς και όλοι εσείς οι 'πωρωμένοι' σι-rockάδες δε διαλέγετε το κλασικότερο των χρωμάτων, το κλασικό σπορ χρώμα του πρώτου scirocco.. μήπως δε βγαίνει?Ποιο λες?Το χρωμα του σιροκκο αυτη τη στιγμη που ειναι αναφορα στο παλιο (και ουσιαστικα το μονο ''ρετρο'' πραγμα στο σιροκκο) ειναι το Viper Green που εβγαινε και το scirocco MK1
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
καλά πώς και όλοι εσείς οι 'πωρωμένοι' σι-rockάδες δε διαλέγετε το κλασικότερο των χρωμάτων, το κλασικό σπορ χρώμα του πρώτου scirocco.. μήπως δε βγαίνει?
Ποιο λες?Το χρωμα του σιροκκο αυτη τη στιγμη που ειναι αναφορα στο παλιο (και ουσιαστικα το μονο ''ρετρο'' πραγμα στο σιροκκο) ειναι το Viper Green που εβγαινε και το scirocco MK1
Αυτο ειναι της Kawasaki
-
Μήπως εννοεί το κίτρινο, στο οποίο καινούριο μου φαίνεται δεν βγαίνει.
Πάντως εγώ μια ζωή τα μεν τότε Scirroco τα θυμάμαι άσπρα και τα δε Corrado σε μαυρο. -
εννοώ το πορτοκαλί (μάλλον το ίδιο λέμε, ίσως έχει ξεχρωματίσει στην πιο πάνω εικόνα)... όλα τα σπορ scirocco Ι παλιότερα σε αυτό έβγαιναν.. αλλά απ'ότι είδα στον configurator δεν υπάρχει.
οπότε το πιο κοντινό είναι το κόκκινο.. -
Ο χρήστης dmeint έγραψε:
Πηγα σε 3 αντιπροσωπιες και το συνολο των παραπανω (σε ασπρο χρωμα τελικα) βγαινει περιπου μαζι με πινακες και τελη 27.200€
Ο 1ος μου το δινει 26.500€ + συναγερμο Μeta + -10% στα service για παντα
O 2oς μου το δινει 26.300€ ( μου πρότείνε με 1.200€ αναβαθμιση σε 210ps)
Ο 3ος μου το δινει 26.800€ ή δωρο το Park PilotΤο οτι θα πληρωσω μετρητοις δεν τους συγκινει και πολυ , θα περασω το Σαββατο απο 1-2 ακόμα να δω .
Παντως την μειωση του φόρου δεν την προλαβαινω εκτος και αν παρει παραταση και ισως θυσιασω τα xenon .
Τσέκαρε το Opal Silver.. Είναι πιο πρωτότυπο από το ασημί, και το βράδυ άλλο πράμα..
Το οτι θα πληρώσεις μετρητοίς τους συγκινεί, αλλά για να κλάψουν, μια που είναι γνωστό ότι παίρνουν προμήθεια απ' την τράπεζα..
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
... (μάλλον το ίδιο λέμε, ίσως έχει ξεχρωματίσει στην πιο πάνω εικόνα)...+1.
-
Ο χρήστης Nemo έγραψε:
Πηγα σε 3 αντιπροσωπιες και το συνολο των παραπανω (σε ασπρο χρωμα τελικα) βγαινει περιπου μαζι με πινακες και τελη 27.200€
Ο 1ος μου το δινει 26.500€ + συναγερμο Μeta + -10% στα service για παντα
O 2oς μου το δινει 26.300€ ( μου πρότείνε με 1.200€ αναβαθμιση σε 210ps)
Ο 3ος μου το δινει 26.800€ ή δωρο το Park PilotΤο οτι θα πληρωσω μετρητοις δεν τους συγκινει και πολυ , θα περασω το Σαββατο απο 1-2 ακόμα να δω .
Παντως την μειωση του φόρου δεν την προλαβαινω εκτος και αν παρει παραταση και ισως θυσιασω τα xenon .
Τσέκαρε το Opal Silver.. Είναι πιο πρωτότυπο από το ασημί, και το βράδυ άλλο πράμα..
Το οτι θα πληρώσεις μετρητοίς τους συγκινεί, αλλά για να κλάψουν, μια που είναι γνωστό ότι παίρνουν προμήθεια απ' την τράπεζα..
Οντως το Opal Silver είναι αρκετα καλό και ισως το επιλεξω εστω και με το επιπλεον κόστος.
Τα xenon με 1060€ κοστίζουν αρκετά και μαλον λεω να μην τα προτιμησω οπως επισης και τις Interlagos αφου το Sport πακετο μου φαινεται πιο εκλυστικο .Οσο για τα μετρητα μου ειπαν οτι δεν τους πολυνοιαζει γιατι τα λεφτα τους τα περνουν απο την τραπεζα συν μια προμηθεια .
-
Πλέον θα το παραλαμβάνετε έτσι:
Ευχαριστούμε τον λαχανί νίντζα για την βόλτα αν και είχε κίνηση !
-
ασχημο,ολο γωνιες,μου θυμιζει ταμπλο περασμενης δεκαετιας
-
πωωω..τι τελειο εσωτερικο γεματο καμπυλες και μπιχλιμπιδια..καταπληκτικοι αεραγωγοι.. σα σχαρες ψησιματος...
αυτος ειναι ο χαρακτηρας της vw.. λιτο εσωτερικο πρακτικο σε ολα τα μοντελα....και κατ εμε ομορφο γτ ειναι κ απλο..κλασσικο...
τωρα αν θελεις μπιχλιμπιδατο παρε φιατ .....
-
να και μια πραγματικη φωτο και οχι ψευτικη.
και η κεντρικη κονσολα αθλια ειναι. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και η κεντρικη κονσολα αθλια ειναι.Το ένα σου μυρίζει, το άλλο σου βρωμάει, αλλά όλο εδώ μέσα τριγυρνάς...
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
και η κεντρικη κονσολα αθλια ειναι.Το ένα σου μυρίζει, το άλλο σου βρωμάει, αλλά όλο εδώ μέσα τριγυρνάς...
Αφήστε τον άνθρωπο να θάψει με την ησυχία του...
Στο κάτω-κάτω αυτές οι απόψεις είναι καθαρά υποκειμενικές.
Επιπλέον αν είναι κάποιος να αγοράσει το Scirocco ακόμα και μπάζο να του πούμε όλοι ότι είναι από θέμα εμφάνισης, αυτό δεν πρόκειται να τον ταρακουίσει -
επιπλέον ενα ποστ του ιταλάκια την ημέρα να γκρινιάζει για το εσωτερικό του scirocco είναι κάτι σαν το σήμα κατατεθέν του φόρουμ..
-
Μηπως γνωρίζει κανεις εάν το RCD 510 DYNAUDIO έχει κάποια εισοδο AUX-IN ?
-
Ιταλακιας, η μασκοτ της VW, να ναι καλα ο ανθρωπος.
VW Scirocco