-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Επειδή το άλλο θέμα που θα ταίριαζε έχει κλειδωθεί, ας το βάλουμε εδώ για να μην πάει στο ντούκου
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=23778556' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Το περίπτερο που είχε καεί στην Θεσσαλονίκηδεν περίμενα κάτι τέτοιο
πολύ καλό:suicide:
Συνήθως η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος τα προλαμβάνει αυτά
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Συγχωρεστε με αν το ποστ μου ειναι οφτοπικ αλλα δεν ηξερα που να το γραψω...
Ειμαι φοιτητης στο Οικονομικο Πανεπιστημιο Αθηνων, και σημερα πληροφορηθηκα (απο τις παραταξεις δυστυχως ) οτι μετα απο τις προσφαρες καταληξψεις, λειπουν τα χαρτια μου απο τον φακελο μου στην γραμματεια οπως και αλλων 80 κατι συμφοιτητων μου. Οπου χαρτια βαλτε φωτοτυπιες απολυτηριων ιατρικων εξετασεων αλλα ,το σημαντικοτερο, και της αστυνομικης μου ταυτοτητας . Στην καλυτερη των περιπτωσεων αυτα τα αρχεια καηκαν. Στη χειροτερη βρισκονται σε πολυ λαθος χερια πολυτιμα προσωπικα δεδομενα που μπορουν να χρησιμοποιουθουν για διαφορους σκοπους, που ακομα και η ιδεα με ψιλοτρομαζει. Ισως ειμαι υπερβολικος, δεν ξερω αλλα ανησυχω. Με συμφοιτητες μου που εχουν αντιστοιχο προβλημα δεν εχω μιλησει, αλλα ρωτωντας τον εκπροσωπο της συγκεκριμενης παραταξης αν μονο εμενα μου φαινεται περιεργο και ανησυχητικο αυτο το γεγονος εσπευσε να με καθησυχασει και οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα, και οτι ολοι οι υπολοιποι απλως ειπαν οτι θα ξαναφερουν τα χαρτια χωρις να εχουν κατι αλλο στο μυαλο τους.
οι ερωτησεις μου ειναι 1) αν οντως μπορουν να χρησιμοποιησουν τα στοιχεια της ταυτοτητας χωρις να εχουν το πρωτοτυπο, 2) σε καθε περιπτωση τι θα με συμβουλευατε να κανω, και προς τα που να απευθυνθω; (οχι οτι θα βρω το δικιο μου πουθενα, αλλα τελος παντων.....)Ευχαριστω εκ των προτερων
Από ποια παράταξη το έμαθες;
Καλό θα ήταν να το διασταυρώσεις πάντως πρώτα με τη γραμματεία. Μην πιστεύεις ότιδήποτε ακύγεται, κυρίως αν αυτός που το διαδίδει πιθανώς να έχει πολιτικές σκοπιμότητες.Αν σε αγχώνει το ζήτημα της ταυτότητας, θεωρητικά δεν μπορεί να κάνει τπτ, στην πράξη ίσως υπάρχουν μερικά πράγματα, πήγαινε σε ένα ΑΤ και βγάλε καινούρια, με δήλωση κλοπής. Είναι πολύ γρήγορη διαδικασία.
Αλλά πρώτα βεβαιώσου Ο ΙΔΙΟΣ ότι έχει συμβεί αυτό που σου είπαν, ζητώντας τα χαρτιά σου από τη γραμματεία.
-
Αν όντως έχει συμβεί κάτι τέτοιο, θα ακύρωνα την ταυτότητα μου για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ούτε κι αυτό σε διασφαλίζει 100% πάντως...
-
Η ακύρωση της ταυτότητας σε αστυνομικό τμήμα δεν σημαίνει τίποτε. Αν δεν ειδοποιήσεις τον Τειρεσία θα μπορεί κάποιος να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό όψεως στο όνομά σου και να μοιράζει επιταγές.
-
ο Τειρεσίας είναι ιδιωτική εταιρία btw.
-
44
Στη μια μεριά του χάρτη κάνουν πάρτι
η glamour fiesta τους θαμπώνει τον πλανήτη
θα αλλάξουν όλα, θα το δεις, ως την Τετάρτη
αφού ο Πρόεδρος ορκίζεται την ΤρίτηΟ επί γης Θεός αλλάζει χρώμα.
κομψά ντυμένος με ένα στιλ που μαγνητίζει
θα διώξει βόμβες, πόλεμο κι ακόμα
ό,τι κακό την οικουμένη βασανίζειΘα αναστηθούν νεκροί. Διαμελισμένα
κορμιά, θα ενώσουν τα χαμένα τους τα μέλη
Τα σπίτια θα ξαναχτιστούν ένα προς ένα
και θα διατίθεται πισίνα για όποιον θέλει…Οι βόμβες θα επιστρέψουν όλες πίσω
όταν πατήσει το κουμπί rewind κι εμείς
θα αναρωτιόμαστε όλοι «πώς θα ζήσω
σε τέτοιο κόσμο τόσο τέλειας κοπής…»Στο Αφγανιστάν θα σουλατσάρουνε τουρίστες
από U.S.A, από Europe και Japan
και θα γεμίζουν με χορεύτριες οι πίστες
κι οι σερβιτόροι θα είναι πρώην TalibanΣε τέτοιο κόσμο πώς θα ζήσω που έχω μάθει
να βλέπω αίμα εγώ να ρέει σε Blu-Ray
Σε τέτοιο κόσμο πώς θα ζήσω δίχως λάθη
Πάει και τέλειωσε! Το Σύμπαν καταρρέει…Αυτές τις ώρες ίσως θα ‘ταν για καλό μας
Κανείς μας τίποτα μην πει. Να μη μιλήσει
Ας κάνουμε –από συνήθεια- το σταυρό μας
Και ας μουντζώσουμε -με τρόπο- προς τη Δύση -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η ακύρωση της ταυτότητας σε αστυνομικό τμήμα δεν σημαίνει τίποτε. Αν δεν ειδοποιήσεις τον Τειρεσία θα μπορεί κάποιος να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό όψεως στο όνομά σου και να μοιράζει επιταγές.μπορει απλα με την φωτοτυπια ταυτοτητας να ανοιξει τραπεζικος λογαριασμος;
@mjacob
Θα το ερευνησω αυριο, αν και δεν πιστευω οτι θα ελεγαν τοσο χοντρο ψεμα σε τοσους φοιτητες(εν τω μεταξυ επικοινωνησα και με αλλους φοιτητες που τους ενημερσαν για το ιδιο θεμα) , βεβαια ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος (παντως δεν ειναι Δαπιτες αν το πας εκει για θεματα ασυλου κλπ, απο την ΠΑΣΠ με ενημερωσαν, αν δεν το πηγαινες εκει sorry λαθος )@rx8 , mjacob
ισως καταληξω στην λυση της καινουριας ταυτοτητας τελικως , θελω να δω ωστοσο τι θα μου πουν, οπως και να εχει ευχαριστω για τις απαντησεις
Το θεμα παντως το θεωρω τραγικο.... -
**Θεωρητικά **δεν μπορεί να κάνει τπτ κανείς με μια φωτοτυπία ταυτότητας.
Στην πράξη, και με λίγο social engineering, μπορεί και να γίνεται.Για τις παρατάξεις κάπου εκεί το πήγαινα. Όχι στο άσυλο, αλλά πολλοί μπορεί να έχουν συμφέρον να τρομάζουν τον κόσμο με το τι συμβαίνει στις καταλήψεις.
Από ψέμματα και πόσο χοντρά μπορεί να είναι... δυστυχώς έχουν δει πολλά τα μάτια μου. Δεν θα έπεφτα κι από τα σύννεφα αν τα χαρτιά που λες τα είχαν πάρει οι ίδιοι οι ΠΑΣΠίτες. Το τι είναι διατεθειμένος να κάνει κάποιος to prove his point, δυστυχώς έχει πολύ αδρά όρια.Μου φαίνεται εξαιρετικά περίεργο γεγονός. Δλδ το να πεις ότι πήραν/πείραξαν τους φακέλους με τις αναλυτικές βαθμολογίες, θα μου έμοιαζε πιο πιθανό.
Τέσπα, βεβαιώσου πρώτα και μετά βλέπεις τι πρέπει να γίνει.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Επειδή το άλλο θέμα που θα ταίριαζε έχει κλειδωθεί, ας το βάλουμε εδώ για να μην πάει στο ντούκου
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=23778556' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Το περίπτερο που είχε καεί στην Θεσσαλονίκηδεν περίμενα κάτι τέτοιο
πολύ καλό:suicide:
Συνήθως η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος τα προλαμβάνει αυτά
Είχα ετοιμαστεί για σχόλιο, αλλά μετά είδα αυτό
δεν λέω τίποτα -
Μπράβο στα παιδιά. Μπράβο τους. Σήμερα πήγα για τσιγάρα (αραιά και που αγοράζω πια πακέτο) σε περίπτερο που έχει ένας πολύ συμπαθητικός γερούλης. Μικρό περίπτερο, όχι αυτά τα τέρατα που πουλάνε μέχρι και ζαμπονοτυρόπιτες. Σπασμένο... Λες και του όρμησαν μονάδες των ΕΚΑΜ. Η ξύλινη πόρτα διαλυμένη, τα σιδερένια στόρια στραβωμένα. Έχουν ακόμα αρκετή δουλειά τα παιδιά, αλλά νομίζω ότι, αφού ξεκίνησαν, θα μαζέψουν τα λεφτά και γι' αυτόν. Υποθέτω ότι ως τότε ο μπάρμπας μπορεί να κάνει λίγη οικοδομή για να συμπληρώσει το εισόδημα από τη σύνταξη.
-
Ευρωπαίοι Σύμμαχοι σε ένα δίκαιο Ελληνικό αίτημα...
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Η θέση μας πλέον αδυνατίζει εάν πάμε σε ενταξιακές συνομιλίες άνευ όρων...Ή θα πρέπει να πατήσουμε πόδι και να μην πάμε καθόλου ή θα πρέπει να πάμε με τους όρους μας και μόνο.
Η φασαρία που έκαναν οι σκοπιανοί έπιασε τόπο τελικά. Ή μάλλον η ησυχία η δική μας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπράβο στα παιδιά. Μπράβο τους. Σήμερα πήγα για τσιγάρα (αραιά και που αγοράζω πια πακέτο) σε περίπτερο που έχει ένας πολύ συμπαθητικός γερούλης. Μικρό περίπτερο, όχι αυτά τα τέρατα που πουλάνε μέχρι και ζαμπονοτυρόπιτες. Σπασμένο... Λες και του όρμησαν μονάδες των ΕΚΑΜ. Η ξύλινη πόρτα διαλυμένη, τα σιδερένια στόρια στραβωμένα. Έχουν ακόμα αρκετή δουλειά τα παιδιά, αλλά νομίζω ότι, αφού ξεκίνησαν, θα μαζέψουν τα λεφτά και γι' αυτόν. Υποθέτω ότι ως τότε ο μπάρμπας μπορεί να κάνει λίγη οικοδομή για να συμπληρώσει το εισόδημα από τη σύνταξη.Μαλλον κάτι δεν κατάλαβες.
ΔΕν σπάσαν οι αναρχικοί τα περίπτερα, γιατί δεν έχουν κανέναν λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο, και είναι καταδικαστέο απ όλους τους.Η οικονομική αλληλεγγύη στην 70χρονη έκλεισε με το ποσό που συγκεντρώθηκε. Εμείς οι αναρχικοί, που είμαστε κομμάτι της εργατικής τάξης και παλεύουμε με την κοινωνία κι όχι ενάντιά της, κρίναμε πως οφείλαμε να συμπαρασταθούμε σ' έναν συνάνθρωπό μας που έπεσε θύμα τυφλής και άστοχης βίας ομάδων εκτόνωσης, οι οποίες δεν ανήκουν στο κίνημα, ούτε σύντροφοί μας είναι», αναφέρει η «Αναρχική Πρωτοβουλία» σε νέα ανακοίνωση που απέστειλε στα γραφεία τής «Ε» στη Θεσσαλονίκη.
Παρ όλα αυτά, μπορείς μια και μπαίνεις συχνά στο indy, το άντρο των αναρχικών, να ανακινήσεις το θέμα για αλληλεγγύη και στον γερακο, πιστεύω θα βρείς ανταπόκριση. Μπορεί να είναι λίγο απασχολημένοι με την Κούνεβα τώρα, αλλά κάτι θα γίνει
Θα το επαναλάβουμε για κάθε καταπιεσμένο που έχει ανάγκη την κοινωνική αλληλεγγύη», υπόσχονται με την ανακοίνωσή τους τα μέλη της «Αναρχικής Πρωτοβουλίας» και συνεχίζουν την προσπάθεια συνεισφέροντας στον τραπεζικό λογαριασμό με αριθμό 5012 0190 2127 της Τράπεζας Πειραιώς, για την ενίσχυση της συνδικαλίστριας Κωνσταντίνας Κούνεβα
-
Αν όσα περιγράφει το παρακάτω είναι αληθινά, οι οικογένειες Μητσοτάκη/Παπανδρέου δεν πιάνουν μία μπροστά στην οικογένεια Χριστινάκη.
http://troktiko.blogspot.com/2009/01/bl ... _9612.html
-
Νεποτισμός στο Πανεπιστήμιο? που ακούστηκε!
-
Επειδή κάποιοι ψάχνουν για υποκρισία
http://www.skai.gr/master_story.php?id=108138
Tελικά, το 'laissez faire laissez passer' ισχύει μόνο για μας?
Αν φορολογούσε η ελλάδα ξένα προϊόντα πχ, θα πήγαινε στο ευρωπαϊκο δικαστήριο.
-
Άγνωστος επιτέθηκε σε βρεφονηπιακό σταθμό στο Βέλγιο
Γινόμαστε μισότρελοι και οι Ευρωπαίοι σαν τους Αμερικανούς ή μου φαίνεται ;
-
http://www.sigg.com/shop/index.php/en/classics
την εταιρία αυτή με τα παγούρια, sigg, την έχετε ακούσει? είναι αξιόπιστα όχον αφορά τη μεταφορά νερού? τα έχει κανένας σας υπόψιν του?
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
http://www.sigg.com/shop/index.php/en/classics' target='_blankτην εταιρία αυτή με τα παγούρια, sigg, την έχετε ακούσει? είναι αξιόπιστα όχον αφορά τη μεταφορά νερού? τα έχει κανένας σας υπόψιν του?
all-time classics (όπως και τα Laken) για αναρριχητές και ορειβάτες.. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Το καπάκι τους είναι έτσι, ώστε να μπορεί να περνάει καραμπίνερ από την τρύπα. Αντέχουν σε άπειρες πτώσεις - το δικό μου από τις πολλές είχε χάσει τη μισή του χωρητικότητα, αλλά παρέμενε στεγανότατο.
Τα ελαφριά, πάντως, δεν έχουν και τη καλύτερη θερμομονωτική ικανότητα. -
ωραία!
ευχαριστώ!
επαληθεύεις με τον καλύτερο τρόπο όσα άκουσα εδώ πάνω για αυτά!έχω διαβάσει ότι δεν κάνει το νερό να μείνει μέρες εκεί μέσα, και είναι λογικό, γιατί αποχλωριώνεται. εγώ το έχω πιει και μετά απο μερες. βέβαια, μετά απο 15 μέρες, μύριζε κάπως.
αγόρασα από εδώ σήμερα ακόμα 2 καινούρια. αν θυμάσαι τί τιμές έχουν στην ελλάδα, και ποια μεγάλα καταστήματα τα πωλούν? νομίζω παλιά είχε το ιντερσπορτ.
πήρα το 1.0 λίτρο με 13 ευρώ και το 0.6 λίτρο με 12 ευρώ.
μάλλον τα 10 ευρώ πάνε για το όνομα, και τα υπόλοιπα για το υλικό -
Σορι, από τιμές δε θυμάμαι. Το τελευταίο μου το αγόρασα προ δεκαετίας.
Στο ίντερσπορτ παίζει να τα βρεις, αλλά επειδή δεν τα έχω κοιτάξει από κοντά, δεν είμαι σίγουρος αν είναι τα ορίτζιναλ ή κάποιες αντιγραφές.
Σε κάθε περίπτωση, τα αναρριχητικά και ορειβατικά είδη στην Ελλάδα είναι εκνευριστικά ακριβά, οπότε είναι απίθανο να τα βρεις φτηνότερα εδώ.
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]