-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τα τετρακίνητα Insignia θα έχουν haldex και το ενεργό πίσω διαφορικό που έχουν και τα SAAB XWD. Πολύ καλό ακούγεται.Όχι καλό, πάρα πολύ καλό ακούγεται!!!!
-
Φαινεται και πολυ ομορφο και κομψο!Ενα turbo 4wd θα ειναι πολυ ενδιαφερον...
-
απλα το καλυτερο sedan για την ελληνικη πραγματικοτητα μεχρι τωρα στην αγορα. ΤΕΛΟΣ
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
απλα το καλυτερο sedan για την ελληνικη πραγματικοτητα μεχρι τωρα στην αγορα. ΤΕΛΟΣKαι ο 1.6Τ με τιμή κάτω από τα 24k (οπότε και ασφάλεια) μάλλον κάνει μάτ στο PASSAT sedan.
Περιμένω να το δω από κοντά σε κάποια έκθεση της OPEL. Στις φωτογραφίες είναι απλά φανταστικό.
-
Και με αυτά τα δεδομένα πλέον καλά θα κάνει η citroen να βάλει στην c5 τα turboμοτέρ γιατί αλλιώς θα τα βλέπουμε μόνο στις βιτρίνες
-
Ελκυστικό Opel σεντάν!
Μέχρι τώρα νόμιζα ότι δεν μπορούσαν με τίποτα να συνδυαστούν και οι 3 λέξεις. -
Όντως το insignia δείχνει αρκετά ελκυστικότερο από το vectra, που ήταν τουλάχιστον αδιάφορο σχεδιαστικά.
-
To vectra b θεωρω οτι ηταν απο τα πιο ομορφα σενταν,ειδικα στη facelift εκδοχη του!Το τελευταιο ηταν απλα ελεεινο...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
:iconcool:
Σταμάτα ρε εγκάθετε!
Γιατί ρε Νίκο, αλήθεια λέω! Είναι πάρα πολύ ενοχλητικό! Κάθε φορά στο Astra δεν μπορείς να πιεις ένα καφέ και το κινητό πρέπει να το έχεις να σου ζεσταίνει τα @@ , γιατί δεν μπορείς να το ακουμπήσεις πουθενά!
Πράγματι, τα Όπελ πάσχουν πολύ σε αυτό τον τομέα. Ακόμα και το πολυμορφικό Ζαφίρα, αν εξαιρέσεις τα... άπειρα ντουλαπάκια οροφής (ένας θεός ξέρει σε τι χρησιμεύουν τελικά), από πρακτικές θήκες έχει πρόβλημα.
Το αυτό με ενόχλησε πολύ σε ένα, κατά τα άλλα ΑΡΙΣΤΟ, εσωτερικό νέου αυτοκινήτου: Citroen C5. Απίστευτα καλοφτιαγμένη, απίστευτο ride, χώροι, design εσωτερικού, αλλά ποτηροθήκη για τους εμπρός επιβάτες ΠΟΥΘΕΝΑ, ενώ για τους πίσω έχει στο υποβραχιόνιο
Το Insignia πάντως αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σαν πακέτο. Καλύτερο απο Passat και C5 (όοοοοοοοοταν βγει με τούρμπο) δεν ξέρουμε αν θα είναι, αλλά θα είναι πολύ καλή πρόταση.
-
φτηνό α4 πιστεύω. Ωραίος τουρμπο και 6 χρόνια εγγύηση?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τα τετρακίνητα Insignia θα έχουν haldex και το ενεργό πίσω διαφορικό που έχουν και τα SAAB XWD. Πολύ καλό ακούγεται.Αυτό σκεφτόμουν και εγώ... Άσχετο, αλλά ψήνομαι να πάω να οδηγήσω το XWD.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα τετρακίνητα Insignia θα έχουν haldex και το ενεργό πίσω διαφορικό που έχουν και τα SAAB XWD. Πολύ καλό ακούγεται.
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ... Άσχετο, αλλά ψήνομαι να πάω να οδηγήσω το XWD.
θα στο δώσουν;
θες να πάμε με το α4 για κάλυψη; -
Αν δουν τις φωτογραφίες των ανεπιθύμητων, όχι...
Όποτε θες, πάμε! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν δουν τις φωτογραφίες των ανεπιθύμητων, όχι...
Όποτε θες, πάμε!τι γυρεύεις εσύ σε οπελάδικο θρεντ ωρέ;;
-
Αθώος κύριε δικαστά, για το 9-3 μιλούσα...
Και τώρα θα έρθει κάποιος να πει ότι είναι βεκτρα με άλλο μανδύα κλπ κλπ κλπ, την πάτησα.
-
η ποινή σου είναι να οδηγήσεις όλες τις γενιές Βέκτρα στις υπερηχητικές εκδόσεις των 1600 κ.εκ. σε έκδοση SW με κοτσαδόρο και 'τεμπέλη' σε χρώμα γκρίζος ουρανός της αυτοκτονίας και τάσια δεμένα με ηλεκτρολογικές 'δέστρες'
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
τάσια δεμένα με ηλεκτρολογικές 'δέστρες'Δεματικά, ή ταϊραπ (tie-wrap) επί το ελληνικότερον!
-
To Insignia ειχε μακράν τον περισσότερο κόσμο στην έκθεση, χαλασμός γινόταν στο περιπτερο της Opel. Εγώ το βρήκα πολύ όμορφο και μέσα και έξω. Είμαι περίεργος για την οδική συμπεριφορά του και ειδικοτερα για την άνεση με τις ζάντες των 20' (!!). Το καλό είναι πάντως πως εφόσον προσφέρεται από το εργοστάσιο με τόσο μεγάλες ζάντες η ανάρτηση και όλοι οι ελαστικοί σύνδεσμοι θα έχουν ρυθμιστεί ανάλογα.
-
Λογικό το βρίσκω... Είναι από τα ομορφότερα sedan που έχω δει, η Opel παραδοσιακά έχει ποιοτικά εσωτερικά (έστω και χωρίς ...θήκες! ), έχει μια πλήρη γκάμα κινητήρων και εκδόσεων (ακούει η Citroen; ) και θα έχει και πολύ καλή τιμή!
Ε, δεν θέλει κι άλλα, ο κόσμος, δεν είναι τόσο χαζός όσο νομίζουν οι εταιρείες, είμαι βέβαιος πως το Insignia, θα αλλάξει τα δεδομένα στην κλάση του.
-
όχι θα έχει.
Εχει καλή τιμή
24Κ το τουρμπο. Οσό το golf το GT ή το civic
Opel Insignia