-
mirage έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:
IKE έγραψε:
Προσπερνώ το μελόδραμα με τις συγκιρίες κλπ , απλώς διαπιστώνω ένα επαναλαμβανόμενο pattern, μακάρι να ισχύουν όντως αυτά περί πισωκίνητων και τετρακίνητων νέων μοντέλων :......
......Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν σαν σίγουρα και δεδομένα από τους προκατόχους του τρέχοντος ιεροκύρηκα. Αυτό είναι και το αστείο του θέματος, γιατί εικασίες είναι λογικό να γίνονται σε κάθε νέο μοντέλο. Εδώ όμως παρατηρώ τους 'στρατευμένους' (ή και στρατευμένους) καθοδηγητές να δημιουργούν μία αέναη κατάσταση προσμονής προς τέρψη των πιστών.
αμήν
Κατσε λιγο αγαπητε γιατι παραπηρες φορα...
Σε αυτο φυσικα οφειλεται το εξαιρετικα ελαστικο moderating. Ψεμα ειναι και αυτο?
Καλη η ανταλλαγη αποψεων και η εκφραση της γνωμης αλλα η χαβρα των Ιουδαιων διαφερει αρκετα απο αυτα.Φιλικα
Giuseppe BussoΑγαπητέ 'ιντζενιέρε'...
Αφού σε χαλάει η χάβρα μας αφού σε χαλάει το moderating στο forum αυτό γιατί κάθεσαι και γράφεις? Γιατί ασχολείσαι με εμάς τους μικρούς και ποταπούς? Δεν θέλουμε να πληροφορηθούμε, δεν θέλουμε να ακούσουμε τον μύθο του Μαρμαρωμένου Βασιλιά που θα μπεί και θα ελευθερώσει την Alfa από τα δεσμά των βάρβαρων Γερμαναράδων προτιμούμε να ζούμε στον σκοταδιστικό αυτοκινητιστικό Μεσαίωνα που μας έχει (?) επιβληθεί. Προτιμώ να ζώ μέσα στο Matrix και την ψευδαίσθηση παρά να φορώ ασπροκοκκινοπράσινες παρωπίδες.Speak for yourself Θαναση και μην χρησιμοποιεις α πληθυντικο.. Εγω γουσταρω να πληροφορουμαι και να παραπληροφορουμαι ενιοτε ετσι ωστε να εχω κινητρο να παρακαμψω τις φημες και να περιμενω ρεαλιστικες εξελιξεις στα αυτοκινητα της αλφα ο,τι κι αν λενε οι φημες αυτες.Επομενως αφου υπαρχω εγω ο βλακας που το θελω αυτο και αποτελω ενα ατομο,εστω και γι αυτον τον εναν δεν μπορεις να λες το παραπανω,μπορεις ανετοτατα να λες ομως οτι ειμαι βλακας η οτιδηποτε (λεμε τωρα ρε αγορι... )
Η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν καταλαβαινω ΑΚΟΜΑ γιατι γινεται αυτο το πραγμα στο θεμα της αλφα και οχι αλλου πχ..οποτε το θεμα ο κουκ δεν το βλεπει σωστα:Δεν μπορεις βεβαια να απαγορεψεις στον αλλο να πει τη γνωμη του η να ζητησεις διαβατηριο,μπορεις ομως να εξηγησεις γιατι ολα αυτα γινονται στο θεμα της αλφα και οχι αλλου;;;;Οποιος βρει απαντηση θα λυσει και το προβλημα.. Δυσκολο ομως.Οποτε χαλαρωνουμε χωρις ειρωνειες κλπ ωραια τα οποια εμενα με εκνευριζουν σε ενα θεμα στο οποιο δεν προδιατιθεσαι για τετοιες συμπεριφορες.Πλεον το θεμα δεν προσφερεται για να ψαξει να δει καποιος πληροφοριες για κατι που θελει καθως τα οφφ τοπικ ειναι ηδη περισσοτερα απ τα ον τοπικ.Θα πρεπει να σαι...τρελος (?) για να θες να ψαξεις κατι εδω μεσα..+3
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
έχεις ανά πάσα στιγμή την δυνατότητα να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης ψυχοθεραπευτικής κοινότητας,όπου ο κάθε πικραμένος μπορεί να συμμετέχει ελεύθερα,βγάζοντας τα απωθημένα του.Λίγο είναι αυτό;
Εαν δεν σου αρέσει η ψυχοθεραπευτική κοινότητα που σε φιλοξενεί, μπορείς ανα πάσα στιγμή να βρείς στέγη σε άλλα fora... εκεί που απαγορεύεται οποιαδήποτε σύγκριση / αναφορά σε άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, δια ροπάλου... και θα είσαι ευτυχισμένος.
Πραγματικά απορώ πως ξέφυγαν μερικοί γαλαζοαίματοι και βρώμισαν τα χέρια τους δεξια και αριστερά, παρέα με 'τον κάθε πικραμένο'... -
Έχω τόσο καιρό να διαβάσω πραγματικά νέα για την άλφα γιατί αυτοί που γνωρίζουν να γράψουν είναι πολύ απασχολημένοι να απαντούν σε κάποιους-που ενώ έχω όλη την καλή διάθεση να πιστέψω ότι ασκούν καλοπροαίρετη κριτική-τα γραφόμενά τους με διαψεύδουν
+4
-
αυτοπροτείνομαι για μπαν για να νιώσει καλύτερα η
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
έχεις ανά πάσα στιγμή την δυνατότητα να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης ψυχοθεραπευτικής κοινότητας,όπου ο κάθε πικραμένος μπορεί να συμμετέχει ελεύθερα,βγάζοντας τα απωθημένα του.Λίγο είναι αυτό;
Εαν δεν σου αρέσει η ψυχοθεραπευτική κοινότητα που σε φιλοξενεί, μπορείς ανα πάσα στιγμή να βρείς στέγη σε άλλα fora... εκεί που απαγορεύεται οποιαδήποτε σύγκριση / αναφορά σε άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, δια ροπάλου... και θα είσαι ευτυχισμένος.
Πραγματικά απορώ πως ξέφυγαν μερικοί γαλαζοαίματοι και βρώμισαν τα χέρια τους δεξια και αριστερά, παρέα με 'τον κάθε πικραμένο'...+Βrera
-
Kαλα εχει γινει κωλος και επισημως εδω μεσα
-
Τουλάχιστον να αλλάξει ο τίτλος του topic ή να δημιουργηθεί καινούριο 'Περί πιστοποιητικού γνησιότητας alfisti και λοιπών ψυχοκινητικών παθήσεων- Εφημερεύει 24 ώρες τη μέρα (δεκτά βιβλιάρια ΙΚΑ)'
ΥΓ: Επειδή τα ισοπεδώνουμε όλα μέσα στην πλάκα, τα post της Alba είναι από τα καλύτερα και πιο χρήσιμα μέσα στο forum.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΥΓ: Επειδή τα ισοπεδώνουμε όλα μέσα στην πλάκα, τα post της Alba είναι από τα καλύτερα και πιο χρήσιμα μέσα στο forum.Ειδικά αυτά με τις ακαμψίες
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τουλάχιστον να αλλάξει ο τίτλος του topic ή να δημιουργηθεί καινούριο 'Περί πιστοποιητικού γνησιότητας alfisti και λοιπών ψυχοκινητικών παθήσεων- Εφημερεύει 24 ώρες τη μέρα (δεκτά βιβλιάρια ΙΚΑ)'**
ΥΓ: Επειδή τα ισοπεδώνουμε όλα μέσα στην πλάκα, τα post της Alba είναι από τα καλύτερα και πιο χρήσιμα μέσα στο forum**.+1
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
αυτοπροτείνομαι για μπαν για να νιώσει καλύτερα ηεχουν αλλοι προτεραιοτητα εσυ να περιμενεις τη σειρα σου
@dr spiderman
εχεις δικιο για τον τελευταιο μου χαρακτηρισμο ζητω συγγνωμη,οχι ομως για τα υπολοιπα -
Λοιπόν, για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία:
Για πολλοστή φορά επαναλαμβάνουμε πως στο 4T-Forum δεν απαιτείται οποιοδήποτε πιστοποιητικό για να γράψει κανείς σε οποιοδήποτε θέμα. Επίσης το moderating είναι αυτό που είναι ενσυνείδητα και με λόγο και αντικατοπτρίζει την ευρύτερη πολιτική του 4T-Forum. Σε όποιον δεν αρέσουν αυτοί οι δύο κανόνες, δεν τον υποχρεώνει κανείς να συμμετέχει στο 4T-Forum, μπορεί να πάει σε άλλα Fora, όπου οι παραπάνω κανόνες ενδεχομένως δεν ισχύουν. Αλλά όσο είναι στο 4T-Forum, παρακαλούμε να γίνονται σεβαστοί από όλους και να μην μας τα π...ζετε με διαμαρτυρίες άνευ λόγου και ουσίας.
Από την άλλη, κάθε θέμα έχει τους ανθρώπους που γράφουν εκεί και το διαβάζουν, επειδή ενδιαφέρονται. Παρακαλούνται λοιπόν όσοι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το θέμα αλλά θέλουν μόνο και μόνο να 'την πουν' σε όσους ενδιαφέρονται, είτε να απέχουν (κανείς δεν τους υποχρεώνει να γράφουν σε οποιοδήποτε θέμα) είτε (το προτιμότερο) να συνεισφέρουν δημιουργικότερα από απλά τη δημιουργία προκλήσεων (τις οποίες φυσικά ισχυρίζονται, πως προκαλούν με τις δηλώσεις τους όσοι ενδιαφέρονται, και στις οποίες φυσικά 'τσιμπάνε' όσοι ενδιαφέρονται, αλλά δεν θα κάτσουμε εδώ να αναλύσουμε αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα...). Πέραν της αντιπαράθεσης για την αντιπαράθεση, υπάρχουν και άλλες αξίες, όπως ο σεβασμός στο μεράκι και τα ενδιαφέροντα του άλλου.
Και ένα τελευταίο: αυτό είναι θεματική ενότητα για την Alfa Romeo, όχι για τους alfisti!
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΥΓ: Επειδή τα ισοπεδώνουμε όλα μέσα στην πλάκα, τα post της Alba είναι από τα καλύτερα και πιο χρήσιμα μέσα στο forum.
Ειδικά αυτά με τις ακαμψίες
Προ πάντων αυτό!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ναι, και? Ποιός σου είπε ότι χρειάζεται διαβατήριο για να ποστάρει κάποιος στις διάφορες ενότητες του 4ΤΦ?
Αν σου πουν κάτι τέτοιο, θα έχουμε πρόβλημα. Γιατί για να το γράψεις, προφανώς θα θέλεις να δείξεις κάποια διαφορά μεταξύ ενός μοντέλου και αυτού που προτιμάς.Δεν υπάρχουν AR Forum και Audi Forum και Kolokithakia Forum. Υπάρχουν ενότητες, εξειδικευμένες, για να διευκολύνεται κάποιος χρήστης να βρει μια πληροφορία, ή να λύσει μια απορία, σχετικά με μια συγκεκριμένη μάρκα.
Καταλάβετε επιτέλους ότι ο άνθρωπος καθορίζει τις μηχανές. Οχι οι μηχανές τους ανθρώπους.
Κάνεις πλάκα, έτσι??? Μέρες ολόκληρες προσπαθώ να διαβάσω κάποια πληροφορία για τις Alfa Romeo, και το μόνο που βλέπω είναι απαράδεκτα ποστ που δυναμιτίζουν τον χώρο, με την δική σας ανοχή να έχει περάσει κάθε όριο! Τι να γράψει μετά ο Βusso, και ο κάθε Busso, για τα προιόντα της εταιρίας που τον εκφράζει?
** Θα σας παρακαλέσω ευγενικά να πάρετε τα κουβαδάκια σας και να πάτε σε άλλη παραλία!**Υ.γ. Αγαπητέ ..., εσύ με το σηματάκι S3 για άβαταρ, συγχαρητήρια που κατάφερες και κατέληξες στο συμπέρασμα ότι η 8c δεν είναι και τόσο καλή για τα γούστα σου, αλλά να ξέρεις πως η αισθητική ομορφιά ενός αντικειμένου δεν είναι κάτι το υποκειμενικό αλλά αποτελεί αντιμειμενικό παράγοντα. Επιπλέον η αισθητική (την οποία έχετε εύκολη στην γλώσσα) αποτελεί κλάδο της φιλοσοφίας, αλλά τι να λέμε τώρα... δύσκολες έννοιες! Καληνύχτα λοιπόν!
Προφανώς δεν έχεις καταλάβει, αλλά, με την επισήμανση, σε ποιούς αναφέρεσαι? Ελπίζω όχι στους mods [kouk]
-
.../images/alba_parietti.jpg
Σοκαρίστηκα τώρα...
Βάλε ρε καμμία μπριζόλα παγωμένη στα μάτια πριν κοιμηθείς!!! -
Καλα ρε παιδια τι πληροφορια θελετε να μαθετε για τις Αλφα ?
3 μοντελα εχει φρεσκα και 2 για καταργηση..
5-6 μοτερ μαζι με τα ντιζελ και τα αλλα για καταργηση..Δηλαδη τι ειδους πληροφορια να αντλησετε ? Αν αποφασισει η Μαζερατι να απαξιωσει τα προιοντα της και να φτιαξει με τα υλικα της μια Αλφα, με μοτερ και διαφορα αλλα και απο φεραρι και απο μαζερατι και σημα της αλφα, η το ιδιο αποφασισει η φιατ(που αντικειμενικα αποκλειεται), σιγα μην το ξερει ο καθε busso και parieti...!
Εδω καποιος απο τους 2 εγραφε οτι η πορσε εβγαλε τα λεφτα για να αγορασει μεριδιο για την VW απο τις πωλησεις του cayenne! ... τετοιες πληροφοριες θελετε ?
Ας καλοπουλησει τη Μιτο που θα βγει με δοκιμασμενη συνταγη, να κονομησει και μετα ας γινονται ονειρα για κατι καλυτερο ! Αλλα και αυτην την 169 την παιδευουν τοσα χρονια πια... υπαρχει περιπτωση να αλλαζε οποιοδηποτε μοντελο σε οποιαδηποτε μαρκα και να καθυστερουσε τοσο πολυ ? ελπιζω οτι θα βγαλουν κατι πραγματικα ΚΑΛΟ(αλλα με τα υπαρχοντα διαθεσιμα μοτερ,κιβωτια,πλαισια,κ.λ.π. αποκλειεται) και οχι οτι απλα διαδιδουν φημες(μαλλον αυτο ισχυει) για να κρατουν το ενδιαφερον του τυπου και των φανατισμενων οπαδων της, αλλα στην πραγματικοτητα επειδη δεν παιζει φραγκο να μην γινει τπτ..
Παντως για τους Αλφιστι ισχυει οτι για ορισμενους Παναθηναικους, που απο την πολυ κοροιδια απο την ιδια τους την ομαδα, την διψα τους για επιτυχια, τις πολλες απογοητευσεις και την αγαπη τους για το σημα/φανελα, φανταζονται θεωριες συνωμοσιας, συγκαληψεις και προσπαθειες εξοντωσης του συμβολου που αγαπουν.... εγω παναθηναικος ημουν και ειμαι, και αλφα ειχα και ελπιζω οτι καποτε θα ξαναεχω....
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Καλα ρε παιδια τι πληροφορια θελετε να μαθετε για τις Αλφα ?3 μοντελα εχει φρεσκα και 2 για καταργηση..
5-6 μοτερ μαζι με τα ντιζελ και τα αλλα για καταργηση..Με ποσα μοντελα και κινητηρες θα ησουν ικανοποιημενος?
Επισης, τα μοντελα που χαρακτηριζεις 'υπο καταργηση' , ειναι μαλλον 'προς αντικατασταση'... (πληροφοριες υπαρχουν μερικες σελιδες πισω, ριξε μια ματια εστω και αν τις θεωρεις αναξιοπιστες)
Αξιζει να δουμε πιστευω ποια μοντελα και ποτε ερχονται, και προσωπικα θελω να διαβαζω πληροφοριες που χρηστες σαν την Alba γραφουν.
Γιατι μπαινεις ομως στον κοπο να διαβασεις το υποφορουμ αυτο, αφου εσυ ο ιδιος δεν περιμενεις 'νεα' ?
Δηλαδη τι ειδους πληροφορια να αντλησετε ? Αν αποφασισει η Μαζερατι να απαξιωσει τα προιοντα της και να φτιαξει με τα υλικα της μια Αλφα, με μοτερ και διαφορα αλλα και απο φεραρι και απο μαζερατι και σημα της αλφα, η το ιδιο αποφασισει η φιατ(που αντικειμενικα αποκλειεται), σιγα μην το ξερει ο καθε busso και parieti...!
Αναφερεσαι στην Alfa Romeo ή σε καποια αλλη εταιρια που παραγει (υποθετικα) λαικα αυτοκινητα?
-
Τι προς αντικατασταση ,τωρα τα πιστευεις αυτα? Ποσα χρονια θα μεινει η Αλφα χωρις ναυαρχιδα ??? η 147 ποσο καιρο ακομα θα πωλειται ? θα καταργηθει και αυτη και μετα μενει να καταργηθει και η GT και να περιμενουμε δεν ξερω και εγω ποσα χρονια μεχρι να βγει αν θα βγει αντικαταστατης ?
Φιλε επειδη στην οικογενεια μου ειχαμε την 166 πριν 5-6 χρονια περιπου(μας αρεσε παρα πολυ αλλα την κρατησαμε 1,5 χρονο γιατι χαλασε),παρολαυτα θα με ενδιεφερε πολυ να δω την εξελιξη της.. ομως 3 χρονια τωρα ολο διαβαζω διαβαζω και δεν βλεπω τιποτα.. διπλα τουρμπο,τριπλα,τετραπλα και στο τελος τιποτα..
ουτε μια εικονα,μια φωτογραφια ... Μονο θα θα θα...ξερεις ποσα χρονια εχουν περασει που η 169 θα βγει 'τελος του ετους' ?Αναφερομαι σε πειραματα τυπου 8C.. ενα πανεμορφο και ικανοποιητικοτατο για τις απαιτησεις μου αυτοκινητο. Σε τι αλλο θα μπορουσα να αναφερομαι ? Προφανως ηθελες να την πεις σε καποιον μεσω αυτου.
Τελος παντων με ιστορια ενος alfasud, μιας 166,και μιας 156 και με αρκετη εμπειρια απο brera, νομιζω οτι μπορω να μιλαω για τη φιρμα,και να εχω αποψη αλλα και αγωνια για το τι μελι γενεσθαι...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Προ πάντων αυτό!!Pε καλώς το μεγάλο....τιμονιέρη.Απτόητος.Και εγώ που νόμιζα ότι μετά τα.... ανέκδοτα που αμπόλαγες με τις κρεμαγιέρες....θα έκανες τον ψόφιο κοριό για κάνα μήνα.
....αλλα και αγωνια για το τι μελι γενεσθαι...
Ή Υμηττού ή Κιθαιρώνα.Πάντως κάτι από τα δύο.
Καλα ρε παιδια τι πληροφορια θελετε να μαθετε για τις Αλφα ?
3 μοντελα εχει φρεσκα και 2 για καταργηση..
5-6 μοτερ μαζι με τα ντιζελ και τα αλλα για καταργηση..Γιατι μπαινεις ομως στον κοπο να διαβασεις το υποφορουμ αυτο, αφου εσυ ο ιδιος δεν περιμενεις 'νεα' ?
Μάλλον είδε φως και μπήκε
-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
....αλλα και αγωνια για το τι μελι γενεσθαι...
Ή Υμηττού ή Κιθαίρωνα.Πάντως κάτι από τα δύο.
Α εγώ το θέλω θυμαρίσιο το λιγότερο! Κι από πεύκα καλό είναι!
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Τι προς αντικατασταση ,τωρα τα πιστευεις αυτα? Ποσα χρονια θα μεινει η Αλφα χωρις ναυαρχιδα ???Τα πιστευω.
Η Alfa ας μεινει και χωρις ναυαρχιδα, δεν με ενδιαφερει καθολου.η 147 ποσο καιρο ακομα θα πωλειται ? θα καταργηθει και αυτη και μετα μενει να καταργηθει και η GT και να περιμενουμε δεν ξερω και εγω ποσα χρονια μεχρι να βγει αν θα βγει αντικαταστατης ?
Eιναι** σα** να σε ρωταω: 'Το Golf ποσο καιρο ακομα θα πωλειται? (Γιατι μη μου πεις πως εδω και χρονια αλλαξε κατι...ιδιο ειναι, περα απο τους tsi)
Για την GT θα μπορουσα να σου πω πως θα περιμενεις, οσο καιρο περιμενες να βγει αντικαταστατης του scirocco...
(Αλλα δε σε ρωταω, ουτε σου λεω τιποτα... )Παντως η αγωνια σου με κανει να πιστευω οτι εισαι alfisti μεχρι το κοκκαλο...
Αναφερομαι σε πειραματα τυπου 8C.. ενα πανεμορφο και ικανοποιητικοτατο για τις απαιτησεις μου αυτοκινητο. Σε τι αλλο θα μπορουσα να αναφερομαι ? Προφανως ηθελες να την πεις σε καποιον μεσω αυτου.
Γιατι το θεωρεις πειραμα?
Τελος παντων με ιστορια ενος alfasud, μιας 166,και μιας 156 και με αρκετη εμπειρια απο brera, νομιζω οτι μπορω να μιλαω για τη φιρμα,και να εχω αποψη αλλα και αγωνια για το τι μελι γενεσθαι...
Φυσικα και μπορεις. Εδω μιλαω εγω που δεν ειχα ποτε Alfa.
Αλλα μη χαλιεσαι βρε αδερφε...
ΑLFA ROMEO FORUM