-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μοιάζει σαν το εξώγαμο της amg και της mustang.
Το Κακό σε 4 τροχούς.
Το θελωωωωωωωωωω+1
Γενικά, όλα τα SL ήταν πάνταΕμένα τυλίχτε μου μια R129 πάντως
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
+1
Γενικά, όλα τα SL ήταν πάνταΕμένα τυλίχτε μου μια R129 πάντως
Aπο τα λιγα MB που γουσταρω πολυ...
-
Ο χρήστης PGP737 έγραψε:
Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι όσο μεγαλύτερο το ιντερκούλερ, τόσο υπονομεύουμε τη ροή αέρα προς το ψυγείο (υποθέτω ότι το ιντερκούλερ είναι μπροστά από το ψυγείο).
Πιθανώς δηλαδή αν το σκίσεις στις μεγάλες ζέστες, ειδικά αν το έχεις με πρόγραμμα κλπ., να δεις τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν.
Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο?
Σε τί βαθμό το νέο ιντερκούλερ υπερκαλύπτει το ψυγείο σε σχέση με το στοκ?Νίκο σε θεότρελα σχισίματα στα λιμανάκια, μετά στην Βάρκιζα, στην κερατέα, και τέλος στην αττική οδό δεν ξεπέρασε τους 95 βαθμούς ποτέ, με εξωτερική 32 βαθμούς. Δεν έχει πρόβλημα στην απόδοση του το ψυγείο μας. Στην εθνική οδό για Βόλο παρέα με άλλα Mercedes που πηγαίναμε για την συνάντηση μας, παρότι οι ταχύτητες ήταν Απαγορευτικές με Α κεφαλαίο, ούτε τότε αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, με την θερμοκρασία ανάμεσα στα 85 και 95 βαθμούς σταθερά και εξωτερική στους 28.
Nα το χαίρεσαι φίλε μου!
-
Ο χρήστης PGP737 έγραψε:
Καλό, αλλά αυτά τα σινιάλα δείχνουν ότι υπήρχαν και άλλοι χρήστες στο δρόμο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλό, αλλά αυτά τα σινιάλα δείχνουν ότι υπήρχαν και άλλοι χρήστες στο δρόμο.
Αλλος ένας βιαστικός!!! που πήγαινε με 230-240 περίπου!!!
-
Καλησπέρα παιδιά.
Μια γρήγορη ερώτηση στους ειδικούς στα ΜΒs. Ψάχνω να βρω πληροφορίες για την εκδοση CGI σε μεταχειρισμένη C200 (W203). Έχει κανείς κανά link να μου δώσει?
Υπάρχει κάποιο site για MBs, που του δίνεις αριθμό πλαισίου και να σου δώσει στοιχεία για την ημέρα κατασκευης του, εξοπλισμό που βρήκε απο εργοστάσιο, χρωμα κτλ?Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει για να βοηθήσω συγγενικό μου πρόσωπο που κάτι έχει βρει απο Γερμανία.....
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης harisman έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
Μια γρήγορη ερώτηση στους ειδικούς στα ΜΒs. Ψάχνω να βρω πληροφορίες για την εκδοση CGI σε μεταχειρισμένη C200 (W203).Θέλει λίγο προσοχή το CGI. Τα πρώτα που ήρθαν Ελλάδα είχαν σοβαρά προβλήματα με τα αμφιβόλου ποιότητας ελληνικά καύσιμα.
-
Έχει κυκλοφορήσει σε έκδοση cabrio η SL55 AMG;
-
H SL55 AMG είναι κάμπριο (όπως όλες οι SL)!
Νομίζω ότι έχει κυκλοφορήσει ειδική έκδοση black series της SL που είναι μόνο κουπέ. Μιλάμε για ελάχιστα αυτοκίνητα όμως.
-
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση,είμαι άσχετος με τα συγκεκριμένα μοντέλα,δεν ήξερα ότι βγαίνουν μόνο cabrio,νόμιζα ότι είχαν και coupe εκδόσεις.
Είδα σήμερα το απόγευμα μια SL55 AMG στον Πύργο και γι'αυτό ρώτησα. -
Είναι όπως οι SLK CC (Coupe-Cabrio). Δηλαδή είναι κάμπριο μοντέλα με μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή.
-
Ο χρήστης harisman έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά.
Μια γρήγορη ερώτηση στους ειδικούς στα ΜΒs. Ψάχνω να βρω πληροφορίες για την εκδοση CGI σε μεταχειρισμένη C200 (W203). Έχει κανείς κανά link να μου δώσει?
Υπάρχει κάποιο site για MBs, που του δίνεις αριθμό πλαισίου και να σου δώσει στοιχεία για την ημέρα κατασκευης του, εξοπλισμό που βρήκε απο εργοστάσιο, χρωμα κτλ?Όποιος μπορεί, ας βοηθήσει για να βοηθήσω συγγενικό μου πρόσωπο που κάτι έχει βρει απο Γερμανία.....
Ευχαριστώ
Εδω έχει τις πληροφορίες που θέλεις για το πλαίσιο.
http://www.mbclub.gr/forum/index.php?showtopic=306 -
Ωραίος! Ενώ εδώ δεν μπορεί να τις βρει! Σωστά, PGP737 ? Ωραία είναι τα διάφορα Φόρα. Αλλά και λίγη διακριτικότητα, δεν βλάπτει.
-
Το Link είναι στο γνωστό ρώσικο site -->
http://old.mbclub.ru/mb/vin/?lng=engΒάζεις το 17ψήφιο VIΝ του αυτοκινήτου και σου βγάζει όλα τα στοιχεία!
Σχετικά με το 'CGI', σκέψου τη τεχνολογία common rail εφαρμοσμένη στους βενζινοκινητήρες!
Σαν αγορά δεν ξέρω κατα πόσο αξίζει, αλλά εάν πας στο κλασικό 200άρι με τα 163 θα έχεις και περισσότερες επιλογές στην αγορά του μεταχειρισμένου! -
Υπάρχει άλλος κινητήρας CGI εκτός από αυτόν της CLS350 CGI???
Επίσης είναι πιο ευαίσθητοι από τους FSI (και TSI, TFSI..) της VW με τους οποίους έχει γεμίσει ο κόσμος?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Υπάρχει άλλος κινητήρας CGI εκτός από αυτόν της CLS350 CGI???Επίσης είναι πιο ευαίσθητοι από τους FSI (και TSI, TFSI..) της VW με τους οποίους έχει γεμίσει ο κόσμος?
Ναι, λέγεται ότι είναι πιο ευαίσθητοι, τουλάχιστον αυτός των πρώτων CLS350. Σήμερα είδα μια CLS500 με σήμα CGI, αλλά μου μυρίζει κάγκουρας, δεν ξέρω αν υπάρχει.
-
Σπύρο, φίλος που δουλεύει στο Χημείο μου είπε ότι το τελευταίο καιρό τους στέλνουν πολλά δείγματα καυσίμων (βενζίνης) για ανάλυση επειδή υποψιάζονται ότι προκάλεσαν ζημιά σε αμάξια. Σχεδόν όλα τα δείγματα είναι κανονικά.
-
CGI τεχνολογία είχαν οι 200άρηδες παλιά με τα 170 άλογα και οι 350άρηδες
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Υπάρχει άλλος κινητήρας CGI εκτός από αυτόν της CLS350 CGI???
Επίσης είναι πιο ευαίσθητοι από τους FSI (και TSI, TFSI..) της VW με τους οποίους έχει γεμίσει ο κόσμος?
Ναι, λέγεται ότι είναι πιο ευαίσθητοι, τουλάχιστον αυτός των πρώτων CLS350. Σήμερα είδα μια CLS500 με σήμα CGI, αλλά μου μυρίζει κάγκουρας, δεν ξέρω αν υπάρχει.
Υπάρχει και CLS500 CGI με τα 386 περίπου άλογα. Η απλή η CLS 500 έβγαζε 312 περίπου.
Οι πρώτες CLS350 βγάζανε 272, αυτόν που φοράει και η SLK 350
h 350 CGΙ βγάζει 292 και νομίζω τώρα στην τελευταία έκδοση έχει ανέβει στα 306. -
Παρατηρώ ότι έχει αρχίσει να μου αρέσει η νέα CLC (από μπροστά - το πίσω απλά αποδεκτό). Να το κοιτάξω ή δεν είναι κάτι ανησυχητικό;
MERCEDES-BENZ FORUM