-
[/quote]Που να δεις εκείνους που εγκαθιστούν τηλεόραση σε αυτοκίνητο και δεν συνδέουν το καλώδιο που λέει 'Handbrake' γιατί έτσι το ζήτησε ο πελάτης...
Για όσους δεν το ξέρουν, οι τηλεοράσεις τις οποίες μπορεί να δει ο οδηγός πρέπει να ανάβουν μόνο σε στάση, γι'αυτό και μόλις κατεβάσεις το χειρόφρενο κλείνουν. Αλλά φυσικά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να το συνδέσει...[/quote]
Στην LANCIA Thesis που εχει την τηλεοραση ενσωματωμενη με την οθoνη για GPS και ολα τα αλλα για τις λειτουργειες της... η τηλεοραση διακοπτεται μολις αρχισεις να τσουλας απαλα και αρχιζει παλι μολις φρεναρεις και πηγαινεις με 5 -10 χλμ. Μονο τον ηχο ακους απο την εκπομπη της TV.
-
ΔΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ
αναλογη ευχη, στον ΒΡΩΜΟΤΑΡΙΦΑ που ΕΣΦΑΞΕ μετα απο 5'' το γνωστο φαναρι στην οδο Παπανικολη στο Χαλανδρι, σημερα το πρωι στις 8:30, με μεγαλη μαλιστα ταχυτηταΑν δεν ηξερα οτι αυτο το φαναρι σφαζεται κατα κορον, θα πεταγα χαρταετο ή απο το νοσοκομειο ή θα τον δενανε στο μαρμαρο του νεκροταφειου
Ειπα να τον παρω απο πισω μετα, αλλα επειδη δεν θα ηθελα να πεταξω τον χαρταετο απο το κρατητηριο, πιεστηκα και εφυγα ευθεια
ΚΩΛΟΤΑΡΙΦΕΣ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
.... YouDie ......
Το εχεις παρατραβηξει με αυτο τον χαρακτηρισμο ,δεν νομιζεις;
Νιετ ταβάριτς. Άλλωστε εσύ έχεις πολύ σοβαρότερο αυτοκίνητο από αυτά.
Θα σε σοκαρω αλλα εχω και τετοιο.Κόκκινο κουπε.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
ΚΩΛΟΤΑΡΙΦΕΣ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣΕσύ και ο krus θα γίνετε πολύ καλά φιλαράκια, πιστεύω.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
ΚΩΛΟΤΑΡΙΦΕΣ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Εσύ και ο krus θα γίνετε πολύ καλά φιλαράκια, πιστεύω.
μπα, όλοι έχουμε κάτι με τους ταρίφες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.... YouDie ......
Το εχεις παρατραβηξει με αυτο τον χαρακτηρισμο ,δεν νομιζεις;
Νιετ ταβάριτς. Άλλωστε εσύ έχεις πολύ σοβαρότερο αυτοκίνητο από αυτά.
Θα σε σοκαρω αλλα εχω και τετοιο.Κόκκινο κουπε.
Αλλά πάλι, ακόμα και για το ζήτημα του τι γυναίκες διαλέγουμε, όλοι μας λένε πως αν δε μπαζώσεις δε χτίζεις...
-
Πολλά ζώα σήμερα, ξεχύθηκαν στους δρόμους..
Κόκκινο Leon και C200 να προσπερνάνε σε διπλή γραμμή και σε στροφές χωρίς να βλέπουν αν έρχεται αυτοκίνητο από απέναντι. Λες κι εμείς οι υπόλοιποι που πηγαίναμε με 60 χλμ δεν θέλαμε να πάμε πιο γρήγορα..
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Πολλά ζώα σήμερα, ξεχύθηκαν στους δρόμους..Κόκκινο Leon και C200 να προσπερνάνε σε διπλή γραμμή και σε στροφές χωρίς να βλέπουν αν έρχεται αυτοκίνητο από απέναντι. Λες κι εμείς οι υπόλοιποι που πηγαίναμε με 60 χλμ δεν θέλαμε να πάμε πιο γρήγορα..
ναι θέλατε, αλλά δεν μπορούσατε....
-
H αττικη οδος κολλημενη απο τα διοδια μετα το αεροδρομιο μεχρι την Υμητου και τα ΖΩΑ να προσπερνανε απο τη ΛΕΑ...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
H αττικη οδος κολλημενη απο τα διοδια μετα το αεροδρομιο μεχρι την Υμητου και τα ΖΩΑ να προσπερνανε απο τη ΛΕΑ...Πριν κάποιες ημέρες, στην ΕΟ, κάποια ζώα μπλοκαρισμένα μέσα στην ΛΕΑ, εμπόδιζαν ασθενοφόρο να περάσει!
Το εντυπωσιακό είναι ότι από το αστυνομικό που συνόδευε το ασθενοφορο δεν κατέβηκαν οι αστυνομικοί, να τους σκίσουν επιτόπου! -
Γιατί, νομίζεις οι ίδιοι οι μπάτσοι ξέρουν τι πάει να πει ΛΕΑ;
-
Αφου ειναι για τα πανηγυρια και αυτοι...Ελεος
-
Δεν ξέρω τι φταίει... αλλά εδώ και ένα μήνα, ίσως επειδή γυρνάω πιο αργά σπίτι, βλέπω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ζώα να περνάνε με κόκκινο! Διαρκώς! Δεν είναι δυνατόν να οφείλεται σε συγκυριακό παράγοντα- ιδίως όσο προσεγγίζουμε τις πρώτες πρωινές ώρες το φαινόμενο εντείνεται σε απελπιστικό βαθμό!
Επίσης, ενώ τα τελευταία χρόνια (ιδίως στην εθνική) είχα αρχίσει να πιστεύω πως γίνεται συνείδηση το ότι το φλας συνοδεύει την αλλαγή λωρίδας, μέσα στην Αθήνα η κατάσταση φαίνεται επιδεινωμένη! Συνέχεια, κάθε 2-3 λεπτά κάποιος αλλάζει λωρίδα απότομα χωρίς φλας...
Άρα, συμπεραίνω (αυθαίρετα; Ίσως!) πως η οδηγική συμπεριφορά μας έχει χειροτερεύσει... δεν ξέρω σε ποιες παραμέτρους θα μπορούσε να αποδοθεί το φαινόμενο αυτό (αύξηση του στόλου αυτοκινήτου και των 'οδηγών'; ), αλλά δε νομίζω πως κάνω λάθος.
Βέβαια, μια αναγωγή στο ευρύ φάσμα των κοινωνικών συμπεριφορών πιθανόν να έδειχνε αντίστοιχες τάσεις- άρα γιατί να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα η οδηγική συμπεριφορά;
-
Και να σας πω και εγω την τελευταια μου εμπειρια με παπακια.....
Ημουν στα Βρηλισια,γυρναγα απο Πεντελη πεταγμα αετου, σε εναν γνωστο δρομο με μια λωριδα ανα κατευθυνση, χωρις διαζωμα.
Νομιζω Φανερωμενης λεγεται
Ημασταν 2 ζευγαρια μεσα στο αμαξι
Ηθελα να στριψω αριστερα σε δρομακι, και ξαφνικα βλεπω ακρανωτο βλακα παπακια καπου 25 χρονων να κινειται αντιθετα στην διπλα λωριδα για πολλα πολλα μετρα
Στριβει και αυτος αριστερα, και συνεχισε να κινειται σαν μεθυσμενος αριστερα δεξια, και με παρα πολυ μικρη ταχυτητα
Σε μια στιγμη ειναι στα αριστερα και δειχνει να θελει να σταματησει, ισα που τσουλαγε το παπι, οποτε και χωρις ταχυτητα περναω απο δεξια, με πανω απο 1.5 μετρο αποσταση απο αυτονΟπως περναγα, ειχα και το παραθυρο ανοιχτο, ακουω να λεει
-Πως περνας ετσι ρε βλακα ΦΛΩΡΕ!!!
Κοκκαλωνω με την μια, και ακολουθει διαλογος
-Αγορι μου, εγω πως περναω ετσι ή εσυ οδηγας σαν μεθυσμενος?
-Πως περνας ετσι απο ΔΕΞΙΑ??
-Εσυ ειδες πως οδηγουσες?Πηγαινες μια ωρα αντιθετα και τωρα κανεις ζικ-ζακ και δεν ξερεις που θελεις να πας
-Θελεις να τις φας, ε θελεις?Για σκασε(Με υφος που καταλαβαινες οτι ειχε i.q. ραδικου)
-Δεν σκας εσυ μην κατεβουμε κατω και οι 2 και σε κανουμε ασηκωτο. Μαθε εσυ πρωτα να οδηγας και μετα ελα να μου την πεις, καταλαβες?Καπου εκει προσεξε κατι μοτοσυκλετικα μπλουζακια που φορουσαμε, και οτι ΔΕΝ ηταν σε θεση να κανει διαλογο, και αρχισε να απομακρυνεται με το παπι, αλλα παντα με στυλ ''Θες να τις φας, θες να τις φας?'', αλλα βεβαια ολο και απομακρυνοταν
Ακομα και ο φιλησυχος φιλος μου(επισης μοτοσυκλετιστης) τα ειχε παρει στο κρανιοΑν δεν ειχαμε πισω τις κοπελες μας, πραγματικα δεν ξερω τι θα καναμε, μπορει ετσι να κατεβαιναμε για τον χαβαλε, για να τον δουμε απλα να τρεχει με το παπι
Πιστευω επραξα σωστα που εφυγα, αν και παλι δεν μπορω να καταλαβω πως κρατηθηκα
Εως ποτε θα κρατιεμαι δεν ξερω -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Θες να φας καμια μυνηση για καταπατηση πνευματικης ιδιοκτησειας;;;;;
Ο ορος ΓλΑστρα, Γλαστρακι, γλυστρα, γλυστρακι και τα παραγωγα τους ειναι δικα μου....
Καθε αναφορα απαιτει τα ανλογα royalties και feesΤο πολύ πολύ να δεχτώ παράλληλη εφεύρεση. Εκτός από το γλAstra υπάρχουν και τα Kia Shortage, Hyundai πAtos, Hyundai (για την)Mantra κ.α.
Από τη στιγμή που βγήκαμε στον παράδρομο μέχρι σχεδόν την επόμενη διασταύρωση, το ΥΠΕΡΖΩΟ οδηγούσε αριστερά -στο αντίθετο ρεύμα- και αρκετά σβέλτα.
Επειδή το έχω ξαναπαρατηρήσει, να προσέχετε όταν οδηγείτε σε παράδρομους αυτοκινητόδρομων κι έχετε φορά αντίθετη από αυτή του ρεύματος που είναι δίπλα. Πολλοί απ'ότι φαίνεται δεν καταλαβαίνουν ότι βγαίνουν σε δρόμο διπλής κατεύθυνσης (δεν βοηθάει και η σήμανση) και κάθονται αριστερά, συνηθισμένοι από την εθνική.
Τώρα γιατί να οδηγεί εξ'αρχής αριστερά, παρόλο που ο δρόμος είναι εντελώς άδειος; Ε, φαντάζομαι ότι όταν είσαι μαλάκας, είσαι μαλάκας ευρέως φάσματος...
-
κλασικα σημερα πανικος στους δρομους,τα ζωα απειρα στην λεα,και φυσικα οποιος ερχοταν διπλα μου για να μπει δεν τον αφηνα.αν δεν πεσουν χοντρα κοστουμακια για την λεα δεν προκειται ποτε να δουμε φως.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
αν δεν πεσουν χοντρα κοστουμακια για την λεα δεν προκειται ποτε να δουμε φως.+1
Δεν είναι δική μου δουλειά να κλείνω τον άλλο για να μη μπει. Η τροχαία πρέπει να φροντίζει να μη κινούνται στη ΛΕΑ.
Έχω δει σε μποτιλιάρισμα επαρχιακής οδού να κινούνται δίπλα στο δρόμο - στο χώμα - για να κερδίσουν μερικά μέτρα, ιδίως SUV (να πατήσουν και λίγο χώμα, τι τα πήραμε).
-
Εσύ γκριζομάλη 'κύριε' με το μαύρο Χ3 μπορείς να ζητήσεις ευγενικά συγνώμη αν κατά λάθος ακουμπήσεις τον μπροστινό σου στο φανάρι, όχι να προσπεράσεις και να φύγεις επιταχύνοντας..
-
Χθες το βράδυ ήμουν πεζός και όπως περνούσα δίπλα από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο (λευκό Saxo συγκεκριμένα) παρατηρώ κάτω στον δρόμο ακριβώς δίπλα από την πόρτα του οδηγού φλούδια από πασατέμπο. Κάνω το συνειρμό ότι λογικά τα πέταξε ο 'γύφτος' οδηγός του Saxo, και την ίδια στιγμή παρατηρώ ότι ήταν το παράθυρό του μισάνοιχτο για να πετάει ότι δεν του χρειάζεται.
Τι να πω... Έχουμε που έχουμε πήξει στα σκουπίδια με τις απεργίες των εργαζομένων στην καθαριότητα, έχουμε και τον κάθε βρωμύλο και ελεεινό να πετάει ότι σκουπίδι έχει χύμα δεξιά και αριστερά.
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]