Ο χρήστης harryv έγραψε:
Pragmati to 6 einai para poli kalo aytokinito sti katigoria toy kai eidika sti 2litri ekdosi me to DSG.
Kata ti tapini moy apopsi omos den einai to korifaio tis katigorias toy. Ki ayto giati an de metriso 100-0 tin emfanisi (poy sto telos - telos einai kai ipokimeniki) tote to Mondeo exi :
a) Kalitero kratima sto orio.
b) Megaliteroys xoroys.
c) F0inotera extra.
d) Mikrotero kostos sintirisis kai mikroteri katanalosi.
e) Perissotera aloga kai kaliteri analogia kilon / ippo.
f) Kalitera ilika. Eidika ayta ta organa me ta terastia grammata sto 6 kai oi tapetsaries kapos anapoda moy ka0ontai.
g) Kalitera xrimatodotika programmata.
h) Kaliteri aksia metapolisis (opos prokiptei apo ti sigkrisi Xedos / Mondeo 98 montelon 1600 kivikon).
Siggnomi gia ta greekenglish.
Μερικά σχολια με βάση την μέχρι τώρα μικρή συμβίωση μου με το αυτοκινητο, σε σχέση με αυτά που λές
α) Δέν ξέρω ακομα, αλλα η διαφορά εαν υπάρχει ειναι πολύ μικρή (οπως λένε και τα τεστ) και νομιζω οτι για εναν οικογενειάρχη που θα αγοράσει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, μαλλον δεν ειναι το πρωταρχικό στοιχείο.
b) Αποκλείεται!! Ξαναδες τα αυτοκίνητα. Ειμαι 1.90 και μπορώ να σου πώ αφού τα εχω οδηγήσει αρκετά και τα δύο, οτι το Mazda εχει ελαφρώς καλύτερους χώρους και πιο πρακτικό χώρο αποσκευών.
c) Δυστυχώς ναι, αλλά και η βασική δίλιτρη εκδοση ειναι ετσι και αλλιώς παρα πολύ καλά εξοπλισμένη και δεν θα χρειαστείς παρά ελάχιστα έξτρα
d) Για κοστος συντήρησης δεν ξέρω. Κατανάλωση μέχρι στιγμής ο Η/Υ ταξιδιού μου δείχνει μέση 8,2 λίτρα, με κινηση κυρίως στην πόλη. Νομιζω οτι για ενα δίλιτρο ειναι πολύ καλά και αμφιβάλλω εαν το Mondeo ειναι οικονομικότερο. Μην ξεχνάμε επίσης οτι το Mazda ειναι φτηνότερο (24000 Ευρούλια με μεταλλικό + Xenon φώτα) και οτι κατασκευάζεται ακόμα στην Ιαπωνία...
e) Δεν νομίζω οτι ειναι προταρχικό για εναν οικογενειάρχη ούτε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα εαν το αλλο μοντέλο εχει 5 αλογα παραπάνω. Δεν κανουν τη διαφορά, πιστεψέ με. Εκεινο που βλεπω παρότι αστρωτο ακομα ειναι οτι εχει πολύ καλή ελαστικοτητα και ροπή και επιταχύνει αρκετά γρήγορα. Τα 140χλμ στον αυτοκινητόδρομο ειναι μια ανάσα μονο στο γκάζι και πραγματικά πιέζω τον εαυτό μου να μην πηγαίνει πιο γρήγορα (τουλάχιστον τώρα)
f) Αν και υποκειμενικό, θα συμφωνήσω μαζί σου. Βεβαια η συναρμολόγηση και εφαρμογή ειναι αριστη αφού στο εσωτερικό δεν ακούγεται ο παραμικρός τριγμός (βοηθάει και η ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων που απορροφάει πολύ καλά τις περισσότερες ανωμαλιες του οδοστρώματος)
g) Εδώ φταίει η αντιπροσωπεία που δυστυχώς εχει μεινει πίσω απο τις εξελίξεις. Ας ελπίσουμε να ξυπνήσουν με τα καινούργια μοντέλα (Mazda 3, Mazda 2)
h) Συγκρίνεις λάθος μοντέλα!!!. Το Xedoς ειναι πλέον αρχαίο μπροστά στο Mondeo εστω και της παλαιοτερης γενιας....
Για να μην έχουμε παρεξηγήσεις να πώ οτι κάνω τη σύγκριση με το στο υπάρχον Mondeo 2.0 και οχι με την νεα αναβαθμισμένη έκδοση με τον αμεσο ψεκασμο, αφού το Mazda κυκλοφορεί ήδη 2 χρόνια περίπου και αρα δεν μπορεί να συγκριθεί με ενα νεοαφιχθεν μοντέλο
Για να συνοψίσω, πιστεύω οτι to Mazda 6 ειναι ενα πολύ καλό αυτοκινητο (Δεν ξερω εαν ειναι το καλύτερο) που σε καποια σημεία δυστυχώς αδικείται από την εδώ αντιπροσωπεία της εταιρείας. Εαν οι κύριοι αυτοι καναν καλύτερη δουλειά το συγκεκριμένο αυτοκινητο θα πούλαγε πολύ καλύτερα, οπως εξάλλου συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη....