-
Ο χρήστης FABIAMANIAC έγραψε:
Βλέπω είχαμε αρκετά σχόλια περί το άτομό μου και το Fabiaki μου που δεν νομίζω να ενόχλησε κανέναν (ούτε εξατμισοθόρυβο κάνει....ούτε ηχοσύστημα τρομερό έχω)
!!Δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανέναν που βγάζει πίκρα για πολλά και διάφορα απωθημένα της παιδικής του ηλικίας!!
Οσων αφορά τα περί δυτικά προάστια......δεν έχετε άδικο....έτσι είναι......'πασαρέλα' για montifes!!!Δεν είναι όμως όλοι απο εκεί!!Τι σημαίνει δηλαδή αυτό......οτι στα νότια είναι όλλοι οι 'γρήγοροι' με τις κοντρίτσες παραλιακής....???Οι βόρειοι-ανατολικοί οι κυριλέ....???Το Fabiaki σου είναι φανταστικό! Κουκλάρα το έχεις κάνει. Πολύ όμορφες προσθήκες πραγματικά και το εννοώ (δεν ειρωνεύομαι)! Μόνο να το προσέχεις από τις κακοτοπιές των ελληνικών στενών δρόμων. Και όσο μπορείς μην το κυκλοφορείς σε ώρες αιχμής και φοβάσαι μη στο στουκάρουν ή στο γδάρουν. Αν έχεις και χώρο στάθμευσης, όπως βλέπω εξωτερικό, αγόρασε και μια κουκούλα για να μην ζηλεύουν οι περαστικοί και σου αφήσουν την 'υπογραφή' τους με κανένα κλειδί!
-
Ο χρήστης unusualldriver έγραψε:
Βλέπω είχαμε αρκετά σχόλια περί το άτομό μου και το Fabiaki μου που δεν νομίζω να ενόχλησε κανέναν (ούτε εξατμισοθόρυβο κάνει....ούτε ηχοσύστημα τρομερό έχω)
!!Δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανέναν που βγάζει πίκρα για πολλά και διάφορα απωθημένα της παιδικής του ηλικίας!!
Οσων αφορά τα περί δυτικά προάστια......δεν έχετε άδικο....έτσι είναι......'πασαρέλα' για montifes!!!Δεν είναι όμως όλοι απο εκεί!!Τι σημαίνει δηλαδή αυτό......οτι στα νότια είναι όλλοι οι 'γρήγοροι' με τις κοντρίτσες παραλιακής....???Οι βόρειοι-ανατολικοί οι κυριλέ....???Το Fabiaki σου είναι φανταστικό! Κουκλάρα το έχεις κάνει. Πολύ όμορφες προσθήκες πραγματικά και το εννοώ (δεν ειρωνεύομαι)! Μόνο να το προσέχεις από τις κακοτοπιές των ελληνικών στενών δρόμων. Και όσο μπορείς μην το κυκλοφορείς σε ώρες αιχμής και φοβάσαι μη στο στουκάρουν ή στο γδάρουν. Αν έχεις και χώρο στάθμευσης, όπως βλέπω εξωτερικό, αγόρασε και μια κουκούλα για να μην ζηλεύουν οι περαστικοί και σου αφήσουν την 'υπογραφή' τους με κανένα κλειδί!
Geia sas pedia,
Ayto pou 8elw na pw einai oti gia tin ais8htikh toy autokinhtou de mporei na pei kaneis tipota ston idiokthth giati o ka8enas exei to gousto tou. Akoma kai ta kragmena amaksia sta matia twn idokthtwn tous fainontai koukles. ekei pou mporoume na paremvenoume einai se mia la8os metatropi pou me ipeu8inothta kai gnwsh na enhmerwnoume gia to sfalma!
FABIAMANIAC prosexe ontos mhn sto gdaroun! Emena sto polo mou (3,5mhnwn) mou ekanan ena va8ouloma sto pisw ftero sth douleia mou enw htan parkarismenw kai proxtes sto kefalari mou to egdaran apo mprosta mexri pisw (apo tin allh meria tou ba8oulomatos....gkantemia) me kleidi! elpizw na min tuxei se kanenan ayto kai gia autous pou ta kanoun ti na po????? -
Ο χρήστης FABIAMANIAC έγραψε:
Βλέπω είχαμε αρκετά σχόλια περί το άτομό μου και το Fabiaki μου που δεν νομίζω να ενόχλησε κανέναν (ούτε εξατμισοθόρυβο κάνει....ούτε ηχοσύστημα τρομερό έχω)Και ποιος σου είπε ότι αναφέρομαι σε εσένα;
Αν και δεν συμφωνώ ούτε με τις αλλαγές στο δικό σου αυτοκίνητο, η κατάσταση που περιγράφω δεν ανταποκρίνεται τόσο σε αυτό που έχεις εσύ φτιάξει (που επαναλαμβάνω εμένα δεν μου αρέσει) αλλά σε διάφορα τρελά που κυκλοφορύν στους δρόμους.
Από εκεί και πέρα ελευθερία έχουμε, ότι θες κάνε στο αυτοκίνητό σου (το σου γενικότερα όχι σε εσένα προσωπικά). Προσβάλει βέβαια την αισθητική μου, αλλά εφόσον δεν συνοδεύεται από ήχο, ρύπανση κ.λπ. δεν με πειράζει.
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
640.000 για όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια;Χαχαχα.... εγώ λέω να μπουν τα συνεργεία στο χρηματιστήριο, γιατί από ό,τι φαίνεται το πράγμα σηκώνει επένδυση!
Δηλαδη που αναφεροσουν? Για να καταλαβουμε ,μπας και σε παρεξηγησαμε.....
Ρε παιδια, εσεις που λετε οτι διαφωνειτε καθετα με τις αισθητικες παρεμβασεις, πειτε το εξης:
Πραγματικα πιστευετε οτι μια Ε36 απλη, ειναι πιο ομορφη απο μια με M3 look? (ΠΡΟΣΟΧΗ χωρις ομως να εχει και το σηματακι Μ3 απο πισω και ο ιδιοκτητς να το παιζει οτι εχει πραγματικα Μ3)?
Ειπαμε, κατα των υπερβολων αλλα ρε παιδια μην μου λετε οτι ΚΑΝΕΝΑ αυτοκινητο δεν μπορει με ΚΑΝΕΝΑ bodykit να δειξει πιο ωραιο
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
640.000 για όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια;
Χαχαχα.... εγώ λέω να μπουν τα συνεργεία στο χρηματιστήριο, γιατί από ό,τι φαίνεται το πράγμα σηκώνει επένδυση!
Δηλαδη που αναφεροσουν? Για να καταλαβουμε ,μπας και σε παρεξηγησαμε.....
Ρε παιδια, εσεις που λετε οτι διαφωνειτε καθετα με τις αισθητικες παρεμβασεις, πειτε το εξης:
Πραγματικα πιστευετε οτι μια Ε36 απλη, ειναι πιο ομορφη απο μια με M3 look? (ΠΡΟΣΟΧΗ χωρις ομως να εχει και το σηματακι Μ3 απο πισω και ο ιδιοκτητς να το παιζει οτι εχει πραγματικα Μ3)?
Ειπαμε, κατα των υπερβολων αλλα ρε παιδια μην μου λετε οτι ΚΑΝΕΝΑ αυτοκινητο δεν μπορει με ΚΑΝΕΝΑ bodykit να δειξει πιο ωραιο
Ο οδηγός μιας απλής 316 ΙΣΩΣ κάνει αριστερά στην εθνική. Ο οδηγός μιας 'φτιαγμένης' την οδηγέι σαν να έχει Μ3. Αυτό το ΣΑΝ είναι πολύ επικίνδυνο...
-
..είναι πασίγνωστο πως ο αέρας της Κηφισιάς διαθέτει ιδιότητες μοναδικές με αποτέλεσμα οι νέοι κάτοικοί της (που αποτελούν το 80% του σημερινού πληθυσμού της και προέρχονται φυσικά από περιοχές που έπειτα χλευάζουν) να διαθέτουν αναβαθμισμένη αισθητική..ως εκ τούτου αγοράζουν στα ευγενή τους τέκνα και της ευτραφείς κυρίες τους θεόρατα suv που είναι απαραίτητα για το αλπικό ανάγλυφο της περιοχής και τους φαρδείς της δρόμους..
γράφοντας το αρχικό μου μήνυμα εννοούσα πως η οικονομική δυνατότητα να πραγματοποιείς τις επιθυμίες σου σε κάνει πιο διακριτικό..η φύση των επιθυμιών σου όμως δεν είναι θέμα οικονομικό..είναι θέμα παιδείας και έμφυτης αγάπης στο ουσιαστικό και το ωραίο..γι'αυτό προσοχή όταν επιχειρούμε κοινωνιολογική ανάλυση της σύγχρονης Αθήνας να μην λησμονούμε το παρελθόν μας..
-
Κατ'αρχάς fabiamaniac να χαίρεσαι το αυτοκίνητό σου, όπως και αν το έχεις.
Από εκεί και πέρα όσες φορές κατεβαίνω στην Αττική, στη δουλειά μου, στη Σόλωνος , και περνώ για δουλειές ή διασκέδαση από νότια και βόρεια προάστια, εκεί ο θόρυβος είναι ανυπόφορος από τα διάφορα κρουασάν με ρόδες και μπουριά από σόμπες από πίσω!Δε νομίζω το αισθητικό θέμα να ενοχλεί!Στο κάτω-κάτω κοιτάς αλλού!Με την ηχορύπανση όμως δεν είναι το ίδιο! -
Λεω και εγω.... Αργησες!
Παντως δεν εχει να κανει με περιοχη-τυπος αυτοκινητου κτλ... Εχει να κανει με το κομπλεξ του οδηγου (για extreme καταστασεις-δες αγγλικα περιοδικα) ή με το μερακι του αν προκειται για κατι καλογουστο
-
Ikar, εννοειται πως ειναι λαθος να εχεις μια απλη 3αρα και να οδηγεις-νομιζεις-το παιζεις οτι εχεις Μ3 επειδη εχεις φτιαξει το look. Και σιγουρα υπαρχουν πολλοι που συμπεριφερονται ετσι.
Εγω αναφερομαι αποκλειστικα και μονο στο αισθητικο αποτελεσμα, οτι δηλαδη μια 3αρα Ε36 ειναι σαφως πιο ωραια με το look M3 παρα οπως βγαινει απο το εργοστασιο. Και το λεω για αυτους που πιστευουν απολυτα, οτι ενα αυτοκινητο ΣΙΓΟΥΡΑ θα χαλασει αμα του αλλαξεις κατι στον εμφανισιακο τομεα.
Ως παραδειγμα εφερα τις 996 απλη-GT2-GT3. Aμα η Porsche δεν ειχε βγαλει αυτα τα αυτοκινητα, και καποιος βελτιωτικος οικος εφτιαχνε εντελως τυχαια το ιδιο bodykit, θα το λεγατε ασχημο? Και τωρα επειδη το εβγαλε ετσι η εταιρεια, ειναι ωραιο? Η μηπως δεν θεωρειτε την GT3 πιο ωραια απο την απλη 996?Αυτο που θελω να καταλληξω ειναι μην ειστε απολυτοι και λετε οτι ολες οι αισθητικες παρεμβασεις, ανεξαρτητως του ποσο υπερβολικες η μη, ΣΙΓΟΥΡΑ θα χαλασουν την εικονα οποιοδηποτε αυτοκινητου...
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί προσπαθείς να βρείς ένα αυτοκίνητο με αισθητικές 'βελτιώσεις' που να είναι κοινώς αποδεκτό. Εντάξει λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι υπάρχουν αυτοκίνητα με -πολύ- ήπιες εξωτερικές επεμβάσεις που όντως είναι κοινώς αποδεκτά.
Αυτό σημαίνει κάτι;
Εγώ μιλάω για το 99% των αισθητικά 'βελτιωμένων' αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους δρόμους και αναλώνονται σε μπλε, κόκκινα, κίτρινα φωτάκια παντού, τεράστιες εξατμίσεις, φαρδύτερα λάστιχα, αεροτομές κ.λπ. που δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης.
Γενικά υπάρχουν μόνο για να τραβούν την προσοχή και κατ' εμέ εκφράζουν μία κραυγή απόγνωσης για λίγη προσοχή από τους υπόλοιπους (έστω και αρνητική). Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που έχω ήδη περιγράψει και οι οποίοι όλα αυτά τα θεωρούν ωραία. Το θέμα είναι όμως ότι είναι εντελώς άχρηστα. Αυτό είναι όλο.
ΥΓ. Το 'καραγκιοζιλίκια' αναφερόταν στο αυτοκίνητό σου, η περιγραφή των γύφτων όμως δεν αναφερόταν σε εσένα.
-
Ως κάτοικος των δυτικών προαστίων πρέπει να ομολογήσω το κρυφό μου όνειρο.Να μετακομίσω στα βόρεια (δυστυχώς για την ώρα μόνο δουλεύω εκεί). Για τον λόγο αυτό και με σκοπό να πραγματώσω το όνειρο μου θεωρώ ότι άλλο ένα βήμα είναι να μετατρέψω το όχημα μου ώστε να προσομοιάζει στην μορφή της Βωβούπολης (trade mark) όπου εργάζομαι καθώς δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη προσέγγιση στην αισθητική των βορείων προαστίων απο αυτή.
Για τον λόγο αυτό ζητώ την βοήθεια των συμφορουμιστών ουτως ώστε.
(α) Το πεζώ μου να αποκτήσει και άλλες γυάλινες επιφάνειες επιπλέον των όσων ήδη έχει.
(β) Να σφραγίζει ερμητικά τις πόρτες και εί δυνατόν τα παράθυρα να μην ανοίγουν.
(γ) Να έχει σύστημα ελέγχου εισόδου (access control) με καταγραφίκό, πέραν του απλού immobilizer.
(δ) να έχει μικρά δωμάτια για κάθε επιβάτη (cubicles)
(δ) Να τοποθετήσω ταμπέλα με το όνομα μου στην οροφή (αλα babis vovos)Όποιος φίλος γνωρίζει που μπορώ να τοποθετήσω τα παραπάνω αξεσουάρ παρακαλώ ας με ενημερώσει.
Και για να σοβαρευτούμε λίγο.
Η αισθητική είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Κι εγώ γελάω με διάφορα που βλέπω αλλα νομίζω ότι αφορισμοί του στύλ 'εκεί στα δυτικά/βόρια/νότια προάστια' είναι τουλάχιστον ατυχείς.Τύποι και τυπάκια (και δεν αναφέρομαι στον FABIAMANIAC) που θέλουν να επιδειχθούν ή να δείξουν την ανωτερότητα τους στις πλατείες και τα πάρκα υπάρχουν παντού. Ποιός θα μου πεί ότι ο πιτσιρικάς που βάζει μπλέ πιτσιλιστήρια και μπουρί για εξάτμιση σε datsun 15ετίας είναι χειρότερος απο το μπουμπούκι που δύο φορές με δύο διαφορετικές porche που του πήρε ο μπαμπάς του σκότωσε κόσμο στην παραλιακή πρίν μερικά χρόνια. Ο πρώτος είναι απλώς αστείος ο δεύτερος είναι δολοφόνος. -
Λοιπον... επειδη ολο το λετε,
εγω δεν ειπα οτι
ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ= ΜΟΝΤΙΦΕΣ ΜΟΥΦΕΣ ΑΜΑΞΙΑ
ΒΟΡΕΙΑ-ΝΟΤΙΑ= ΚΥΡΙΛΑ
ειπα απλα οτι στα Δυτικα προαστια ειναι ΠΑΡΕΛΑΣΗ μοντιφας... ΟΠΩΣ αποτι ειδα παραδεχεται και ο φιλος fabiamaniac....
για να εξηγησω και γιατι ειπα πιο πανω οτι λυπαμαι και να μην ειμαι παρεξηγημενος...
Λυπαμαι γιατι αποτι λεει ο φιλος fabiamaniac το αμαξι το πηρε με 2131 δοσεις... ΟΚ μεχρι εκει... μετα 'πεταει' (κατα τη γνωμη μου) αλλα 2.000 ευρω για εξωτερικες παρεμβασεις...
δυστηχως ειναι συχνο φαινομενο αυτο... μπορουσε (πιστευω) να κανει πιο χρησιμα πραγματα με αυτα τα λεφτα...
Εδω υπαρχουνε ατομα που ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ και χαλανε ολα τα λεφτα τους σε μοντιφες και βελτιωσεις και γενικα στο αμαξι τους, για να επιδυκνυονται...
ΥΓ. Ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο στην περιπτωση του φιλου fabiamaniac... δηλ να ειναι και στο ενοικιο... -
Στοιχεία:
1ον Περί ελευθερίας του λόγου!....
2ον Πολλοί χρησιμοποιούν το σπίτι και την περιοχή που αυτό βρίσκεται όπως και το είδος του αυτοκινήτου και τα διάφορα πειράγματα αυτού για λόγους κοινωνικής επίδειξης και ανάδειξης. (σε μια κοινωνία που προφανώς αποδέχεται και ενθαρρύνει τέτοιες συμπεριφορές...δυστυχώς)Δε νομίζω ότι προσπάθειες ρατσιστικής αντιμετώπισης έχουν χώρο στο forum και το πιο πιθανό είναι να μην οδηγήσουν σε κανένα όφελος για κανένα αλλά σε καβγάδες εκνευρισμούς και παρεξηγήσεις.
Ο καθένας κάνει με τα λεφτά του ό,τι θέλει ανάλογα με τις προτεραιότητες που αυτός ο ίδιος θέτει. Αν δεν έχει σπίτι, δεν έχει αυτοκίνητο και πάει με λεωφορείο αλλά θέλει Rolex και Καρούζο δικαίωμά του.
Και βέβαια ο καθένας έχει το δικαίωμα να σχολιάζει ό,τι και όποιον θέλει. Απλά εντός του forum καλό είναι να συγκρατούνται οι πιο θερμόαιμοι και κυρίως να μην βγαίνουμε εκτός θέματος.
Το θέμα είναι ο **θόρυβος **που μπορεί να προκαλεί λενα όχημα από επιλογή του ιδιοκτήτη. Όχι οι αισθητικές τροποποιήσεις (είτε είναι βελτιώσεις είτε όχι αφού περί γούστου...) και ούτε η προσπάθεια ομαδοποίησης των υπευθύνων με περίεργα άσχετα κίνητρα.
Το θέμα είναι ότι γίνεται, το κάνουν άνθρωποι πολλών διαφορετικών κοινωνικών - οικονομικών στρωμάτων, διαφορετικών επιπέδων μόρφωσης καλλιέργειας και παιδείας και πολλών περιοχών κατοικίας και το κάνουν σε πολλά μέρη (και κάτω από το σπίτι μου! ).
Η βελτίωση της παιδείας του Έλληνα είναι πρωταρχική και για το θέμα αυτό και επιπλέον θα κάνει τον καθένα να σέβεται και τους νόμους περισσότερο! Μέχρι τότε λοιπόν όλες οι λύσεις τελικά καταλήγουν σε μία, καταπίεση! Είτε λέγεται βούρδουλας, είτε λέγεται αστυνόμευση, είτε λέγεται ντομάτα αυγό κλπ, είτε λέγεται ψυχολογική βία (τα παλαμάκια (πολύ καλή ιδέα και πιάνει αλλά θέλει παρέα ώστε να μην τολμήσει ο θρασύδειλος θορυβών να γίνει βίαιος) ή η ανταπόδωση ήχου) αποτελούν μεθόδους καταπίεσης. Απλά στα δημοκρατικά καθεστώτα οι νόμοι του κράτους και η εφαρμογή τους από τους δημόσιους υπάλληλους που πληρώνονται για αυτό (αστυνομία κλπ) επαρκεί ώστε να μην χρειάζεται να καταφεύγουμε ούτε στην αυτοδικία ούτε να ελπίζουμε σε 'περίεργα' καθεστώτα του παρελθόντος! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Στοιχεία:
Η βελτίωση της παιδείας του Έλληνα είναι πρωταρχική και για το θέμα αυτό και επιπλέον θα κάνει τον καθένα να σέβεται και τους νόμους περισσότερο! Μέχρι τότε λοιπόν όλες οι λύσεις τελικά καταλήγουν σε μία, καταπίεση! Είτε λέγεται βούρδουλας, είτε λέγεται αστυνόμευση, είτε λέγεται ντομάτα αυγό κλπ, είτε λέγεται ψυχολογική βία (τα παλαμάκια (πολύ καλή ιδέα και πιάνει αλλά θέλει παρέα ώστε να μην τολμήσει ο θρασύδειλος θορυβών να γίνει βίαιος) ή η ανταπόδωση ήχου) αποτελούν μεθόδους καταπίεσης. Απλά στα δημοκρατικά καθεστώτα οι νόμοι του κράτους και η εφαρμογή τους από τους δημόσιους υπάλληλους που πληρώνονται για αυτό (αστυνομία κλπ) επαρκεί ώστε να μην χρειάζεται να καταφεύγουμε ούτε στην αυτοδικία ούτε να ελπίζουμε σε 'περίεργα' καθεστώτα του παρελθόντος!Μήπως μόνο με την αστυνόμευση μπορεί να μειωθεί το πρόβλημα του θορύβου; Τουλάχιστο σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις, όταν π.χ. περνάει μια μηχανή από δίπλα σου και νομίζεις ότι απογειώνεται 747! Αλλά ούτε αυτό το έχω δει, ούτε τίποτα άλλο παρά μόνο λόγια παχιά από τους διάφορους αρμόδιους πότε πότε. Και τότε βγαίνουν και οι δημόσιοι υπάλληλοι, που πληρώνονται για αυτό (αστυνομία κ.λπ.), και προσπαθούν να μας δείξουν ότι το κράτος δουλεύει κάνοντας ελέγχους για μερικές ημέρες και μέχρι να ξεχαστεί το θέμα. Και μετά φτου κι απ' την αρχή! Αλλά ποιος νοιάζεται σ' αυτή τη χώρα;
-
Θυμάστε πριν δυο τρία χρόνια που είχαν ξαμοληθεί για λίγο καιρό να κάνουν μετρήσεις θορύβου. Μετά τίποτα.
Μου έκανε τότε μεγάλη εντύπωση, σε βραδινές ειδήσεις θαρρώ το είδα, να έχουν σταματήσει μηχανή μεγάλου κυβισμού να μετρούν τον θόρυβο και αυτή να βγάζει την χαλυβουργική από τις εξατμίσεις της. Τελικά την άφησαν να φύγει!!!
Είναι τρελοί αυτοί οι Έλληνες τελικά. -
Ποτε δεν εχω δει την αστυνομια να σταματαει και να μετραει τον θορυβο, τουλαχιστο Θεσ/νικη και Χαλ/δικη που κυκλοφορω ! Μπορει να σε γραψουνε για οτιδηποτε αλλο οχι για θορυβο. Ισως για κανα φιμε τζαμι και παλι αμα υπαρχει απολυτη να μαζεψουν λεφτα....
Ακουσα περιπτωση που γραψανε τον φιλο μου γιατι δεν αναβε το πισω ΣΤΟΠ (!). Αμα θελουν να σε γραψουν ολο και κατι θα βρουνε....
Οσο για τα κινητα τσιρκα *(προσωπικη αποψη, γιατι οντως δεν μου αρεσουν) * μιας και το εφερε η συζητηση δεν θα σταματησουν ποτε να κυκλοφορουν, μιας και ειναι ενα μεσο αυτοπροβολης για καποια ατομα. Οπως και απο την αλλη μερια καποιοι αυτοπροβαλλονται με το να δειχνουν την καινουργια ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ SLK ή το θηρειο SUV πχ MX-5 που αγορασανε. Προτιμω να ειμαι ενας απο αυτους. Ο καθενας παει απο την μερια που του αρεσει.
-
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει στο όχημά του ό,τι μετατροπές θέλει.Όπως και οι υπόλοιποι να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.Δεν θα μπω στο λούκι να κρίνω το αυτοκίνητο του Fabiamaniac,άλλωστε τα δικά του λεφτά δίνει.Θεωρώ όμως ότι εκτιμάται περισσότερο η άποψη του σχεδιαστή μετα από 5-6-7 χρόνια και όχι του bodykit-α!
-
Ο χρήστης dennisd έγραψε:
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει στο όχημά του ό,τι μετατροπές θέλει.Όπως και οι υπόλοιποι να κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.Δεν θα μπω στο λούκι να κρίνω το αυτοκίνητο του Fabiamaniac,άλλωστε τα δικά του λεφτά δίνει.Θεωρώ όμως ότι εκτιμάται περισσότερο η άποψη του σχεδιαστή μετα από 5-6-7 χρόνια και όχι του bodykit-α!Όσο αφορά την αισθητική και το πώς φτιάχνει ο καθένας το αυτοκίνητο του περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να κλάψεις με αυτά που βλέπεις. Βέβαια δεν θα ήταν το καλύτερο μου να βλέπω παρκαρισμένο κάτι υπερβολικό καθημερινά απέναντι από το μπαλκόνι μου να μου χαλάει τη θέα. Όσον αφορά όμως μετατροπές που ενοχλούν με υπερβολικό θόρυβο ή αναγκαστική συνακρόαση καψουροτράγουδων την ώρα του πρωινού καφέ θα διαφωνήσω μαζί σου. Υπάρχου και όρια που πρέπει να σεβόμαστε δεν νομίζεις;
-
Ο χρήστης DimisGR έγραψε:
Ακουσα περιπτωση που γραψανε τον φιλο μου γιατι δεν αναβε το πισω ΣΤΟΠ (!). Αμα θελουν να σε γραψουν ολο και κατι θα βρουνε....Δεν νομίζεις ότι καλά κάνανε και τον έγραψαν;
Είναι τρομερά επικίνδυνο να μην ανάβουν τα φώτα του stop.
-
Καλημέρα,σε όλους....
Θα παρακαλούσα απο'δω και στο εξής να μη 'χαλάει' το θέμα του topic με σχόλια και εκτιμήσεις περί του αυτοκινήτου μου/μας....!(παράγινε)Όσοι θέλετε να βγάλετε 'πίκρα' να ανοίξετε ένα topic σχετικό!!
Το μόνο που έκανα ήταν να απαντήσω σε ενα φιλαράκι,απλά πόσα έχω δαπανήσει για το fabiaki μου(ζήτησα και συγνώμη που ηταν εκτός θέματος...)και μερικοί πέσατε και με φάγατε......!!Κρίμα....γιατι πολλοί πλέον έχετε 'στιγματιστεί' για το επίπεδό σας...!!!Θα το έχω υπ'οψη μου....!!!
Θα μπορούσα να γράψω 1-2 σελίδες με απαντήσεις , αλλά το κουράσατε πολύ το θέμα περί αισθητικής/modifas αυτοκινήτων...!!!
Σημασία έχει οτι όλοι είμαστε αντίθετοι στο θέμα ηχορρύπανσης αυτοκινήτων...!!!
' P E A C E '......χαλαρώστε.......
Θόρυβος από "φτιαγμένα" αμάξια, μηχανές, στερεο