-
Το ιδανικό είναι ένα αυτόματο για την πόλη (ειδικά για Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και ένα χειροκίνητο για εκτός πόλης (έχω την τύχη να έχω και τα δύο).
Αν για κάποιο λόγο θα έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο, θα διάλεγα να μην ξαναπατήσω στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.
-
@ektoras said in Αυτόματα vs χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων:
Το ιδανικό είναι ένα αυτόματο για την πόλη (ειδικά για Αθήνα και Θεσσαλονίκη) και ένα χειροκίνητο για εκτός πόλης (έχω την τύχη να έχω και τα δύο).
Αν για κάποιο λόγο θα έπρεπε να διαλέξω ένα από τα δύο, θα διάλεγα να μην ξαναπατήσω στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.
Ωραία η τελευταία προταση και συμφωνώ. Πλέον δεν πατάω στο κέντρο. Έχω να περάσω από Αριστοτέλους 3-4 μήνες. Όμως δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον πλέον σε ένα χειροκίνητο. Όχι από θέμα ευκολίας, αλλά από θέμα οδήγησης. Είναι ωραία τρέλα να τραβάς ένα λεβιέ στο τιμόνι και να κατεβάζει πριν από μια στροφή και μετά να ανεβάζεις πάλι από το αυτάκι, με τέρμα γκάζι.
-
@realzeus said in Αυτόματα vs χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων:
Το επόμενο θέλω να είναι ένα καλό ημιαυτόματο (διπλοσύμπλετο ή κάτι τέτοιο) και με 300-400 άλογα.

Ποσα δινεις?
-
@ektoras said in Αυτόματα vs χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων:
Ωραία η τελευταία προταση και συμφωνώ. Πλέον δεν πατάω στο κέντρο. Έχω να περάσω από Αριστοτέλους 3-4 μήνες. Όμως δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον πλέον σε ένα χειροκίνητο. Όχι από θέμα ευκολίας, αλλά από θέμα οδήγησης. Είναι ωραία τρέλα να τραβάς ένα λεβιέ στο τιμόνι και να κατεβάζει πριν από μια στροφή και μετά να ανεβάζεις πάλι από το αυτάκι, με τέρμα γκάζι.
Ολα εχουν την καυλα τους .
-
@alexandros-k said in Αυτόματα vs χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων:
Το επόμενο θέλω να είναι ένα καλό ημιαυτόματο (διπλοσύμπλετο ή κάτι τέτοιο) και με 300-400 άλογα.

Ποσα δινεις?
Τόσα δίνω, πόσα θες...

-
@alexandros-k said in Αυτόματα vs χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων:

Ποσα δινεις?
Τόσα δίνω, πόσα θες...

τα διπλα

-
Φωτιά και λάβρα είσαι φιλαράκι...

-
-
@a-d-p said in Αυτόματα vs χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων:
Τζάμπα πράμα
2 οι περιπτώσεις
- Το τρακτέρ που έχει δίπλα σε κάποια φωτογραφία έχει περάσει από πάνω!
- έχει ξεχάσει τουλάχιστον 2 μηδενικά!
Αν έχει ξεχάσει μόνο 2 μηδενικά και δεν έχει περάσει το τρακτέρ από πάνω είναι ευκαιρία!!!
Αυτόματα vs χειροκίνητα κιβώτια ταχυτήτων