-
@jousis said in Περί ΑΔΕΙΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ (ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ):
@a-d-p said in Περί ΑΔΕΙΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ (ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ):
Μάλλον στο έχει δεσμεύσει κάποια τροχαία
ΧΑ! Αυτά τα γράφει στο wallet αφενός και αφετέρου δεν κάνω παρανομίες.
Μικρός ήμουν αλήτης και έχω παρκάρει 3 φορές παράνομα, πλέον όμως τπτ.Θα τους παρω κανενα τηλ απο σεπτεμβρη, μην ενοχλησω τωρα που λιάζονται.
Γράφει ημερομηνία έκδοσης και διαχειριστικό αριθμό;
-
δεν μιλάω υπουργίστικα, δεν νομιζω να πηρα κατι τετοιο.
Να μπω να δω στο χάος του gsis μηπως ;
Στο wallet ίδιες οι ημερομηνίες με το παλιό κ τα στοιχεία, υπέθεσα οτι απλά θα το τυπώσουν σε νέο πλαστικό και τέλος.Το τελευταίο μειλ που πηρα παντως ειναι αυτό:

, αλλά μάλλον έπεσες θύμα των αδειών σε συνάρτηση με την πλημμυρίδα νέων διαβατηρίων. (η ίδια Δνση τυπώνει ταυτότητες, διπλώματα και διαβατήρια) -
Και γω θελω να το αλλαξω αλλα δεν εχω παει να κανω ακομα αυτο με την φωτογραφια και την υπογραφη.
Ξερουμε αν μπορουν να σου στειλουν το καινουριο? Η υποχρεωτικα παραλαβη απο την δημοσια υπηρεσια? -
@geo-f1 said in Περί ΑΔΕΙΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ (ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ):
Η υποχρεωτικα παραλαβη απο την δημοσια υπηρεσια?
Παραλαβη (μπορεις να ορισεις εκπροσωπο) γιατί παραδίδεις και το άλλο ταυτόχρονα.
Δες εδώ, είναι πολύ εύκολη διαδικασία.
-
Ναι βρε την εχω ξεκινησει την διαδικασια αλλα κολλησα στις φωτογραφιες. Πρεπει να παω να βγαλω και να μου δωσουν ενα κωδικο. Μπορει να το κανω και σημερα αν ειναι ανοιχτα. Το θεμα παραλαβης με νοιαζει γιατι δε θελω να βαζω αδειες για τετοια πραγματα...
-
ΠΑΡΤΕ και τις φωτο σε στικακι απο τον φωτογραφο να τις εχετε για οποιαδηποτε αλλη χρηση .
-
@otso said in Περί ΑΔΕΙΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ (ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ):
ΠΑΡΤΕ και τις φωτο σε στικακι απο τον φωτογραφο να τις εχετε για οποιαδηποτε αλλη χρηση .
Τις έχεις δει πως τις βγάζουν;

Αν τις θες, μπορείς μετά απο το myphoto να τις κατεβάσεις

-
Περί ΑΔΕΙΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ (ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ)