-
Δεν ξέρω που να το βαλω, έχει πολλές ωραίες πληροφορίες.
Driving in Greece – Pindos Mountains (Central) Guide -
@jousis said in Πίνδος roadtrip (Μπάρος, Θεοδώριανα, τζουμέρκα):
Δεν ξέρω που να το βαλω, έχει πολλές ωραίες πληροφορίες.
Driving in Greece – Pindos Mountains (Central) GuideΑπό τα πιο ωραία μου ταξίδια πάντα οι διαδρομές στα βουνά της Ηπείρου! Με το που έρθει το φθινόπωρο θα ανέβω πάλι βόρεια, μου έχουν λείψει

-
@nikonino said in Πίνδος roadtrip (Μπάρος, Θεοδώριανα, τζουμέρκα):
Από τα πιο ωραία μου ταξίδια πάντα οι διαδρομές στα βουνά της Ηπείρου! Με το που έρθει το φθινόπωρο θα ανέβω πάλι βόρεια, μου έχουν λείψει

Πότε είναι καλή περίοδος;
Δεν φοβάσαι τις βροχές οτι θα φέρουν προβλήματα στους δρόμους εκει; -
Ονειρικό μέρος η ήπειρος. Οι δρόμοι δεν είναι και τόσο καλοί, κάποιες φορές λείπουν κομμάτια δίπλα σε λόφους
-
Ειχα κάνει αυτην την εκδρομή πέρυσι τον Σεπτέμβριο
Απίστευτα μέρη ! -
Από τα πιο ωραία μου ταξίδια πάντα οι διαδρομές στα βουνά της Ηπείρου! Με το που έρθει το φθινόπωρο θα ανέβω πάλι βόρεια, μου έχουν λείψει

Δεν φοβάσαι τις βροχές οτι θα φέρουν προβλήματα στους δρόμους εκει;Ιδανική περίοδος είναι άνοιξη (να έχουν λιώσει χιόνια) ή νωρίς το φθινόπωρο (να μην εχουν πιάσει πολλές βροχές). Επίσης, τα ταξίδια αυτά τα κάνεις πάντα ημέρα για να έχεις πλήρη εικόνα των δρόμων. Τώρα αν δεις ότι ο δρόμος είναι φαγωμένος δεν χρειάζεται να κάνεις την διαδρομή με το ζόρι.
-
Ιδανική περίοδος είναι άνοιξη (να έχουν λιώσει χιόνια) ή νωρίς το φθινόπωρο (να μην εχουν πιάσει πολλές βροχές). Επίσης, τα ταξίδια αυτά τα κάνεις πάντα ημέρα για να έχεις πλήρη εικόνα των δρόμων. Τώρα αν δεις ότι ο δρόμος είναι φαγωμένος δεν χρειάζεται να κάνεις την διαδρομή με το ζόρι.
απο κίνηση τί παιζει φθινόπωρο;
αρχές Ιουλίου ήμουν μόνος μου, υπέροχα.
Ειδικά προς ανήλιο αν έχει κίνηση θα είναι ζόρικα (μπάρος εύκολος). -

Δεν φοβάσαι τις βροχές οτι θα φέρουν προβλήματα στους δρόμους εκει;Οκτώβριο, που αλλάζουν χρώμα τα φύλλα των δέντρων. Απίστευτες πρασινο-πορτοκαλο-κοκκινο-καφε αποχρώσεις.
Στις ασφάλτινες διαδρομές δεν υπάρχει πρόβλημα. Πέρυσι είχαν θέμα γιατί πέσαν πάρα πολλές βροχές και είχαν κατολισθήσεις σε κάποια σημεία. Οκτώβριο δε προλαβαίνει να πέσει πολύ νερό. -
Ιδανική περίοδος είναι άνοιξη (να έχουν λιώσει χιόνια) ή νωρίς το φθινόπωρο (να μην εχουν πιάσει πολλές βροχές). Επίσης, τα ταξίδια αυτά τα κάνεις πάντα ημέρα για να έχεις πλήρη εικόνα των δρόμων. Τώρα αν δεις ότι ο δρόμος είναι φαγωμένος δεν χρειάζεται να κάνεις την διαδρομή με το ζόρι.
αρχές Ιουλίου ήμουν μόνος μου, υπέροχα.
Ειδικά προς ανήλιο αν έχει κίνηση θα είναι ζόρικα (μπάρος εύκολος).Χειρότερα από ό,τι στην Αθήνα δεν είναι σίγουρα πάντως. Και επειδή πας για την διαδρομή... κλάιν... ας πας και λίγο πιο αργά

-
.. ας πας και λίγο πιο αργά
όχι βρε, δεν με νοιάζει η καθυστέρηση, απλά αν έχει κίνηση στο πέρασμα για ανήλιο είναι πολύ στενά.
Άσε που δεν μπορείς να σταματάς κάθε 10 μέτρα να βγάζεις φωτό στην μέση του δρόμου εύκολα. Ενοχλείς.

-
Αν δεν είναι τριήμερο, που μάλλον λογικά θα πετύχεις και κανένα άλλο αυτοκίνητο, τότε στο 90% των διαδρομών που αναφέρει, θα μπορείς να οδηγάς σαν Εγγλέζος, στο αντίθετο ρεύμα
Πίνδος roadtrip (Μπάρος, Θεοδώριανα, τζουμέρκα)