-
Εμένα από τα χρόνια των συνεργείων...

-
-
Σίγουρα
-
Τέλος το 50 % των μοντέλων,
Τέλος 4 εργοστασίων,
Τέλος εργασίας για 100000 εργαζόμενους,
https://www.autoblog.gr/2026/07/10/episimo-to-vw-group-katargei-eos-kai-to-50-ton-montelon-tou/
Και έχεις και τον βάγκιρκ να μας μιλάει για το πόσο δυνατή θα είναι η βάγκ στο μέλλον...

Είναι γνωστό τοις πάσι οτι η vag αλλάζει μέρος της παραγωγής της για να εναρμονιστεί με τη νέα χρυσή κότα της Γερμανικής βιομηχανίας, τη MIC (military industrial complex) ! Το χρήμα και οι ελαφρύνσεις που ξεκίνησαν να πέφτουν δεν έχουν προηγούμενο !
-
-
Λες επιτέλους να ξύπνησαν από τον λήθαργο; Μακάρι!
-
-
Καλημερα σε ολη την ομαδα,
Μια ισως αφελης ερωτηση σχετικα με service 4ετιας. Ειχα προσφορα απο τον Κοιλακο λοιπον για να παω να κανω το μεγαλο service μιας και κλεινει τα 4 χρονια σε 2 εβδομαδες. Επειδη εχει στειλει αναλυτικα τις χρεωσεις και μου ειχε "λειψει" να δω τιμες αντιπροσωπειας.. Υπαρχει πιθανοτητα να δεχονται να φερω καποια ανταλλακτικα εγω με τους εργοστασιακους παντα κωδικους? Ενδεικτικα αναφερω οτι λαδια (0-20) και μπουζι (33000 χλμ το αυτοκινητο αλλα στη 4ετια πρεπει να αλλαχτουν οπως μου ανεφεραν) τα χρεωνει 50 ευρω εκαστος πανω απο τις τιμες που παιζουν εκτος αντιπροσωπειας. 100 euro κατω δλδ μονο απο λαδια και μπουζι. Να μην αναφερω ενα φιλτρο συστηματος κλιματισμου στα...42 ευρω.
Πρακτικα λοιπον "πληρωνω" και την επεκταση της Joy με αυτες τις τιμες.. (και υπαρχει και εκπτωση σε ολο αυτο το κοστολογιο). -
Άνοιξαν στη Γερμανία οι παραγγελίες για τα full υβριδικά Golf & T-Roc, στην έκδοση με 170 ίππους
-
Είναι και πολύ καλές οι τιμές τους. Προβλέπω κάτω από 50 καφετιά στη χώρα μας, σπεύσατε, first come in, first served :
Prices start at 41,400 euros for the Golf Hybrid with the R-Line specification. The T-Roc Style with hybrid drive is available from 44,470 euros.
-
VW FORUM