-
-
Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Volvo EX60 στην Ελλάδα
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/anakoinothikan-oi-times-toy-neoy-volvo-ex60-stin-ellada/
-
@a-d-p said in Volvo EX60:
Ανακοινώθηκαν οι τιμές του νέου Volvo EX60 στην Ελλάδα
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/anakoinothikan-oi-times-toy-neoy-volvo-ex60-stin-ellada/
Μια χαρά.
Σε τρία τέσσερα χρόνια θα πάρουμε το P6 Plus μεταχειρισμένο στα τριάντα χιλιάρικα.
-
Το #GOCAR και ο Μιχάλης Γεωργιάδης βρέθηκαν στην παγκόσμια παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού #Volvo #EX60 στη Στοκχόλμη. Με αυτονομία 810km, αυτό το ηλεκτρικό ισχυρίζεται ότι «παίζει στα ίσα» τα θερμικά, και ενίοτε τα κερδίζει. Μάθετε περισσότερα για το @VolvoCars EX60 στο video
-
Times are about to get good for luxury midsize SUV buyers, as Volvo's new EX60 is about to join the 500-mile club, one in the UK that's only occupied by its key rival, the BMW iX3.
Packing a brand new interior, new tech, new exterior design, more batteries, more power and a rugged Cross Country variant, the EX60 might just hit with a bigger bang than its German competition.
-
Συνέντευξη με τον Akhil Krishnan για το νέο Volvo EX60
-
Η Volvo επεκτείνει την παραγωγή του νέου EX60 λόγω υψηλής ζήτησης
-
-
-
-
-
-
-
Μου αρέσει πολύ το λιτό σχέδιο, αναφέρει κανείς τιμές;
edit, το βρήκα, 50αράκι θέλουν και αυτοί
-
@ataim said in Volvo EX60:
Μου αρέσει πολύ το λιτό σχέδιο, αναφέρει κανείς τιμές;
edit, το βρήκα, 50αράκι θέλουν και αυτοί
Δεν ξέρω που είδες το 50ακι (τόσο έχει το ΕΧ30), αλλά στην Ελλάδα έχουν ανακοινωθεί εδώ και καιρό οι τιμές και έχουνβ ανοίξει οι παραγγελίες και ο διαμορφωτής λειτουργέι πλήρως!
Από €61.000 στην Ελλάδα, λοιπόν!
-
@fanis75 said in Volvo EX60:
Έχουν τρελαθεί τελείως; υποτίθεται ότι τα ηλεκτρικά θα ήταν φθηνότερα από τα θερμικά; Με 60Κ αγοράζω 7Χ
-
@fanis75 said in Volvo EX60:
Έχουν τρελαθεί τελείως; υποτίθεται ότι τα ηλεκτρικά θα ήταν φθηνότερα από τα θερμικά;
Υποτίθεται!!
Απο την άλλη όντως είναι φτηνότερο από το 60αρι θερμικό, αφού αυτό ξεκινάει από τις €66.000 και εαν πάμε στο PHEV από τις €75.000. Οπότε τελικά, ναι είναι φτηνότερο το ΕΧ60 από το XC60 και ας ειναι νεώτερο και καλύτερο αυτοκίνητο!
ΥΓ: Το 7Χ δεν ξέρω τι/ποιο ειναι!!
-
-
Zeekr 7X
Αααα....νόμιζα κανα BMW. Τώρα το Ζηηηκρ (που μόνο στην Λάρισα μπορούν να το προφέρουν) δεν συγκρίνεται με το Βόλβο. Άσε που και αυτό, απο ότι βλέπω περιξ των €60.000 κινείται, δεν ειναι φτηνό!
-
Πάντως, για αυτό το αυτοκίνητο τρομερό selling point θα είναι η αυτονομία του! Θα μπορείς να κάνεις το Αθήνα - Θεσσαλονίκη με ταχύτητες αυτοκινητοδρόμου (120-140) χωρίς στάση, ακατούρητος!
Μέχρι και ο criuser θα το κοιτάξει με άλλο μάτι...
Volvo EX60