-
Δεν θα είχαν κάνει μικτή...

-
Ίσως θεώρησαν ότι το CarTalk παραμένει μικρός παίκτης. Με πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές την ημέρα στο Facebook, είναι με διαφορά το πρώτο σάιτ αυτοκινήτου στην Ελλάδα.
Στην επίσημη παρουσίαση του νέου Clio στη Γλυφάδα, το CarTalk είχε 475+ λάικ, όταν παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου είχαν 20 και 30. Δεν πειράζει, αυτοί χάνουν.
-
Στείλε του αυτά τα στοιχεία στο προσωπικό του μέιλ με φιλικούς χαιρετισμούς...

-
Νέο Jeep Compass: Εξωστρέφεια, ψηφιοποίηση και αποδοτικότητα

-
Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το συγκεκριμένο αυτοκίνητο το λένε Cherokee και τα αμερικανά έχουν πάθει κοκομπλόκο με το πόσο άχρηστο είναι εκτός δρόμου. Υπάρχει και το σήμα της Dodge για να πουλάτε άχρηστα SUV ρε Στελανταίοι. Μη μαγαρίζετε το όνομα Jeep. Τουλάχιστον εδώ μπορεί να έρχεται ως Jeep αλλά βαφτίζοντάς το compASS προϊδεάζουν τον κόσμο στο ότι θα ψωνίσει ΙΧ με γόβες και όχι εκτός δρόμου αυτοκίνητο.
-
Αλλο είναι το Τσερόκι νομίζω, αλλά δεν προλαβαίνω να ψάξω τώρα.
-
Δε χρειάζεται, τo έψαξα εγώ. Οι αμερικανοί ως Compass MY 2026 έχουν το Compass που μόλις σταμάτησε να πωλείται στην Ευρώπη και ως Cherokee MY 2026 παίρνουν το Ευρωπαϊκό Compass MY 2026.
-
@shumakos said in JEEP COMPASS 2025 mk3:
Δε χρειάζεται, τo έψαξα εγώ. Οι αμερικανοί ως Compass MY 2026 έχουν το Compass που μόλις σταμάτησε να πωλείται στην Ευρώπη και ως Cherokee MY 2026 παίρνουν το Ευρωπαϊκό Compass MY 2026.
Όχι. Το compass στηρίζετε στην stla medum ενώ το νέο cherokee στη large. Δεν είναι ίδια.Μοιράζονταιπολλά πάντως. Το νέο cherokee οντως είναι εντελώς άχρηστο εκτός δρόμου όπως και το αποκλειστικά πρόσθιο κινητό compass βέβαια.
Youtube Video -
Μάλιστα... Thanks

-
Αλλωστε το νέο Τσερόκι θα φορέσει πρώτο και τον νέο φουλ υβριδικό κινητήρα της Στελλαντις.
-
Ναι 1,6Τ πλανητικό eCVT((!!)) και τετρακίνηση με αποσυμπλεκόμενο αξονα.Στις πρωτες δοκιμές δε τα παέι καλά πάντως.
-
Αυτό δεν είναι το φουλ υβριδικό αφού έχει μια πολύ μικρή μπαταρία.
Ουσιαστικά είναι σαν τα τετρακίνητα Αβέντζερ που όμως λόγω όγκου έχουν αντί για τον 1,2 τον 1,6 που έχουν τα φεβ του ομίλου.
Το φουλ υβριδικό που θα έρθει αργότερα θα έχει δίλιτρο κινητήρα, δεν ξέρω αν είναι νέος ή είναι ο χάρικειν...
-
@criuser said in JEEP COMPASS 2025 mk3:
Αυτό δεν είναι το φουλ υβριδικό αφού έχει μια πολύ μικρή μπαταρία.
Ουσιαστικά είναι σαν τα τετρακίνητα Αβέντζερ που όμως λόγω όγκου έχουν αντί για τον 1,2 τον 1,6 που έχουν τα φεβ του ομίλου.
Το φουλ υβριδικό που θα έρθει αργότερα θα έχει δίλιτρο κινητήρα, δεν ξέρω αν είναι νέος ή είναι ο χάρικειν...
Τι εννοείς?'Ολα τα full Hybrid μικρή μπαταρία εχουν.Αυτο ειναι το υβριδικό.Αν βγει PHEV αργοτερα με μεγαλύτερη μπαταρία δε ξέρω μπορεί.
Παντως δεν εχει καμία σχέση με τα τετρακίνητα avenger γιατί αυτα εχουν πίσω ηλεκτροκινητήρα.Το cherokee εχει αξονα σου λέω. -
Είχα διαβάσει για δίλιτρο κινητήρα τον φουλ υβριδικό.
-
Η Jeep δεν είναι απλώς μια αυτοκινητοβιομηχανία, είναι ένας τρόπος ζωής. Και στην εποχή της μεγάλης ενεργειακής μετάβασης, ο Fabio Catone (Head of Jeep Brand, Enlarged Europe) είναι ο άνθρωπος που καλείται να κρατήσει αυτή την «ιδέα» ζωντανή.
Τον συναντήσαμε στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου Jeep Compass και η συζήτηση μαζί του ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτική.
-
Στην τρέχουσα περίοδο η Jeep περνάει κρίση ταυτότητας. Δυστυχώς ή ευτυχώς το Wrangler έχει εκπολιτιστεί πολύ, οπότε μαζί με τον παραδοσιακό του χώρο, στην 4πορτη έκδοχή του καταλαμβάνει και το χώρο που κάποτε έπιανε το Cherokee, όταν είχε body on frame και πίσω άξονα. Για το offroading της τρέχουσας γενιάς θα πρέπει να δουλέψουν πολύ στα ηλεκτρονικά τους και τη μετάδοση ώστε να καλύψουν όσο γίνεται το εκτός δρόμου μειονέκτημα των ανεξάρτητων αναρτήσεων με τη μικρή ελευθερία άρθρωσης. Οι Κορεάτες της Ηyundai-KIA το έχουν καταφέρει στα μεσαία για τους αμερικάνους (και τεράστια για εμάς) οικογενειακά SUV που βασίζονται σε πλαίσια δρόμου. Οι υπόλοιποι δεν παίζουν το χαρτί του offroading σε αυτή την κατηγορία τόσο έντονα, όμως Jeep είσαι, δε γίνεται τα ΚΙΑ Telluride και Hyundai Palisade να τα καταφέρνουν στα χώματα καλύτερα από το Cherokee σου.
-
Ίσως περιμενουν το trailhawk.
JEEP COMPASS 2025 mk3