-
Εδώ κοιτάμε να μειώσουμε όσο γίνεται την κίνηση και τα μεγάλων διαστάσεων οχήματα στην πόλη κι οι αυτοκινητοβιομηχανίες λένε full hybrid 4,70μ. μήκος για αστική μετακίνηση...
Τέσπα, ότι νομίζει ο καθένας..
-
@panormus772 said in CarTalk.gr:
Εδώ κοιτάμε να μειώσουμε όσο γίνεται την κίνηση και τα μεγάλων διαστάσεων οχήματα στην πόλη κι οι αυτοκινητοβιομηχανίες λένε full hybrid 4,70μ. μήκος για αστική μετακίνηση...
The bigger the better...!!!
-
Γούστα είναι αυτά ντοκτορ. Κι εσύ REEV 4,5 μέτρων αγόρασες για να κυκλοφορείς στην Αθήνα. Δε σε κατηγόρησε κανείς.
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Γούστα είναι αυτά ντοκτορ. Κι εσύ REEV 4,5 μέτρων αγόρασες για να κυκλοφορείς στην Αθήνα. Δε σε κατηγόρησε κανείς.
Φυσικά και το δικό μου είναι μεγάλο για πόλη τύπου Αθήνας
Τις αυτοκινητοβιομηχανίες κατηγορώ,όχι τους αγοραστές.
4.42μ.
είναι το QQ, 30εκ. μικρότερο..
Και 1.83μ. πλάτος αντί 1,89μ.(!) του KGM.Μακάρι να έβρισκα fh με μικρότερες διαστάσεις και παρόμοια,ικανοποιητική ισχύ για επαρχιακούς,ανηφόρες,αυτοκινητόδρομο.
Παραδόξως το χρησιμοποιώ κατά 40% εκτός πόλης (και καθόλου ειδικά στο κέντρο της). -
-
ΔΟΚΙΜΗ
Το Hyundai Inster είναι το πιο ευρύχωρο και το πιο ευκολοδήγητο μικρό, αλλά μερικά σημαντικά μειονεκτήματα του στερούν τον τίτλο του καλύτερου αστικού BEV. -
Ωραία (once again) δοκιμή.
Με αφορμή το inster :
Δώστε στο λαό περισσότερα kei cars, μήπως και ξεπήξουν οι δρόμοι μας από τις 5μετρες μαουνες (εξαιρείται το modelY
)...
Δε βλέπω άλλη πιο ρεαλιστική λύση για το κυκλοφοριακό. -
-
-
-
-
ΔΟΚΙΜΗ
Volvo EX30 Single Motor Extended Range
Αν δεν έχεις ανάγκη από χώρους και θες ένα μικρό και μοδάτο ηλεκτρικό, το Volvo EX30 σού κλείνει το μάτι. Θα το πληρώσεις όμως χρυσό και θα κληθείς να συμβιώσεις με κάμποσες παραξενιές.Δημήτρη, διόρθωσε τη μεικτή κατανάλωση (λείπει μια υποδιαστολή στο 177).
Επίσης, σ'αυτό με την κάμερα οπισθοπ. που γράφεις, παρατήρησα κι εγώ στη φώτο μια προχειρότητα,λες κι έχουν λιμάρει τη λαμαρίνα τελευταία στιγμή για να εμφανιστεί η κάμερα (εκτός αν η φώτο δημιουργεί αυτή την εντύπωση). -
Ο Δημήτρης δεν έχει αναγνώστες! Εξεταστές έχει!!!

Μπράβο γιατρέ και εγώ τον έχω τρελάνει -
Διορθώθηκε. Σε άλλα νέα, η BYD παίζει μπαλίτσα.
CarTalk.gr