-
@dettol said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@w202-amg said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Άσε που οι γιατροί εδώ επαρχία έχουν ένα μπαμ μόλις ανοίγουν και μετά ξεφουσκώνουν,ο κόσμος αλλάζει απλά για να αλλάζει ή αν του χαλάνε το αφήγημα.....
πολυ ενδιαφερον αυτο που λες και το ακουω με προσοχη επειδη ξερεις και τον χωρο λογω επαγγελματος αλλα και την επαρχια.
Ειχα καταλαβει οτι κατι τετοιο γινεται με μεγαζια διασκεδασης πχ καφετεριες,ταβερνες κτλπ, οπου ενα μαγαζι ειναι τιγκα γεματο και τα αλλα βαρανε μυγες. Μαλιστα, απο οτι εχω ακουσει, διαφορετικο μαγαζι ειναι το cool καθε χρονο και μαζευει τον πολυ κοσμο.
Μου κανει φοβερη εντυπωση ομως οτι το ιδιο συμβαινει και με πιο σοβαρα πραγματα, οπως πχ οι ιατροι.Καρδιολόγος πολύ καλός ας πούμε με τρελό μπαμ όταν άνοιξε αφού ήταν γνωστός και αριστούχος του λυκείου ( είμαστε μικρή κοινωνία και όλοι ξέρουν τους 4-5 κάθε φουρνιάς της γ λυκείου) άρχισε να χάνει κόσμο λόγω του ότι ανοίξε λίγα χρόνια μετά άλλος πιο μικρός και λόγω.... τρόπου. Φώναζε σε πραγματικά υπέρβαρους για τα κιλά, άρα είναι..... κακός.....
Δεν θα πάω μακριά, ο παππούς της γυναίκας μου καρδιολογικά χάλια και σωματικά, τον ρυθμίζει ο καρδιολόγος, ξεκινά να μην παίρνει τα φάρμακα σωστά, ασχολήθηκα 1-2-3 έφτασα στα όρια μου, συνέχισε το χάος και.... άνοιξε παθολόγος, φανταχτερά εγκαίνια κτλ σε 3 μέρες τον πήγαν εκεί. Αποτελέσμα? Ο παθολόγος( δεν έφταιγε πουθενά) τάραξε τον καρδιολόγο στα τηλ , συνέχισε την ίδια αγωγή και αν ήμουν ο καρδιολόγος και ήξερα το background θα έλεγα το κλασικό Αη @@@@@....
Είχα γράψει για μία με ανεύρυσμα που μου το κρύβε, πίεση στα ύψη, μέτρημα ερχόταν κάθε μέρα, καρδιολόγο 10ετια να πάει και χάπι πίεσης το παράτησε προ πολλού..... Ε ξανά ήρθε από τότε που έγραψα, πάλι σε τακτική βάση, Ε έχασα την υπομονή,της είπα ότι αν δεν πάει σε καρδιολόγο να ρυθμιστεί είναι θέμα χρόνου να τα τιναξει και δεν την σώζει κανείς. Δεν της άρεσε,δεν ξαναρθε,δεν ψώνιζε ιδιαίτερα, ίσως ζήσει παραπάνω, σίγουρα θα ζήσω εγώ κάποιες ώρες παραπάνω.....
Οι περισσότεροι γιατροί χάνουν κόσμο και γιατί " φωνάζουν"....... Μετά από μια ηλικία δεν έχουν νόημα τα παραπάνω χρήματα αν φτάνουν να σε αρρωσταίνουν και γκαζαρουν από κανέναν.
Με τα πάσης φύσεως μαγαζί συχνά είναι πολύ απλό..... Δύο που το ένα δεν δουλεύει δίπλα δίπλα. Αν από ατύχημα κάτσουν 1-2 παρέες σε αυτό που συνήθως βαράει μύγες, εκείνη τη μέρα θα γεμίσει, φυσικά θα δουλέψει και αυτό που δούλευε πάντα. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να υποστηρίξεις είτε με φίλους είτε με γνωριμίες το ξεκίνημα σε τέτοια μαγαζιά, διαφορετικά δεν γίνεται τίποτα. Πάντως αυτά που έχουν ορίζοντα 1-3 χρόνων οι ιδιοκτήτες τους συνήθως δεν βγάζουν τίποτα, αλλά είναι άλλη κουβέντα αυτό.Οι πιστοί πελάτες σε γιατρούς φαρμακοποιούς κτλ είναι αυτοί που τους έχεις εξυπηρετήσει κάπου, έκανες κάποια χάρη και από εκεί και πέρα η προσωπική σχέση είτε εντός εργασίας είτε εκτός. Οι υπόλοιποι μόνο και μόνο για ανανέωση θα πάνε και αλλού.
Επαρχία.... Πέθανε από ανακοπή καρδιάς γυναίκα που πήγαινε στον Χ καρδιολόγο..... Ήταν σαν δακτυλοδεικτουμένος για κανένα μήνα.....λες και έφταιγε. Τόσο φτάνει το iq ..εν τω μεταξύ μέσα σε νοσοκομείο έπαθε ανακοπή τυχαία....
Πελάτες σε φαρμακεία που πάνε σε άλλα φαρμακεία ρωτώντας αν τους κλέβει το φαρμακείο τους στη συμμετοχή.
Βέβαια δεν έχει μόνο η επαρχία τα ηνία στην παράνοια...... Έχω ακούσει τη φράση " τι πληρώνουμε,το υψόμετρο" αλλά έχω ακούσει και το " στην Αθήνα λένε ότι εσείς στα χωριά έχετε πιο φθηνά φάρμακα, οπότε είπα να ψωνίσω από εδώ"

Υπομονή υπομονή υπομονή..... -
Εμ θέλατε να πουλάτε φάρμακα και σερβιέτες!
Να γινόσασταν ερευνητές!
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Εμ θέλατε να πουλάτε φάρμακα και σερβιέτες!
Να γινόσασταν ερευνητές!
Προσωπικά δεν μ αρέσει και πιστεύω ότι σε κάθε σχολή,σε κάθε έτος ένα πολύ πολύ μικρό ποσοστό αποφοίτων είναι κατάλληλοι για κάτι τέτοιο. Οι υπόλοιποι θα ήταν κατάλληλοι για κάψιμο χρήματος πάνω τους.....σαν ορισμένους καθηγητές που είχαμε όλοι μας με έρευνες και μελέτες για τα πανηγύρια που απλά έκαιγαν χρήματα.......
-
Ναι δεν θα σου άρεσε να διδάσκεις σε φοιτήτριες και για αυτό ασχολείσαι με πάνες και χαπάκια!
Τι λέει αυτός ρε @otso ????
-
Άσε με ρε lap ,οι πλούσιοι παλαιοί συνάδελφοι έχουν 5-6-7 υπαλλήλους που είναι λες και πέρασαν από casting .....εγώ ξέρεις τι έχω? Τη γυναίκα μου.....και να ζω το κορυφαίο.....
-(εκείνη) όταν γίνεται κάτι στη δουλειά, πρέπει να μένει στη δουλειά.
-(εγώ) πολύ καλό ακούγεται
.
.
.
.
1ος τσακωμός στη δουλειά,πάμε σπίτι
Σιωπή
-(εγώ) τι έγινε,δεν είχες πει να μην φέρνουμε ζητήματα της δουλειάς στο σπίτι?
-(εκείνη) βλακείες έλεγα δεν το σκέφτηκα καλά

οι φοιτήτριες μας έλειπαν,που μπαίνει καμία δυνατή μέσα και περνάω από face control μέχρι και υπό πόια γωνία κοιτούσα και που . -
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ναι δεν θα σου άρεσε να διδάσκεις σε φοιτήτριες και για αυτό ασχολείσαι με πάνες και χαπάκια!
Τι λέει αυτός ρε @otso ????
αφου κατα τυχη βρεθηκε εκει , βασικα το ονειρο του ηταν να γινει γυψοσανιδας , ας οψεται η οικογενεια και η κυπρια .
μηπως και στο χωριο του τον παιρνουν στα σοβαρα ; επιστημονας ανθρωπος και φτιαχνει πεζοδρομια τζαμια υδραυλικα με σαλοπετα ξυπολυτος και η μυστρι η δραπανο θα εχει στα χερια , αντι γραβατα και την ασπρη στολη φαρμακοποιου . Βαζω στοιχημα ουτε γυαλια δεν θα φοραει.
και παλιαντζουρες αυτοκινητα
απορω που βρεθηκε γυναικα να τον παρει . -
https://www.freece.com/blog/veterinary-pharmacy-career/Το βλέμμα του όταν μπαίνει κάτι δυνατό και τον ελέγχει
-
🫣🫣🫣

🥹🥹 -
Εγω δεν καταλαβα
Εχει προσλαβει την γυναικα του ;
της πληρωνει μισθο , μισα μισα τα εξοδα και ξεχωριστοι λογαριασμοι τραπεζης ;
η της πληρωνει μισθο και μετα ξαναμπαινουν σε κοινο οικογενειακο λογαριασμο απ οπου βγηκαν ; -
Δύσκολο να σαι όλη μέρα με τη σύζυγο! Θέλει ένα modus vivendi
Πάλι ξεχαστήκαμε, και βγήκαμε off topic! Παμε αλλού καλύτερα
-
@otso said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Εγω δεν καταλαβα
Εχει προσλαβει την γυναικα του ;
της πληρωνει μισθο , μισα μισα τα εξοδα και ξεχωριστοι λογαριασμοι τραπεζης ;
η της πληρωνει μισθο και μετα ξαναμπαινουν σε κοινο οικογενειακο λογαριασμο απ οπου βγηκαν ;Η ερώτηση σου είναι παγίδα ότι και να απαντήσω, επικαλουμαι το δικαίωμα της σιωπής

Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες