-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Τι ωραίο site έχεις φτιάξει τώρα που το βλέπω, ούτε pop up διαφημίσεις, ούτε βαρειά banner που μέχρι να φορτώσουν έχεις πατήσει Χ γιατί βαριέσαι να περιμένεις κλπ.
Πολύ καλή καθαρή δουλειά και με ωραία ταξινόμηση.
-
Να σαι καλά. Από την άλλη, ένα τέτοιο site δεν είναι βιώσιμο οικονομικά.
-
-
Η auto profit κλείνει (συνταξιοδότηση) και μιας και τους επισκέφτηκα πρόσφατα να πω -τιμής ένεκεν- οτι μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Κακή γλώσσα/διατύπωση του ΔΤ (και το "παύουν" χτυπάει άσχημα λίγο).
-
@jousis said in CarTalk.gr:
Η auto profit κλείνει (συνταξιοδότηση) και μιας και τους επισκέφτηκα πρόσφατα να πω -τιμής ένεκεν- οτι μου άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Κακή γλώσσα/διατύπωση του ΔΤ (και το "παύουν" χτυπάει άσχημα λίγο).
Το πιθανότερο είναι η συνταξιοδότηση να προέκυψε από την απώλεια της αντιπροσώπευσης Renault Dacia.
Μου φάνηκε περίεργο όταν διάβασα την ανακοίνωση της Auto Profit στο car.gr. Δεν κλείνει έτσι εύκολα μια πετυχημένη εταιρεία, με ανταγωνιστικά προϊόντα και μάλιστα, την περίοδο που ανέλαβε νέα εισαγωγική και τα έκανε πιο ανταγωνιστικά. Δηλαδή δεν υπήρχε διαδοχή; Δεν μπορούσε να πουληθεί η εταιρεία; -
Ναι, μπορεί και αυτό. Όντως.
Ίντριγκα ! -
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Από τότε που το Opel Astra H αν θυμάμαι καλά, βγήκε αυτοκίνητο της χρονιάς απαξιώ. Το αυτοκίνητο αυτό, βγήκε με ελατωματικό κομπρεσέρ κλιματισμού, πρόβλημα στην κόρνα, στα ημίμπαρα, στο τιμόνι πολλαπλων λειτουργιών.
Να κάνουν 100.000χλμ ή έστω 50.000 να δούνε και να μας πούνε ποια ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά και μηχανικά προβλήματα έβγαλε και για αυτό το έκαναν αυτοκίνητο της χρονιάς.
Με κριτήρα αν είναι ωραίο, με x και ψ καλούδια...Καλιστεία είναι αυτά. -
Επειδή είμαι στον χώρο των δοκιμών και των περιοδικών (με ένα μεγάλο διάλειμμα στο ενδιάμεσο) εδώ και 26 χρόνια, να διευκρινίσω ότι οι δοκιμές έχουν πάντα τη λογική του τι κάνει το αυτοκίνητο ως καινούριο. Δεν πρόκειται για δοκιμή αξιοπιστίας.
Εξαίρεση κάποια ξένα έντυπα που διανύουν σεβαστό αριθμό χιλιομέτρων και μετά το κάνουν βίδες για να το αξιολογήσουν.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ΔΟΚΙΜΗ
Το ισχυρότερο BYD Dolphin Surf είναι ένα ηλεκτρικό που σε προκαλεί να το οδηγάς με το πόδι στο πάτωμα. Αλλά η τιμή του φτάνει απειλητικά κοντά στο Dolphin, που είναι πολύ πιο αυτοκίνητο. Πιο λογική επιλογή η φθηνότερη έκδοση με τη μικρή μπαταρία. -
CarTalk.gr