-
Καλοτάξιδο...
-
Καλές βόλτες Βασίλη !
Εξαιρετική επιλογή το i10 στη κατηγορία του (και ακόμα πιο εξαιρετική είναι και η τιμή που το πήρες)

Περιμένουμε φωτο και εντυπώσεις. -
@Mike07 καλοταξιδο να είναι!
-
@mike07 said in Επιβεβλημένη η αγορά νέου/μεταχειρισμένου αυτοκινήτου:
Καλησπέρα σας,
Εδώ λοιπόν και 1 ολόκληρη εβδομάδα είμαι επιτέλους (περήφανος) κάτοχος ενός Hyundai i10, και ακόμα πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω και να το συνειδητοποιήσω. Τις πρώτες ημέρες είχα χάσει τον ύπνο μου. Κατέβαινα στο γκαράζ για να το δώ. Είναι απλά πανέμορφο και ακριβώς αυτό που ήθελα.
Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που με "αντέξατε" όλο αυτό το διάστημα με τόση υπομονή και ψυχραιμία. Με ανεξάντλητη υπομονή απαντήσατε προθυμότατα σε κάθε ερώτηση που έκανα, ακόμα και σε αυτές που μπορεί να φαίνονταν αυτονόητες. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για όλη τη βοήθειά σας. Σας εύχομαι ειλικρινά από την καρδιά μου να είστε πάντα καλά και υγιείς, να έχετε πάντα ασφαλή και ευχάριστα ταξίδια, και να μοιράζεστε πάντα με γενναιοδωρία την αγάπη σας και τις γνώσεις σας σε όλο τον κόσμο γύρω σας.
Βασίλης.
Καλοταξιδο

-
Εύχομαι να το χαρείτε

-
Kαλοτάξιδο,να το χαρείς με υγεία!
-
Καλοτάξιδο!
Να το χαρείτε με υγεία! -
Βασίλη καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!! Επιτέλους η αναζήτηση έλαβε αίσιο τέλος.

Επιβεβλημένη η αγορά νέου/μεταχειρισμένου αυτοκινήτου