-
Τελικά το αμάξι φτιάχτηκε.. αισθητήρας abs. Μια χαρά.
Είμαι σε σκέψεις να το δώσω.. έχω ανησυχίες που δεν σβήνουν,χαχα. Θέλω από πάντα ένα ραλλακι. Τις γνώμες σας. Να το δώσω και να πάρω με 4-5 ένα ραλλακι να το ευχαριστηθω και να κρατήσω και τα ρέστα? Υπόψιν πως το αυτοκίνητο δν κουνιέται κάθε μερα. Μόνο για Λαρισα-Αθηνα και καμιά χαζό εκδρομή. Άντε και κανά σκ για λίγο δράση.
-
ΟΧΙ!!!!!!
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ!!!
Ειναι δέκα φορές καλύτερο από ραλακι εκτός από την αίσθηση τιμονιού!
Εχει ασφάλεια, κινητήρα διαμάντι και καλό κιβώτιο!
Πάνε βάλε καλά φώτα και τέλος!
Νεολαία!!! Πφφφφ
-
@lap said in Suzuki Swift A2L (2017):
ΟΧΙ!!!!!!
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ!!!
Ειναι δέκα φορές καλύτερο από ραλακι εκτός από την αίσθηση τιμονιού!
Εχει ασφάλεια, κινητήρα διαμάντι και καλό κιβώτιο!
Πάνε βάλε καλά φώτα και τέλος!
Νεολαία!!! Πφφφφ
σιγα μην ειναι και 100 ασε μας ρε λαπ με τον ματρακα από ιαπωνια. Καλό ειναι αλλα δεν πιάνει μια μπροστα σε ραλυ
το κακο ειναι οτι ολα αυτα ειναι σκοτωστρες. Λιγο να υπερεκτιμησεις τις δυνατοτητες σου και θα σε σκοτώσουν.
-
Ξέρω τι λέω
Ιδιαίτερα το turbo και με το στήσιμο που έχει και τα 900 κιλά που έχει και το 2-3 φορές πιο άκαμπτο πλαίσιο που διαθέτει δεν έχει καμία σχέση με το ραλυ,
Το ραλυ έχει εξαιρετικό σε αίσθηση τιμόνι που το Suzuki δεν διαθέτει. Όλα τα άλλα είναι καλύτερα κατά πολύ στο suzuki
-
@datr said in Suzuki Swift A2L (2017):
Μόνο για Λαρισα-Αθηνα και καμιά χαζό εκδρομή. Άντε και κανά σκ για λίγο δράση.
Κανένα ραλακι για τέτοιες διαδρομές, μόνο μαμά. Και δε θα βρεις κανένα.
(Βέβαια αν δεν έχεις μπει στα -άντα αγνόησε με.) -
Τελικά το αμάξι φτιάχτηκε.. αισθητήρας abs. Μια χαρά.
Είμαι σε σκέψεις να το δώσω.. έχω ανησυχίες που δεν σβήνουν,χαχα. Θέλω από πάντα ένα ραλλακι. Τις γνώμες σας. Να το δώσω και να πάρω με 4-5 ένα ραλλακι να το ευχαριστηθω και να κρατήσω και τα ρέστα? Υπόψιν πως το αυτοκίνητο δν κουνιέται κάθε μερα. Μόνο για Λαρισα-Αθηνα και καμιά χαζό εκδρομή. Άντε και κανά σκ για λίγο δράση.
Σε λιγο καιρο θες δε θες με τα ορια θα ταξιδευεις, σκεψου και αποφασισε με αυτο το δεδομενο ποιο απο τα 2 θα σε εξυπηρετει καλυτερα.
-
Τι του λέτε του παιδιού ρε σείς;
Αυτοκίνητο σε πλατφόρμα 35 ετιας;;;;Ούτε καν abs δεν θα έχει το ραλλυ.
-
Να μην το κάνεις , τα χωρίζουν 20 χρόνια εξέλιξης.
Εκτός του σημείου που αναφέρεις " κανά σκ για λίγο δράση" , σε όλα τα άλλα σενάρια χρήσης θα είναι υποδεέστερο.
Vts , έχω και το χρησιμοποιώ πλέον μόνο για αυτή τη φράση. Τελευταίο ταξίδι που κάναμε μαζί πρέπει να ήταν πριν 4 χρόνια. Ούτε πονοκέφαλο έπαθα , ούτε πιάστηκα , αλλά πως να το κάνουμε δε του ταιριάζει ο αυτοκινητόδρομος, ούτε όταν ήταν νέο δε του άρεσε το τμήμα Κόρινθο - Αθήνα που ήταν τότε αυτοκινητόδρομος (όχι τώρα).
Μαμά με τόσα λεφτά , αν ψάξεις θα βρεις, θυμήσου όμως πχ, ότι το αιρκοντίσιον του δεν ήταν κάτι φοβερό ούτε όταν ήταν νιάτο. Κουμπί αιρκοντίσιον και ταχύτητες >120χλμ , το καλοκαίρι , σημαίνει ότι θα δείς με τη μία τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στο όριο της δεύτερης σκάλας του βεντιλατέρ.
Τα λατρεύω , αλλά είμαι του ¨μην το κάνεις". Ως δεύτερο ναι , ως πρώτο όχι,
Από τη στιγμή που το ήθελες αποκλειστικά για ταξίδια , μάλλον έπρεπε να είχες κινηθεί προς κάποιο πιο "ταξιδιάρικο" της κλάσης (πχ φιεστα).
Πολύ νωρίς για να ξενερώνεις πάντως από μία βλάβη , ζήσε το ακόμα και βλέπεις. -
Η πλατφόρμα του vts χωρίς έξτρα ενισχύσεις και πονταρίσματα παρακαλώ πολύ ήταν από το 106 του 1991.
Μάλιστα το πρώτο ραλακι είχε καλύτερα ψαλίδια μπροστά.
Επειδή τα ξερω τα αυτοκίνητα και ξέρω και το swift. Δεν υπάρχει καμία σχέση. Όσο ρομαντικά και αν το δούμε.
Απλώς το vts έχει αυτήν την μηχανική αίσθηση που πηγάζει κυρίως από το τιμόνι.
To swift είναι αρκουντως διασκεδαστικό με συμμετοχική ουρά στο αφημα του πεντάλ του γκαζιού, μια χαρά γυρίζει ως ένα σημείο οπου μετά σε σταματάει το esp και έχει δέκα φορές καλύτερο κιβώτιο και συμπλέκτη, ιαπωνικό γαρ.
Στο τιμόνι πάσχει το swift που θύμιζε τιμονιέρα από play station.
Όλα τα άλλα είναι πολύ καλύτερα, ιδιαίτερα στο turbo με αναλογίες 8,1 κιλά/ιππο και δύναμη να μη σε κρεμάει ακόμα και με τρίτη στο κιβώτιο και αναβάσεις προσφέροντας τη ροπη 2500 σαλ πιο χαμηλά.
-
Τι του λέτε του παιδιού ρε σείς;
Αυτοκίνητο σε πλατφόρμα 35 ετιας;;;;Ούτε καν abs δεν θα έχει το ραλλυ.
Το 1600αρι ειχε, η πρωτη γενια ηταν Σπαρτιατικη με τον 1300 μετα το προσεξαν.
-
Όλα καλά αυτά που λέτε παιδιά και συμφωνώ. Δεν ξενέρωσα με τη βλάβη ούτε καν..
Εγώ το σκέφτομαι το ράλλυ, ως μια λύση και πιο φθηνή και να μείνουν τα υπόλοιπα χρήματα τσέπη, αλλά και σαν αμάξι το έχω άχτι πάρα πολύ καιρό. Το στήσιμο του, αυτό που πρεσβεύει.. όλα. Σίγουρα το swift είναι ανώτερο σε πάρα πολλά πράγματα...
Δεν θα μπορεί ρε παιδιά να με πηγαίνει 5-6 φορές 700χλμ πήγαινε/έλα? Άντε ας καίει κάτι παραπάνω,και ας είναι λίγο πιο άβολο οκ. Το swift μου φαίνεται άψογο στο ταξίδι με 140-150, δεν είμαι κάνας περίεργος ..επίσης είμαι 29 για κάποιον που ανέφερε ηλικία :ρ
Πιστεύετε θα με διαλύσει με τις βλάβες? Με τη κατανάλωση? Με τι? Τα βλέπω σε κάτι καλές αγγελίες και ... -
Όπως ξέρεις, αν οδηγείς σπιρτόζικα, η πιθανότητα να τρακάρεις είναι μεγαλύτερη. Το rallosaxa έχουν μηδενική παθητική ασφάλεια. Είδα πρόσφατα μια μετωπική με Yaris του 2001, η καμπίνα του Saxo είχε τσαλακώσει και ο οδηγός μας άφησε χρόνους. Το Yaris παραμόρφωση μπροστά μόνο. Μιλάμε για Yaris του 2001!
-
Όλα καλά αυτά που λέτε παιδιά και συμφωνώ. Δεν ξενέρωσα με τη βλάβη ούτε καν..
Εγώ το σκέφτομαι το ράλλυ, ως μια λύση και πιο φθηνή και να μείνουν τα υπόλοιπα χρήματα τσέπη, αλλά και σαν αμάξι το έχω άχτι πάρα πολύ καιρό. Το στήσιμο του, αυτό που πρεσβεύει.. όλα. Σίγουρα το swift είναι ανώτερο σε πάρα πολλά πράγματα...
Δεν θα μπορεί ρε παιδιά να με πηγαίνει 5-6 φορές 700χλμ πήγαινε/έλα? Άντε ας καίει κάτι παραπάνω,και ας είναι λίγο πιο άβολο οκ. Το swift μου φαίνεται άψογο στο ταξίδι με 140-150, δεν είμαι κάνας περίεργος ..επίσης είμαι 29 για κάποιον που ανέφερε ηλικία :ρ
Πιστεύετε θα με διαλύσει με τις βλάβες? Με τη κατανάλωση? Με τι? Τα βλέπω σε κάτι καλές αγγελίες και ...Ενα αυτοκινητο 20+ ετων το πιθανοτερο ειναι να σε τρελανει στις βλαβες, μιας και απο την καροτσα του θα εχει περασει τουλαχιστον ενας σιδεροφαγος βαση στατιστικης, σκεψου το καλα πριν αποφασισεις.
-
Εντάξει με πείσατε θα πετάξω τα λεφτά μου .. μένει το Swift .
Πείτε ιδέες για βελτίωση τώρα γιατι έχω μπριζωθει . @lap μη πεις για λάμπες και τέτοια τα χούμε ξεπεράσει, το βράδυ πάω εντελώς συντηρητικα ούτως η άλλως.
-
Με τα φώτα που έχεις, τουλάχιστον δες κάτι τέτοιο.
-
Εντάξει με πείσατε θα πετάξω τα λεφτά μου .. μένει το Swift .
Πείτε ιδέες για βελτίωση τώρα γιατι έχω μπριζωθει . @lap μη πεις για λάμπες και τέτοια τα χούμε ξεπεράσει, το βράδυ πάω εντελώς συντηρητικα ούτως η άλλως.
Τα B6
https://www.rellasamortiser.gr/el/product/amortiser/suzuki/suzuki-swift/suzuki-swift-2017-2022/64707
-
Τα δικά σου βάζεις; Αυτά δεν έχει από το εργοστάσιο;
-
Τα δικά σου βάζεις; Αυτά δεν έχει από το εργοστάσιο;
Όχι Monroe έχει το δικό μου μόνο μπροστά.
-
Τα δικά μου ξέρεις τι έχουν;
-
Τα δικά μου ξέρεις τι έχουν;
Δεν ξέρω, ούτε τα πίσω τα δικά μου δεν έχω βρει τι είναι.
Suzuki Swift A2L (2017)