-
@lap said in Suzuki Swift A2L (2017):
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Μην το οδηγείς.
Για πρόβλημα στην ηλεκτρονική πεταλούδα μου κάνει είτε στο πεντάλ του γκαζιού
Άστο στην άκρη και από τρίτη κατευθείαν συνεργείο
Edit
Τώρα σε θυμήθηκα. Είναι το παλικαρακι
Μήπως έκανες αναβάθμιση κινητήρα;
Όχι χαχαχα. Εργοστασιακό είναι το αμάξι. Ηλεκτρονική πεταλούδα και τι σχέση έχει με το abs/esp που ανάβουν ταυτόχρονα και δν σβήνουν?
-
Μπορεί να μπερδεύετε και η μονάδα του abs. Από την στιγμή που λες πως ανεβάζει στροφές ψηλά σημαίνει πως είτε η πεταλούδα είναι είτε το πεντάλ του γκαζιού. Αυτό μου λέει η λογική μου. Ειδικός δεν είμαι
Και τα δύο είναι ηλεκτρονικά πάντως.
Για βγάλε τους πολους της μπαταρίας για λίγο.
Το είχες στον ήλιο;
-
Λίγο που έψαξα εξωτερικό για παρόμοια συμπτώματα γράφουν για αντλία/τρόμπα του abs που παρασέρνει και το esp ταυτόχρονα. Τώρα τι σχέση έχει αυτό και μου βαραει κόφτη στις 5000 και έχει κομπιασμα στο άφημα του γκαζιού δεν έχω ιδέα.
-
Μπορεί να μπερδεύετε και η μονάδα του abs. Από την στιγμή που λες πως ανεβάζει στροφές ψηλά σημαίνει πως είτε η πεταλούδα είναι είτε το πεντάλ του γκαζιού. Αυτό μου λέει η λογική μου. Ειδικός δεν είμαι
Το είχες στον ήλιο;
Ναι το είχα στον ηλιο. Δεν έχω γκαράζ. Για αρκετές μέρες.
-
Δηλαδή πατάς φρένο και αυτό ανεβάζει στροφές;
-
@datr said in Suzuki Swift A2L (2017):
Το είχες στον ήλιο;
Ναι το είχα στον ηλιο. Δεν έχω γκαράζ. Για αρκετές μέρες.
Παίζει ρόλο και αυτό. Μου έχει συμβεί σε γαλλικό. Ο εγκέφαλος της πεταλούδας τα έπαιξε από τη ζέστη
-
Τώρα που το ξαναβάλα μπροστά μετά από 1 ώρα , είναι όλα νορμάλ.
-
Κάντου φου φου να κρυώσει.
-
Όχι δεν με κατάλαβες. Δεν ανεβάζει στροφές χωρίς λόγο.
Βαράει κόφτη στις 5000 ενώ κανονικά είναι γύρω στις 6000.
Και όταν αφήνω γκάζι κάνει ένα κομπιασμα.
Αυτά τα 2 συμπτώματα, σε συνδυασμό με το αναμμένο λαμπάκι abs και esp -
Εννοείς δηλαδή πως το ανοίγεις και αυτό δεν πάει πάνω από τις 5000 στροφές και στο αφημα του γκαζιού μετά κάνει κομπιασματα , και ανάβουν μετα λαμπάκια abs/esp.
-
@vagkirk said in Suzuki Swift A2L (2017):
Εννοείς δηλαδή πως το ανοίγεις και αυτό δεν πάει πάνω από τις 5000 στροφές και στο αφημα του γκαζιού μετά κάνει κομπιασματα , και ανάβουν μετα λαμπάκια abs/esp.
Τα λαμπάκια είναι αναμμένα γενικά. Χωρίς λόγο. Απλώς παρατηρήθηκε και αλλαγή στο τρόπο λειτουργίας. Κόφτης στις 5000, που σημαίνει ότι δεν ανεβάζει πάνω από 5000 στροφές, και κομπιασμα στο μοτέρ μετά από άφημα γκαζιού σε όλο το φάσμα των στροφών είτε είναι 1500 είτε 5000
-
Πηγαινε επειγόντως για σέρβις.
Του τιναξες τα πέταλα .... Τεντυμποι
-
Όχι δεν με κατάλαβες. Δεν ανεβάζει στροφές χωρίς λόγο.
Βαράει κόφτη στις 5000 ενώ κανονικά είναι γύρω στις 6000.
Και όταν αφήνω γκάζι κάνει ένα κομπιασμα.
Αυτά τα 2 συμπτώματα, σε συνδυασμό με το αναμμένο λαμπάκι abs και espΕμένα άλλο μου θυμίζει, κοιτα για κακό καύσιμο, ή και πολλαπλασιαστη... Πρέπει να το πας έτσι και αλλιώς να το δουν, μην το αφήσεις
-
Δεν πρόκειται να το αφήσω παιδιά.. το ρώτησα πιο πολύ για να πείτε καμιά γνώμη, μη μπλέξω με την αντιπροσωπεία, γιατί αυτά τα ηλεκτρονικά θέματα με προβληματίζουν, και φοβάμαι με μπλέξω και δώσω λεφτά και δν φτιαχτεί εν τέλη.
Το αμάξι δεν οδηγείται έτσι με τίποτα.
-
Επίσης επειδή είμαι φρέσκος Αθήνα, αν έχετε κανέναν να προτείνεται να πάω να το δει πείτε.
-
Επίσης επειδή είμαι φρέσκος Αθήνα, αν έχετε κανέναν να προτείνεται να πάω να το δει πείτε.
Αν και δεν ξέρω αν έχεις μοντέλο υπό εγγύηση, θα σου πρότεινα να πας σε αντιπροσωπεία, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Αν δεν θες μπορούν οι υπόλοιποι κάτοχοι Suzuki, να σου προτείνουν κάποιον καλό εξουσιοδοτημένο.
-
Δεν πρόκειται να το αφήσω παιδιά.. το ρώτησα πιο πολύ για να πείτε καμιά γνώμη, μη μπλέξω με την αντιπροσωπεία, γιατί αυτά τα ηλεκτρονικά θέματα με προβληματίζουν, και φοβάμαι με μπλέξω και δώσω λεφτά και δν φτιαχτεί εν τέλη.
μπαταρια? ηλικια της?
-
@gatoz said in Suzuki Swift A2L (2017):
μπαταρια? ηλικια της?
Σωστή ερώτηση.
-
Ηλικια της μπαταρίας καινούργια όταν πήρα το αμάξι της άλλαξα.. 3-4 μηνών.
Το αμάξι θα φτιαχτεί με έξοδα του μαντρα που μου το πουλησε. Έχει φυγει με οδική. Το έψαξα λίγο και ίσως είναι δυναμό.. θα έχω νεότερα σε λίγες μέρες.
-
Πάλι καλά που δεν έβαλα τπτ τουρμπίνες και προγράμματα... Χαχα
Suzuki Swift A2L (2017)