-
@sabas_thess said in KIA SPORTAGE 2021:
Το νέο 8αρι κιβώτιο αν έρθει Ευρώπη και είναι μετατροπέα ροπής, αντί Dct, σε συνδυασμό με την προσθήκη φυσικών διακοπτών clima όπως στο Tuscon θα καθιστούν απόλυτα επιτυχημένο το f/l. Χεστήκαμε για την εμφάνιση.
Δεν είναι διπλού συμπλέκτη.
-
Το θέμα είναι αν θα έρθει στην Ευρώπη με αυτόματο, γιατί και το Kona που είχε δοκιμάσει ο Ελληνοκαναδός στο YouTube 8αρι αυτόματο είχε, ενώ το ευρωπαϊκό έχει διπλού συμπλέκτη.
Youtube Video -
Το πρώτο review από το fl kia Sportage PE
Με το αυτόματο 8αρι κιβώτιο
Youtube Video -
κανα 50αρικο δεν εχει αυτο ελλαδα?
-
Ικανό τον έχω τον Β. Έχει πάθει Σ και αυτός....
-
Κανένα χιλιάρικο πάνω απο τις τωρινές τιμές υπολογίζω.
-
Το Tucson facelift δεν είχε κάποια αύξηση, ελπίζω και το Sportage PE
-
@a-d-p said in KIA SPORTAGE 2021:
Το Tucson facelift δεν είχε κάποια αύξηση, ελπίζω και το Sportage PE
Κατσε περιμενε αλλαζει και η χρονια δεν θα παρει μια αυξηση το Μαρτιο?
-
Δεν τους παίρνει για αυξήσεις, όλοι κρατούν αμετάβλητες τις τιμές, ακόμα κ η Toyota, ή κάνουν και εκπτώσεις.
.
Όσον αφορά για γενναία έκπτωση στα προ fl, δεν θα κρατούσα την αναπνοή μου. Ούτε στα Tucson έπαιξε κάτι άλλωστε. Τα διοχετεύει στα leasing, ένεκα Hertz -
Για όποιον ενδιαφέρεται,εκτός από το στοκ,παραγγελία με 3μηνη το αργότερο παράδοση με κλειδωμένη τιμή.Μικρες αλλά χαζές ελλείψεις που τουλάχιστον έχουν μικρό κόστος αν τις προσθέσεις έξτρα,θα πω κομψά ότι ο εσωτερικός διάκοσμος δεν δικαιολογεί την τιμή του ζητάει.Στατικη παρατήρηση,οδηγικά θα δείξει.Μιλαω πάντα για 4κινητο αυτόματο στις δύο εκδόσεις εξοπλισμού.Στενο σε πλάτος πίσω κάθισμα και κάτι που δεν είχα ξανακούσει,αν κάποιος βγάλει το κουτί με το κιτ επισκευής που πίσω του βρίσκεται η μπαταρία του υβριδικού,είναι λόγος απώλειας εγγύησης!
-
Επειδή βασικός αντίπαλος του 4κίνητου Sportage είναι ο εαυτός του (το Tucson) και το αντίστοιχο QQ θα ήταν καλό να τα έπαιρνε td κάποιος όλα και να μας έλεγε την συνολική του άποψη...
-
@antonmone said in KIA SPORTAGE 2021:
Για όποιον ενδιαφέρεται,εκτός από το στοκ,παραγγελία με 3μηνη το αργότερο παράδοση με κλειδωμένη τιμή.Μικρες αλλά χαζές ελλείψεις που τουλάχιστον έχουν μικρό κόστος αν τις προσθέσεις έξτρα,θα πω κομψά ότι ο εσωτερικός διάκοσμος δεν δικαιολογεί την τιμή του ζητάει.Στατικη παρατήρηση,οδηγικά θα δείξει.Μιλαω πάντα για 4κινητο αυτόματο στις δύο εκδόσεις εξοπλισμού.Στενο σε πλάτος πίσω κάθισμα και κάτι που δεν είχα ξανακούσει,αν κάποιος βγάλει το κουτί με το κιτ επισκευής που πίσω του βρίσκεται η μπαταρία του υβριδικού,είναι λόγος απώλειας εγγύησης!
Δώσε πληροφορίες στο λαό
- τιμές;
- χαζές ελλείψεις;
- στενό πίσω κάθισμα σε σχέση με ποιο;
-
Ε, ναι. Τι είναι αυτά 5 γραμμές. Ξεκινά γραφε μέχρι να πιαστούν τα δάκτυλα! ^^
-
Δώσε πληροφορίες στο λαό
- τιμές;
- χαζές ελλείψεις;
- στενό πίσω κάθισμα σε σχέση με ποιο;
Σχεδόν 39.000 η titanium ,41+ η gt line αυτόματα και τετρακίνητα πάντα.
Η πιο σημαντική και απαράδεκτη ελλειψη είναι ότι δεν έχει τυφλό σημείο και ειδοποίηση κατά την όπισθεν.Μόνο με παραγγελία και το αστείο είναι ότι το ποσό είναι γελοιωδώς μικρό.Από εκεί και πέρα στα 39 θα έπρεπε σίγουρα να έχει θερμαινόμενα και ένα λίγο καλύτερο ηχοσύστημα.Θα δω και τις λεπτομερείες στο χαρτί που μου έδωσαν με τη λίστα προαιρετικού εξοπλισμού και θα επανέλθω.Μάτριξ φώτα έχει στάνταρ τουλάχιστον αλλά στην got line.Οι επενδύσεις των καθισμάτων στην titanium ήταν φτηνιάρικες ,προσωπικά δεν με νοιάζει τόσο πολύ αλλά όταν ζητάνε τέτοια ποσά θα πρέπει να τη δουν αλλιώς λίγο οι Κορεάτες.
Τώρα για το κάθισμα δεν το συγκρίνω άμεσα με κάποιο συγκεκριμένα απλά για τον διαθέσιμο χώρο φάνηκε στενό ,όπως και ο χώρος αποσκευών δεν πείθει ότι συμπίπτει με 5ην αναφερόμενη χωρητικότητα αλλά αυτά θέλουν μετρήσεις.
Το πιο αρνητικό για μένα είναι οτι ο τύπος στο driving sports tv που μου αρέσουν πολύ οι δοκιμές του,ας το πω κομψά η τετρακίνηση του φαίνεται προβληματική σαν υλοποίηση η με πιο δόκιμο όρο ανεπαρκέστατη ακόμα και σε εύκολο τεραιν. -
@sabas_thess said in KIA SPORTAGE 2021:
Ε, ναι. Τι είναι αυτά 5 γραμμές. Ξεκινά γραφε μέχρι να πιαστούν τα δάκτυλα! ^^
Έχετε δίκιο παιδιά αλλά δυστυχώς πήγα έκτακτως χωρίς ραντεβού όποτε θα επανέλθω και με οδηγικές εντυπώσεις να είναι πιο ολοκληρωμένο.Για τον Sabas thess με το πηγαίο ταλέντο στην περιγραφή κάτι τελευταίο που θυμήθηκα από τις δικές του εντυπώσεις.Όχι ότι προσωπικά δίνω μεγάλη σημασία στον ήχο που κλείνουν οι πόρτες αλλά για οποίον ενδιαφερεται ουτε εκει ήταν κάτι το ιδιαίτερο.
-
Δεν θα περιμένεις το facelift?
Και εγώ για Gt LINE κοιτούσα λόγω επενδύσεων καθισμάτων και matrix και τριζωνικου κλιματισμού.
Θα πας και Nissan qq αν κατάλαβα καλά, από 35000 το βλέπω ξεκινάει στην n-connecta
Tucson φθηνότερο;
-
Έχετε πλάκα εσείς οι δυο, σαν τους Χιώτες
Αν θα ήθελα παντωσ μια βελτίωση σε Tucson είναι τα καθίσματα.
-
Και εγώ για Gt LINE κοιτούσα λόγω επενδύσεων καθισμάτων και matrix και τριζωνικου κλιματισμού.
Θα πας και Nissan qq αν κατάλαβα καλά, από 35000 το βλέπω ξεκινάει στην n-connecta
Tucson φθηνότερο;
Hyundai και Nissan δεν μου αρέσουν,δυστυχώς δεν υπάρχουν επιλογές σε suv τετρακίνητα τα περισσότερα είναι πλέον δίλιτρα.Αν ήταν 4κινητο θα έπαιρνα το κινέζοVolvo.Για τα μοναδικά νορμαλ αυτοκίνητα που θα έκανα την υπέρβαση σε δίλιτρο είναι το Cx5 που δεν εισάγεται προς το παρόν μέχρι το fl και το Civic .
Το tucson οδηγικά δεν μου άρεσε με κύριο αρνητικό την ανάρτηση .Θα περιμένω να οδηγήσω το Kia και βλέπουμε ,αν μου αρεσει και το fl είναι κοντά εννοείται θα περιμένω.
Η GT line έχει πραγματάκια παραπάνω αλλά θέλει κάποιες προσθήκες.Οι κινέζοι με τον εξοπλισμό μας καλοέμαθαν.Συν την Tesla βέβαια. -
Tucson φθηνότερο;
Hyundai και Nissan δεν μου αρέσουν,δυστυχώς δεν υπάρχουν επιλογές σε suv τετρακίνητα τα περισσότερα είναι πλέον δίλιτρα.Αν ήταν 4κινητο θα έπαιρνα το κινέζοVolvo.Για τα μοναδικά νορμαλ αυτοκίνητα που θα έκανα την υπέρβαση σε δίλιτρο είναι το Cx5 που δεν εισάγεται προς το παρόν μέχρι το fl και το Civic .
Το tucson οδηγικά δεν μου άρεσε με κύριο αρνητικό την ανάρτηση .Θα περιμένω να οδηγήσω το Kia και βλέπουμε ,αν μου αρεσει και το fl είναι κοντά εννοείται θα περιμένω.
Η GT line έχει πραγματάκια παραπάνω αλλά θέλει κάποιες προσθήκες.Οι κινέζοι με τον εξοπλισμό μας καλοέμαθαν.Συν την Tesla βέβαια.Μπορεί το facelift Sportage να έχει παραπάνω εξοπλισμό, ίσως και blind spot etc, γιατί βλέπω ότι στο Tucson facelift τα έβαλαν (limited και n-line σίγουρα) και μόνο που υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει με 8αρι αυτόματο, είναι αρκετό για να το περιμένεις.
Σωστά, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές κάτω από δίλιτρο
Suzuki
Dacia
Τα καινούρια KGM
Hyundai Kona - Tucson
Kia Sportage
Nissan qashqai
Toyota yc lexus lbx -
Tucson φθηνότερο;
Η GT line έχει πραγματάκια παραπάνω αλλά θέλει κάποιες προσθήκες.Οι κινέζοι με τον εξοπλισμό μας καλοέμαθαν.Συν την Tesla βέβαια.Μπορεί το facelift Sportage να έχει παραπάνω εξοπλισμό, ίσως και blind spot etc, γιατί βλέπω ότι στο Tucson facelift τα έβαλαν (limited και n-line σίγουρα) και μόνο που υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθει με 8αρι αυτόματο, είναι αρκετό για να το περιμένεις.
Σωστά, δεν υπάρχουν πολλές επιλογές κάτω από δίλιτρο
Suzuki
Dacia
Τα καινούρια KGM
Hyundai Kona - Tucson
Kia Sportage
Nissan qashqai
Toyota yc lexus lbxSuzuki εχω,από την λίστα που σωστά αναφέρεις δεν μου αρεσει τίποτα εκτός από το Kia.
Ειναι πειρασμός το νέο 4κινητο γρήγορο Cupra ειδικα στα 10-12.000 κατω με το τέλος ταξινόμησης.
KIA SPORTAGE 2021