-
Υπάρχει και σε βίντεο η φάση με μια μικρή αλλαγή….η βασική σεναριακή ιδέα πάντως δεν αλλάζει.
-
Σε πολλά μικρά αυτοκίνητα υπάρχουν περιορισμοί στην τελική.
Το υβριδικό θα είναι πιο γρήγορο 9.9 και τελική πιο μεγάλη.
Το υβριδικό αιρκρος έχει 8.78 επιτάχυνση και 193 τελική.
Το νέο τρία είναι 2 εκ μεγαλύτερο από το προηγούμενο 3 και 14 εκ μικρότερο από το δικό μου αιρκρος.
-
Όταν βάζετε βίντεο να μας λέτε τι περιγράφει γιατί στο καφέ δεν τα ανοίγω.
-
@criuser said in Citroen e-C3 2024:
Τα όρια+ 20 ισχύουν για τις ντιζελαρες μόνο.
Σας είπα για ένα μαλακα με Τέσλα πριν 2 εβδομάδες που ανάμεσα Ερέτρια και Βασιλικό δεν τολμαγε να προσπεράσει 3 που πήγαιναν με 60 και αφού τους πέρασα και τους 4 σε μια ευθεία που επιτρεπόταν, βρήκα κίνηση στο Βασιλικό με έπιασε και το φανάρι και βγήκε μπροστά μου και ένα χωματουργικό φορτηγό και με πήγε καρότσι μέχρι το φανάρι της Λαμψάκου.
Εκεί φαρδαίνει ο δρόμος και μου έκανε χώρο το φορτηγό. Αριστερά ήταν η λωρίδα που στρίβει για Λάμψακο.
Οπότε εκεί εμφανίστηκε πάλι ο μαλακας με το Τέσλα.
Μπήκε παράνομα στην λωρίδα που στρίβουν αριστερά και όταν άνοιξε το φανάρι το γκαζωσε να μπει μπροστά μου.
Προφανώς με τους μαλακες δεν μπαίνεις σε διάλογο.
Αλλά επειδή οι μαλακες παραμένουν μαλακες του χώθηκα στον κύκλο και έμεινε πίσω μου.Δεν ήρθε όμως προς Αθήνα αλλά εκεί δίπλα είναι και το ΚΤΕΛ οπότε θα πήγε για καφέ με τους συναδέλφους του...
στο επομενο ψαρονεφρι θα ερθω να κατσω απο κοντα να ακουω τετοιες ιστοριες. Πιστευω οτι οσο προχωραει η νυχτα και ρεει το αλκοολ θα γινονται ακομα πιο ωραιες. Λιγο πριν κλεισουμε το μαγαζι θα καταληξουμε σε "και πανω που πηγε να με περασει μια λαμπο απο δεξια, πατησα μια γκαζια με το σε-τριο και την κερασα τσαγακι... ενω ετρωγα τον σπιτικο μπακλαβα που ειχα παρει απο το χωριο... δυστυχως ομως στο τελος μας περασε και τους δυο το φορτηγο-πλατφορμα"
-
Να είσαι πιο παραγωγικός και εμείς στη δουλειά τα βλέπουμε!
-
Δεν είναι δημόσιο ο καφές βρε σεις.
Δεν πίνω ιδιαίτερα.
-
Αυτό πρέπει να κοπεί. Απαντώ σε e mail για το ΠΑΣΟΚ και τα Suzuki. Έχω χάσει τον μπούσουλα,
Θα νομίζουν πως είναι spam
-
@dettol said in Citroen e-C3 2024:
Τα όρια+ 20 ισχύουν για τις ντιζελαρες μόνο.
Σας είπα για ένα μαλακα με Τέσλα πριν 2 εβδομάδες που ανάμεσα Ερέτρια και Βασιλικό δεν τολμαγε να προσπεράσει 3 που πήγαιναν με 60 και αφού τους πέρασα και τους 4 σε μια ευθεία που επιτρεπόταν, βρήκα κίνηση στο Βασιλικό με έπιασε και το φανάρι και βγήκε μπροστά μου και ένα χωματουργικό φορτηγό και με πήγε καρότσι μέχρι το φανάρι της Λαμψάκου.
Εκεί φαρδαίνει ο δρόμος και μου έκανε χώρο το φορτηγό. Αριστερά ήταν η λωρίδα που στρίβει για Λάμψακο.
Οπότε εκεί εμφανίστηκε πάλι ο μαλακας με το Τέσλα.
Μπήκε παράνομα στην λωρίδα που στρίβουν αριστερά και όταν άνοιξε το φανάρι το γκαζωσε να μπει μπροστά μου.
Προφανώς με τους μαλακες δεν μπαίνεις σε διάλογο.
Αλλά επειδή οι μαλακες παραμένουν μαλακες του χώθηκα στον κύκλο και έμεινε πίσω μου.Δεν ήρθε όμως προς Αθήνα αλλά εκεί δίπλα είναι και το ΚΤΕΛ οπότε θα πήγε για καφέ με τους συναδέλφους του...
στο επομενο ψαρονεφρι θα ερθω να κατσω απο κοντα να ακουω τετοιες ιστοριες. Πιστευω οτι οσο προχωραει η νυχτα και ρεει το αλκοολ θα γινονται ακομα πιο ωραιες. Λιγο πριν κλεισουμε το μαγαζι θα καταληξουμε σε "και πανω που πηγε να με περασει μια λαμπο απο δεξια, πατησα μια γκαζια με το σε-τριο και την κερασα τσαγακι... ενω ετρωγα τον σπιτικο μπακλαβα που ειχα παρει απο το χωριο... δυστυχως ομως στο τελος μας περασε και τους δυο το φορτηγο-πλατφορμα"
Πίνει που πίνει 12 καφέδες τη μέρα,γράφεις και αυτά θα του ανεβάσεις την πίεση του ανθρώπου!!!
-
Εγώ πίνω καφέ με τον ντετολ και τον Φάνη
-
Θα έρθει και απόδειξη αργότερα
-
Θα έρθει και απόδειξη αργότερα
ωχ ωχ ωχ.. μας βλεπω φιμωμενους στο πορτ μπαγαζ του, με λεζαντα "ειδατε ποσο απλετους χωρους εχει;!"
-
-
@fanis75 said in Citroen e-C3 2024:
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ.
εισαι αρχοντας!
Citroen e-C3 2024