-
Καλά είναι,ευχαριστώ.
-
Lexus LBX Elegant 2WD Emotional Red
Παραγγελία 15/6/2024 με ανοιχτή τιμή, έφαγα στο κεφάλι μια αύξηση στην τιμή +600 ευρώ
Παράδοση 23/11/2024
Στην παραγγελία μου είχαν πει παράδοση σε 5 μήνες και ευτυχώς για μένα το τήρησαν ! -
VW Tiguan 1.5 lt R-Line
Παραγγελία 11.05.2024
Παράδοση 13.09.2024Μου είχαν πει 3-4 μήνες. Παράδοση στους 4 (ακριβώς) με αιτιολογία ότι λόγω καλοκαιριού "κόλλησε" λίγο η παραγωγή στο εργοστάσιο.
-
Στη ζωή μου έχω πάρει μόνο ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Προτιμώ μια γεμάτη έκδοση (κάνω και κανα συμβισασμό), παίρνω ένα safe χρώμα και είμαι έτοιμος. Ακόμη και οι 20 μέρες πολλές μου φαίνονται. Απορώ πως τα καταφέρνετε με τόσους μήνες αναμονή. Εγώ ενδεχομένως να είχα αλλάξει γνώμη (τι αυτοκίνητο μου αρέσει) μετά από τόσους μήνες
-
@anapofasistos said in Παραλαβές- Χρόνοι Αναμονής Καινούργιων Αυτοκινήτων 2024:
Στη ζωή μου έχω πάρει μόνο ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα. Προτιμώ μια γεμάτη έκδοση (κάνω και κανα συμβισασμό), παίρνω ένα safe χρώμα και είμαι έτοιμος. Ακόμη και οι 20 μέρες πολλές μου φαίνονται. Απορώ πως τα καταφέρνετε με τόσους μήνες αναμονή. Εγώ ενδεχομένως να είχα αλλάξει γνώμη (τι αυτοκίνητο μου αρέσει) μετά από τόσους μήνες
Το ίδιο ακριβώς. Μάλιστα μια φορά πήρα μεν safe χρώμα αλλά εντελώς κόντρα σε ότι επιλέγω (μαύρο) με αποτέλεσμα και αυτό μαζί με άλλους λόγους να φύγει ακλαφτο (τουλάχιστον έφυγε σε καλά λεφτά).
Απλά μετά από την πανδημία οι εταιρείες το ξεφτιλισαν. Και ακριβυναν και μας τάραξαν στην αναμονή.
Κουβάδες με αναμονες 1,5 έτους και όμως ο κόσμος εκεί ....
Καταναλωτική συνείδηση και αξιοπρεπεια του αγοραστή στα τάρταρα. -
@iceman7 said in Παραλαβές- Χρόνοι Αναμονής Καινούργιων Αυτοκινήτων 2024:
Κουβάδες με αναμονες 1,5 έτους και όμως ο κόσμος εκεί ....
Αφού ειναι η καλύτερη επιλογή, τι να κάνει ο άλλος? Να πάρει μπούρδα αμάξι επειδή ειναι ετοιμοπαράδοτο?
Παραλαβές- Χρόνοι Αναμονής Καινούργιων Αυτοκινήτων 2024