-
-
Εντωμεταξύ τα Suzuki χρησιμοποιούν τις μπαταρίες blade της BYD
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Σας έχω πει, θα μιλάτε για το Citroen c3 και θα βρεθείτε με μεζονέτα με πισίνα και δάνειο 800.000 ευρώ.
Μη του μιλάτε.
Αν στην δουλεια του απανταει οπως στο φορουμ, τοτε δυσκολο.
Θα τον ρωταμε "τι μονωση εχει το κτιριο;" και θα απανταει "ελα μωρε, στην ελλαδα ειμαστε, εχουμε ευκρατο κλιμα;" ή θα μας απαγγελλει ποιηση. Ισως και να απαγγελλει ποιημα για το ευκρατο κλιμαΕιναι κριμα, γιατι ειμαι σιγουρος οτι ειναι ευχαριστος ανθρωπος απο κοντα και ειναι σιγουρα ευφυης. Ειναι κριμα ομως να μην μπορεις να συζητησεις μαζι του.
-
Είναι φυσικό ταλέντο πωλητή. Δεν σημαίνει πως ότι λέει είναι αλήθεια. Πιο ενδιαφέρον είναι το πως το πλασάρει. Εκνευρίζει τους πάντες.
-
Τώρα που μιλαμε για αυτόν θα φταρνίζεται με 250db , θα είναι και με πελάτες, θα τους δείχνει το σπίτι ...αυτοί θα τον ρωτούν εάν είναι κρυωμένος και θα απαντάει
'' φταρνίζομαι για να δείτε την ακουστική του χώρου. Μπορείτε να βάλετε κάποιο μουσικό όργανο εδώ μέσα, όπως μια γκάιντα''
Δεν τον πιάνεις πουθενά.
-
Εκνευρίζει τους πάντες.
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα
-
Εμένα μ αγαπούν ολοι. Ξέρουν ότι λέω αλήθειες αλλά για λόγους επαγγελματικούς και βιοποριστικούς κάνουν πως διαφωνούν.
-
Εμένα μ αγαπούν ολοι.
Αλλο ότι σαγαπάμε αλλο ότι δεν είσαι εκνευριστικά εκνευριστικός κάποιες φορές, μην τα μπερδεύεις
-
Εκνευριστικά εκνευριστικος είναι σχήμα πλεονασμού
-
φαντασου ποσο εκνευριστικός είσαι που δεν υπάρχει πραγματικο σχημα λόγου να το περιγράψεις χωρις σχημα πλεονασμού
-
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
φαντασου ποσο εκνευριστικός είσαι που δεν υπάρχει πραγματικο σχημα λόγου να το περιγράψεις χωρις σχημα πλεονασμού
Μπα, με το σχήμα ευφημισμού καλύτερα.
-
-
Αλλάζουν πολλά
-
-
Αρχικά να πω ότι αναφέρομαι στην σουίτα adas του ντολφιν που την πουλάει σαν κραχτη πώλησης και είναι ψεύτικη όπως είδαμε στο λινκ που ανέβασαν.
Επίσης έχω πει ότι το νέο 3 και τα αιρκρος και Φροντερα σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας ΔΕΝ στοχεύουν στα 5 αστέρια αφού το μάρκετινγκ τους είπε ότι ο κόσμος δεν θέλει να πληρώσει για αυτά.
Όπως ακριβώς και η Ντατσια.
Τέλος εδώ και ώρα είμαι για καφέ σε παρκάκι που είναι γεμάτο από παιδιά του δημοτικού που σχολασαν από τις γιορτές των σχολείων οπότε περιστοιχιζομαστε από τις μιλφ μαμάδες τους.
Για αυτό σας άφησα ασχολίαστους τόση ώρα.
-
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Αρχικά να πω ότι αναφέρομαι στην σουίτα adas του ντολφιν που την πουλάει σαν κραχτη πώλησης και είναι ψεύτικη όπως είδαμε στο λινκ που ανέβασαν.
Επίσης έχω πει ότι το νέο 3 και τα αιρκρος και Φροντερα σύμφωνα με δήλωση της εταιρείας ΔΕΝ στοχεύουν στα 5 αστέρια αφού το μάρκετινγκ τους είπε ότι ο κόσμος δεν θέλει να πληρώσει για αυτά.
Όπως ακριβώς και η Ντατσια.
Τέλος εδώ και ώρα είμαι για καφέ σε παρκάκι που είναι γεμάτο από παιδιά του δημοτικού που σχολασαν από τις γιορτές των σχολείων οπότε περιστοιχιζομαστε από τις μιλφ μαμάδες τους.
Για αυτό σας άφησα ασχολίαστους τόση ώρα.
ποιο ειναι το Link Που ανέβασαν? γιατι δεν το βλέπω πουθενα? γιατι δεν το βάζεις?
Η citroen δεν στοχεύει στα 5 αστέρια γιαυτο δεν τα παίρνει ενώ οι κινέζοι που πήραν 5 είναι ψεύτικα από ότι καταλαβαινω ότι λες
Αδυνατώ να συνεχίσω το θέατρο του παραλόγου
μου θυμίζει Asterix στον πύργο της τρελής για οποιον έχει διαβάσει
-
Από το κινητό δεν μπορώ να στο βρω.
Το ανέβασε άλλος στο θέμα της Μπιντ αν θυμάμαι καλά και αναφέρει άρθρο του εγγλέζικου Ότο εξπρές. -
Από το κινητό δεν μπορώ να στο βρω.
Το ανέβασε άλλος στο θέμα της Μπιντ αν θυμάμαι καλά και αναφέρει άρθρο του εγγλέζικου Ότο εξπρές.αστο δεν πειράζει ετσι και αλλιώς τα 5 αστέρια που σου έβαλα τα έβγαλες ήδη ψεύτικα ενω το citroen δικαιολογείς οτι δεν θα πάρει 5 αστέρια αλλά λιγότερο γιατί ετσι θέλει
σου λέω και γω οτι και οι κινέζοι ετσι θέλουν και εχουμε συζήτηση κουλουβάχατα αγοριών 5 χρονων του τύπου ο δικός μου μπαμπάς είναι καλύτερος γιατι έχει αυτό......... κτλ
-
https://forum.4troxoi.gr/topic/91222/node-91222/1072?_=1729848168621
Στο βρήκα.Περιμένω τώρα να πετάξεις το γιογιό και σε ένδειξη μετανοίας να παραγγείλεις το e-c3 και μάλιστα στην βασική σε ένδειξη ταπεινότητας...
-
https://forum.4troxoi.gr/topic/91222/node-91222/1072?_=1729848168621
Στο βρήκα.Περιμένω τώρα να πετάξεις το γιογιό και σε ένδειξη μετανοίας να παραγγείλεις το e-c3 και μάλιστα στην βασική σε ένδειξη ταπεινότητας...
Σε κανονική απάντηση θα σου έλεγα οτι αυτό με το adaptive cruise control στο Atto 3 μπορεί καλιστα να φτιαχτει με ενα software upgrade δεν είναι κάτι που δεν φτιάχνει ούτε το εμποδίζει το dolfin να πάρει 5 αστέρια για το οποιο μιλάγαμε.
αλλα επειδη ακρη μαζι σου δεν μπορω να βγάλω θα σου πω το εξής : ετσι ήθελε η BYD να δουλέψει στην αρχη και μετα να κάνει αναβάθμιση.
Οπως η citroen ηθελε να πάρει λιγότερα αστέρια γιατι έτσι ήθελε
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης