-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Εγω μπορώ να κάνω 10 απανωτα 0-100 καλοκαίρι με 35-38 βαθμούς. Εσύ;
Εγώ μπορώ να κάνω τον κινέζο και να σαφήσω να σκορπάς τα χρήματα σου ενώ θα πληρώνω 0ευρώ για να κινουμαι με aircon
αν θέλω να σε περάσω θα πάρω το Puma
-
-
@cirus said in MG3 Hybrid+ 2024:
Εγω μπορώ να κάνω 10 απανωτα 0-100 καλοκαίρι με 35-38 βαθμούς. Εσύ;
Εγώ μπορώ να κάνω τον κινέζο και να σαφήσω να σκορπάς τα χρήματα σου ενώ θα πληρώνω 0ευρώ για να κινουμαι με aircon
αν θέλω να σε περάσω θα πάρω το Puma
Μην ανησυχείς 10 απανωτά 0-100 με το Swift θα έχει αλλάξει εποχή σε φθινόπωρο!
-
-
Εντωμεταξύ στην MG:
.....προς το παρόν έχω στείλει υλικό. Οι ίδιοι αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και τώρα περιμένω μετά από την αποστολή του βίντεο να μου δώσουν κάποια απάντηση, ήδη έχουν περάσει τρεις μέρες και δεν έχουν απαντήσει.....
-
@ataim said in MG3 Hybrid+ 2024:
Εντωμεταξύ στην MG:
.....προς το παρόν έχω στείλει υλικό. Οι ίδιοι αναφέρουν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και τώρα περιμένω μετά από την αποστολή του βίντεο να μου δώσουν κάποια απάντηση, ήδη έχουν περάσει τρεις μέρες και δεν έχουν απαντήσει.....
Κανουν δοκιμαστικα 10 συνεχομενα 0-100 με το Swift.Λογικα θα ειναι στο 6ο τωρα,υπομονη δυο μερουλες ακομα!
-
Έχετε ακούσει ότι με τα ηλεκτρικά δεν βγαίνεις εκτός πόλης γιατί ξεμένεις από μπαταρία;
η MG έφτιαξε υβριδικό που ξεμένεις από μπαταρία.... -
Έχετε ακούσει ότι με τα ηλεκτρικά δεν βγαίνεις εκτός πόλης γιατί ξεμένεις από μπαταρία;
η MG έφτιαξε υβριδικό που ξεμένεις από μπαταρία....νταξει δεν ειμαστε σίγουροι οτι δεν το έφτιαξε αυτό. Σιγουρος δεν είμαι, ούτε εσυ
κατσε να σου απαντήσουν
-
η MG έφτιαξε υβριδικό που ξεμένεις από μπαταρία....νταξει δεν ειμαστε σίγουροι οτι δεν το έφτιαξε αυτό. Σιγουρος δεν είμαι, ούτε εσυ
κατσε να σου απαντήσουν
forward το post του ιδιοκτήτη έκανα, δεν έχω εγώ MG, αν και πολύ θα ήθελα να είχα ένα:
https://altenaclassicservice.com/classics/mg-a-1600-roadster-1960-2/ -
κατσε να σου απαντήσουν
forward το post του ιδιοκτήτη έκανα, δεν έχω εγώ MG, αν και πολύ θα ήθελα να είχα ένα:
https://altenaclassicservice.com/classics/mg-a-1600-roadster-1960-2/οκ δεν το κατάλαβα
αυτό είναι ομορφια και πραγματικο βρετανικό Mg οχι κινέζικο.
-
Σε πραγματικές συνθήκες ταξιδάκι έκαψε 4.18 λ/100 χλμ
Το swift στην ίδια δοκιμή 3.98 λ/100 χλμSuzukαρα
-
Σε πραγματικές συνθήκες ταξιδάκι έκαψε 4.18 λ/100 χλμ
Το swift στην ίδια δοκιμή 3.98 λ/100 χλμSuzukαρα
Ναι μπορεί να κάνει μια αιωνιότητα και μια μέρα να πιάσει τα 100 ενώ το άλλο είναι στα 7 δευτερόλεπτα με 200 αλογα, μπορεί για να φρενάρει να θέλει άγκυρα, μπορεί τα πλαστικά να είναι πολύ χειρότερα, το infotainment χειροτερο, να μην έχει καθόλου ηχομόνωση αλλά έχει 0.20 λεπτά στα 100χλμ καλύτερη κατανάλωση.
Εντυπωσιακό , ξεκάθαρη νίκη suzuki
Μη το συζητάμε αν έδιναν επιλογή να πάρεις ένα από τα 2 σε ταξίδι όλοι το Suzuki θα επέλεγαν
-
Και όμως το νέο swift, αναφέρει ο δοκιμαστής πως, είναι πιο ήσυχο στο ταξίδι από το MG3
Όσο για το 0-100 σε μια ημέρα και μια αιωνιότητα έχω να πω πως η τέχνη απαιτεί και θυσίες!
-
Κανένας μάλλον δεν άκουσε πως την ημέρα δοκιμής του mg ο καιρός ήταν πιο ψυχρός….όταν ένα κουβαδάκι χωρίς φρένα, με πολύ μικρότερο βάρος και με πολύ λιγότερα άλογα καταφέρνει μόλις 0,2 λίτρα χαμηλότερη κατανάλωση μόνο επιτυχία δεν το λες.
-
Δεν δοκίμασε κουβαδάκι, το νέο swift ήταν!
-
Και όμως το νέο swift, αναφέρει ο δοκιμαστής πως, είναι πιο ήσυχο στο ταξίδι από το MG3
Όσο για το 0-100 σε μια ημέρα και μια αιωνιότητα έχω να πω πως η τέχνη θέλει και θυσίες!
Κοίτα αλγόριθμε γύρε μπορείς να το αγαπάς το Suzuki είναι καλό και πολύ τίμιο αυτοκίνητο και με απίστευτα χαμηλή κατανάλωση για mild hybrid . Όλα καλά και ωραία και γω το συμπαθώ και ας μου το χάλασαν στα φανάρια στο facelift.
Αντικειμενικά όμως χωρίς προκαταλήψεις και συμπάθειες το mg3 είναι ανώτερο αυτοκίνητο και ας μην έχει το καλύτερο full hybrid σύστημα σε οικονομία . Παίρνεις περισσότερα πράγματα στην τιμή και είναι ένα πολύ γρήγορο αμαξάκι για την τιμή του.
Αν θεωρείς ότι τα 20λεπτα στην κατανάλωση σπουδαίο επίτευγμα όταν σε όλα τα υπόλοιπα το άλλο είναι καλύτερο δεν μπορώ να συνεχίσω
-
Το αίτημα σου καταχωρήθηκε! Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Το zperf λέει 3,3 για το 60-100
Επίδοση κανονικού gti, έτσι έπρεπε να το λανσάρουν όχι hybrid. -
Μπορεί να μην πιανει υψηλά χιλιομετρα! Αλλά εγώ παρατηρώ το ποσο ευκολα πλασάρει την ουρά! Θυμίζει παρα πολύ Peugeot 306 και αυτό είναι κάτι το θετικό!
-
Το zperf λέει 3,3 για το 60-100
Επίδοση κανονικού gti, έτσι έπρεπε να το λανσάρουν όχι hybrid.Gti με 4 λίτρα καταναλωσης σε ταξιδάκια!
Όντως εάν το έβγαζαν ως "MG3 Grand GTi hot plus boost touring and hybrid " θα έπιανε!
MG3 Hybrid+ 2024