-
@panormus772 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
παλι καλα που το καταλαβαν οτι ηταν ακριβοι
Σκέφτομαι τη χαρά αυτού (αν υπάρχει) που το πήρε με +14.000 ευρώ καπέλο...
μην αγχωνεσαι, δεν υπαρχει Δεν πιστευω οτι πουλησαν ουτε ενα.
-
https://www.whichev.net/2024/10/04/hyundai-launches-inster-ev-for-uk-market-at-23495/
ευχαριστα νεα! Επομενως μαλλον επιβεβαιωνεται το δημοσιευμα του καλοκαιριου οτι θα βγει εως 25k euros στην ευρωπη (προ επιδοτησης).
-
Μακάρι να βγει και με θερμικό. Θα σαρώσει
-
https://www.whichev.net/2024/10/04/hyundai-launches-inster-ev-for-uk-market-at-23495/
ευχαριστα νεα! Επομενως μαλλον επιβεβαιωνεται το δημοσιευμα του καλοκαιριου οτι θα βγει εως 25k euros στην ευρωπη (προ επιδοτησης).
Ακόμα πιο άσχημο και από το Ignis, το οποίο έχει αντιγράψει. Η Hyundai βγάζει το ένα ξέρασμα μετά το άλλο, έλεος πια. Ένα αμάξι που να βλέπεται δεν μπορούν να βγάλουν?!?!?
-
@fanis75 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ακόμα πιο άσχημο και από το Ignis, το οποίο έχει αντιγράψει. Η Hyundai βγάζει το ένα ξέρασμα μετά το άλλο, έλεος πια. Ένα αμάξι που να βλέπεται δεν μπορούν να βγάλουν?!?!?
εγω βλεπω την τιμη,τα features, τα 115 ηλεκτρικα αλογα, το μεγεθος και το ερωτευομαι. Και δεν πα να λες οτι θες εσυ
-
εγω βλεπω την τιμη,τα features, τα 115 ηλεκτρικα αλογα, το μεγεθος και το ερωτευομαι. Και δεν πα να λες οτι θες εσυ
Ρε συ ΔΕΝ βλέπεται....καλύτερα να τα κάψεις τα λεφτά, πιο πολύ τόπο θα πιάσουν. Αυτό ειναι ένα έκτρωμα που θα έπρεπε να καταστρέφεται με το που περνάει την γραμμή παραγωγής!
ΥΓ: Εαν έκανε 5.000 θα ήταν καλό για τον γιό μου, αλλά μέχρι εκεί.
-
Έχει σπάσει ταμεία μαθαίνω στην Κορέα.
Μια χαρά είναι.
-
@lap said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εεε καλά, δεν φημίζονται για το γούστο τους....άσχημος λαός εξάλλου.
-
Που να δεις τι έλεγε ένας ξένος συγγραφέας για εμάς τους Έλληνες. Καθόταν έλεγε σε ένα σημείο, νομίζω καφετέρια, και είδε να περνούν από μπροστά του οι ασχημοτεροι άνθρωποι που είχε δει ποτέ του. Ποιοι ;;; Εμείς οι ημίθεοι.
Οπότε περι ορέξεως.
Ξέρω αυτοί βγάζουν ως ομορφότερο άντρα έναν που είναι σαν Πόκεμον
-
Εεε καλά, δεν φημίζονται για το γούστο τους....άσχημος λαός εξάλλου.
Στη μουσική τουλάχιστον έχουν!!!!
Έσπασε ταμεία παγκοσμίως πριν καμμία δεκαριά χρόνια -
Που να δεις τι έλεγε ένας ξένος συγγραφέας για εμάς τους Έλληνες. Καθόταν έλεγε σε ένα σημείο, νομίζω καφετέρια, και είδε να περνούν από μπροστά του οι ασχημοτεροι άνθρωποι που είχε δει ποτέ του. Ποιοι ;;; Εμείς οι ημίθεοι.
Οπότε περι ορέξεως.
Ξέρω αυτοί βγάζουν ως ομορφότερο άντρα έναν που είναι σαν Πόκεμον
οι BTS εχουν στημμενη μια οικονομια γυρω τους που ειναι μεγαλυτερη απο το ΑΕΠ της ελλαδας
-
Α γεια σου!!! Αυτοί είναι, δεν τους ήξερα. Δείτε εδώ
Ως χώρα οι γυναίκες ψήφισαν και έβγαλαν πρώτο αυτόν αριστερά και δεύτερον αυτόν δεξιά.
Ροζ Πόκεμον
Σόρρυ για την υπερβολική μου κριτική και όποιον προσβάλλω, αλλά είναι εμφανής η διαφορά. Μη τρελαθουμε κιόλας.
-
Α γεια σου αυτοί είναι. Δείτε εδώ
Ως χώρα οι γυναίκες ψήφισαν και έβγαλαν πρώτο αυτόν αριστερά και δεύτερον αυτόν δεξιά.
Ροζ Πόκεμον
Σόρρυ για την υπερβολική μου κριτική και όποιον προσβάλλω, αλλά είναι εμφανής η διαφορά. Μη τρελαθουμε κιόλας.
μαζι σου lap και εγω. Να ο belgrade_96 νομιζω το εκφρασε πιο ωραιο και απο τους δυο μας
-
Όσο πάει και χειροτερεύει....Ε ρε μουρλα με αυτήν την γενιά. Δεν τον ξέρω τον ηθοποιό, ούτε έχω δει αυτή την ταινία.
Σε εμάς η γενιά μας είχε , johnny depp, Tom Cruise, George Clooney, Brad Pitt, Pierce Brosnan, Will Smith κτλ.
Τους νέους δεν τους γνωρίζω καν, αλλά οκ θυμάμαι την είδηση για την επιλογή των γυναικών στην Κορέα
Έλεος. -
Όσο πάει και χειροτερεύει....Ε ρε μουρλα με αυτήν την γενιά. Δεν τον ξέρω τον ηθοποιό, ούτε έχω δει αυτή την ταινία.
Σε εμάς η γενιά μας είχε , johnny depp, George Clooney, Brad Pitt, Pierce Brosnan, Will Smith κτλ.
Τους νέους δεν τους γνωρίζω καν, αλλά οκ θυμάμαι την είδηση για την επιλογή των γυναικών στην Κορέα
Έλεος.ρε λαπ, ο δεξια ειναι ο cavill.
-
Αλήθεια;;;; Πώς έγινε έτσι;;; Αν τον δω θα του πω ρε συ πως έγινες έτσι;;;;
Δεν ήξερα πώς τον λένε. Τον θυμάμαι στο superman και σε ενα με τον tom cruise που έπαιζε τον κακό.
Είμαι καλός γνώστης των ταινιών.
-
και σε ενα με τον tom cruise που έπαιζε τον κακό.
Mission Impossible.
Και τώρα ας επιστρέψουμε εντός θέματος.
-
Σε ταξίδι που έκανα στο Λονδίνο, εντύπωση το πόσα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κυκλοφορούν (που και εκεί δεν έχουν υποδομές και χώρο στάθμευσης σε κάθε σπίτι). Επίσης, πήρα 2 φορές uber: την μια ήταν MG ZS EV και την 2η Mustang Mach-E!!
-
Σε ταξίδι που έκανα στο Λονδίνο, εντύπωση το πόσα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κυκλοφορούν (που και εκεί δεν έχουν υποδομές και χώρο στάθμευσης σε κάθε σπίτι). Επίσης, πήρα 2 φορές uber: την μια ήταν MG ZS EV και την 2η Mustang Mach-E!!
πες μας ομως και το βασικο...ΚΤΕΛ σας περασε;
-
πες μας ομως και το βασικο...ΚΤΕΛ σας περασε;
Κλαίω....
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης