-
Βάλτον να σουτάρει όλη μέρα από ελεύθερες βολες. Εάν γίνει εξπερ μπορεί να κάνει καριέρα μόνο από αυτό.
Θα παίρνει πάσα θα κάνει πως βαράει θα πέφτει και λίγο πάνω τους θα παίρνει φάουλ.
Για εμένα παίκτης που φορτώνει φάουλ τους αντιπάλους και έχει πάνω από 90% σε βολές είναι στρατηγικός παίκτης.
Ετσι χτίζονται οι καριέρες ρεεεε!
-
Ε μα ρε γμτ δεν εξηγείται αλλιώς.
Βλέπεις Σέρβους, Ισπανούς κ.α να τα στάζουν απ'το σπίτι τους και οι δικοί μας χτίζουν τις πολυκατοικίες του cruiser. Ακόμα και οι Γερμανοί ξετσουτσουνεψανε που τους είχαμε στη πλάκα κάποτε..
Οι δικοί μας, με κάποιο ταλέντο (σαν αμυντικοί εξολοθρευτες εννοείται) με το που βγάλουν τα πρώτα φράγκα, τέλος.
Ελάχιστες εξαιρέσεις, Ρογκαβοπουλος (δείχνει ότι το κυνηγαει), Καλαιτζακης (ανεβαίνει σταθερά), και ειδικά Τολιοπουλος (έχει θράσος ο παλικαρος). -
Και οι τρεις καλά παιδιά και από όσο έχω παρακολουθήσει με χαρακτήρα και ήθος.
Ο Τολιοπουλος είναι το παράδειγμα που αναφέρω. Μέτριο έως κοντό ύψος, μέτριος χειρισμός μπάλας, καλή ανάγνωση γηπέδου αλλά εξαιρετικός στα σουτ. Μια χαρα καριέρα.
Δεν θα γίνουν όλοι Γιάννης αλλά μια χαρά καριέρα θα την κάνουν. Αρκεί να τα βάζουν τα ρημάδια τα σουτ
-
-
O Γιάννης πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία, σε ειδικό μάθημα (αντί για τα άχρηστα μαθήματα που ήδη κάνουν)
-
Εάν σου πω ότι ο Γιάννης έχει έρθει πολλές φορές στο μυαλό μου ως έμπνευση και με πείσμωσε. Ο άνθρωπος είναι ίνδαλμα και όχι μόνο ως υπεραθλητής των πέντε ηπείρων. Οντως πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία και μετά την καριέρα του πρέπει το ελληνικό κράτος να τον εκμεταλλευτεί για να διδάσκει τη νεολαία από άλλα πόστα.
-
Άσχετο.
Αν υπάρχει ένα 10% να περάσουμε τη Γερμανία (σε ένα ματς όλα γίνονται), θα οφείλεται στον Σπανούλη.
Παρόλο βαζελος, του το δίνω, ο τύπος είναι winner
(και είναι θέμα χρόνου να το περάσει στους μπετατζηδες-σορρυ παίκτες μας) -
Έχει γίνει badass ο Σπανούλης. Τον θυμάμαι νεαρό στη εθνική με το βλέμμα του ''μόλις ξύπνησα από hangover και έχει αντηλια.''
-
Αυτοί οι εργολάβοι μέχρι και την εθνική έχουν καταστρέψει
-
@lap said in Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13):
Έχει γίνει badass ο Σπανούλης. Τον θυμάμαι νεαρό στη εθνική με το βλέμμα του ''μόλις ξύπνησα από hangover και έχει αντηλια.''
Ακριβώς -
-
@v_a said in Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13):
@lap said in Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13):
ΑκριβώςΑξέχαστος..
Τρελή παιχτούρα
-
Τέτοιο είναι το βλέμμα μου, όταν μου λένε:
"Μας συγχωρείτε, μας τελείωσαν οι παγωμένες μπύρες" -
....σε μπυραρία.
-
Νταξει καλά ήταν. Με αυτούς που είχαμε το προσπαθησαμε
Η Γερμανία είναι καλύτερη ομάδα , προσπαθησαμε για την υπέρβαση μεχρι το ημίχρονο αλλά κάπου φανηκε η διαφορά των ομαδων
Καλώς ή κακώς , μας αρέσει δεν μας αρέσει ο Γιάννης είναι τοπ επίπεδο αλλα οι υπόλοιποι ειναι πιο κάτω επίπεδα στην επίθεση τουλάχιστον και δεν μπορούμε να τα βάλουμε με ομάδες που έχουν αρκετους σπουδαίους παίκτες.
Μπορούμε να τους δυσκολέψουμε και να προσπαθήσουμε να τους κλέψουμε το παιχνίδι αλλά μεχρι εκεί είναι το ταβάνι μας
ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια. Κανένας δεν μπορει να τους κατηγορήσει ότι δεν προσπάθησαν. Εγω είμαι ευχαριστημένος
-
Είχαμε προς το τέλος χαμηλό σχήμα και δεν είχαμε ρακέτα. Ο Γιάννης ήταν κλεισμένος. Εάν υπήρχε δεύτερος ψήλος θα άνοιγε η πίεση και στον Γιάννη.
Μπραβο στην ομάδα μας. Πάμε για αλλα.
-
Kαλες εμφανισεις καναμε αλλα οντως οι παικτες μας ειναι κατωτερης ποιοτητας.Το παραξενο ειναι οτι ενω υπαρχουν πολλα χρηματα στο μπασκετ οι περισσοτεροι προσπαθουν να περασουν μια ευχαριστη ζωη παρα να δουλεψουν για να καταφερουν (συμβολαιο στο ΝΒΑ σε αστρονομικα νουμερα).
-
Χωρις σουτερ δεν πας πουθενα.
Ειδικα οταν θελεις να παιξεις με τον Γιαννη που τον μαρκαρουν 2 και 3 παιχτες.
Ανοιγεις το γηπεδο και τιμωρεις.
Αλλα με Γουοκαπ και Καλαθη να χτιζουν οικοδομες εμεινε ο Τολιοπουλος (παιχτης Eurocup) και ο Παπανικολαου/Μητογλου (κακο τουρνουα βεβαια).
Να βλεπεις τον Παπαγιαννη να τον κανουν γιογιο ψηλοι/κοντοι...τραγωδια.
Τεσπα...και πολυ μας ηταν η 8αδα. Περασαμε εμεις και μεινανε οι Ισπανοι εξω...inception. -
Τον κατηγορούν, αλλά στις επόμενες διοργανώσεις που θα παροπλίσουμε και τους υπόλοιπους "κλασικούς" της εθνικής που τώρα κουτσά στραβά τα καταφέρνουν, θα ναι δύσκολο να σταθεί μόνος του κι ο Γιάννης...
-
Πολλές φορές τρεις ψηλοί έκλειναν τον Γιάννη και τον εξουθένωσαν. Για να σταματήσουν εν μέρη έναν υπεραθλητή χρειάζονται τρεις.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)