-
@williamg said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Οπως πχ οι φορολογικες δηλωσεις στις χωρες που θα σκασουνε τα πυρηνικα
Κανε τη δηλωση τωρα και μην ελπιζεις. ο κουλης περιμενει εσοδα
-
@k-m said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@williamg said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Οπως πχ οι φορολογικες δηλωσεις στις χωρες που θα σκασουνε τα πυρηνικα
Κανε τη δηλωση τωρα και μην ελπιζεις. ο κουλης περιμενει εσοδα
λολ. Έτσι μου λέει και η λογιστρια.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Κάποτε η αριστερά φώναζε για την ενισχυμένη αναλογική που της έκλεβε λέει έδρες και είχε στόχο το 17 % της Β΄ κατανομής...
Τώρα πανηγυρίζει στην Γαλλία που έκλεψε τις έδρες της Λεπέν μαζί με τον Μακρόν, παρότι πήρε 50 % λιγότερο από την Λεπέν.
Από την άλλη ο Μακρόν είναι έτοιμος να διαλύσει το λαικό μέτωπο και ο σταλινούλης θα μείνει με το σφυρί στο χέρι...
-
Οντως το σύστημα αυτό ακουσα πως το υιοθέτησαν για να κρατήσουν μακριά τα αριστερά κόμματα από την εξουσία τη δεκαετία του 60 που κάλπαζαν.
Και τώρα με το ίδιο σύστημα τα αριστερά και κομμουνιστικά κόμματα βγαίνουν πρώτα κόβοντας τα δεξιά και Ακροδεξιά.
Η ιστορία παίζει περίεργα παιχνίδια.
Να τα λέμε όλα. Η δεξιά της Λεπέν πήρε τους περισσότερους ψήφους. Όπως επίσης οι ψηφοφόροι της δεν είναι όλοι ακροδεξιοί.
Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους. Πιο πολύ απελπισμένοι μου κάνουν και ψάχνουν να βρουν ένα πολιτικό ρεύμα που θα νιώσουν μια προοπτική.
Αυτοί έχουν αλλά προβλήματα στην κοινωνία τους εκεί. Δεν τα γνωρίζουμε εμείς σε βάθος. Εγώ προσωπικά δεν έχω πάει ποτέ σε αυτή την χωρα. Άσχετα αν εχω αγοράσει και χρυσοπληρώσει τα αξιόπιστα (not) προϊόντα της.
-
-
-
@antonakis said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Η δικιά μου εμπειρία πάντως λέει μη φάτε σύντροφοι μαγειρεύουμε γλαρόσουπα.
-
-
Το τελευταίο είναι το πρόβλημα. Δεν θέλει να του το λένε....
-
-
-
Και η νύφη που θα γεννηθεί...
της (γιαγιο-)πεθεράς θα μοιάσει...
Γελοιογραφία & Χιούμορ