-
Πες τα ρε μεγάλε:
Ουμανιστικές = βδελυρές
Γι αυτό είναι οι δεξιοί εδώ, να μας γλιτώσουν απ τον ουμανισμό. -
Ουμανισμός ο κομμουνισμός...

Γελάνε και οι τηλεπαρουσιάστριες του Κιμ....

-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ουμανισμός ο κομμουνισμός...

Γελάνε και οι τηλεπαρουσιάστριες του Κιμ....

Ρατατουί, που λενέ και οι γαλλοί...
-
Ελεύθερος με εγγύηση 700.000 ευρώ ακόμη ένας κατηγορούμενος από τον ΕΡΓΟΣΕ
https://www.google.com/amp/s/www.thetoc.gr/koinwnia/article/tempi-eleutheros-me-egguisi-700000-euro-enas-akomi-katigoroumenos-apo-ton-ergose/%3Famp=trueΕλεύθεροι με εγγυήσεις 800 και 900 χιλιάδων ευρώ άλλοι 2 κατηγορούμενοι της ΕΡΓΟΣΕ για τη σύμβαση 717
https://www.enikos.gr/society/tebi-eleftheroi-me-engyiseis-800-kai-900-chiliadon-evro-alloi-2-katigoroumenoi-tis-ergose-gia-ti-symvasi-717/2132281/700-800-900 πάμε για εκατομμύριο!
Από στελέχη δημόσιους υπαλλήλους...Δεν μιλάμε πλέον για Κολομβία ή μαφία κλπ.
Νομίζω πως βρισκόμαστε στον... φανταστικό κόσμο της Marvel και της DC comics
Στο Γκοθαμ Σίτι ( ψάχνουμε τον Batman όμως)
Όσο θυμάμαι πως τα κανάλια ασχολούνταν για εβδομάδες με την influencer που έκανε ένα γάμο και δεν είχαν κοπεί αποδείξεις για τραπέζι , τούρτες νυφικό , κυλοτες , για εβδομάδες με τον άλλον τον κακομοίρη που έτρωγε κάτι δωρεές στα φρουτάκια, για εβδομάδες με τους παλαιοχριστιανούς , τρέμω στην σκέψη με τα ερωτήματα που θα προκύψουν από το θέμα με τις εγγυήσεις, ΑΑΔΕ , αρχές διαφάνειας, εισαγγελείς και ανακριτές και φυσικά άγρυπνοι δημοσιογράφοι δεν θα κλείσουν μάτι για μήνες ερευνώντας το θέμα.
-
Τι ασχολείστε ακόμα....δεν βαρεθήκατε να τσακώνεστε αναμετάξυ* σας;
-
Μόλις επέστρεψα εγώ. Είχα πάει στο Λιβανέζικο στη Γλυφάδα. Εξαιρετική εξυπηρέτηση και φαγητό.
-
Το εντελώς αντίθετο από το γαμωFriday's, δηλαδή!
-
Πολύ σωστά! Κατά τα υπόλοιπα διάβασα τη δήλωση ενός θλιβερού ανθρώπου που ανέλαβε πρόσφατα τον Δήμο Αθηναίων. Τα γνωστά αριστερά καραγκιοζιλικια όταν επιχείρησε να τα μαζέψει. Όχι τπτ άλλο αλλά έμοιαζε σοβαρός. Τελικά ένας άθλιος ακόμη.
-
Κρίμα που τον ψήφισες δηλαδή, και δεν το ριξες δαγκωτό στον Ντορογιό...
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πολύ σωστά! Κατά τα υπόλοιπα διάβασα τη δήλωση ενός θλιβερού ανθρώπου που ανέλαβε πρόσφατα τον Δήμο Αθηναίων. Τα γνωστά αριστερά καραγκιοζιλικια όταν επιχείρησε να τα μαζέψει. Όχι τπτ άλλο αλλά έμοιαζε σοβαρός. Τελικά ένας άθλιος ακόμη.
Ε όχι ρε συ , δεν είπε τίποτα μεμπτό ο Δούκας, επανέλαβε στην ροή του προφορικού λόγου μια φράση μιας κυρίας που συμμετείχε εκεί για να της απαντήσει
Καμία σχέση δηλαδή με ότι του αποδόθηκε από τα χυδαία κομματοσκυλα τρολ της δεξιάς που μονταραν το απόσπασμα και το έκαναν θέμα.
Και αυτοί καλά έκαναν είναι η δουλειά τους , πληρώνονται για αυτό , αλλά οι δεξιοί που τσιμπάτε με τέτοιες χαζομάρες και ασχολείστε με τρίχες με τρομάζετε πραγματικά, σε τι ένστικτα και αντανακλαστικά πατάνε ρε παιδί μου στην ψυχούλα σας και στο μυαλό σας αυτά τα πράγματα και σας κάνουν triggered ( δεν ξέρω πως να το πω αλλιώς)
Δεν θα το καταλάβω ποτέ.
Τέλος πάντων, ο Δούκας κατά την άποψη μου είναι ένας καταπληκτικός τύπος , καμία σχέση με τα γνωστά λαμόγια της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, έχει όμως τους πάντες απέναντι του και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που θα τον διαλύσουν.
Αν για κάποιο λόγο όμως τα καταφέρει και κάνει δουλειά που θα φέρει αποτελέσματα και θα φανεί , νομίζω θα μιλάμε για κορυφαίο πολιτικό κεφάλαιο της χώρας, ειδικά σε σύγκριση με την απόλυτη χυδαιότητα και μαφία που ζούμε τα τελευταία χρόνια.
-
Εγώ τι είναι ο Δούκας δεν ξέρω, αλλά ο,τι και να ναι, μια τρίχα απ τ αχαμνά του Πατούλη και του Μπακογιάννη θα ναι, μπορεί να συγκριθεί ο Δούκας με τέτοια διαμάντια της Δεξιάς με αναγνώριση και αποδοχή;
-
Έχετε πολύ πλάκα όμως!
-
Ευτυχώς δεν είμαι δημότης Αθηναίων. Δε χρειάστηκε να αγχωθω αν θα ψηφίσω το ένα ή το άλλο παρτάλι. Μου αρκεί όμως που το τρέχον παρτάλι κάθε φορά που μιλάει δείχνει τη θεώρηση που έχει για τα πράγματα.
-
Στα άλλα νέα, ο μιχος δεν είναι που τους κράταγε, που είχε προωθήσει την μικρή σε ένα σωρό στελέχη της ΝΔ και μεγαλοεπιχειρηματιες, που θα τον έβγαζαν λάδι και θα έπεφτε στα μαλακα γιατι αλλιως θα μιλαγε και θα τους εκαιγε ολους;
-
Ευτυχώς δεν είμαι δημότης Αθηναίων. Δε χρειάστηκε να αγχωθω αν θα ψηφίσω το ένα ή το άλλο παρτάλι. Μου αρκεί όμως που το τρέχον παρτάλι κάθε φορά που μιλάει δείχνει τη θεώρηση που έχει για τα πράγματα.
Οδεύει τάχιστα να γίνει νέος κομινης. Ο τελευταίος "προοδευτικός δήμαρχος" που παρέδωσε μια πόλη που εζεχνε από βρώμα. Αν καταφέρει ο δούκας να αποδειχτεί χειρότερος και του μπακογιαννη...
-
Fiverg περασμένα ξινά σταφύλια το θέμα με τον Μίχο.Πάμε για άλλα τώρα. Είναι πχ πάντα επίκαιρο πως ο ερχομός των ιδιωτικών πανεπιστημίων θα οδηγήσει τα κορίτσια των Ελλήνων να γίνουν πουτ@νες. Βέβαια πολλοί που συμφωνούν με αυτό το μότο είτε έχουν κάνει σπουδές σε δυτικά πανεπιστήμια ή έχουν στείλει τα καμάρια τους εκεί. Λεπτομέρειες θα μου πεις...
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οδεύει τάχιστα να γίνει νέος κομινης. Ο τελευταίος "προοδευτικός δήμαρχος" που παρέδωσε μια πόλη που εζεχνε από βρώμα. Αν καταφέρει ο δούκας να αποδειχτεί χειρότερος και του μπακογιαννη...
Θεουλης! Μα φυσικά και θα τους ξεπεράσει αυτούς σε μεγαλείο. Σκέψου μόνο πως είναι δεν είναι δήμαρχος τρεις μήνες.
-
Εμένα με ενδιαφέρει να μας κάνει το γήπεδο να μην μας πουλάτε μούρη οι άλλοι που σας τα χάρισαν.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εμένα με ενδιαφέρει να μας κάνει το γήπεδο να μην μας πουλάτε μούρη οι άλλοι που σας τα χάρισαν.
Να παρακαλάς μην βρεθεί κανένας κορμορανος πάλι.
-
Φυσικά και θα βρεθεί. Από τον ίδιο τον Δήμαρχο πλέον που είναι της οικολογίας.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2