-
Να πούμε στο σημείο αυτό ότι για τη δημόσια διοίκηση δεν υπάρχουν πλέον "νομοί", αλλά περιφερειακές ενότητες και περιφέρειες.
Οι νόμοι είναι καθαρά και μόνον γεωγραφικός όρος. -
@alexandros-k said in Προσωρινά εξαιρούμενοι συνδυασμοί γραμμάτων στις πινακίδες κυκλοφορίας:
@nikos-6 said in Προσωρινά εξαιρούμενοι συνδυασμοί γραμμάτων στις πινακίδες κυκλοφορίας:
μετά το ΚΖΧ μεταπήδησαν στο ΜΝΑ, χωρίς να τυπωθούν τα ΚΖΖ,ΚΖΙ,ΚΖΟ,ΚΖΥ.
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί συνέβη αυτό? Μήπως αυτά τα τελευταία γράμματα είναι προαιρετικά?Μηπως το ΜΝΑ ειναι απο αλλη πολη? Λημνος πχ? Και το δανειστηκαν ? Γιατι αν τελειωσε το ΚΖΧ και δεν ειχαν ετοιμα , πηραν απο αλλη πολη
Όχι. Οι συνδυασμοί ΜΝ στην Κοζάνη δεν είναι από ανακατανομή. Έχουν δοθεί κανονικά στην Π.Ε. Κοζάνης.
-
Μιας και είπαμε για ανακατανομή πινακίδων κυκλοφορίας όπου είχαν παρατηρηθεί ελλείψεις, να αναφέρουμε μερικές περιπτώσεις ανακατανομής:
- Στα Ιωάννινα είχαν δοθεί πινακίδες
Λευκάδας τη δεκαετία του '90.(ΕΥΑ) - Στη Θεσσαλονίκη είχαν δοθεί πινακίδες Ροδόπης τη δεκαετία του 2000 (ΚΟΚ) και Κεφαλονιάς τη δεκαετία που διανύουμε (ΚΕΖ)
- Στη Ζάκυνθο είχαν δοθεί πινακίδες Κεφαλονιάς τη δεκαετία του 2000 (ΚΕΒ).
- Έχω την εντύπωση ότι είχαν δοθεί πινακίδες Ευρυτανίας στη Φθιώτιδα, αλλά δεν ξέρω ποιος συνδυασμός και ποια εποχή.
-
@eltonjohn said in Προσωρινά εξαιρούμενοι συνδυασμοί γραμμάτων στις πινακίδες κυκλοφορίας:
Μιας και είπαμε για ανακατανομή πινακίδων κυκλοφορίας όπου είχαν παρατηρηθεί ελλείψεις, να αναφέρουμε μερικές περιπτώσεις ανακατανομής:
Λευκάδας τη δεκαετία του '90.(ΕΥΑ) - Στη Θεσσαλονίκη είχαν δοθεί πινακίδες Ροδόπης τη δεκαετία του 2000 (ΚΟΚ) και Κεφαλονιάς τη δεκαετία που διανύουμε (ΚΕΖ)
- Στη Ζάκυνθο είχαν δοθεί πινακίδες Κεφαλονιάς τη δεκαετία του 2000 (ΚΕΒ).
- Έχω την εντύπωση ότι είχαν δοθεί πινακίδες Ευρυτανίας στη Φθιώτιδα, αλλά δεν ξέρω ποιος συνδυασμός και ποια εποχή.
Πινακίδες από Αιτωλοακαρνια και συγκεκριμένα από το Μεσολόγγι δόθηκαν στην Αχαια τόσο στα τέλη της δεκαετίας του '90 (ΜΕΒ), οσο και πριν 2-3 χρόνια (ΜΕΚ).
-
Και στις Σέρρες δόθηκαν πινακίδες από Κοζάνη πριν 15+ χρόνια.
ΚΖΜ αν δεν κάνω λάθος -
Αυτό συνέβη το 2004 - 2005 σε πολλούς νομούς λόγω έλλειψης.
Σε μας στην Κορινθία έδιναν Πάτρας και αιτωλοακαρνανιας. -
@georgemit said in Προσωρινά εξαιρούμενοι συνδυασμοί γραμμάτων στις πινακίδες κυκλοφορίας:
Αυτό συνέβη το 2004 - 2005 σε πολλούς νομούς λόγω έλλειψης.
Σε μας στην Κορινθία έδιναν Πάτρας και αιτωλοακαρνανιας.Έπαιξε ξεστοκαρισμα τότε...για να βγουν οι νέες με το σήμα της EU και το GR στην αριστερή πλευρά.
Προσωρινά εξαιρούμενοι συνδυασμοί γραμμάτων στις πινακίδες κυκλοφορίας