@vasil said in Περι λιπαντικών γενικώς [#2]:
@alexandros-k said in Περι λιπαντικών γενικώς [#2]:
@alexandros-k said in Περι λιπαντικών γενικώς [#2]:
Γνώμη για Total ? Θεωρείται από τις κορυφαίες μάρκες ;
Γενικα ειναι καλά λαδια ναι . Ποιο σε ενδιαφερει συγκεκριμενα?
Από το συνεργείο μου τα πρότειναν ως ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν, αν όχι το καλύτερο. Για 10w-40 αλλά δε ξέρω συγκεκριμένα πιο ακριβώς. Γενικά σαν μάρκα μου το πρότειναν. Αν και μου είπαν ότι για κατανάλωση λαδιού ότι και να βάλω θα έχω θέμα. Μου καίει πολύ λάδι...
Πιο πολυ σε ενδιαφερει να μειωθει η καταναλωση (οσο μειωθει τελος παντων) ή να βαζεις φθηνο λαδι για να μην ξοδευεσαι ?
Γιατι φθηνο εχουν και τα Lidl και σχετικα καλο απο οτι λενε
Αλλά αν θες να μειωθει η καταναλωση, καλυτερα δοκιμασε κανα liqui moly , valvoline ή δεν ξερω ποιο αλλο , που καποια απο αυτα ειναι συγκεκριμενα για μοτερ που καινε λαδι . ΄Η και κανα προσθετο μπορεις να δοκιμασεις που ριχνουν μεσα στο λαδι
Και φυσικα να πας σε πιο χοντρο λαδι, πχ 15-50 , αν ειναι στα προτεινομενα απο τον κατασκευαστη του μοτερ σουΕυχαριστώ πολύ! Με ενδιαφέρει η μείωση της κατανάλωσης. Από εξειδικευμένο της toyota μου είπαν ότι 10-40 πρέπει να βάζω, παρότι στο εγχειρίδιο του κατασκευαστή εγώ διάβασα για 10-30, ενώ ο προκάτοχος μου έβαζε 15-40.
Αμα εβαζε για χρονια 15-40, δεν υπαρχει γυρισμος τωρα. Συνεχισε με 15-40 ή 15-50 . Ενα σταρλετ ειναι ?