-
οχι γιατι αριστερα. κλπ. αυτα εαν η πολιτικη κατασταση ηταν διαφορετικη, θα ηταν και αυτα διαφορετικα.
Μα το σωστό και δίκαιο δεν έχει χρώμα και κατεύθυνση
ειναι γιατι θελω να κοιμαμαι ησυχος αλλα και γιατι πρωτιστα θεωρω οτι η σωστη αντιμετωπιση σε ολα τα θεματα επιχειρηματικα στο μετρο των μικρομεσαιων (καθως δεν ειμαι αρκετα αιδοιοπανο για να γινω μπλουζιος με κοτερα), σωστη σημαινει σιγουρα εντιμη, ειναι κλειδι ακομη και σε διεφθαρμενη πολιτεια για μακροπροθεσμη επιβιωση. ειδικα λειτουργωντας εξαγωγικα. οι αιτιολογιες 'που πανε τα λεφτα απο τους φορους, εγω δεν δινω να μην πανε εκει' ειναι πολυ κουτες και μικροφθαλμες, αντιθετα με το 'να ειμαι εγω οκ και να πιεζω και την πολιτεια προς αυτο'.
βλεπεις βεβαια οι παντεληδες τι επιθυμουν δηλωτικα εδω μεσα και ειναι φαινεται σαρανταενατακατο. και πολυ παραπανω μη σου πω.Και όχι μόνο στα οικονομικά. Να είμαστε οκ παντού και με συνεχή προσπάθεια.
Γονείς κράζουν το δήμο για τα σκουπίδια και την καθαριότητα και μόλις τελειώνει η προπόνηση των παιδιών οι 8 στους 10 παρατάνε το φρεντο....
-
Διάβασα πως ο Άντυ αποχώρησε. Θετικό νέο. Ένας βαγγιτης λιγότερο στο φόρουμ.
-
Πολύ αλληλέγγύοι και ακτιβιστές μας προέκυψαν οι ακρο/δεξιοί του φόρουμ, μπράβο, και δεν τους το χα γενικά των δεξιών. Όσο γεραζω μαθαίνω.
-
Για παρτάκηδες «αριστερούς» του Μπέου τους πέρασες?
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για παρτάκηδες «αριστερούς» του Μπέου τους πέρασες?
Για τον Μπέο είναι και τον βγάζουν Δήμαρχο, αλλά διαπιστώνω τώρα ότι "Δεξιοί ενωμένοι, ποτέ νικημένοι", "ένας δεξιός στο χώμα, χιλιάδες στον αγώνα" κι άλλα τέτοια!
-
#olo paparies….
-
Θα συμφωνήσω. Πάντως οφείλω να παραδεχτώ ότι με την αποχώρηση αυτών, το νήμα κέρδισε σε ποιότητα. Έτσι θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τις παπαριές των καλών μόνο.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
αληθεια τωρα, θελω συναισθηματα που σας βγαζει η φωτο...
ψυχη βαθειαΤρεις τον π@@τσ@ κλαίγανε, λέει το γνωμικό.
Εδώ έχουμε το τρείς τον π@@τσ@ χασκογελάνε.
Για να μην γίνει παρεξήγηση για τον π@@τσ@:
-
Α ησύχασα το φόρουμ γίνεται ολοένα και δημοκρατικοτερο.
-
Νέο δημοκρατικότερο.
-
Τιμή στον Νέστορα της πολιτικής Κώστα Σημίτη.
-
Αστειεύεσαι να φανταστώ. Οι περισσότεροι υπουργοί του βρέθηκαν υπόδικοι ή κατάδικοι.
-
Στο παραπάνω ενσταντανε, ο Σημίτης παρά την ηλικία του μοιάζει σαν γίγαντας δίπλα στο Νούμερο 1 και Νούμερο 2 της Ελληνικής Δημοκρατίας μας.
Σκέφτομαι αν έβαζε υποψήφιος πρωθυπουργός σήμερα ποιο θα ήταν το ταβάνι...
65% θα έπαιρνε! -
Δεν μπόρεσε να τιθασεύσει το κόμμα του. Ήταν πολύ σοβαρός. Έκανε λάθη. Ουδείς αλάνθαστος. Στα θετικά του πιστώνεται πως την εποχή που ήταν ο καπετάνιος της Ελλάδας η χώρα, καθώς κοιτάζεις τα νούμερα και τους δείκτες, ήταν στην καλύτερη θέση από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους. Δεν ξέρω αν βοήθησε η προετοιμασία για την ευρωζώνη, ή μάλλον σίγουρα βοήθησε μιας και τέθηκε ως αυτοσκοπός, αλλά σε γενικές γραμμές ποτέ η Ελλάδα δεν ήταν κυρίαρχη στα Βαλκάνια, περιφερειακή δύναμη σε διάφορους τομείς και γεμάτη αισιοδοξία. Συζητούσε επί ίσοις όροις με τις μεγάλες δυνάμεις και τα αιτήματα της γίνονταν αποδεκτά. Ασκούσε περιφερειακή πολιτική, έκανε πράξη τα βέτο και όλοι την σεβόντουσαν. Οι δε εποχή του 2004 ήταν η έμπρακτη έκφραση πως μπορεί η Ελλάδα να κάνει το μεγάλο άλμα προς τα μπροστά. Αφορμή ήταν οι αγώνες, αλλά οι περισσότεροι ένιωσαν να πιάνουν το όνειρο πως επιτέλους η Ελλάδα μεταμορφώνονταν σε μια ευρωπαϊκή χώρα με πλούτο και κοινωνικό δίχτυ προστασίας.
Οι επικριτές του θα πουν πως έχασε τον έλεγχο στο χρηματιστήριο, άφησε την αγορά να κυριαρχήσει και να στρίψει η σοσιαλδημοκρατία προς την νεοφιλελεύθερη εκδοχή της ενώ σε κρίσιμες εθνικές στιγμές με την κακή συνεννόηση και οργάνωση δημιουργήθηκαν τετελεσμένα
Ήταν και είναι ενας πανέξυπνος άνθρωπος, είχε ηγετική φυσιογνωμία και γενικώς είναι πολύ καλά καταρτισμένος στην επιστήμη του. Νομίζω ο μόνος με τρεις θητείες πρωθυπουργίας μετά τη μεταπολίτευση.
-
-
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αστειεύεσαι να φανταστώ. Οι περισσότεροι υπουργοί του βρέθηκαν υπόδικοι ή κατάδικοι.
Συμφιλίωσε το ΠΑΣΟΚ με την Νέα Δημοκρατία, τεράστιο έργο ψάξε να βρεις τι γινόταν ανάμεσα στα δύο κόμματα πριν γίνει ο ίδιος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.
-
Καμία σωτηρία ...
-
-
Βέβαια γιατί σημιτικοί εκσυγχρονιστές = καραδεξιοί. Δεν κάνει να τσακώνονται τα (ιδεολογικά) αδερφάκια και ας φοράνε άλλο χρώμα μπλούζας!
-
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κάνε την χάρη στον εαυτό σου να ακούσεις τον επιστήμονα αυτο σε άλλες απόψεις του. Έτυχε να πέσω σε συζήτηση στο διαδίκτυο όπου συμμετείχε.
Πέρα και πιο δεξιά από την ακροδεξιά. Μη πω τίποτα άλλο.
Φυσικό είναι να βλέπει αλλιώς την ιστορία.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2