-
-
Οικολόγος, πάει με το κουτί να του το γεμίσουν με νέα vegan πίτσα.
Καθως πηγαίνει στον δρόμο κρατά την αναπνοή του για να μην εξάγει Co2
-
-
Ναι αλλά στο ένα μπορείς να κλέψεις το σήμα, στο άλλο θα σε δαγκώσει.
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Οικολόγος, πάει με το κουτί να του το γεμίσουν με νέα vegan πίτσα.
Καθως πηγαίνει στον δρόμο κρατά την αναπνοή του για να μην εξάγει Co2
-
-
-
Progress
-
Είναι από παρουσίαση ενός κρουστικού - σκαπτικού. Ο μάστορας μεγάλο αλάνι. Φοράει γάντια εργασίας, με παντόφλα....εργασίας και καλτσούλα κοντή (για να δροσίζεται καλύτερα η πατούσα) εργασίας....
-
Ολ ταημ κλασικ
-
@sarantism said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Είναι από παρουσίαση ενός κρουστικού - σκαπτικού. Ο μάστορας μεγάλο αλάνι. Φοράει γάντια εργασίας, με παντόφλα....εργασίας και καλτσούλα κοντή (για να δροσίζεται καλύτερα η πατούσα) εργασίας....
Και από πίσω ακούγεται Benny bennassi.
-
-
-
Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο θυμωμενοι άντρες καποιας ηλικίας αρέσκονται στα χουντοσπέρματα...
-
Έλεος , πόσο ξεφτίλα η μαντάμ !!
-
-
Αυτή δεν μπορεί να την κάνει κουμάντο ένας πιτσιρικάς .....που πάει ο αιώνας.....
-
Εγώ έτσι όπως βλέπω την ιστοριούλα αυτή , το βρίσκω ως ένα πανέξυπνο κόλπο μαρκετινγκ , στα τελευταία του να καθαρίσει-αποπροσανατολίσει επικοινωνιακά το όνομα του ως προς το ναζιστικό-ακροδεξιό προφίλ του.
Σαν εικόνα δηλαδή εκεί που ήταν εντελώς αποκρουστικός , θα αφήσει μια διαφορετική γεύση σαν το γεροντάκι που έκανε το κέφι του , ο μπαγάσας , ο μάγκας κλπ.
Ανίστοιχα κερδισμένη βγαίνει και η Τζίορτζια απο όλο αυτό τον επικοινωνικό ντόρο καθώς όλη Ελλάδα θα μάθει το όνομα της.
Αν τώρα ο παππούς καταφέρνει να τον βρέχει και να τον ακουμπά λιγάκι ανάμεσα σε αυτά τα υπέροχα πόδια , το αισθησιακό αυτό στοματάκι , να αγκαλιάζει σφιχτά και να χαιδεύει παντού αυτό το τέλειο κορμάκι...εγώ ομολογώ πως τον ζηλεύω πολύ.
-
E τι να τα κάνει τα λεφτά, στον τάφο θα τα πάρει? Καλά κάνει.
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο αντρέας. -
Γελοιογραφία & Χιούμορ