-
Ας δεχθώ τον όρο "παραμύθι " για ευκολία στη συζήτηση: Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος θέλει να επιβάλει το παραμύθι του στους άλλους
-
Γύρω στο 2015 η Σουηδία είχε δεχτεί 300.000 μαζεμένους από αυτούς που περνούσαν ελευθερα τα σύνορα εδώ. Βλέπετε που οδηγούν αυτά...
Οι τύποι εδώ θέλουν να φέρουν 300.000 από αυτούς που δεν ενσωματώνονται πουθενά, για δήθεν αγροτικές εργασίες. Καλά θα παει και αυτό... -
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@ibiza95 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο,τι καταλαβαίνει ο καθένας
Ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα!
Στο μεταξύ σε διπλανό θέμα -θέλω να πιστεύω με μια δόση υπερβολής- γράφεις για τη χρήση λέοπαρντ για την αντιμετώπιση της αντικοινωνικής στάθμευσης!!!
Και άλλος ένας "αγανακτισμένος" πολίτης ξανααφέρεται σε εμφύλιο!
Πώς γίνεται η πρώτη σας σκέψη να είναι προς τα εκεί μόνο εγώ το "καταλαβαίνω" -
Πάντως ακούω πως και το σοσιαλδημοκρατικό κομμα, ( στην αντιπολίτευση σήμερα) ζήτησε την παρέμβαση του στρατού κάτω από τις οδηγίες και καθοδήγηση της αστυνομίας.
Οι εγκληματίες εκεί έχουν πολεμικά όπλα!!!! Ο Χριστός και Απόστολος!
Όχι ότι και τα απλά είναι κάτι το νορμάλ.
Σκοτώνονται μεταξύ τους σε δημόσιο χώρο με πολίτες γύρω τους!!!!
Έδειχναν στην τηλεόραση σήμερα εφήβους(?)ή έστω μετά εφήβους με πολεμικά όπλα σε διαδρόμους οικοδομών να ανοίγουν πυρ σε σπίτια αντιπάλων και να το γράφουν σε βίντεο και να γελούν.Δεν πάμε καλά.....καθόλου καλά.. έχει ξεφύγει η κατάσταση.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πάντως ακούω πως και το σοσιαλδημοκρατικό κομμα, ( στην αντιπολίτευση σήμερα) ζήτησε την παρέμβαση του στρατού κάτω από τις οδηγίες και καθοδήγηση της αστυνομίας.
Οι εγκληματίες εκεί έχουν πολεμικά όπλα!!!! Ο Χριστός και Απόστολος!
Όχι ότι και τα απλά είναι κάτι το νορμάλ.
Έδειχναν στην τηλεόραση σήμερα εφήβους(?)ή έστω μετά εφήβους με πολεμικά όπλα σε διαδρόμους οικοδομών να ανοίγουν πυρ σε σπίτια αντιπάλων και να το γράφουν σε βίντεο και να γελούν.Δεν πάμε καλά.....καθόλου καλά.. έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Πέφτεις από τα σύννεφα;
Κι εδώ οι εγκληματίες έχουν καλάσνικοφ .
Υπάρχουν υπηρεσίες της αστυνομίας που αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις, -
Δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα είναι η αλήθεια. Αυτό που είδα σε βίντεο με σόκαρε
Δεν ξέρω πως λειτουργεί το κράτος τους, δεν έχω καμία άλλη επαφή με τη Σουηδία παρά μόνο με τα προϊόντα της που μου είναι ιδιαιτέρως αγαπητά για την αισθητική τους.
Το να αλλάζει άποψη το σοσιαλδημοκρατικό κομμα που έχει μια τάση για συμβιβασμό ανάμεσα στις κοινωνικές διαμάχες και συγκρούσεις, με βάζει σε σκέψεις για το τι συμβαίνει εκεί.
Επίσης οι θάνατοι από συμμορίες είναι διπλάσιοι από το μέσο όρο της Ευρώπης. Που;;;;; στη Σουηδία!!!! Απίστευτο!
-
Ο Σουηδός πρωθυπουργός αντέδρασε κατ'αυτό τον τρόπο έπειτα από δύο διαφορετικά αιματηρά περιστατικά στη Στοκχόλμη και την Ουψάλα το τελευταίο 48ωρο. Στο πρώτο, την Τετάρτη, σκοτώθηκε μια 20χρονη γυναίκα που ήταν περαστική από σημείο όπου ένοπλος άνοιξε πυρ, ενώ στο δεύτερο, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης, σκοτώθηκε μια 25χρονη γυναίκα όταν εξερράγη βόμβα σε σπίτι στην Ουψάλα.
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς και δύο τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε ένα μπαρ στην περιοχή Σάντβικεν.όλα καλά.
-
Επίσης :
Η αστυνομία εκτιμά ότι περίπου 30.000 άνθρωποι στη Σουηδία εμπλέκονται άμεσα ή συνδέονται έμμεσα με την εγκληματική δραστηριότητα των συμμοριών. Η βία έχει επίσης εξαπλωθεί από τις μεγάλες αστικές περιοχές σε μικρότερες πόλεις όπου η βίαιη εγκληματικότητα ήταν προηγουμένως σπάνια.
Ανετα το ελέγχεις. Piece of cake.
-
Είναι δεύτερης γενιάς λένε. Τα παιδιά δεν μπορούν να ενσωματωθούν. Τα παιδιά!!!!όχι οι γονείς τους!
Δεν ξέρω πραγματικά.
Ίσως οι γονείς να νιώθουν μια συστολή και μια εσωτερική ευγνωμοσύνη που τους δέχτηκαν. Τα παιδιά όμως που γεννήθηκαν εκεί θα νιώθουν δεύτερης κατηγορίας πολίτες και για αυτό φεύγουν από τον ίσιο δρόμο.
Φαντάζομαι άλλο το να είσαι ξένος και να σου δίνουν σπίτι και εργασία για να ζήσεις και να κάνεις οικογένεια, θα νιώθεις πως σου δίνουν σημασία, και άλλο να είσαι γέννημα θρέμμα της χώρας και στην ουσία δεύτερης κατηγορίας πολίτης. Ίσως για αυτό έχουν τετοιον θυμό.
-
Ο καθένας στη χώρα του. Εάν μεταναστεύση τότε μόνο με πολύ αυστηρά κριτήρια και ελέγχους και φυσικά ελεγχόμενη όχι μπάτε σκύλοι αλέστε. Ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους και αλλα λογια να αγαπιόμαστε. Η λυση γνωστη, αλλα ενοχλει ευαισθητουληδες.
-
Και μιλάμε για την αραιοκατοικημένη Σουηδία ίδιου πληθυσμού με εμάς. Σκεφτείτε μόνο εδώ 30Κ σε συμμορίες με βόμβες, καλάσνικοφ να μπουκάρουν σε πολυκατοικίες και να πυροβολούν κόσμο. Και βοήθεια από την Τουρκία θα ζητάγαμε....
-
Φάνη οι μεταναστεύσεις γινοντια για πολλούς λόγους. Ας μη λέμε μεγάλες κουβέντες εμείς που είμαστε πρωταθλητές στην μετανάστευση και παλιότερα αλλά και σήμερα.
Ποτέ δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η ζωή και τι θα αναγκαστείς να κανεις.
Εγώ φοβάμαι μέσα σε όλα και το περιβάλλον. Αν συνεχίσουμε έτσι θα φύγουν πολλοί νέοι και πάλι στο εξωτερικό. Πριν 10 έτη έφυγαν 600Κ νέοι!!!! Κάποιοι γύρισαν κάποιοι έκαναν οικογένειες, οπότε τους χάσαμε.Το θέμα είναι γιατί οι νεότερες γενιές δεν μπαίνουν στην αγορά εργασίας ώστε να ξεκινήσουν την ζωή τους, και οδηγούνται στην παρανομία και σε όλα αυτά.
Γενικά το να είσαι παραβάτης φαίνεται είναι μόδα. Δείτε την τραπ. Διάφοροι ατάλαντοι και αμόρφωτοι γινοντια αστέρες επειδή διαφημίζουν την παρανομία, τον υπόκοσμο.
-
Που είναι οι εποχές ΠΑΣΟΚ @vagkirk όπου οι νέοι διασκέδαζαν με Νταλάρα και στοίχους Λευτέρη Παπαδόπουλο.
Όπου τα Σάββατα έδειχναν την Χαρούλα Αλεξίου να σχολιάζει τον Βαρδή.Η Δήμητρα Γαλάνη να συζητά με ζωντανή σύνδεση για την μουσική και η Λίνα Νικολακοπούλου να ερμηνεύει τη ζωή;
Δείτε σήμερα τον υπόκοσμο, την σκατιλα!
Α ρε Νίκο Τσιαμτσικα, σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας;
-
Στην Ελλάδα έχουμε περισσότερους εγκληματίες αλλά έχουμε καλύτερη αστυνομία και τους πετσοκοβει!
-
Αυτό ζει η κοινωνία μας. Τα έλεγε ο Μέγας Χατζιδάκης
Το βράδυ σπίτι μου γυρίζω
κυνηγημένη σαν πουλί,
μες στα σεντόνια μου αντικρίζω
το θάνατο που με καλεί.Κρύβω στα χέρια την καρδιά
παίρνω απ’ τις πόρτες τα κλειδιά,
και προσπαθώ να του ξεφύγω
κρυφά σαν τα μικρά παιδιά.Κυλώ σαν δάκρυ στη σιωπή,
μέσα στου κόσμου τη ντροπή,
και σαν τα ρούχα μου ξεσκίζω
γυμνή μ’ αρπάζει η αστραπή.Στους δρόμους σύντροφο γυρεύω
μια μπάντα παίζει το ρυθμό,
σκίζω τους τοίχους και χορεύω
να βρω τον άγνωστο αριθμό.Κοιτάω μ’ ελπίδα μια φωτιά
που ανάβει έν’ άστρο στο νοτιά,
άραγε να ’ναι ’κει το φως μου,
το φως ή η ατέλειωτη ερημιά.Φοβάμαι του όχλου τη χολή
ένας τυφώνας με καλεί,
η αγάπη χάνεται στη μνήμη
κι εγώ χορεύω σαν τρελή.Δώστε λίγα λεπτά ποιότητας στον εαυτό σας. Αξίζει.
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πηγή
Ο Κρίστερσον καταφέρθηκε εξάλλου κατά «της αφέλειας και της απερισκεψίας που μας οδήγησε εδώ. Η αλόγιστη μετανάστευση και η αποτυχία ενσωμάτωσης μας οδήγησαν» σε αυτή την κατάσταση, εκτίμησε.Τασία: Πού είσαι ρε Τασία; Λιάζεσαι;
Πού 'σαι ρε ογκόλιθε της πολιτικής;Και συνέχισε: «Επειδή το θέμα αυτό φαίνεται να καθυστερεί συζητήσαμε μόλις την Παρασκευή με τον αρμόδιο υπουργό για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Καιρίδη μια διαφορετική ιδέα, να δούμε και αυτούς οι οποίοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας και εργάζονται. Eίναι ένα θέμα το οποίο υπάρχει, νομίζουμε ότι δεν υπάρχει ή τουλάχιστον υποκρινόμαστε ότι δεν υπάρχει. Είναι γεγονός ότι έχουμε αρκετές χιλιάδες εργαζόμενους παρανόμως στη χώρα μας, που όμως για πάρα πολλά χρόνια ξέρουν τις ιδιαιτερότητες, τις δυσκολίες εκτροφής αιγοπροβάτων στα βουνά ή σε μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες ή σε μεγάλες καλλιεργητικές μονάδες».
Δηλαδή, αυτοί που νονιμοποιούνται κατά Καιρίδη ήδη διαμένουν στη χώρα κάτι χρόνια.
Δεν είναι οι τυχάρπαστοι περαστικοί-μπάστε-σκύλοι-αλέστε-και-αλεστικά-μη-δίνετε-ας-ειστε-και-του-ISIS-κι-άσχετοι-από-βόρεια-Αφρική-πάσης-φύσεως-εγκληματίες.Όμως, έστω κι αυτοί, νομιμοποιούνται;;; Μπα...
Όταν τα <<επιχειρήματα>> (εξίσωση της απόλυτης παρανομίας - αναρχίας της Τασίας με μια κάποια προσπάθεια νομιμοποίησης - εφαρμογής νόμων του Κούλη) σας καταρρίπτονται με μια ιντερνετική αναζήτηση μερικών δευτερολέπτων...σας φταίνε τα πετσωμένα!
Έτσι...μην αλλάξετε...συνεχίστε να δουλεύετε για τον Κούλη. Που πάω στοίχημα θα παραιτηθεί από βαρεμάρα.
(απ' ότι έχω καταλάβει αυτό είναι το σκέδιο σας)Άλλοι δηλαδή αυτοί που λιαζονταν επί κυρά Τασίας, άλλοι καλοί αυτοί που θέλει να νομιμοποιήσει ο Καιριδης, τους οποίους όμως τελικά διαψεύδει η κυβέρνηση πως θα νομιμοποιήσει...αλλά συμφωνεί πως χρειάζονται εκατοντάδες χιλιάδες εργατικά χέρια αλλιώς θα καταρρεύσει η οικονομία μας!
Λαμπρά!
Εξαιρετική αποτύπωση της βαθιας νυχτωμενης παπατζιδικης δεξιάς λαϊκίστικης πολιτικής
-
Που είναι οι εποχές ΠΑΣΟΚ @vagkirk όπου οι νέοι διασκέδαζαν με Νταλάρα και στοίχους Λευτέρη Παπαδόπουλο.
Όπου τα Σάββατα έδειχναν την Χαρούλα Αλεξίου να σχολιάζει τον Βαρδή.Η Δήμητρα Γαλάνη να συζητά με ζωντανή σύνδεση για την μουσική και η Λίνα Νικολακοπούλου να ερμηνεύει τη ζωή;
Δείτε σήμερα τον υπόκοσμο, την σκατιλα!
Α ρε Νίκο Τσιαμτσικα, σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας;
Η τιμωρία για την ύβρις που διαπράχθηκε από το εκλογικό σώμα να γυρίσει την πλάτη του στο ΠΑΣΟΚ , ένα ΠΑΣΟΚ που έβαλε μόνο του πλάτη να μην μας χρεοκόπησουν προς παραδειγματισμό οι Γερμανοί καθώς οι ολετηρες της δεξιάς για να πάρουν την εξουσία και την κουτάλα για άλλη μια φορά πριονίζαν τα πόδια της πατρίδας μας λέγοντας πως θα σκίσουν τα μνημόνια και μετά την έκαναν με ελαφρά πηδηματακια από το σκάφος αφήνοντας τον Τσίπρα να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
-
Από πότε ο κάθε τυχάρπαστος Αφρικάνος και Ασιάτης μετανάστης ισοδυναμεί με υποψήφιο εργατικό χέρι, μόνο οι αριστεροί το ξέρουν.
Καλλιεργούσε χωράφια και στο χωριό του? Έχτιζε σπίτια εκεί που ήταν? Δούλευε με πειθαρχία και ωράριο? Ξέρει τι σημαίνει δουλειά? Είναι διατεθειμένος να κουραστεί για να βγάλει μεροκάματο? Να μάθει τη γλώσσα της χώρας που θα μείνει? Κι ένα σωρό άλλα.
Μήπως αν μπορούσε να κάνει τα παραπάνω, θα επιβίωνε κουτσά-στραβά και στον τόπο του? Μήπως άλλα του 'ταξαν για να τον βάλουν στο δουλεμπορικό καράβι και να έρθει στην Ευρώπη? Αραλίκι κι επιδοματάκια? Ζωή χαρισάμενη χωρίς κόπο και αγώνα?
Έχω αρχίσω και αναρωτιέμαι αν η παπάτζα έφτιαξε την αριστερά, ή η αριστερά την παπάτζα. Κατά το γνωστό με το αυγό και την κότα...
-
Πώς γίνεται η πρώτη σας σκέψη να είναι προς τα εκεί μόνο εγώ το "καταλαβαίνω"Εγώ πάντως ομολογώ ότι έχω ταχθεί στο κάλεσμα του ΚΚΕ για ανατροπή και μάχη μέχρι εσχάτων. Δίνω το παρών στο προσκλητήριο μάχης για νέους μαζικούς αγώνες στο πεδίο. Εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις.
Όταν η κυβέρνηση βγάζει "πολεμικά ανακοινωθέν" τότε μία λύση μένει. Οργάνωση, πάλη και προετοιμασία για νέες μάχες. Είναι ώρα ευθύνης και μάχης όπως λέει και ο σύντροφος Κουτσούμπας.
Η ελπίδα είναι στο δρόμο της ανατροπής!
Θα τασσόμουν και με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά αυτοί έχουν σαλτάρει εντελώς... Έντερα, κρεμάλες...Ούτε στην Βαρβάκειο αυτά.
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πώς γίνεται η πρώτη σας σκέψη να είναι προς τα εκεί μόνο εγώ το "καταλαβαίνω"Εγώ πάντως ομολογώ ότι έχω ταχθεί στο κάλεσμα του ΚΚΕ για ανατροπή και μάχη μέχρι εσχάτων. Δίνω το παρών στο προσκλητήριο μάχης για νέους μαζικούς αγώνες στο πεδίο. Εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις.
Όταν η κυβέρνηση βγάζει "πολεμικά ανακοινωθέν" τότε μία λύση μένει. Οργάνωση, πάλη και προετοιμασία για νέες μάχες. Είναι ώρα ευθύνης και μάχης όπως λέει και ο σύντροφος Κουτσούμπας.
Η ελπίδα είναι στο δρόμο της ανατροπής!
Θα τασσόμουν και με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά αυτοί έχουν σαλτάρει εντελώς... Έντερα, κρεμάλες...Ούτε στην Βαρβάκειο αυτά.
Εδώ δεν αναφέρθηκε κανείς σε κάτι τέτοιο αλλά κάποιοι έχουν φοβικα σύνδρομα και το πρώτο που τους έρχεται στο μυαλό είναι ο εμφύλιος
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2