-
@jg4 said in Cupra Formentor:
Δηλαδή εσύ οδηγείς Toyota επειδή ξέρεις να κρίνεις την οδική συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου;
Με ξέρεις και από χτές και μιλάς προσβλητικά?
Το τι οδγώ δεν έχει σχέση με το εαν ξέρω να οδηγώ. Και τα σεμινάρια οδήγησης που έχω κάνει εδώ και έξω αρκούν. Οδηγώ Τογιότα γιατί τόσα λεφτά ειχα...όταν είχα πιο πολλά οαδηγούσα BMW, Mini Porsche. Θές κάτι άλλο ή σε κάλυψα?
ΥΓ: το ποστ μου ήταν γενικό και όχι επί προσωπικού....εσύ το κάνεις προσωπικό προφανώς για δικούς σου λόγους.
-
Για να μείνουμε στα του topic και να πέσουν οι τόνοι ,
Έχω δει - οδηγήσει ότι υπάρχει μέχρι σχεδόν τα 40 χιλιάρικα την τελευταία διετία
Σαν το Formentor τίποταΘα πάω να το πάρω σε λίγο καιρό να ηρεμήσω
-
@tsofras said in Cupra Formentor:
Για να μείνουμε στα του topic και να πέσουν οι τόνοι ,
Έχω δει - οδηγήσει ότι υπάρχει μέχρι σχεδόν τα 40 χιλιάρικα την τελευταία διετία
Σαν το Formentor τίποταΘα πάω να το πάρω σε λίγο καιρό να ηρεμήσω
Να πω την αλήθεια όταν έψαχνα και τα είχα δει όλα, τα παιδιά είχαν εντυπωσιαστεί με το formentor και το Tucson!
-
@fanis75 said in Cupra Formentor:
@jg4 said in Cupra Formentor:
Δηλαδή εσύ οδηγείς Toyota επειδή ξέρεις να κρίνεις την οδική συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου;
Με ξέρεις και από χτές και μιλάς προσβλητικά?
Εσύ προσέβαλες το 95% των οδηγών(!) και δεν πιστεύω να τους γνωρίζεις προσσωπικά ...
Το τι οδγώ δεν έχει σχέση με το εαν ξέρω να οδηγώ.
Άρα εσύ πως έβγαλες το 95% άσχετους απλά από το τι επιλέγουν να οδηγούν;
Είναι αστείο να νιώθεις ότι προσβλήθηκες από μια απλή ερώτηση που σου έκανα χωρίς χαρακτηρισμούς, τη στιγμή που μονίμως χαρακτηρίζεις άκομψα την πλειοψηφία αυτών που δε συμφωνούν με τη γνώμη σου.
-
Χθες μου εβγαλε αυτο.
Η 1940 ειχαμε πει οτι μπαινει απο αντιπροσωπία και θα το παω για service σε 2 εβδομάδες , οποτε περιμενω να τα βαλλουν όλα τότε.
(αλλα ξύνεται το χερι μου να πατησω install )
-
Πάτα. Το πολύ πολύ να κολλήσει.
-
-
@k-m said in Cupra Formentor:
Χθες μου εβγαλε αυτο.
Η 1940 ειχαμε πει οτι μπαινει απο αντιπροσωπία και θα το παω για service σε 2 εβδομάδες , οποτε περιμενω να τα βαλλουν όλα τότε.
(αλλα ξύνεται το χερι μου να πατησω install )
Ασαλιωτα τα πατάμε αυτά
Πρώτη φορά μου έβγαλε και εμένα στο Leon το έβαλα εχθές να κατέβει, σήμερα που μπήκα δεν με ρώτησε για εγκατάσταση -
μετα απο 4-5 οχι, δε μου το βγαζει αλλο.
επισης ειδα οτι η ανανεωση του connect ειναι 25 για ενα χεονο και 45 για 2 χρονια
-
Πέρασα το update. Μου είπε όλα καλά.
Πάλι 1898 δείχνει.
-
-
Το αυτοκίνητο μέσα είναι vw. Λογικό. Εξωτερικά είναι πανέμορφο.
Λίρα εκατό για το vag η Cupra. Aν κρατήσει λογικές τιμές θα είναι μια φτηνή audi. Η vw δεν έχει σπορ προσανατολισμό όπως η Cupra και η Skoda φτιάχνει καθαρά οικογενεικά αυτοκίνητα.
-
Εντυπωσιακό, όμορφο.
Αρνητική εντύπωση στο 6:01.
Αν ένα εκθεσιακό έχει διπλώσει έτσι σε 2 χρόνια δεν θα υπάρχει πλαϊνό στο κάθισμα. -
Το έχω δει σε πολλά αυτοκίνητα αυτό. Αυτό είναι προπαραγωγης αλλά δεν έχεις και άδικο.
-
Παίδες έχει βάλει κανείς ρεζέρβα ενώ είχε κιτ ?
-
Την 1940 πως περάσατε? (Και που)
Στο service μου ειπαν ότι δεν τους την βγάζει.
-
ΒΕΛΜΑΡ Αργυρούπολης με ραντεβού
-
@vassman said in Cupra Formentor:
ΒΕΛΜΑΡ Αργυρούπολης με ραντεβού
εκει ημουν το πρωι
-
Το περιεργο επισης ειναι οτι τους τελευταιους μηνες εχω περασει 3 updates που ηρθαν ασυρματα (και το τελευταίο μεγαλο των 130ΜΒ) αλλα δεν εχει αλλαξει η εκδοση 1898 που δειχνει στις πληροφορίες (πιο παλια αλλαζε)
-
Το περιεργο επισης ειναι οτι τους τελευταιους μηνες εχω περασει 3 updates που ηρθαν ασυρματα (και το τελευταίο μεγαλο των 130ΜΒ) αλλα δεν εχει αλλαξει η εκδοση 1898 που δειχνει στις πληροφορίες (πιο παλια αλλαζε)
Η έκδοση δεν αλλάζει απο OTA Update. Αλλάζει μόνο στην αντιπροσωπεία. Πρέπει να αφήσεις το αυτοκίνητο όλη την ημέρα.
Cupra Formentor