-
#le_mitsumba
2 τονων θηριο για μια εβδομαδα μεσα στη πολη, μπορει και δυο, σιγα μην ασχολιεμαι με καταναλωση οταν δεν κοστιζει τπτ. 2 φορες χρειαζεται φορτιση την εβδομαδα για σπιτι-γραφειο και επισκεψεις σε πελατες, μεχρι 80% φορτιζει που γινεται σε 1 ωρα. νομιζω. οκ, για 100% μπορει και τις διπλασιες ή τις τριπλασεις, αλλα ποτες δεν το εκαμα και δεν εχω ιδεα, καθοτι πρεπει να βρω πως βγαζω το 80% απο τα μενου....αχαχαχαχ.
παντως τωρα που πηζω και δεν βγαινω εκτος η τελευταια φορα που εβαλα βενζινη πριν κανενα 20ημερο πρεπει να ηταν κατι σε 2 ή 3 ευρω και αφησα το ταληρο για πουρμπουαρ.... ντραπηκα τον Αλη. -
Εγώ είχα βάλει ένα 50άρικο πετρελαιάκι, πριν 2 Παρασκευές και έβαλα πάλι το ίδιο χτες και έκανα σχεδόν 600 χλμ πόλη με αυτό με μωτ 23 χαω.
Μέχρι να αποσβέσεις τα 5500 που έδωσες για την θέση φόρτισης, θέλω 110 15νθήμερα και 66000 χλμ.
Οπότε για ποιο τζάμπα μιλάς ?
-
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Εγώ είχα βάλει ένα 50άρικο πετρελαιάκι, πριν 2 Παρασκευές και έβαλα πάλι το ίδιο χτες και έκανα σχεδόν 600 χλμ πόλη με αυτό με μωτ 23 χαω.
Μέχρι να αποσβέσεις τα 5500 που έδωσες για την θέση φόρτισης, θέλω 110 15νθήμερα και 66000 χλμ.
Οπότε για ποιο τζάμπα μιλάς ?
2 θεσεις φορτισης, αντιβανδαλιστικα κουτια κλπ. Οπου φορτιζουν 4 νεαρε μαζουτολαγνε μου. Δεν μου αρεσει ουτε η ντηζελολαγνεια ουτε η ουρολαγνεια, αλλα ο καθεις στο κρεββατι του ας κανει οτι θελει
-
Και κόστισε η κάθε θέση ?
Αλλά αυτό το φορτίζουν 4, κάπως ακούστηκε...
-
Η πρόωρη μπαταριοκίνηση δεν ικανοποιεί, είναι σαν το σεχ.
-
@gatoz said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
2 θεσεις φορτισης, αντιβανδαλιστικα κουτια κλπ. Οπου φορτιζουν 4 νεαρε μαζουτολαγνε μου. Δεν μου αρεσει ουτε η ντηζελολαγνεια ουτε η ουρολαγνεια, αλλα ο καθεις στο κρεββατι του ας κανει οτι θελει
Ευτυχώς να λές που έβαλες αντιβανδαλιστικά κουτιά, μπορεί χρήσιμα να φανούν με τόσο μένος
-
-
@alex-mix said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
https://www.carandmotor.gr/nea/telos-ta-ilektrika-aytokinita-sta-ploia
Για μία εταιρεία, στη Νορβηγία.
Αλλά ναι εδώ Ελλάδα, που απαγορεύεται υποτίθεται να παρκάρεις αέρια σε υπόγεια πάρκινγκ. -
Ρε παιδιά αυτά τα γράφει και ο δικός μας ο Ζήκος.
Γιατί βαζετε άλλες σελίδες; -
Συγνωμη δεν θα επαναληφθει φιλε Lap
-
-
Ειπα να ξεκουραστώ και να διαβάσω κάτι έτσι με χαλαρή μουσική και ζεστή ατμόσφαιρα.
Καθώς διάβαζα λοιπόν το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2023 είδα σε έναν λογαριασμό πως η επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης μου κόστισε για το 2022: 210εκ ευρώ!Λεφτουδακια μου!!!!!
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Ειπα να ξεκουραστώ και να διαβάσω κάτι έτσι με χαλαρή μουσική και ζεστή ατμόσφαιρα.
Καθώς διάβαζα λοιπόν το προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2023 είδα σε έναν λογαριασμό πως η επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης μου κόστισε για το 2022: 210εκ ευρώ!Λεφτουδακια μου!!!!!
??? Σε χαλαρώνουν και άλλα τέτοια ...σαδιστικά?
-
Μιλάει για το θέρμανσης...
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Ειπα να ξεκουραστώ και να διαβάσω κάτι έτσι με χαλαρή μουσική και ζεστή ατμόσφαιρα
Έτσι είναι , Τα λεφτά και ο βήχας δεν κρύβονται , το ανάψαμε το καλοριφεράκι κυρ.Στέφανε ?
-
This post is deleted! -
@super-t said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Ελλάδα
Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2022
Καινούργια επιβατικά 105.283
Βενζίνη 44,8 %
Πετρέλαιο 16,3 %
Υβριδικά (HEV) 27,6 %
Επαναφορτιζόμενα (BEV-PHEV) 7,9 % (= 2,69 + 5,21)
Φυσικό αέριο 0,6 %
Υγραέριο 2,9 %Στα υβριδικά άραγε μετράνε και τα mild ?
Αν δεν τα μετράνε, θα μπορούσε να μπει στον τίτλο "Toyota & sia" να καταλαβαινόμαστε -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
@v_a said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@super-t said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Ελλάδα
Ιανουάριος – Δεκέμβριος 2022
Καινούργια επιβατικά 105.283
Βενζίνη 44,8 %
Πετρέλαιο 16,3 %
Υβριδικά (HEV) 27,6 %
Επαναφορτιζόμενα (BEV-PHEV) 7,9 % (= 2,69 + 5,21)
Φυσικό αέριο 0,6 %
Υγραέριο 2,9 %Στα υβριδικά άραγε μετράνε και τα mild ?
Αν δεν τα μετράνε, θα μπορούσε να μπει στον τίτλο "Toyota & sia" να καταλαβαινόμαστεΟποτε διορθωστε με αν το γραφω λαθος.
44000 αυτοκινητα βενζινη
16300 πετρελαιο
27600 TOYOTA και ΣΙΑ
7900 PHEV+ BEV πολυ καλα πιστευω
2900 LPG RENAULT και ΣΙΑ
600 φυσικο αεριο
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά